×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Превозващите мигранти с инструкции при гонка да блъскат колите на МВР


Превозващите мигранти с инструкции при гонка да блъскат колите на МВР
50% е увеличението на мигрантския натиск по българо-турската граница от началото на годината
27 Февруари 2023, Понеделник, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Наемат се шофьори без книжки, които карат дрогирани

Водачите на микробуси превозващи нелегални мигранти у нас получават инструкции от трафикантите да блъскат полицейските автомобили, ако започне преследване. Това съобщи пред БНР директорът на „Гранична полиция“ главен комисар Росица Димитрова. 11 000 са неуспешните опити за преминаване на границата ни с Турция за първите два месеца на годината.

От „Гранична полиция“ отчитат в последно време опасна тенденция, водачите на микробусите превозващи мигранти често да го правят дрогирани, обясни главен комисар Димитрова.

"Имат инструкции да самокатастрофират или съответно, ако започне преследване, да не се подчиняват на полицейски разпореждания и отново да предизвикат катастрофа с полицейския автомобил, така че да причинят и щета, и вреда. Има една особено опасна тенденция, която наблюдаваме и тя е тези автомобили, които превозват мигранти, да бъдат управлявани от непълнолетни или пълнолетни лица без правоспособност и употребили наркотични вещества", коментира тя.

Огромно увеличение на мигрантския натиск по българо-турската граница ни отчитат от „Гранична полиция“. "50% повече е увеличението на броя на недопуснатите лица да преминат българо-турската граница от началото на годината до момента", каза тя.

След като преминат границите ни , нелегалните мигранти често се укриват в района до идването на трафикантите, обясни комисар Димитрова. "В планината Странджа – гориста местност, доста широк периметър обхваща, в която тези лица се укриват, те са много внимателни и обучени да се пазят от наряди", каза тя.


В категории: Крими


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
BG is gone
28.02.2023 07:37:46
3
8
Алчни пагони корумпирани.
12.
До11
28.02.2023 07:26:44
2
12
Как да ги извикат ше съсипят схемата с мигрантите и нема да има пара. Всичко става със знанието на шефовете на МВР и Трагична полиция
11.
ХАК ДА ВИ Е
28.02.2023 05:11:30
2
20
Тъпи полицейски кратуни. Спрете с тези гонки! Извикайте инструктори от вън да ви научат как да спирате безопасно автомобили,които превозват мигранти. Колко инцидента трябва да се случат, за да вденете, че така не става!? И низшите и висшите полицаи по това направление сте кръгла нула. И резултатите са на лице:смърт,катастрофи...а по тъпо обяснение не бях чувал:"имали инструкции да блъскат полицейските автомобили"??? Блъскайте си тъпите кратуни, нещастни полицейски началници-до един сте чантаджии,които нищо не разбирате от полицейска работа!
10.
svirka
27.02.2023 21:01:49
1
21
общо взето знаем че е невъзможно от периметъра на Странджа и кпп преди магистралата да стъпи автомобил с каналджии и бежанци ;) ако няма корупция в системата ..избирателно се надава мойте да минат !!!!
9.
Ставрос
27.02.2023 20:56:17
4
17
Аз да попитам тоя ебалник Гешев,таз мижитурка,за какво е главен прокурор,ами аз да ви кажа честно,все едно нямаме,едно време с предния плъх цацата,същата работа.
8.
:)
27.02.2023 20:50:45
3
12
кефи ме как хора които благодарение на схемите на ГЕРБ станаха някои, сега кандидати от други партии . от тъпо шофьорче на самосвал че до строител . хора Бургас е малък и не сме толкова прости
7.
Ушев
27.02.2023 20:01:58
5
20
МВР са абсолютно дезеорентирани и неспособни да се справят с проблема. В съчетание с корумпираната и неадекватна съдебна система, резултата е налице.
6.
Тец Лозово
27.02.2023 19:54:21
0
17
Флагман,дайте нищо за проверките на тец-овете на Ковачки.В Тец Лозово има ли проверка?Хайде,чакаме.
5.
До Бургазлия
27.02.2023 19:53:39
1
25
Направо да им разрешават бойни патрони при преследване.
4.
Нямаааа
27.02.2023 19:53:01
0
29
НЯМАААААА СЪДЕБНА СИСТЕМА НЯМАААА НУЛА ЗЕРО!КАТО НЯМА ПРИСЪДИ НЯМА ДА ИМА И РЕД!ДЪРЖАВАТА ИЛИ ПОНЕ ТАКА СЕ НАРИЧАШЕ ТОВА НЕЩО Е В ПЪЛЕН КОЛАБС АБДИКАЦИЯ И ТИЯ ,,БЕЛИ ХОРА" ДЕТО ГИ ВКАРВАТЕ В ЕВРОПАТА СЛЕД Х ГОДИНИ ЩЕ СА ВИ ЗЕТЬОВЦЕ Я НА ДЪЩЕРИТЕ ВИ Я НА СИНОВЕТЕ ВИ КОЙ КАКВОТО ГО ВЪЛНУВА!САМО ТАКА ДО КРАЯ
3.
Kmeta
27.02.2023 19:36:34
1
36
Трябва да платят разноските по болници настаяват имигрантите във хотел. Всички сметки каналжиете да плашщат тогава да видим
2.
Бургазлия
27.02.2023 19:29:17
0
55
Как няма да превозват,при положение,че ги задържат за 24 часа и ги пускат... Правят го,защото няма съдебна система. Я изтряскайте на някой трафикант 15-20 години и вижте какъв спад ще има...
1.
Блъскащи колички
27.02.2023 19:28:01
10
4
Баунси баунссссс уоуоуо хрррр чпат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Въпреки провала си, тя няма да се откаже от телевизията Още, когато приела да стане водещ на „Вечерното шоу”, младата дама била наясно, това не е нейното предаване Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Киара доживя да получи извинение от нахална фолкпевица Изпълнителката на "Нотариално заверен" е взела страха на култовата участничка от риалити формата Киара, която проговори в подкаста "Не съм такъв човек" през какъв ужас е преминала при запознанството си с певицата Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Тони Стораро хвърли една торба пари за ново Ферари Справка показва, че цената на подобни модели е почти като на музейни експонати – най-евтиният модел достига почти 200 000 евро
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори