×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ заяви като цел изборна победа в Бургас


Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ заяви като цел изборна победа в Бургас
Част от силния отбор на ПП и ДБ във Втори МИР Бургас
Тема в развитие
Двама различни политици за морала, който не се огъва Кирил Петков разказа на бургазлии истинската история за ГКПП „Капитан Андреево“ Константин Бачийски пред български каратеки: В живота и в каратето всичко се постига с много труд и упоритост Бачийски с работещо решение срещу корупцията: Ще я направим забранително скъпа  Кирил Петков: „Планът Бачийски“ ще бъде план за промяната на Бургас "Правосъдие за всеки" пристигна в Бургас заради каузите на Константин Бачийски Кирил Петков: Автомагистрала „Черно море“ е вече приоритет на ЕС Търсят се 12-те граждански каузи, които ще променят Бургас и региона Нужни са държавни стандарти и обучени кадри в битката с домашното насилие Имената на достойни жени се появиха на табели по три бургаски улици Коалиция „Продължаваме Промяната – Демократична България“ заяви като цел изборна победа в Бургас
виж още
скрий
28 Февруари 2023, Вторник, 23:30 ч.
Автор: Флагман

Амбицията на всичките двадесет и осем участника в нея е на изборите на 2 април да получат най-много от гласовете на избирателите в областта, за да гарантират това, че промените в България ще са необратими

Коалиция „Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“ регистрира в РИК Бургас своята листа с кандидати за народни представители от Бургаски многомандатен избирателен район.

Амбицията на всичките двадесет и осем участника в нея е на изборите на 2 април да получат най-много от гласовете на избирателите в областта, за да гарантират това, че промените в България ще са необратими.

Водач на листата е Константин Бачийски, депутат в 47-то и в 48-то Народно събрание. Негов подгласник е Даниела Божинова от „Демократична България“.

Сред кандидатите личат имената на досегашните народни представители Богомил Петков и Христо Симеонов, които заемат съответно трета и четвърта позиция в листата.

Шестото място е за Димитър Найденов от „Демократична Бъглгария“.

В листата са представени различни професиии, съсловия и общности. Доверието на избирателите ще поискат общо 28 души с различен професионален профил – юристи, предприемачи, лекари, учители, актьори и хора с ярки обществени позиции.

Водачът на листата Константин Бачийски отново ще се изправи пред избирателите с името си и с авторитета си на човек, който е защитавал редица обществени каузи. Сред тях са проектът му за превръщането на старото военно летище в Равнец в индустриална зона с възможност за обслужване на карго полети и товари, създаването на нови терминали в Пристанище Бургас и запазване на голяма част от съществуващите корабни места, разширяването на ГКПП „Малко Търново“, връщането на държавността в ГКПП „Капитан Андреево“ ,както и редица други.

Димитър Найденов поведе обществения отпор срещу печално известния проект за изграждане на „подпорна“ стена край местността „Алепу“ между общините Созопол и Приморско.

Даниела Божинова от своя страна е свързвана с отстояването на редица „зелени“ каузи в цялата страна, както и с мисията си за превръщането на референдумите във възможност българските граждани да получат правото да заявят позицията си по различни теми. Приоритетите, около които се обединяват бургаските кандидати от листата на коалицията, са всички ключови проекти, които биха осигурили икономически просперитет за региона.

Имената на кандидатите за народни представители от листата на коалиция „Продължаваме Промяната“ – „Демократична България“:

Константин Бачийски

Даниела Божинова

Богомил Петков

Христо Симеонов

Константин Иванов

Димитър Найденов

Милко Пенев

Емил Соколов

Милен Манолов

Мария Петкова

Марин Георгиев

Ангел Симеонов

Искра Ангелова

Мирослав Йорданов

Деян Денев

Николай Богов

Росен Топкаров

Николай Николов

Добромир Гюлев

Венцеслав Стефанов

Станислав Станев

Гроздан Тодоров

Снежана Апостолова

Йордан Терзиев

Петър Стоев

Зарица Динкова

Константин Костадинов

Митко Иванов

 




България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори