×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Президентът да изкара реалното състояние на бюджета: „То е катастрофа“


Бойко Борисов: Президентът да изкара реалното състояние на бюджета: „То е катастрофа“
Аз повече няма да съм премиер, но България трябва да има стабилно правителство, категоричен е лидерът на ГЕРБ
11 Март 2023, Събота, 13:00 ч.
Автор: Флагман

ГЕРБ побеждава ПП навсякъде, обяви Борисов

Бойко Борисов събра стотици симпатизанти на ГЕРБ в Плевен. И в Плевен членовете ГЕРБ се заканиха да осигурят изборна победа за партията си. 

Област Плевен е най-тежко пострадалият град след управлението на ПП заради спирането на строенето на жизненоважната магистрала "Хемус", каза водещият на листата в Плевен Пламен Тачев и се обърна към лидера на ГЕРБ - Борисов: Искам да обявя, че всички плевенчани ще гласуваме да сме първа политическа сила с резултат такъв, който да ни даде самочувствието да дадем нашия дан в общата победата на обществото. 

Евростат, 9-март 2023: инфлацията в България е нараснала с 4 пъти от миналата година. 4 пъти е обеднял народът, така започна речта си пред симпатизантите лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. 

Защо намалиха мандатите в Плевен?, попита Борисов. И така намалиха в цяла Северозападна България - до Добрич, защото обезлюдяват, а ги даваме на София. 

"Ако магистрала "Хемус" беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи не само до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Единствено можеше да правим инхауспроекти. Затова сме правили магистралите бързо, за да изравним Южна и Северна България, заяви Борисов. 

Борисов се възмути на медиите, че създават внушения, канейки министър Шишков и не задавайки никакъв журналистически въпрос за Велико Желев. 

Аз няма да съм повече премиер и не ми пука какво ще кажат, но като гражданин съм възмутен на медиите, че правят реклама на министър Шишков, заяви политикът.

Призова президентът Румен Радев и финансовия министър да покаже бюджета, защото той е катастрофа. 

"На вас прави ли ви впечатление как правят други кампанията. Как пълнят зали, как си правят политиките. Те знаят, че ГЕРБ побеждава ПП навсякъде", заяви Борисов. 

Относно председателят на ПП Кирил Петков Борисов коментира, че се обърквал. "Петков казва: Увеличихме пенсиите с 50%, 3 пъти. Както и да го смяташ - не става".

Борисов искаше да каже на своите симпатизанти нещо положително. Коментира лекарите, които са практикуват в Плевен, че тук са най-много на глава на население. 

Другото положително нещо, което увери избирателите: "Хемус" - Ботевград, Мездра, Враца, Монтана, Видин трябва да станат. Колкото бързо станат, толкова ще се изравни Юга и Севера. 

"По нашите магистрали, защото сме на кръстопът - знаете, има дни по 50 хил. автомобила минават през тях. При 30, 40 градуса температура на асфалта, няма такъв, който да издържи на камионите. Но когато има поддържане, при отваряне на дупка, изкривяване - веднага се ремонтира. Така е по цял свят. Трафикът е все повече транзитен", увери Борисов. 

5, 6 млрд. бълват оръжейните заводи. Ние сме и най-големия износител на ток. И всичко това е благодарение на войната в Украйна. 

На Радев му е много трудно. Като отиде някъде и няма подкрепа от нито една партия в парламента, му е много трудно. Няма инструмента, партийния, а целият ангажимент е негов. Ако направи нещо за по-дълго, ПП-тата веднага скачат, коментира Борисов. 




49
Коментара
70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 4
49
Коментара по темата
49.
Проанархист
12.03.2023 12:55:13
2
0
Въпросът е, дали Киро е мъндрацал Лена или татко му я е докарал до оргазъм в Солун на народни разноски.....
48.
Канадски шмекер
11.03.2023 22:02:59
4
2
Работното облекло на промяната по улиците на червените фенери - скъсани чорапогащи на парапета.
Ни голи, ни облечени педали и курвета труженичките в салона на промяната са заложели на скъсани мрежести чорпогащници, лакирани нокти като Кокорчо лицето на измамата. Приличат на героите от мъпетите на Джим Хенсън маймуни, но гледани отзад. Имат сериозни девиации, тежък случай е Киро Неграмотника. " Девиация" отклонение от нормата на поведение, състоянието на субекта на промяната, проявлението в обществото като ненормално.
47.
Коце убий ги тия мърши
11.03.2023 18:41:38
3
11
Мам.а ви и тролски помияри, нямате ли личен живот ве?
46.
Видов ден
11.03.2023 18:39:12
14
7
Говори се,че Дилян Добрев е получил пристъп след получена информация за третия списък Магнитски.
Идва ли Видов ден да Герб?
45.
„Отлюспеният“ от ПП Дунчев
11.03.2023 17:57:10
1
20
Дървената мафия прави изборите на ПП-ДБ в София-област!
Има ли риск ДПС да се внедри в ПП-ДБ не само в Хитрино и Ихтиман?
И сега явно се търси начин как чадърът да продължи и чрез нови политически субекти като ПП-ДБ, особено ако няма кой да пречи в тях. И ако никой не спре тези схеми и не отговори на тези въпроси, на изборите да не се чудите на резултатите в ромските секции, и да не се чудите ако есента от името на „добрите сили“ се появи и експресен кандидат за кмет на Община Ихтиман, зад който Ви се усмихва партията на Доган…
44.
За едни може,за други не може
11.03.2023 17:41:45
2
24
Много приказки се изговориха през последните две години и за договорите на инженеринг, и за инхаусите, и за авансите. Помните ли как бяха заклеймявани, че са незаконни и пр. Е, явно според новите във властта тези определения важат само когато ГЕРБ работи по тези договори. Защото познайте какво - те не са прекратени, авансите не са изискани обратно от държавата. Министрите продължават да работят по тях, да плащат, да възлагат. Ето това е бутафория! “Аванс” беше превърнат в мръсна дума. А при настоящия регионален министър са разплатени близо 420 млн. лв. над авансите по “лошите” инхаус процедури. Знаете ли какво още е направено при министъра-плановик - в края на декември м.г. е платен аванс за участък от магистралата #Русе-ВеликоТърново, без да има строително разрешение, нито дори инвестиционен проект. Ама нищо - нали не е ГЕРБ, на другите е позволено явно!
43.
Коалицията NEXO е на прицел
11.03.2023 17:21:43
8
34
Осъдени в САЩ криптофараони, спонсорират ПП и ДБ, беглец от Дубай също е основен спонсор, медиен олигарх с червендалести бузи дърпа конците на ОПГ ПП и ДБ....
Как си представят либерастите,че ще бъдат миропомазани, единствено и само заради бясната им русофобия?
Да крещиш против РФ и Гешев не е индулгенция за престъпленията на променкаджиите!
ГЕРБ са единствената отговорна партия. Всички останали са за площадна демокрация. Държавата не се управлява през ФБ. Лесно е де се крещи по площадите и да се пишат статуси във ФБ. Трудно е да се пишат закони...
42.
ИТН напусна чудесното и честно правителство на Кир
11.03.2023 17:19:16
3
31
Тези от ПП са дървета без корени, не познаващи родната народопсихология и като скакалци гледат на България, като фирма за бързи кредите!
Когато мотиката ги удари за трети път, може и да влязат в час по Родинознание и Родолюбие, до тогава ще са талибани!
А че третополовите протестъри скоро ще им дръпнат шнура на тоалетната - то е ясно. Вече се чудя дали ще отекат в канализацията или ще им сложат раираните дрехи...
Чудя се защо Гешев ги трае... Още от лъжливата декларация... Това е такъв опасен прецедент, че всеки вече ще може да се подписва под какво ли не.
41.
Радев с дрона
11.03.2023 17:11:36
31
6
12 години кражби и корупционни схеми стигат! Закопа държавата тоя долен мафиот.
40.
Нямат насита тези харвардски скакалци!
11.03.2023 17:09:06
6
29
2 години Рашков, Киро и компания търсят как да отстранят Борисов, защото на неговия фон са лилипути, но всуе, напразни усилия на неграмотници с купени дипломи!
Прокопиев и зелената мафия нямат интерес от правителство, защото може и да им махнат далаверата с батериите за милиарди!
Няма да позволят да има правителство, докато не усвоят милиардите по коригирания от Киро и компания План за възстановяване и развитие!
39.
боко
11.03.2023 17:08:49
21
13
Боко катастрофа е това че ти ни управлява 12 години.
38.
Простото е съвсем изпържено от брашното
11.03.2023 17:05:33
7
23
Лъжите на ПП са като за световно!
Къде са 5-6 моста, 3-4 тунела и магистралите до всяка точка на Еконт?
Парите за тях ги няма, офшорките са пълни, а една тухла не е поставена дори!
Трябва да им се купят държавни костюми на раета на тези крадливи скакалци!
Окрадоха бъдещето на децата ни дори!
Квичене е типично за хора с наднормено тегло примери в четворната гей дружинката са много. Ще изброя малко от тях Мирчев свинята, Христо тъпото от кифтаци се е надул като прасе, Корни Кобилкина МАМАН малката свиня , Танка изкуфялата, Капона е малкото прасе, Арман швестъра от тройката откачалки от кочината на миризливите прасета, великите възрожденци от промяната с измамата. Статуквото на бял кон не се върна, но инфлацията и високите цени литнаха до небесата.
37.
Сменяйте си памперсите,че съвсем омирисахте пейзаж
11.03.2023 17:02:12
5
25
Седят Киро и леля Асена в телевизора, нахилени, и със селските си погледи ми обясняват, как са ни лъгали през цялото време. Защото, не се заблуждавайте, те съвсем съзнателно са лъгали цялото българско общество и зад гърба на парламента са взимали решения, които не би трябвало да взимат без негово знание.
Та, тея двама насрани гъзове, сега си мислят, че са герои. И че са невинни! Щото били ползвали посредници, а не били изнасяли гориво и оръжие, директно за Украйна.
Нищо ново, бате! Важното е посредници да има!
36.
Когато си Просто Кире,е за цял живот!
11.03.2023 17:00:53
4
10
Това правителство дори за краткия срок на своето управление до този момент, смело успява да задмине две неща – количеството на неговите провали са съизмерими единствено с тези на управлението на Жан Виденов (1995-1997), а невъзможността му за адекватна реакция и сривът надолу заплашва да задмине дори курса на руската рубла.Седят Киро и леля Асена в телевизора, нахилени, и със селските си погледи ми обясняват, как са ни лъгали през цялото време. Защото, не се заблуждавайте, те съвсем съзнателно са лъгали цялото българско общество и зад гърба на парламента са взимали решения, които не би трябвало да взимат без негово знание.
Та, тея двама насрани гъзове, сега си мислят, че са герои. И че са невинни! Щото били ползвали посредници, а не били изнасяли гориво и оръжие, директно за Украйна.
Нищо ново, бате! Важното е посредници да има!
35.
3 милиарда от джоба ни!!!
11.03.2023 16:59:48
24
46
САМО В „АФЕРА“! СКАНДАЛЕН ЗАПИС НА БОЙКО БОРИСОВ! ЗАЩО ПРЕДИ ПОСЕЩЕНИЕТО ПРИ ПУТИН ТРЕПЕРИ ОТ СТРАХ! В МОСКВА СА БЕСНИ – 400 МИЛИОНА ЕВРО, ДАДЕНИ ОТ ГАЗПРОМ ЗА „ЮЖЕН ПОТОК“, ГИ НЯМА! /АУДИО ЗАПИС!/
34.
ПП и ДБ са партизаните на Сорос
11.03.2023 16:56:00
48
22
Нексо,Джемкорп, милиони от газови далавери, са едни Парапети, които няма да им помогнат при пропадане в пропастта!
Хайде стига експерименти с тези шарлатани, време е да ги прибира бай Ставри!!!
Хората разбраха, че ПП и ДБ са подлоги на мафията и ги намразиха повече от ИТН....
А Вие тролчета продължавайте да им вЕрвате на тези подлоги на Черепа , Прокопи и Херо, които имат мисии да оправдаят престъпните мафиоти и да ликвидират местното население, ще ни сменят с украинци ...
33.
Let's do it again
11.03.2023 16:55:11
22
32
Стабилна България ли? Отново?

Не, пичове, дето давате кинтите, и дето ги взимате, те това е –

Истинската реклама!

Хайде, бакалъм!(боко дъ тиква) от захарула
32.
29 Аууу, съдят ни за 1 милион лева!
11.03.2023 16:52:48
3
22
Голям праз, че искът бил за 1млн. лв. Имал човекът кинти да плати голяма държавна такса, дал.
И вий, не се косете, Прокопиев накрая ще ви плати масрафа. Даже и Костов ще помогне, споко. Що пара мина оттам, откакто разкатаха фамилията на тая държава с крими приватизацията си, а и нататък през годините, няма да си оставят медийните „островчета“ да изчезнат.
С тия хленчове не вървите, те минават само във вашата Секта!
31.
"Лъжи и кради" - мотото на БМБ
11.03.2023 16:50:23
27
43
Ако бяхме ние…”. Това се чува не просто от дни и седмици, а от месеци от устата на ГЕРБ и най-шумните от свитата на Борисов. “Ако бяхме ние…”, викат от партията, приемането на еврото нямаше да се отложи, България нямаше да бъде спряна за Шенген, доходите щяха да са високи, инфлацията - ниска, а магистрала “Хемус” да е стигнала до Плевен. Имаме лоша новина за вас - бяхте. И нищо от това не беше свършено за изминалите 12 години.
30.
29 Mediapool е подсъдима за лъжа
11.03.2023 16:49:14
1
27
И сега – ревете като линейки. Аууу, съдят ни за 1 милион лева!
Ами съдят ви, съдят ви – тарикат мъж не писка. И не си прави отвратителен пиар с – ах, убиват „последните островчета на свобода“…
Ако вие се имате за „последните островчета на свобода“, значи сте за психиатрия!
29.
Лъжем и крадем ЕООД
11.03.2023 16:44:56
21
51
По време на третия си мандат обаче Борисов се зарече АМ “Хемус” да е готова до 2024 г. и за тази цел в края на 2018 г. отпусна 1.35 млрд. лева лева за 134 км от пътен възел "Боаза" до разклона за Велико Търново (средна цена 10 млн. лв./км). Година по-късно бяха дадени още 1.38 милиарда лева за оставащите 89 км (средна цена 15 млн. лв./км), припомнят от “Mediapool”. Четири години по-късно няма нито един построен километър, въпреки раздадените по процедурата инхаус пари през държавната “Автомагистрали”.

"Хидрострой" има подписани два договора с "Автомагистрали" за 15-километровата отсечка от 27 септември 2019 година на обща стойност 213.4 милиона лева без ДДС. От тази сума те са получили аванс от 139 милиона лева, според одита на Сметната палата.

През 2019 г. все още на власт е партията на Борисов.
28.
бургаски
11.03.2023 16:37:54
24
13
Ало, гербавите, идва видовден. Първо ще сте аут от държавното управление, сетне и от Община Бургас, свършва се с вашите далаверки! ;)
27.
Никола Минчев и Лена Бориславова
11.03.2023 16:33:19
2
26
Набиват се на очи няколко семейства и приятелски групи от „Промяната“, които по нищо не отстъпват на старите соц. традиции, доразвити от Прехода, под мотото „Да уредим родата“.
Вниманието привлича адвокатска кантора „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков“, която минава за приближена на Иво Прокопиев. Там старши съдружник е Весела Станчева – Минчева – майка на бившия председател на парламента Никола Минчев. Именно тя назначава сина си в кантората.
Лена Бориславова и Никола Минчев са влезли в политиката, идвайки именно от тази адвокатската кантора, ангажирана с приватизационни сделки, от които пряко заинтересовани са били фирми от кръга на Иво Прокопиев!
26.
Престъпници с мания за величие и нулево родолюбие!
11.03.2023 16:30:22
5
28
ПП са деструктивни отрочета на Радев, силата им е в рушенето и краденето, дребни амбулантни търговци, осъдени по света и у нас!На всички е ясно,че без кода на Киро шмекера, няма да се класират за Парламента, следват примера на ИТН.....
Ама що ги ручахме жабетата 2 години безвремие, кражби и далавери?
Цената на "промяната" ще я плащаме всички ние, а шмекерите ще ни се присмиват от Вирджинските острови, където са им офшорките.....
Това е съдбата на България, където Метежа бе организиран и финансиран от същите сили!
От "цветните" революции, спонсорирани от ЦРУ и подготвяни от Сорос!
25.
До 22
11.03.2023 16:22:45
25
5
Това копипейс ли е, ма не е хубаво да си толкова прост/а за 20лева
24.
Не гербаджия
11.03.2023 16:09:03
27
16
Единственото вярно е,че Боко никога вече няма да е премиер.... хахаха!
23.
Xuподил
11.03.2023 16:07:25
31
10
Бате гойко ти си мъж,
бате Бойко е веднъж!
Номер едно е баце,
авер е на дявола-кръсти се наобратно.
22.
Лудите ПП и зелника България
11.03.2023 15:26:14
9
42
Кирил и Асен направиха толкова много безобразия в управлението на държавата, че човек дълго трябва да ги изброява и все ще е пропуснал някое драстично безобразие.
Кирил Петков непрекъснато изговаря неверни неща при това, придавайки им истеричен и съдбоносен контекст!
Как да не вярваме, че цените в магазините за хранителни стоки вече изяждат доходите на хората с повече от 30%? Как да вярваме на управляващите, че мислят за народа си, когато на един милион пенсионери дават по 10 лева на ден, а на бежанците дават по 40 лева на ден?
21.
Просто Киро е тъпакът на мафията
11.03.2023 15:21:14
7
47
"Война се печели с лъжа и измама", ама не можеш да ги ръсиш АЛАНГРО!
Бумерангът на съдбата се завръща със страшна сила!
Пазете се педали :)))
ПП+ДБ се молят за помощ от троловете си!
Дайте по един чорапогащник на Асенка!
Проявете елементарна благодарност към чорбаджиите си!Дайте и една избеляла риза на СЕК,че униформата се протърка по шкембето на Бахчата!Цялата Проста и лакома Паплач, която извърши Метежа и Преврата с машините на Мадуро, са за бесене!
Такива извращения не е имало при Бойко, за цената на живота - няма сравнение с Киро-Радевата зима, пролет, лято... до наесен ще сме 50% заменени с мигранти!
Да ти таковам Промяната на Мафията и Херо!
20.
Айнщайн
11.03.2023 15:14:16
38
14
Тоя индивид ако си замери IQ, колко ли ще му е резултата?
19.
Борисов
11.03.2023 14:39:14
45
19
Урод
18.
да
11.03.2023 14:35:13
46
19
Крадливите Гербажии да върнат парите от асфалта окрадените европейски държавни и общински средства. Народа да подкрепи ПП ДБ че тези крадци да получат справедливост при Бай Ставри.
17.
*********
11.03.2023 14:30:49
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
16.
ОПГ ПП и ДБ вие сте срам и позор
11.03.2023 14:30:47
6
55
Видя се, че след като Промяната и ДБ се обединиха, не станаха нито по-млади, нито по-умни, нито душите им станаха по-красиви.
Просташкият пример от кампанията им в Благоевград и Сандански показва категорично колко НЕ са умни, толерантни и мъдри!
Това ли е посланието на "мъдрите и толерантните" от ПП и ДБ в Благоевград с пистолета опрян в главата на нехаресваните от тях? Който не е с нас и когото не харесваме...ще му теглим куршума.
Възстановяването на Народния съд ли ще е венецът на вашата съдебна реформа?
15.
Америка за България
11.03.2023 14:26:48
5
52
Съдейки по регулярните дарения от криптофирмата, прикривани като волни пожертвования от нейни служители, имаме напазарувана цяла парламентарна група - на "Демократична България". Напазарувани на килограм. Частни депутати. Криптополитици. Сега е време да научим има ли финансови потоци от криптофирмата към бандата на Просто Киро. И към маргиналите около Руди Гела, които се присъединиха към тази банда.
Рашков водач на листата във Винпром Пещера, Киро първи в Карлуково, Асенча ще сваля чорапогащи в бардака на червените витрини, Гела ще носи топките в час по физическо и ще си ги слага отзад
Ристьо Сопола и Мирчев Свинята ще се молят за баница и сладолед, Стоенчо от ДБ ще свири на кавал, продължава измамническата банда от промяната да трови държавата.
Дарения, комисионни, далавери, посредници, мостове ,тунели, танкери, яхти лодки, кражби и продажби гарантирано от промяната.
14.
Лъжи, лъжи, лъжи..
11.03.2023 14:19:47
56
15
България не вярва на Методиев Магнитски и неговото ОПГ. Очаквате затвор сикаджийче!
13.
до 1
11.03.2023 14:10:27
39
4
Въпреки че настоящото ти мнение е вярно, и сега си също така досаден, като конска муха, като в предишния сезон на унищожението на света - Ковидиадата. Реших да ти обясня негативните вотове, в случай че не разбираш причината, а някой с твоите умствени възможности най-вероятно не я разбира.
12.
Лъжи, лъжи и пак лъжи
11.03.2023 13:58:22
51
42
ГЕРБ били толкова последователни в политиката си спрямо комунистическия режим, че дори с тяхна подкрепа парламентът гласувал, за да го обяви за престъпен.

Опа..

Проста проверка може да бъде направена с два клика в интернет. Законът за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен е обнародван в бр. 37 на Държавен вестник през месец май 2000 г. Партия ГЕРБ пък е основана на 3 декември 2006 г. За това свидетелства и приетият тогава устав на партията, който е публично достъпен на сайта на формацията.

Изниква простичкият въпрос - как Борисовата партия е подкрепила закон, преди дори да е започнала да съществува. Отговорът е напълно категоричен - не е. За всички е ясно, че от ГЕРБ са превърнали това в норма на поведение. Всички останали въпроси оставяме на вас.
11.
Успехът на ГЕРБ ще е успех за държавата
11.03.2023 13:53:54
42
64
Кирчо очаквал 130 депутата. Допреди 10 дни нямаше врачка, която да им
даваше повече от 50, поради 150 причини - кражби, газ, инфлация,
“Нексо“, “Джемкорп“,, унищожаване на българската армия, ток, вода и
какво ли още не. Дойде някакъв Джими, а преди това извикаха на
инструктаж Лаурел и Харди зад океана, и изведнъж ги докарахме до 100-130
депутата. Бойко и ДПС пък ги привикват на оперативки на “Козяк”, за да
кротуват. Корнелия единствена се инати и й пратиха либералните
евромуджихидини от ПЕС със здрави чорапогащници да я зануляват. Фракцията на вярващите на ПП е най-мисловно-неудачната фракция в нашето общество. Това са хора, които са отдалечени от числата и фактите в управлението. Те много късно ще почувстват катастрофата между зъбите си, насред руколата и трюфелите, които дъвчат. Тъй като самите те са закачени на някоя жълтопаветна градска ясла, свързана с фондове, грантове, НПО-та и други „независими“ трапези.
10.
До 3 Венеция ти ли си ма курве
11.03.2023 13:47:00
4
49
Изваждането на още един списък „Магнитски“ обаче, каквито слухове витаят, ще предизвика обратния резултат и ще девалвира, ще обезцени ефекта му, тъй като ще затвърди усещането за репресия и необективна политическа бухалка. Хубаво е да се преценява степента на натиск, защото вместо ефекта на смирено съгласие, може да се отключи дългосрочна враждебна енергия. Затова понякога, когато имаш силен враг, виртуозната победа се състои в това да превърнеш врага си в приятел, а не да се унищожиш, докато го унищожаваш.
9.
Долна пасмина педалска
11.03.2023 13:44:54
52
55
Тече истерична социологическа акция и се ловят маймуни, които да повярват как събирането на двете залязващи нули ПП и ДБ ще даде някакъв трицифрен брой парламентарно представителство!
8.
Ей мръсник
11.03.2023 13:37:14
67
62
Колкото и да те покрива гешев, то ще ти дойде но от друго място, знаеш го нали?!
7.
Пълна разруха!
11.03.2023 13:34:48
49
60
Голямо планиране падна през последните две години откакто ГЕРБ не е на власт! Няма що - на приказки в телевизионните студиа и по форуми. А реализация - кръгла нула! Планират, та пушек се вдига. То за бутафории ли не говориха, то за сериали с магистрали. А те какво правят - пътища през крив макарон! Но лошото е, че големият потърпевш ще са българските граждани. Не некадърният министър - тв звезда. Защото хората няма да получат така нужната инфраструктура - не говоря само за пътища, а и #ВиК обекти, #ЖП, общинска инфраструктура.
6.
Шарлатаните на Радев са мафия
11.03.2023 13:32:02
50
61
Вместо да подпомогне избирателя да направи информиран избор, Радев продължава да се държи като човек, който забърква едни много големи каши.Управлението на ПП представляваше по същество СЪСИПВАНЕ и УНИЩОЖАВАНЕ на държавността от алчно и арогантно НЕЗНАНИЕ.
5.
ЗЛОУПОТРЕБИ на ОЛИГАРХИЧНАТА прослойка
11.03.2023 13:27:24
3
45
Радев глупаво счита, че ако обяви катастрофата, тя асоциативно ще се запише на него! Не, ако я обяви, хората ще разберат докъде са я докарали НЕГОВИТЕ шарлатани.
Вместо да подпомогне избирателя да направи информиран избор, Радев продължава да се държи като човек, който забърква едни много големи каши.
Управлението на ПП представляваше по същество СЪСИПВАНЕ и УНИЩОЖАВАНЕ на държавността от алчно и арогантно НЕЗНАНИЕ. Ленчето да си каже колко приятна в личен план се оказа дерогацията на Лукойл! Иначе борим корупцията. Управлението на ТЕЗИ представляваше непрестанни лъжи и опити да прикрият по всевъзможни начини батака, който произвеждаха всяка минута. Вкараха Топлофикация в състояние, че служебният кабинет да се чуди къде да прикачи дружеството, за да му бъде предоставена помощ от държавата, тоест от всички нас, защото 700 млн. загуби НЯКОЙ трябва да ги плати. Тъй като по време на 164-те дни на Ленчето Топлофикация купуваше газа на цена два пъти по-висока от тази, на която продаваше на потребителите. В икономиката нищо не изчезва, НЯКОЙ плаща загубите. Както няма празно пространство, защото нещо моментално го заема.
4.
1
11.03.2023 13:26:55
55
27
путлероби идва Видов ДЕН кгб отрови Кадиров в Болница Университет НюрнБерг лекува ИМА СДЕЛКА АМЕРИКАНЦИ ЛЕЧЕНИЕ ЦЕНА путлер капут Кадыров поехал лечиться от яда ФСБ в Германию на нестандартные процедуры - эксперт - видео — УНИАН
https://www.unian.net/world/kadyrov-poehal-lechitsya-ot-yada-fsb-v-germaniyu-na-nestandartnye-procedury-ekspert-video-12175038.html
3.
Магнитски
11.03.2023 13:12:38
56
53
Имало и трети списък
Прелюбопитно
Флагман,чакаме да ни информирате кой е вътре.
Отивам да си налея едно.
2.
Чекмеджета
11.03.2023 13:09:59
60
59
Пак реклама на Тиквите
1.
!!
11.03.2023 13:04:19
30
61
Цялата система е катастрофа. Обезценка на парите от 50% на година или по 1% на седмица от инфлацията! Това е Кражба от нормалните спестители!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори