×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Семейството на Бахамата, арестувано за измами – кара „Бентли“, живее в гарсониера


Семейството на Бахамата, арестувано за измами – кара „Бентли“, живее в гарсониера
Бахамата и жена му бяха зрелищно арестувани в Благоевград, снимка: Regiona.bg
23 Февруари 2023, Четвъртък, 13:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

Щом профукали парите от измамите, фамилията живеела от пенсията на бабата и храна от магазинчето й

Арестуваният за измами Васил Петров - Бахамата, чийто син Димитър преди време се снима, отрупан с пачки, се оказа беден като църковна мишка. Стотиците хиляди левове, които той прибирал от строителни фирми срещу обещание да им осигури обществени поръчки за милиони, били профуквани в кратки срокове. Фамилията се перчела със скъпи коли, но зад бляскавата фасада се криела съвсем друга реалност.

Семейство на Бахамата бе арестувано в сряда – Васил и съпругата му Лидия бяха задържани в центъра на Благоевград, зад магазин Била, а синът им Димитър - в квартира в София.

Обвиненията срещу тях са сериозни – те ужилили с 530 хиляди лева доверчиви строителни фирми от Пловдив, София, Благоевград и Сандански. От една измъкнали 250 000 лв, от друга - 110, а другите са измамени с по-малки суми, съобщава „Струма“.

На всички завлечени Бахамата обяснявал, че жена му Лидия има братовчед, който е известен политик от ГЕРБ /когато партията на Борисов беше на власт/ и той, срещу добра комисиона, ще ги уреди с тлъсти обществени поръчки. С взетите пари семейството плащало лизингите на луксозните си автомобили – по 7-8 хиляди лева на месец, дългове, които имали, царували известно време и после прибягвали до друга измама.

Иначе милионерите“ – измамници живеели в гарсониера. През 2010 година съдия-изпълнител извади на публична продан триетажната им къща в Дупница заради необслужен кредит към Юробанк. Сега, след като изхарчели парите на измамените строители, те прибягвали до пенсията на баба си, която имала и малък магазин за хранителни стоки.

Припомняме, че през август миналата година съпругата Лидия бе заловена с кокаин в бикините си на ГКПП Златарево. Тогава тя пътуваше към Македония със скъпо „Бентли“, а съпругът и по това време бе в Белград.

Синът Димитър пък пусна в социалните мрежи снимка, на която е отрупан с пачки. В коментар под нея баща му твърдеше, че това се пари, изкарани с честен труд.

В момента текат разпити на арестуваните. Очаква се те да останат за постоянно в ареста.


В категории: Животът


Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
8
Коментара по темата
8.
До 3
23.02.2023 22:57:43
1
5
В Испания ако купуваш кола или имот и искат дори на пенсионерите в семейството доходите и едва тогава се извършва сделката.
7.
Бизнесмени
23.02.2023 18:17:45
1
14
Тоя и той БИЗНИСМЕН като оня другия дето го запряха в Гръцко. БИЗНИСМЕН до БИЗНИСМЕН наредени мила моя майнольо. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ.
6.
Бай....
23.02.2023 16:43:23
4
8
Проблема на капитализма е лакомията на капиталистите !
5.
6matarok
23.02.2023 15:24:44
7
7
do 3ti
to ako stava6e taka nqma6e izob6to da go ima kapitalizma
takiva okopani mafii se premahvat samo s partizanski deistviq a ne sas 1 politik
q opitai da mu vzeme6 hlqba na nqkoi kapitalist da vidi6 kakvo 6te ti se slu4i, opitai da mu obqsni6 4e ot utre trqbva da si zatvori firmata, da si varne ka6tata/kolata/lubovnicite/po4ivkite i da se hvane da raboti na zavoda
vlasta se vzema s krav i se dava s krav
4.
До 3 и аз мечтая
23.02.2023 14:24:29
3
20
Няма как,бро...
3.
www
23.02.2023 14:11:43
5
58
Ще спечели оня политик сърцата на народа, който се нагърби да разбие цялата мафия и сив сектор в България!
Купил кола за над 50000 лева, апартамент, къща за над 100000 лева, някаква друга придобивка за много пари, веднага ревизия от НАП и връщане в първи клас.
Ако нашите държавни служители/НАП, съд, полиция и др./ бяха неподкупни, както е в Румъния, тогава щяхме да сме държава-цвете!
Има, все още има възможности това да стане, стига да има воля и желание!
2.
иест
23.02.2023 14:06:38
13
42
Гербажии сър. Нормална практика.
1.
Али
23.02.2023 13:58:28
1
42
Дрислювци !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пълен обрат с отвличането на сина на полицейския шеф Пълен обрат с отвличането на сина на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори