×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Апелативният прокурор на София подаде оставка
  • Първият вицепрезидент на Иран Мохбер поема функциите на Раиси, извънредни избори ще има до 50 дни
  • Австралийската полиция арестува 554 души в операция срещу домашното насилие
  • Таксиметрови шофьори обявиха безсрочен протест срещу закриването на стоянки в София
  • Словакия разследва дали стрелецът на Роберт Фицо е действал сам
  • Предотвратиха опит за държавен преврат в Конго
  • Новата седмица започва с валежи на места в страната
  • Честваме паметта на светия мъченик Талалей Лечител и на света Лидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

С 6 основни приоритета Георги Лапчев ще прави Царево бижуто на юг


С 6 основни приоритета Георги Лапчев ще прави Царево бижуто на юг
Георги Лапчев (вторият отдясно) иска да превърне Царево в модерна община, Димитър Бойчев (крайно вляво) напълно го подкрепя, ГЕРБ му възлага надежди като на Димитър Николов през 2007 г.
19 Септември 2011, Понеделник, 15:29 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

ГЕРБ излиза на изборите с младия горски шеф за да превзема крепост, както се случи през 2007 година в Бургас

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Царево Георги Лапчев е наблегнал на 6 основни приоритета в предизборната си програма за вота на 23 октомври, чиято цел е морската община да се превърне в бижуто на юг. Днес той представи публично основните акценти за това как вижда развитието на района. На 35 – годишния Лапчев, който в момента е шеф на Горското стопанство, ГЕРБ залага надежди да превземе крепостта Царево, където вече трети мандат управлява червеният градоначалник Петко Арнаудов. Областният лидер на партията на Бойко Борисов - Димитър Бойчев смята, че в момента ситуацията в най-южната морска община е идентична с тази в Бургас през 2007-ма година, когато настоящият кмет Димитър Николов победи на изборите предходния градоначалник Йоан Костадинов, който управлява 12 години.
 
Георги Лапчев

Гарантирането на справедливост в общината, изграждане на модерна инфраструктура, развитие на туризма и осигуряване на качествено и достъпно здравеопазване, са сред най-важните задачи, които си поставя Георги Лапчев.

Той каза, че ще обръща основно внимание на проблемите, които има за решаване малкия човек в ежедневието си. Лапчев добави, че ще държи и на стимулирането на малкия и среден бизнес. Той каза, че е възможно да възроди традиционни за общината производства като например лодкостроенето. Сред основните идеи на кандидата за кмет е и обособяването на промишлена зона с добре развита инфраструктура, както и разкриването на висше учебно заведение в Царево.

Той има син на 2 години и като баща заяви, че му е изключително неприятно, че в Царево няма нито едно обезопасено място за игра на децата. Затова той обеща, че първото нещо, което ще направи като кмет, е да открие нови детски площадки във всички населени места от общината.

Програмата на Георги Лапчев и екипа му е съставена след консултации с експерти в различни области, както и е съобразено с начина по който ще се финансират с европейски средства приоритетните проекти. Общината, която съчетава даденостите на Черноморието и на Странджа, е една от малкото в България, които не усвояват средства по европрограми, твърдят от ГЕРБ. Георги Лапчев се ангажира да промени тази практика.

Областният лидер на партията Димитър Бойчев заяви подкрепата си за кандидатът за кмет като каза, че дългото и неефективно управление на общината трябва да се прекрати и Георги Лапчев е човекът, който може да осъществи промяната. Според Бойчев кандидатът на ГЕРБ може да гарантира осигуряване на по-добра връзка между централната власт и общината.


В категории: Царево


Напусна ни емблематична актриса
Напусна ни емблематична актриса 20/05/2024, Понеделник 14:17 0
Флагман.БГ Задължително сложете сода в прането с хавлии Задължително сложете сода в прането с хавлии 20/05/2024, Понеделник 13:20 1
Флагман.БГ Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя Ужасяващо! Откриха тялото на млад мъж на пътя 20/05/2024, Понеделник 13:00 0
184
Коментара по темата
184.
за царево
16.10.2011 16:16:36
9
10
Лапчев кмет , а 7 човека от герб в общински съвет = на цигуларя милионер , странджа без дървета , джонката милионер - арапя цялата в хотели , джарито милионер - ами те нестинарка вече я развалиха, но да има още какво да се крадне , какво да се построи .....

и още знаини и незнаи , крадци и милионери в управлението ни

които е от Царево , знае , че така ще стане
183.
Lapan4ev
15.10.2011 21:12:21
5
4
citat..Кандидат-кметът на ГЕРБ беше най-важният гост на рибен фест..
Pone da se nau4i da gotvi,tyi kato kmet nqma da stane
182.
sponge bob
12.10.2011 17:08:03
6
12
,,Герберки'',вие на компютрите ли спите?Какъв е тоя масов отрицателен клик?:))))Не приемате различното мнение...Лошо ,ама много лошо....:)))
181.
ТИЦ Царево
07.10.2011 22:53:15
40
36
Уважаеми колега, едва ли здравият ти разум би допуснал,че ще обсъждам с теб семейния си бюджет. Защо със същата смелост, с която ми задаваш лични въпроси не напишеш името си ? Тогава разговорът би бил по-пълноценен, нали?
Относно работата-не съм обикалял пеш. Ползвах личния си автомобил ,който е на 17 години и отчитах единствено горивото,т.е не съм ползвал командировъчни. Това сигурно ти е известно , като решение на ОБС отнасящо се за всички командировъчни на територията на област Бургас.
Едва ли г-н Анализатор и пишещите тук имат намерение да признаят успехите на ТИЦ Царево, по простата причина ,че никой не е проявил интерес , не е дошъл до офиса на ТИЦ Царево/Старата автогара/, въпреки посочените телефони.
Ръстът на общината в туристическия поток ,отразен безспорно в реализиран брой нощувки е 32% .
Това е абсолютен резултат в сравнение с 2010г. Ръстът за 2010г.спрямо 2009г. бе 15% .
Това е абсолютен рекорд в ръста на туризма на територията на Република България ,прогнозиран от международните и вътрешни туристически изложения .Доказахме се като перспективна туристическа дестинация .
Ръстът на българите е 50% /посетихме 3 български борси-Велико Търново,София,Бургас/.
Ръстът на чужденците е 10% ,благодарение на борсата в Нови Сад- Република Сърбия от 09.2010г. Което се отрази в реализирани нощувки на сръбски граждани в х-ли Елмис-зона Север ,гр.Царево, х-л Сънрайз-с.Лозенец .
По лично мое мнение перспективата за туризма в общината е участие в повече международни туристически изложения. Предстоящо в момента е изложението в гр. Познан в Полша от 18-22.10.2011г., за което общината има официална покана от БРТК.
Отчетените резултати са далеч над тези на другите общини и туристически обекти. За справка- www.tourist-media.info Пампорово се опитват да достигнат 30% към днешна дата.
До 171 коментар :
А защо смяташ,че този туристически данък е справедлив?! Можеш ли да намериш поне един хотелиер с твоето мнение?! Можеш ли да уеднаквиш х-л Шератон-гр. София ,х-л България гр. Бургас с бунгалата в гр. Ахтопол за минимум 30% годишна заетост?! И защо поставяш „Лош” в кавички,а за теб добър ли е ?!
„Дали пък този ръст не се дължи на новия данък в туризма, който замести туристическата такса? Този „ЛОШ” данък просто обезсмисли „криенето” на нощувки!”
Не =не се дължи на това! Ето-имаме и отличници : Белла Виста,с.Синеморец с 5000 реализирани нощувки над минималната норма от 30% годишна заетост.;апарт-хотел Бей Вю зона Север-гр. Царево и др.
Знаеш ли г-н Анализатор,че към дата 20.08.2011г. имаше и такива хотели –за пример х-л в центъра на с. Синеморец ,които не бяха чували преди моята проверка нито за ЗТ ,нито ЗИД за ЗМДТ и нищо повече за доплащане до 30% годишна заетост на туристическия данък.Бедна ти е фантазията колко хотелиери не са наясно какво дължат към МДТ и т.н.Ето какво направих аз-опитах да обясня на всички,какво трябва да направят , за да са в час с несправедливото законодателство,наложено от ГЕРБ.
Не-аз не работя денонощно,но смятам ,че съм си заслужил заплатата с постигнатите успехи.
Поздравления за Кмета на Община Царево за наложените административни мерки и разговори с нередовните платци по списък ,изготвен от мен на територията на общината за 2010г.Пример за това е х-л в центъра на с. Резово.
Дължи се на : ежедневния контрол на средствата за подслон и настаняване по смисъла на ЗТ съгласно чл 49 ,ал 1-3 и собственоръчно вписване на присъстващите туристи в хотелските регистри и заверка с мобилния печат на ТИЦ Царево към съответната дата.

Днес е международен ден на усмивката в цял свят !Усмихвайте се се царевци-има защо!!! :)
180.
общински служител
07.10.2011 16:01:02
16
42
Въпроса ми е към колегата Никола как със заплата от 385 лева и казваш заем със същата сума като месечна вноска ти успяваш да преживяваш. Друг въпрос - след като си нямал и командировъчни, пеш ли си обикалял.
А иначе Петко си го знаем, че знае къде, с кого и колко:))) Стига вече !!!
Георги Лапчев - новия кмет на Царево
179.
sponge bob
06.10.2011 21:37:11
34
20
До MVR:
Откри топлата вода.Момчето от ТИЦ само се представи ,така че нямаше нужда да изпадаш в подробности.А що се отнася кой какво прави в свободното си време,не мисля,че е твоя работа.Едва ли си седял(а) до него да му броиш чашките или да наблюдаваш покер-турнирите му...и то през работно време.Няма такъв балък,който да инсталира покер игри на служебен компютър.следващият път се изказвай подготвен(а).
178.
мадона
06.10.2011 15:13:14
28
11
опозицията съска като прегладняла гъска без да се усети как главата в торбата ще сложи и модерно ще се изложи
177.
nabliudatel
06.10.2011 08:00:48
37
11
до MVR
който идва с кофата с помия ,вервам се сещаш как му викат:)))
Успехите на общината са факт .И хайде със здраве и стига съска,че ще се наложи да лекуваш жлъчка:)))))))
176.
N.
06.10.2011 07:26:24
39
19
до MVR
...Пропусна трафика на наркотици.Към Съда ходил ли си скоро? Разбирам човешката ти подлост,но надявам се си запознат с Наказателния кодекс.Хайде озапти се с клеветите да не получиш призовка от истинското МВР. Щом се съмняваш и ако имаш поне малко достойнство, в което пък аз се съмнявам,заповядай -резултатите ще ти бъдат представени черно на бяло.
175.
MVR
05.10.2011 20:00:33
9
43
Доста от настоящите високопоставени служители в общината са в полезрението на едни хора и предстои съвсем скоро да отговарят длъжностни престъпления и присвоявания в особено големи престъпления - тези с отстъпените права за строеж....Конфликт на интереси - знаете ги всички.
174.
MVR
05.10.2011 19:20:41
17
39
Момчето от ТИЦ се казва никола, ординарец е на сем. арнаудови,по-специално на ягода.По цял ден играе покер на компютъра и употребява алкохол.Преди това беше назначен към музея нещо.Съмнявам се да има принос за ръста на туризма...ама все пак . И сега един съвет към повечето служители на община Царево - почвайте да описвате, защото скоро ще сдавате:)))
За някои началници е възможно да им трябват топли дрехи и суха храна за седмица...Времето за сметката наближава.
173.
анализатор
05.10.2011 13:41:37
6
14
Нека не се радваме , на някакви цифри , отчитащи дадена дейност. Ръста на приходите от нощувки и най вече от тур. данък , могат да бъдат само игра на цифри.Има ли някъде официален доклад за дейноста на ТИЦ.Колки приходи са заложени за изпълнение за 2011 г. Колко е отчета за 2009 г и 2010 г.Базата върху която е преизпълннението , каква е, на база отчет 2010 г или на база определен план. Д асе добие цялостен анализ на тъбираемоста е необходима и информация не в проценти , а в абсолютни стойности / цифри/Нека ви дам конкретен пример . Ако за 2010 , отчета е например 100 000 лева , плана за 2011г е 70 000 лева, а отчета за 2011 г е 80 000 лева и има реално изпълнение от 114 %. Но може ли това да ни радва, когато не можем да достигнем и нивото на 2010 г.По този начин е съставен и бюджета на общината за 2011г и и оттам идва някакво преизпълнение , което може само да ни тревожи.Нека кмета на общината да направи пълен доклад, който да бъде публикуван и да има обществен дебат по него и чак тогава ,някои могат да се радват , ако имат поводза това. Всичко друго е биберон в устата на хората.
172.
анализатор
05.10.2011 13:41:37
5
3
Нека не се радваме , на някакви цифри , отчитащи дадена дейност. Ръста на приходите от нощувки и най вече от тур. данък , могат да бъдат само игра на цифри.Има ли някъде официален доклад за дейноста на ТИЦ.Колки приходи са заложени за изпълнение за 2011 г. Колко е отчета за 2009 г и 2010 г.Базата върху която е преизпълннението , каква е, на база отчет 2010 г или на база определен план. Д асе добие цялостен анализ на тъбираемоста е необходима и информация не в проценти , а в абсолютни стойности / цифри/Нека ви дам конкретен пример . Ако за 2010 , отчета е например 100 000 лева , плана за 2011г е 70 000 лева, а отчета за 2011 г е 80 000 лева и има реално изпълнение от 114 %. Но може ли това да ни радва, когато не можем да достигнем и нивото на 2010 г.По този начин е съставен и бюджета на общината за 2011г и и оттам идва някакво преизпълнение , което може само да ни тревожи.Нека кмета на общината да направи пълен доклад, който да бъде публикуван и да има обществен дебат по него и чак тогава ,някои могат да се радват , ако имат поводза това. Всичко друго е биберон в устата на хората.
171.
До Мария /170/
04.10.2011 23:41:31
5
7
Уважаема Мария,
Не виждам защо докато възхвалявате „успехите” на ТИЦ - Царево трябва да обиждате опозицията! Сигурен съм, че никой от тях не е пречил на работата на центъра или на туризма в общината! Определения като „зевзеци” и „неграмотници” са /меко казано/ неуместни! Лично се чувствам засегнат, но не за това е коментара ми!
От „страстното” Ви обръщение към опозицията не става ясно на какво в общината има ръст от 32%, но най-вероятно това се дължи на Вашата „грамотност”! Все пак предполагам, че говорите за ръст в реализираните нощувки на територията на община Царево. Ще Ви бъда благодарен ако обясните на нас невежите как ТИЦ постигна тези впечатляващи резултати? Може би работеше денонощно или пък....какво?
Дали пък този ръст не се дължи на новия данък в туризма, който замести туристическата такса? Този „ЛОШ” данък просто обезсмисли „криенето” на нощувки!
Предвиден е минимален размер на данъка за календарна година, който не може да бъде по-малък от данъка, който би бил дължим при 30% пълна заетост на съответния обект.
Сега пък да не излезе, че много четем?
170.
Мария
04.10.2011 15:16:41
2
10
До всички "царевски зевзеци" от опозицията:
Кой разбира от туризъм и кой не?!
Резултатите са налице...:))))
-ръст 32% в Община Царево за 2011 г. Четете повече, неграмотници! Поздравления за успехите на ТИЦ Царево!:))))
169.
Козар
02.10.2011 00:26:22
2
6
До "сеирджия" - Абе ти като си толкова компетентен що не вземеш да са напънИш, и да дадеш компетентно мнение! Аз съм с основно образование! Не мисля че образованието е критерии за сиво на горния етаж ! Както го доказваш тука! Мислиш ли, че като си завършил някакво "Висше" блестиш с ум? Помисли над това... ! Ай със здраве !
168.
сеирджия
30.09.2011 09:34:48
4
5
момчета и момичета, които нямате друга работа освен да давате "компетентни "мнения по всички въпроси,напъните ви са безплодни, слабичка опозиция сте. Нямате капацитет и потенциал да управлявате, а и образованието ви не е повече от БСУ,там където приемат и по телефона, така, че не се напъвайте щото може от напъване да се насерете
167.
Козар
29.09.2011 17:36:53
0
7
А и едно нещо не моа да разбера. Моето дете не искаха да го допуснат на детска градина защото не бях си платил 42лв данък на колата за 2 години! И как тези роми (от мандрата) са на детска градина при положение че има изисквания за платени данъци, поне единия родител да е на работа... ? Айде Петко време е да си ходиш че много ти станаха простотиите !
166.
Козар
29.09.2011 17:33:16
0
5
Ами нормално е да се укрива то това е практика... преди 3 години имаше дете с вирусен минингит... и пак нищо не разбрахме... ама така е.... Тряя жената на председателя на ОБС - Царево която е директорка на ОДЗ-то да се измете от там защото... И там работата е мн зле ! храната е под всякаква критика!!! Дават им се евтини и вредни храни няма разлика в храната. Децата от Яслата и децата от групите се хранят с една и съща храна... ! ! ! Абе... Нямам Думи !
165.
обезпокоена
29.09.2011 17:26:50
2
4
НА ВНИМАНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ НА ЦАРЕВО С ДЕЦА В ДЕТСКАТА ГРАДИНА!!! ИМА ДВЕ РОМЧЕТА ОТ МАНДРАТА С ЖЪЛТЕНИЦА ЕДНОТО Е ОТ ДОЛНАТА ГРАДИНА ДРУГОТО ОТ ГОРНАТА. ТЕ НЕ ХОДЯТ НА ГРАДИНА ВЕЧЕ!!! НО УМИШЛЕНО СЕ УКРИВА ОТ КОЛЕКТИВА НА ГРАДИНАТА ! ! !
164.
Козар
27.09.2011 20:18:31
2
13
до "сеирджия"

НИКОГА НЯМА ДА ЗАСТАНА ПРЕД ВРАТАТА НА ТОЗИ ИЗМЕКЯР!

Я ми отговори за какво да стоим пред вратата на тоз НЕКАДЪРНИК ?

С какво е помогнал на хората ? Освен с ЛЪЖИ! КАКВО НАПРАВИ ТОЗ БОКЛУК 12 ГОДИНИ ? ОСВЕН ДА ПРОДАВА ОБЩИНСКИ ИМОТИ И ДА ВЪРТИ ДАЛАВЕРИ ? ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ КАКВО НАПРАВИ ? ЗА МЛАДИТЕ ? ЗА ГРАДА ? ОО ДА НАПРАВИ МНОГО ! ДОКАРА МНОГО МЛАДИ ЦИГАНИ ЕЛЕКТОРАТ ! НАВЪДИХА СЕ ОЩЕ ЦИГАНИ ! ! ! СЛЕД 5 ГОДИНИ 70% ОТ УЧЕНИЦИТЕ В СОУ-ТО ЩЕ СА ЦИГАНИ ! НЕ МИ СЕ ПРОДЪЛЖАВА ЧЕ... НЯМА МЯСТОТО ДА МИ СТИГНЕ ТУКА ДА ПИША!!!
163.
сеирджия
27.09.2011 19:18:24
6
1
еххххххххххххооооооооооооо после да не стоите същтите виес провисе ни сополи пред вратата на арнаудов,щтото няма да има кои да ви ги избърше. щте гледаме сеир
162.
lioni
27.09.2011 15:10:38
5
17
Поздравления Никола! Браво за успехите ти ! Никой не се е родил научен. Има ли желание - човек се усъвършенства цял живот.А относно гласуването - всеки си има предпочитания и това е ЛИЧЕН избор. Никой няма право да те упреква в това ,че ще гласуваш за П.Арнаудов.А за това,че си вършиш съвестно работата- има доказателства и всеки би трябвало да ги види...Що за простотии са това :/заради тъщата,заради жената.../.Та нали човек работейки доказва своите възможности?! Ти си оправен и можещ! Не обръщай внимание на глупостта човешка !Дерзай!!! Честит празник!
161.
ЕДИН
26.09.2011 20:24:35
20
7
ДО 157 ТИЦ Царево
Абе пич, теб те взеха на работа заради тъща ти и заради жена ти.Не ти знам образованието ,но от туризъм нищо не разбираш.И без теб в Царево е имало туристи и то даже повече.Сври се в дупката си и не се показвай повече да мърсиш форумите.Такива СВЪРТЯНКОВЦИ,като тебе,дето се крият зад жените и тъщите си, не ни трябват.Почивай в мир.
160.
tete
26.09.2011 02:49:33
20
7
до 157-ми : Господин Кирязов, не отива да използвате такива думи и изрази в речите си на тези форуми, коклкото и да сте ядосан. Не Ви познавам, но според мен явно малко контактувате с жена си, защото тя не Ви е обучила до сега /явно сте й най-проблемния ученик/, а в същото време ВИ липсва и възпитанието през първите седем години от живота Ви. Така, че моя съвет е: Здраво се захващайте за уроците по етикет и МОЛЯ, спрете с тези цинизми по форума. Говорят много красноречиво за курлтурата ВИ, която явно не е силна Ваша характеристика.
159.
Козар
25.09.2011 12:17:42
3
6
А за Мери Ценова МОЛЯ ТИ СЕ !!! АМА МНОГО ТИ СЕ МОЛЯ!!! Не ми обяснявай че... Толкова много съм и сърбал попарата на таз женица... ! ! ! Но нищо не тая злоба към никой! Защото Господ бави, но не забравя ! ! ! Мисля, че знаеш за какво ти говоря(щом твърдиш че я познаваш)!
158.
Козар
25.09.2011 12:14:22
5
6
До ТИЦ Царево.
Ами ти ще си поредната заблудена овца от стадото ! ! ! Аз съм от 19 години в този град и 12 години ТОЗ ни тормози. Стига токова! Тука си от има няма 5 години, не мисля че имаш поглед над нещата за да прецениш добре ! ! !
157.
ТИЦ Царево
25.09.2011 01:32:58
10
12
Отговор на 136 коментар :
Първо-нека се представя:
казвам се Никола-39г.и т.н.
семеен без деца,жена ми е Яна Кирязова-учителка по история.
Нямам политически,икономически и др. интереси ,но ме вбеси 136-ти коментар.
Вероятно плод на анонимен педераст,но по-скоро на лесбийка-щом ме съжалява.Ми ела почерпи,бе бейби-щом ме съжаляваш:)))
Ок,де=на някого тук хрумвало ли му е,че е възможно да съществуват и нормални българи,дет тачат и милеят за българското?!...Но да не се отплексваме излишно...:заплатата ми от Общината е 385 лв чисто=колкото и ми е заема към ДСК.Но,въпреки това аз не дремя! Аз работя.А за това говорят цифрите: 15 % ръст на туризма за 2010г/реализирани нощувки/,до момента за 2011г. е 25%,но предполагам лично аз,че ще стъпим на 30 % до края на годината. Не е лесно с този несправедлив закон,имам предвид ЗМДТ и наложената от ГЕРБ 30% задължителна целогодишна заетост.Не е лесно без командировъчни и на своя воля да обикаляш бунгала и къмпинзи цяло лято.Не е лесно=щот лятото е жега,но резултатите са налице и са плод на усилена работа от мен и Мария Ценова,а не от някой анонимен зевзек-педераст или лесбийка!
За това говорят и грамотите,връчени на ТИЦ Царево /сканирани и качени във Фейсбука/.Ще гласувам за г-н Петко Арнаудов,защото знае къде,с кого и как=като истински политик.Ще гласувам за г-н Солаков,защото ще защити интересите на нацията ще поиска тракийските иимоти от омразните ни комшии.А за всички дуги мекерета и анонимни страхливци : 087 9021509-изписан е и на хубавата визитка на ТИЦ Царево,залепена е на вратата на информационния център.
156.
Козар
25.09.2011 00:18:23
1
3
Ами да защо да не видим какво ще е...
Пък ако не е... Има сваляне на кмет предсрочни избори... :)
155.
до Morqka
24.09.2011 22:28:49
1
4
гражданите вече са подведени
не знаят какво ще е , но не искат да е както до сега хахахаххах
154.
Козар
21.09.2011 21:13:27
7
3
Ще ви паса всичките след два месеца ! ! !
153.
знаещ
21.09.2011 20:36:42
8
12
Ей , ако спечелят герб осещате ли кои местни бизнесмени ще дръпнат изведнъж и ще разширят бизнеса си ...
да всички се сещате , а освен това напред ще дръпнат и братята кисиови , нико тупарев и доста други , на които те са поставени лица ...
152.
Morqka
21.09.2011 20:21:14
11
8
Priqtelu gorski.....kakvo moje6 da napravi6 ti........................edno golqmo NI6TO.qsen si ni.............postaveno lice,dano grajdanite ne se podvedat
151.
Carevec
21.09.2011 20:16:36
8
6
Скъпи съграждани.Гласувайте по СЪВЕСТ.Вижте листата на Герб,Каридков---съветник от СДС а сега от Герб,Скулиев......................нямам думи,Бъчваров,....................вече уреди съпругата си за шеф на учебния център,..............обкръжение Джарита.Тези хора ще Ви смачкат за 4 год.
150.
Димитър Бъчваров
21.09.2011 18:45:43
2
3
Чакам въпросите!?
149.
До 149
21.09.2011 18:33:15
1
0
До него.
148.
Димитър Бъчваров
21.09.2011 18:32:00
0
4
Къде съм бил ли? Стажувал съм при бившият председател на адвокатска колегия ВТ, както и при сегашният какдидат за кмет на същия град ! Това стига ли ти или искаш още? А и още не съм завършил...
147.
Димитър Бъчваров
21.09.2011 17:34:39
1
2
Благодаря за коментара на човека под мен ! Може би фактът, че от много време /11 г./ излязох от Царево, е минус за мен, но сега вече съм решен да се върна и да бъда полезен, с каквото мога!
146.
до Димитър Бъчваров -145
21.09.2011 14:51:23
0
3
Чети, слушай и учи ! След време, когато придобиеш необходимите знания и спечелиш доверието на хората, тогава може би ще успееш да събереш няколко гласа за теб. Успех с начинанието в тази сфера!
145.
Димитър Бъчваров
21.09.2011 11:31:02
1
6
Относно младостта ще ви отговоря с риторичен въпрос-кой се е родил научен? Навсякъде се говори за нужда от млади кадри, а в същото време нямали опит. Как да го придобият този опит като не им се дава шанс да започнат от някъде? Нали все от някъде трябва да се тръгне ? Или всички трябва да станем "млади" на по 35-40г. с опит ? Нещо тъй типично за държавата, в която живеем. После защо много млади бягали в чужбина. Ами как защо-учи ли са, блъскали са, но нямат опит... (и връзки).
144.
!!!!!!!
20.09.2011 22:25:42
1
2
Много бързо се предадохте, явно толкова са ви възможностите.Гузен негонен бяга.
143.
!!!!!!!
20.09.2011 22:25:41
1
1
Много бързо се предадохте, явно толкова са ви възможностите.Гузен негонен бяга.
142.
ИК Арнаудов
20.09.2011 21:49:00
0
7
ние от ИК Арнаудов вече мислим да минем към другата страна като виждаме слабата отпадаща страна на Арнаудов :)
141.
?!?!?!?!!
20.09.2011 20:13:42
0
1
U4udvashto no sprqhte da pluete! Sigurno ste zalegnali nad u4ebnicite bo BEl 4e da mojete da komentirate sledvashtata statiq po-gramotno!
140.
до 555
20.09.2011 16:32:55
1
3
Добре но не един срещу друг, а заедно.Това е идея.Да си подадат ръце. Нека има и някоя свежа идея. Нищо, че са млади.Колкото Пастора, Яни Янев,Илия Йовнов , а и повече могат.Е да благо, благо да лъжат като г-н Йовнов със сигурност немогат. Дано никога не се научат.
139.
истина
20.09.2011 16:18:18
0
10
Ода за Петко Арнаудов !

Господин Арнаудов време е след повече от десет години управление да научиш,
че частното с народното не бива да месиш,
защото рано или късно ти възмездие ще получиш.
Спри с безумните харчовете на народните пари,
включително да ги използваш за предизборни твои игри,
и за разходки по селата, и да лъжеш кат разпран,
мало и голямо веч не се хващат в твоя капан.
Агент си бил, добре, ама вземи, че спри тази твоя купена
комунистическа клика, дето за пари обещани и за влас в общината,
са готови и са набъркани като теб в лай...ната.
МОЛЯ те само, тез млади момчета,
които ти собственоръчно „инициативен комитет” нарече
и предварително обрече, не ги меси в тез твои политически игри
и спри с безотчетни пари да им правиш мили очи,
че на този местен вот,
ТИ и ТЕ ще получите своя житейски урок –
ШАМАР благозвучен незнайно от къде получен,
със сила, ярост и обратен ефект на упражняваната от ВАС феодална гнет.
Бъди убеден, че всички тез твои далавери бял свят ще видят,
и много ще се РАЗМИРИШАТ.
Тогаз не знам кой ще Ви спасява,
ще бягате през девет - десет баира,
и ще разбереш истина една,
че приятели с пари не се създават,
а само изродлива паплач.

Извода оставам за теб да направиш,
и ако нищо от горенаписаното не разбереш,
то тогава и за свинар не ставаш.
138.
666
20.09.2011 16:11:39
1
5
Не падай. Няма нужда така си си добре.
Стяскаш се от кого по-точно че ще паднеш.И от ляво и отдясно са явно повече от теб. Страхотни са.Едните с повече опит другите с голям хъс. Нещо се върти стрелката, нали са млади и неопитни много често започнахте да ги спрягате.Ами ти плъхчо покажи се.Сигурно не си за гледане!
137.
аватар
20.09.2011 16:04:03
0
11
1.Дечо Градев-послушник на Арнаудов цял живот
2.Ваня Атанасова-само ръка вдига на сесия
3.Даниел Балабанов-стриптизъор
4.Радослава Кичукова-пълна неизвестност
5.Петко Стоянов-образувание не му трябва, там е давано кеш
6.Митко Гоча-доколкото си спомням щяха да го съдят за неизпълнение на договори за строителен обект...ама той като стане архитект ще се оправи...
СМЯХ ГОЛЯМ, КАКЪВ ПОТЕНЦИАЛ КАКЪВ ПРОСПЕРИТЕТ, БЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ, ВЗЕМЕТЕ СЕ СКРИЙТЕ НЯКЪДЕ...
136.
отговор на .
20.09.2011 16:00:36
5
4
Има и свестни хора в Общината. Нека сме справедливи.Лапчев като изгони Славка няма да освободи цялата об администрация ако стане кмет.Никой не е вечен. Но, че има и такива като този от туристическия център /със сигурност вишист/ ами да го съжалиш като го видиш как дреме. И не само той.
135.
555
20.09.2011 15:57:41
3
3
ще падна тука ,опомнете се хора
Лапчев , д-р Бъчваров, Скулиев < > = митко бъчваров , радо и валентин...
вие я взехте за игра тая работа
134.
отговор на .
20.09.2011 15:32:05
3
4
е как пък ти .г-н йовнов е вишист и дъщеря му, която беше секретарка също , ами г-н джапунов да не би да не е или синът му... чакай кой още , а ами цялата рода на арнудов и те от вишист нагоре... първата дама също цял живот учи за директор и затова и направиха музей:):):)
133.
.
20.09.2011 15:26:26
2
5
а като сте заговорили за образование ми кажете колко човека от работещите в общината имат документ за да го правят( повечето май са леля ми чичо ми , мъжа и и т. н.
132.
ЕЛКА
20.09.2011 15:26:17
0
5
ЕЕЕЕЕЕЕЕ най накрая нещо умно!
Всеки дъвчи този от когото го е страх или завижда.
131.
Весо В
20.09.2011 15:10:32
1
6
Защо се захванахте с Бъчваров.
За мен е без значение,не съм пристрастен, на тази възраст естествено че ще се учи.Важно е че е избрал права посока.Най истински е ЛН.Арнаудов бил стар, другия млад, другия не му била измазана къщата.Глупости.Мислете като пишете или нещо Ви притеснява.То политик не се ражда той се изгражда с времето , а като гледам момчето нито е засегнало, нито обидило някого. Опит се трупа.Личи си че не е на Вашето ниво. Страхливци.
130.
besove
20.09.2011 15:08:55
1
3
какво стана с програмата пиленца нещо не я публикувате програмата на петко нещо замлъкнахте БСП я............активистчета на БСП, взети по 1 лев да ви плащат да пишете да 1 коментар анонимн,о то затова са толкова големи форумите . тия от ГЕРБ бачкат, а не драскат във форумите, което си е загуби-време. някакви пъпченковци от хората на петко не могат да му се опрат на лапчев , сега да ви видим...
129.
до Д.Бъчваров 104
20.09.2011 14:37:47
5
2
на 25 години излизаш от университета.
какъв опит имаш ти в политиката ??!?!?!
къде си работил и какъв си бил ? Готов ли си за ОбС ?!?!? От кога се занимаваш с политика ? Контакти? Връзки? Първият ти мандат ще мине като обучение!
Годините нямат значение но специално ти си много далеч от политическия живот в Царево. За жалост много подобни на теб се предлагат на политическия пазар без да имат каквото и да било политическо образование!
128.
?!?!?!?!!
20.09.2011 14:22:54
1
8
Бивши стриптизьори от БСП ще стават общински съветници. Може догодина август месец в "Сикрет" вместо да правят "Мис и Мистър Царево" да направят "Мис и Мистър мега макси разгонени общински съветници от БСП", 1 от тях има опит в еротиката, може спокойно да си развява пишлето в общинския съвет!
127.
Nepoznat
20.09.2011 14:07:53
5
3
Само който е нямал работа с Ангел незнае какъв човек е! Какво говорите за образование като то тук половината май сте отсъствали от часовете по БЕЛ, а пък невярвам в общината да има повече от 10 човека с образование! Айде спирайте да пишете защото само натоварвате сървърите!
126.
sram me e ot vas
20.09.2011 14:00:41
1
5
жалко че пуснахте слуха че програмата на лапчев е ваша и на петко арнаудов, елате и си покажете вашата програма кояте уж е открадната щото я нямате и никога не сте я имали и имате ли такива въобще когато човек не може нищо да предложи- пуска долни слухове и оплюва противника. за 12 години имахте време да направите достатъчно, видяхме какво- всичко друго е само пропаганда
125.
до Димитър Бъчваров
20.09.2011 13:59:50
1
3
Млади човече , прекалено емоционално слово . Но шапка ти свалям за едно , и аз мисля , че млади трябва да са хората под 30 . Като теб , дали дипломирани или пред дипломиране . Но млади . За да се учат . И ДА ТИ ПРИЗНАЯ , ПРЕДПОЧИТАМ ДА ВИДЯ ТЕБ И ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ В ОС , ОТКОЛКОТО ЛИЧНОСТИТЕ ОТ ГЕРБ .

ЗА ПОСЛЕДНО ПИША В ТОЗИ ФОРУМ И ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО :
Г-Н Лапчев , опомни се , личи ти , че не познаваш града . Тоест противоречите си - хем Арнаудов е демоде , хем яхвате идеите му , и искате да управлявате върху неговата основа . Това не можеш да го обясниш . Пуснали сте тук защитници да хапят . Но не обяснявате .
Живи и здрави .
Разумният избор - е изборът на всеки гражданин . За мен това не е г-н Лапчев и неговия странен отбор юнаци с вирнати чела .
124.
до Димитър Бъчваров
20.09.2011 13:59:47
2
5
Млади човече , прекалено емоционално слово . Но шапка ти свалям за едно , и аз мисля , че млади трябва да са хората под 30 . Като теб , дали дипломирани или пред дипломиране . Но млади . За да се учат . И ДА ТИ ПРИЗНАЯ , ПРЕДПОЧИТАМ ДА ВИДЯ ТЕБ И ВАЛЕНТИН НИКОЛОВ В ОС , ОТКОЛКОТО ЛИЧНОСТИТЕ ОТ ГЕРБ .

ЗА ПОСЛЕДНО ПИША В ТОЗИ ФОРУМ И ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО :
Г-Н Лапчев , опомни се , личи ти , че не познаваш града . Тоест противоречите си - хем Арнаудов е демоде , хем яхвате идеите му , и искате да управлявате върху неговата основа . Това не можеш да го обясниш . Пуснали сте тук защитници да хапят . Но не обяснявате .
Живи и здрави .
Разумният избор - е изборът на всеки гражданин . За мен това не е г-н Лапчев и неговия странен отбор юнаци с вирнати чела .
123.
Босилковец
20.09.2011 13:46:00
1
6
Обърнете внимание , на нещо конкретно от програмата на Лапчев. Освен изгражадане на инфраструктурата на общината, той загатва нещо ново- Въстановяване на справедливостта в общината. Това ,което сегашните управници , не искаха да направят.Това ще рече ,справедливо разпределение на социалните блага, упражняване на еднакъв критерий към всички субекти на управлението.Еднакъв достъп на всички граждани , до общинските ресурси. Което казано , няма да има улици Крадливки, няма да има Мечти Бойчевци, няма да има нагласени конкурси по строителната програма,назначаване на компететни хора в общинските структури и впр. Така , че Вие младежи от ИК /издоена крава/ , също имате щанс да участвате в управлението, на Вас умения не ви липсват, но ви липсва справедливост и обективност , при проследяване на процесите в общината, защото сте заслепени от обещанията на сегашния кмет. Той е много опитен политик, и непременно ще Ви изпързаля.Вие ще спечелите повече , ако кмет стане Лапчев или някой друг. Много искам да разбера , какво е образованието на Пастора от махалата и дали той може въопще да чете?
122.
Весо В
20.09.2011 13:35:36
6
6
Леле мале! ЦигОларов и образУвание!
Срам,срам! Това се образУва от самочувствие без покритие ! И на ЦигОларов цигОлкота ще се срамува. Хора които са учили и знаят евала, но такива я по добре не пишете! Смешници!
121.
до ас
20.09.2011 12:23:42
5
4
Добре ок , кажете от свободен университет или държавен е и какво е образованието . Да много е уважаван от обкръжението му от пиянки , мирката груд , спиди тук таме някой друг бараба , да уважават си го ...
120.
aaa
20.09.2011 12:15:13
1
7
В днешно време едва ли образованието е толкова показателно за личността, издребнявате ама много. Ангел Цигуларов контактува с доста широк кръг от хора, уважаван е и мнгого хора разчитат на него, има заложени лидерски качества, колкото и да се опитвате да скачате срещу него, плюете само срещу вятъра.
119.
ас
20.09.2011 12:09:57
3
11
Бъдете спокойни, Ангел Цигуларов има висше образование, но за разика от някои хора той не парадрира с това и не разчита, благодарние на образованието си да получи службичка в общината и да взима чиновническа заплатка. Човекът работи и се вижда.
118.
до Митко Панайотов - 117
20.09.2011 12:00:19
0
0
Сега разбрах, че съществува само един Митко Панайотов...А патентът къде е?
117.
Митко Панайотов
20.09.2011 11:41:27
1
8
до 72. Mitko Panajotov
до 99. Mitko Panajotov
до 100. го г-н Митко Панайотов
АЗ съм Митко Панайотов
и не използвайте името ми червени гадни мазни педали за смешните си кампании тук в нета ако нещо искате да ми кажете ми кажете лично не да го разбирам от други хора
подли гадни комунисти мразя ви дано ви наритат
никога не съм вземал страна ама много ме издразнихте
не ползвайте името ми ще се упарите
116.
ИК Арнаудов
20.09.2011 11:21:36
1
4
ние от ИК Арнаудов вече мислим да минем към другата страна като виждаме слабата отпадаща страна на Арнаудов :)
115.
аватар
20.09.2011 11:19:26
1
8
Престанете с елементарни заяждания,какво тук значи с какво образувание си,Циголаров е находчив местен предприемач,вместо да стимулираме тези хора ние ги мразим.Да не говорим че в досегашното управление на Арнаудов се нагледахме само на чужди предприемачи и резултатите ги видяхме,само комисионни и никакви постъпления в общината.АРНАУДОВ ПОВЕЧЕ НЕ Е ЗА ИБИРАНЕ,ТОЙ НАПРАВО Е ЗА УБИВАНЕ
114.
Димитър Бъчваров
20.09.2011 11:15:00
1
2
П.С. Хленченето и НАГАЖДАЧЕСТВОТО са типични за някои други хора, не и за мен.
113.
смях
20.09.2011 11:10:35
4
1
айде герберите вече и с Господ взеха да си говорят на ти
а някви други гласове чувате ли
вашия Господ как го виждате с рогца и с опашле
щото на това нещо хораа му викат Дявола.
112.
до АС
20.09.2011 11:01:51
4
2
Какво образование има Цигуларов ?

НЕ БЯГАЙТЕ ОТ ВЪПРОСА ГЕРБАДЖИИ ОТГОВОРЕТЕ МОЛЯ ?
111.
до АС
20.09.2011 10:56:08
2
1
Добре , кажете какво му е образованието , а пък хората да преценят има ли значение или не . НЕ БЯГАЙТЕ ОТ ВЪПРОСА !!!

Ако не образование , какво само парите ли да гледаме ?
НЕ БЯГАЙТЕ ОТ ВЪПРОСА !!!
ОТГОВОРЕТЕ , А ХОРАТА ДА ПРЕЦЕНЯТ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ИЛИ НЕ !!!

ОТГОВОРЕТЕ ?
110.
:)))
20.09.2011 10:52:35
1
4
zashto ima zna4enie koi kakvo obrazovanie ima???
daniel balabanov ili debelia ciganin ot listata na bsp da ne bi da imat obrazovanie
glupavo e da se zahvashtatae s takiva neshta, izmislete neshto po-originalno
a v dneshno vreme edva li obrazovanieto e tolkova pokazatelno za lichnostta (kato imam predvid kakvo obrazovanie se dava v obshtina carevo) a da ne govorim na durjavno nivo
109.
Весо В
20.09.2011 10:50:50
2
2
Та кой беше дози оратор АЦ? Лапчев е страхотен но този го дърпа. Леле какво слово, какъв двубой! Нямам търпение да го чуя.Тя тъща му беше от СДС. Има опит ще го научи.
108.
ДО ас
20.09.2011 10:49:47
4
1
Айде бе Гербери , защо мълчите и не кажете какво е образованието на Цигуларов , да не окаже , че даже и от свободния и колежа в приморско няма диплома ....

или го чакате да си купи набързо от някъде и тогава да го представите ли какво ???
107.
ДО АС
20.09.2011 10:36:26
1
1
Айде бе Гербери , защо мълчите и не кажете какво е образованието на Цигуларов , да не се окаже , че даже и от свободния и колежа в приморско няма диплома .....
106.
pro
20.09.2011 10:24:15
2
4
Не си хабете мислите по форумите, и ГОСПОД ГО Е КАЗАЛ ЧЕ ЛАПЧЕВ ЩЕ БЪДЕ НОВИЯТ КМЕТ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО !!!
105.
огън
20.09.2011 10:04:38
1
5
Погледнете само, отново статията за Лапчев е с най-голяма посещаемост, какво говори това, че е много преди вас.
Лапчев ще бъде кмет и всички го знете, и денонощно да стоите пред компютрите, няма да промените положението, а и с вашите критики много нисък стил държите. Успех момчета, ама вече взехте да се изчерпвате!!!
104.
Д.Бъчваров
20.09.2011 10:03:23
0
2
Да, МЛАДЕЖО, аз съм именно за тези "млади": 25-30г. Или казах нещо лошо ? И това е последно нещо, което пиша тук, избягвайки евтини обструкции с разни местни величия и герои.
103.
на на на
20.09.2011 10:01:29
0
3
колкото гербаджии, толкова и от БСП ... пишат трима, четирима и вече голяма база за сравнение, от 95 коментата 10 % ще са против Арнаудов - ами много ясно като "интелигентните му момченца" висят по цял ден в интернет и нямат с какво друго да се занимават то е от ясно по ясно, че ще плюят по - кадърните ...
102.
Весо В
20.09.2011 10:01:05
3
3
Ами който има с какво да се хвали да го прави. Който няма се крие под разни псевдоними. Но нали си знаете акълите колко са и по това се познавате кой кой е. И аз искам да разбера какво е образованието на АЦ.Ако може някой да ме светне и за професия- моряк, строител, ресторантьор, дървар, политик??
101.
Д.Б.
20.09.2011 09:59:03
0
0
до *
100.
го г-н Митко Панайотов
20.09.2011 09:58:26
2
1
Не се сещам кой си , а и не ме интересува, честно казано. това как се пиша си е моя работа, а и какво съм решил да представя в коментара си-също. Поне не съм написал някакви глупости, а достоверни факти. По принцип избягвам писането в подобни форуми именно заради такива като теб, но сега правя компромис. Не те знам чий подръжник си, но на доста от членовете на разни формирования там съм правел докладите, тестовете и съм им раздавал материали, че и изпити съм им взимал, понеже са големи капацитети, също като теб.
99.
Mitko Panajotov
20.09.2011 09:56:03
2
0
"словесен двубой с ангел цигуларов"
Ангел е добър бизнесмен , един от работниците на арнаудов на миналите избори .
По-добре да се занимава с политика . Не можете да скриете , че леко са го скрили нарочно от информационния поток . Нямаше го на пресконференцията . Не го съобщиха в лисата .Има умисъл . Не се сърдете и не плюйте . Така още повече удряте по името му .
98.
Николай Димитров
20.09.2011 09:53:41
2
1
И тук констатацията е таква .
От 95 коментара , 10% против Арнаудов - на много циничен стил .
Правете си сметката с какъв потенциал разполагате .
И нещо много важно .
В този форум пишат 20 човека .
А в общината живеят около 9900 .
ПРЕДЛАГАМ НА АРНАУДОВ , да не се връзва на куката на герб , те нарочно насочват енергията му да се обяснява , да пуска хората му да пишат . Оставете ги сами гербаджиите във форума , те без туй са 2-3ма и се плюят здраво .
97.
до АС
20.09.2011 09:47:40
2
1
Все пак настоявам , някой да посочи , какво е образованието на Цигуларов ...
96.
уф
20.09.2011 09:46:29
5
1
Лапчев-Долапчев, Лапач-Драскач. ако не им се навираше в очите на хората хич нямаше да го коментират. така се навира в остите на хората че чак да им се доповръща на хората. Споко бе пич, толкоз си се надул че ще вземещ да се пръснеш и после Ачко-Тъпачко ще трябва да се навежда да те събира от калта. ама къвто е дебел няма да може да се надупи и ще трябва да го подпрът неговите икономически приятели от ресторант „ЕС-ЕС”. И то ще вземе да стане една – дядо вади ряпа .....
95.
Николай Димитров
20.09.2011 09:44:35
1
2
О , нахъсаните орди скочиха да защитават своите идоли .
Ангеле , знам че ти си шефа на герб и знам че си умно момче .
Кажи им да не храчат така . Научете ги да водят дискусия .
Излагат те !!!
Листата на ГЕРБ е новаторска , този път си личи , че Ангел няма да играе с Петко Арнаудов .
Но не подценявайте и останалите листи .
94.
до АС
20.09.2011 09:42:51
3
2
А С , че аз съм го виждал Цигуларов на дебат , сби се с някакъв клиент в една кръчма . Доста еродиран определено , псуваше все едно е учил за това ....

Всъщност , като си му голям защитник , какво образование има ??? Максимум свободния или колежа в Приморско мисля ...
93.
Д.Б.
20.09.2011 09:22:25
0
8
Направете сравнение между листите на БСП И ГЕРБ и тогава говорете глупости по форумите. Погледнете само какви екземпляри има в листата на червените, ми те събрани от кол и въже,кой от тези е доказан по един или друг начин сред обшеството. А не пардон,Даниелчо е стриптизъорче, има едни мнго интересни снимчици с него, то голям потенциал,голямо неще бре, само си чещете езиците дарги ми коментаторчета, по-силна листа от на ГЕРБ на тези избори в Царево няма и това много добре го знаете, затова сега сте като попарени и бълвате помия тук.Жалки сте. Срам и позор.
92.
aaaaaaaaa
20.09.2011 09:14:55
1
8
Не си правете илюзии, че може да излезете на словесен двубой с Ангел Цигуларов, повяравйте ми, виждал съм с очите си как Дидко и Генко си гълтат езиците само като го видят.
91.
ПИЖО
20.09.2011 08:59:44
1
6
ИНЕТЕРСНО ЗАЩО РЕШИХТЕ, ЧЕ ПРОГРАМАТА НА ЛАПЧЕВ Е ПРЕПИСАНА ОТ АРНАУДОВ. КОГА НЯКОЙ ОТ ВАС Е ЧУЛ И ВИДЯЛ ТОЗИ ЧИЧАК ДА ГАРАНТИРА СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРОЗРАЧНОСТ, КЪДЕ ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ ВИДЯХТЕ ТАЗИ ПРОЗРАЧНОСТ,ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА ПОД МАСАТА, АМИ ИНФРАСТРУКТУРАТА, НОРМАЛНО Е ДА БЪДЕ ЗАЛОЖЕНА В ПРОГРАМАТА, ТЪЙ КАТО Е В ОКАЯНО СЪСТОЯНИЕ, ЕТО ЩЕ НАПРАВИ. НЕМОГА ДА РАЗБЕРА КАКВО ИСКАТЕ,ЯВНО НАИСТИНА ВИ ДАВАТ ПО ЕДНО ЛЕВЧЕ НА КОМЕНТАР...
90.
ahto
20.09.2011 08:08:55
1
0
Лъчезаре ти какво предлагаш ? Бисер Колев за кмет на общината ли ?
89.
ahto
20.09.2011 08:08:55
2
0
Лъчезаре ти какво предлагаш ? Бисер Колев за кмет на общината ли ?
88.
Козар
20.09.2011 07:53:02
3
2
Много сте елементарни ВСИЧКИ!!! :) АМА ВСИЧКИ БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. Петко

Арнаудковци, Георги Лапчевци, Людмил Николчовци и Георги Бъчваровци !!!
87.
o ds
20.09.2011 07:09:59
3
1
Новият елемент на сдс г-н Димитър Бъчваров не му се сърдете . Той просто се опита да се запознае с вас по интернет . Представи ви се .
Ангел Цигуларов - че кой е казал , че не ги разбира неща , разбира ги и още как - миналия път нали игра за НДСВ и Арнаудов .
Мили дами и господа - всички тия думи пак показват , че електората на центъра , симпатизантите на Лапчев боравят с много - много кофти речник . Избухват над клавиатурата .
Най-важният дебат е дебатът с хората . Те сами ще преценят .
86.
приоритетна ос 7
20.09.2011 00:46:24
0
3
вие какви нови приоритети искате бре ?!??! космически совалкти и ядрени подводници ?!?!?
нали всички се борим за едно и също или просто някои от нас подкрепят разни лични интереси ?
85.
до Димитър Бъчваров 66
20.09.2011 00:29:40
0
0
младите над 18 и младите под 30..... гениален си !! МЛАДЕЖО !!!
п.с. младите над 30 ... горко им !
84.
ас
20.09.2011 00:12:30
1
3
много се притеснявате от Цигуларов, май, ааа? не знам дали някога си говорил с него , но ако беше щеше да знаеш че са му ясни нещата и на дебат да участва няма да се изложи,,, а всъщност на дебат с кога да участва с балабанов, с гочев или с кaк се казваше рома (едричкия)
вижте си първо вашия двор и тогава говорете
83.
ас
20.09.2011 00:08:23
1
3
много се притеснявате от Цигуларов, май, ааа? не знам дали някога си говорил с него , но ако беше щеше да знаеш че са му ясни нещата и на дебат да участва няма да се изложи,,, а всъщност на дебат с кога да участва с балабанов, с гочев или с коксе казваше рома (едричкия)
вижте си първо вашия двор и тогава говорете
82.
пак аз
19.09.2011 23:37:41
3
2
Интересно ще ми бъде да чуем и в жив политически дебат , речника и вижданията и общата култура на бележития оратор от град Царево Ангел Цигуларов ....
81.
вижте ми ip и ще разберете кой съм
19.09.2011 23:34:44
1
2
Защо вие партийни дейци не направите един обществен дебат между кандидатите по подобие на този в Бургас ...

Мисля , че ще бъде доста добре за избирателите да чуят на живо мнението на всички кандидати
80.
sorry
19.09.2011 23:30:21
4
2
Очевидно слаба програма .
Лапчев , по едно време хората очакваха нещо от теб . Сега - какво да ти кажа . Все тая . С нищо не се различавате от другите .
Даже сте много модерни в копи - пейста от тях .
79.
Марияна
19.09.2011 23:27:43
4
0
Коментаторите подкрепящи опозицията - герб , пак се появиха и показаха слабите си нерви и неспособността да пишат по същество и без цинизми .
Браво . Ей така опозиция да има в Царево и Арнаудов още 1 мандат ще има !
78.
хах
19.09.2011 23:26:26
5
1
историята с вратовръзките е вярна .
Най-жалко и смешно е като се стегнат с тия вратовръзки всички . До вчера с късите гащи , сега за снимката с връзка . Много яко !
ЛЮДМИЛ НИКОЛОВ е нашият избор ! За кмет . Листата е слаба .
77.
хах
19.09.2011 23:26:26
3
1
историята с вратовръзките е вярна .
Най-жалко и смешно е като се стегнат с тия вратовръзки всички . До вчера с късите гащи , сега за снимката с връзка . Много яко !
ЛЮДМИЛ НИКОЛОВ е нашият избор ! За кмет . Листата е слаба .
76.
do Pijo
19.09.2011 23:24:54
3
0
Пижо-пендел , еднопосочният билет е за хора като теб . Бъди спокоен , много като теб вече плакаха , след изборите ще разбереш , че си купен и продаден 2 пъти .
По същество . Г-н Лапчев , с невероятния си екип , представи уникално слаба програма , за мен . Не ми харесва , че повтаряш приоритетите заложени и развити от Арнаудов . С какво си по-различен ?
Ами да си гласуваме за нег пак !!!
75.
77д
19.09.2011 23:22:22
6
0
А тук по форумите кандидат пишман общински съветниците се рекламират , в програмата на Лапчев зее дупка . !!! Слабо представяне , да не кажа нагласено , без широко гражданско участие .
Така ли ще ни управлявате ?
74.
Младеж
19.09.2011 23:20:49
7
1
Аз съм млад човек , с образование , върнах се в Царево и работя , гордея се с това Царево , виждам реално нещата .
Всичко друг е фарс и медийна атракция .
Г-н Арнаудов , смело напред !
73.
Младеж
19.09.2011 23:20:48
7
0
Аз съм млад човек , с образование , върнах се в Царево и работя , гордея се с това Царево , виждам реално нещата .
Всичко друг е фарс и медийна атракция .
Г-н Арнаудов , смело напред !
72.
Mitko Panajotov
19.09.2011 23:19:33
6
0
О , пуснаха ордите да плюят .
Само че цък .
Ордите на опозицията плюят мн кофти . Имат много слаба граматика .
А господин ДИМИТЪР БЪЧВАРОВ , който бил пред дипломиране и се пише професор , хленчи и се саморекламира . С това ли сте известен в царево , че си пуснахте автобиографията в бесове.ком ?
Странно .
Арнаудов е добряк , на изборите другите нямат шанс . Хората са умни . Не вярват на глупостите за еврофондове , нов подход и т.н Само като им гледаш редиците на герб и виждаш нищо ново .
Ангел от НДСВ , Каридков от Гергъводен и т.н
Айде , айде , стига случайности .
71.
СЛУЧАЕН
19.09.2011 22:58:45
0
7
Не живея в Царево, но съм дълбоко свързана с града, тъй като рода им е от там и знам какво се случва. Царево наистина има нужда от нов, модерен кмет, за да стане най-желаната туристическа дестинация, защото е с прекрасни възможности, а остаава в сянка,, незаслужено. Желая успех на новия кмет
70.
PIJO
19.09.2011 22:56:05
1
4
QVNO VI PLASHTAT PO EDNO LEVCHE NA KOMENTAR, TOLKOWA STE JALKI, STRIPTIZIORI LI STE KAKWI STE NEZNAM, AMA PRODALJAVAITE DA PISHETE, OSWEN WAS NIKOI NE CHETE TUKA, SABIRAITE PO NQKOI JALT LEW ZA SLED IZBORITE, CHE SHTE VI TRQBWA ZA EDNOPOSOCHEN BILET
69.
ПЕДРО
19.09.2011 22:47:31
3
10
Шанса на Царево да се освободи от Петко Арнаудов е да се обединят всички трезво мислещи хора зад една кандидатура!Единствената фигура с потенциал в момента е Георги Лапчев,а и листата на ГЕРБ с общински съветници е най-доброто,с което разполага в момента общината!Нека застанем всички зад тях и да не разпиляваме гласове за знайни и незнайни герои!
68.
ЕДИН
19.09.2011 22:46:34
2
3
г-н Лапчев, аз не се чувствам МАЛЪК ЧОВЕК! В Царево и в Общината има малки хора ,но те са дребни душици с лични интересчета.Те не ви трябват.Забравете идологемите на соца, за малкия човек и малката правда.Говорете за проблемите на Общината, като СВОБОДЕН ЧОВЕК.Не влизайте в щампата на ГЕРБ.Управление е имало и преди ГЕРБ, ще има и след тях.Власт се взема, не се дава! Аз също искам да се върнат младите хора в Царево .Не искам хората да остаряват с едни и същи дрехи.
Приоритети: ПРОИЗВОДСТВО И РАБОТНИ МЕСТА! Който ги реализира ще спечели.От това ще спечелим ВСИЧКИ.
67.
ЕДИН
19.09.2011 22:27:45
1
1
До 45
Не ми копирай ИМЕТО,нещастнико.Ти си една страхлива гнида и най добре си стой в мръсотията.Недостоен си за ХОРАТА!Теб те вълнува дребнотемието и клюките.Мъчиш се да се присламчиш към БСП ,но си НЕДОСТОЕН.Там са млади и смели хора.И говорят и пишат смислени НЕЩА!
66.
Димитър Бъчваров
19.09.2011 21:00:32
0
8
Лично аз съм „за” шанс” на младите хора в Общината, но като казвам „младите, не визирам тези на възраст 30 г. и нагоре. Аз съм със самочувствието на един от достойните възпитаници на СОУ „Никола Йонков Вапцаров”, а и не само аз, а и много кадърни и млади мои връстници, с които лично съм седял на една скамейка и сега са вече или дипломирани специалисти, или пред завършване, и седят и се чудят в кой бар да отидат бармани или сервитьори. Това ли заслужаваме Ние ? Тези, които израстнахме там, излезнахме да се учим и сега имаме желанието да се върнем и да помогнем ? Ще имат ли младите хора като мен и тези, които споменавам по-горе, възможност за някакво развитие в Царево ? После да не се чудите защо бягаме нагоре, че и „навънка”... Да, може още да не съм дипломиран, но съм със самочувствието на един млад образован човек. Бил съм в три университета в България-Университет по архитектура, строителство и геодезия, гр.София-спец.ССС. Може още някои хора да ме критикуват, че не пожелах да продължа следването си там, но лично аз считам, че направих правилния избор; Бургаски Свободен Университет-право, и сега пред дипломиране във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий”-право. Завършил съм ПГСАГ „Кольо Фичето”, гр. Бургас, с отличие, семстриално завършил право, пак с отличие. Който не вярва, нека провери или се допита. Лутал съм се, вярно е но сега се чувствам удовлетворен. Всеки има своите политически права по Конституция и сам си решава. Аз съм за тези „млади” по-горе и за развитието на Община Царево.
65.
Наблюдател
19.09.2011 20:34:18
1
12
Червените престъпници са се окопали яко в това прекрасно място!!! Дано младите, амбициозни, можещи и мислещи хора успеят да го издухат, защото е тъжно да гледаш Община с такъв потенциал в ръцете на такива закоравели и дебелокожи комуняги. Успех
64.
....
19.09.2011 19:36:00
1
9
да да , той господин балабанов , на който му се изтриха пръстите да пише по форумите - много харесва кмета, ама в последните години го нямаше в царево за да разбере, защо тези който подкрепяха кмета сега са срещу него
63.
znam i pomnq
19.09.2011 19:30:54
1
9
да ви разясня, защото някои от тук пишещите бяхте в софия на миналите избори и не помните арнаудов какви фантастични обещания правеше да ви припомня че 99% от тях не са изпълнени и няма да бъдат дори и 20 мандата да му дадете
62.
ФАКТ
19.09.2011 18:56:03
2
8
„Арнаудов представи пръв платформата си за нов мандат в Царево” - За 20 дни – 923 прочитания – 53 коментара
„С 6 основни приоритета Георги Лапчев ще прави Царево бижуто на юг” - За 4 часа – 323 прочитания – 63 коментара!!!
Хайде математиците да смятат!
61.
Bash
19.09.2011 18:24:45
0
7
Tozi izduhan pydarin s kitara
e tolkoz poet-kolkot az Che-Gevara!
No s revoljuciq kato v Kuba
shte kajem na Pytko nakyde da pytuva!
Na vsichki zlobari i drebni dushici
bilo to poeti ili smeshni kritici,
im kazvame prosto-idva pametna data-
obuvaite shubite i dryjte gorata!
uspehyt e siguren-vypros e na vreme-
otsega si mislete koi-kyde shte se dene!
a ti nerazbrani poete s kitara-da vzemesh da hvanesh na mango mokara
taka ili inache ne si v parlamenta-da probvash da smenish pone instrumenta!
60.
Марияна
19.09.2011 18:23:33
1
2
Споделям мнение , чета , гледам , и ми се струва нелепа идеята за еврофондовете и цъфтежа на царевската община .
Някой каза и е прав , Европа е в голяма и задълбочаваща се криза . Разходите се орязват на макс . Балканските държави още не са възстановени от американската/световна икономическа и финансова криза .
В България дупката в бюджета към края на август е 732 млн. лв .
Да се говори за европари като за мед от пълна каца е измамливо . По-скоро трябва да се търси един балансиран бюджет и самостоятелни финансови решения и донори .
59.
GERB
19.09.2011 18:17:34
1
1
Преди си мислех , че Скулиев е най-подходящия кандидат за кмет , още преди да се появи герб и да се появи идеята за кмет Лапчев .
Така ми се вижда на мене . Но може и да греша .
58.
boqzyn
19.09.2011 18:16:16
4
1
Боите се и сънувате червена конспирация . Представяте си някакви хора под строй , пишат .
Не проумявате , че в град като Царево , Арнаудов си има подкрепа .
Людмил Николов си е Людмил Николов и аз не виждам какво лошо има някой да го споменава и коментира като евентуален претендент за балотажа .
Или забранявате да се говори за него .
Не си набивайте филми . Отпуснете се .
57.
boqzyn
19.09.2011 18:16:16
4
0
Боите се и сънувате червена конспирация . Представяте си някакви хора под строй , пишат .
Не проумявате , че в град като Царево , Арнаудов си има подкрепа .
Людмил Николов си е Людмил Николов и аз не виждам какво лошо има някой да го споменава и коментира като евентуален претендент за балотажа .
Или забранявате да се говори за него .
Не си набивайте филми . Отпуснете се .
56.
до Николов
19.09.2011 18:14:22
3
1
Николов , никой не те въвлича . Тия коментари отразяват истината .
Факт е , че играете сами , причината си я знаете .
Не си длъжен да се обясняваш.
А и не ми е нужно .
55.
Яни
19.09.2011 18:13:02
6
1
Абе спрете да ги коментирате тия от герб . Много уместно , интелигентно и нахакано им влизате . Оствате ги сами по форумите да ругаят и да си видят електоралния аклъл .
Не ги коментирайте .
БОЙКОТ НА ПРЕПИСВАЧИТЕ ОТ ГЕРБ .
БОЙКОТ НА ГЕРБ - УЧЕНИЦИ НА АРНАУДОВ
54.
Валентин Николов
19.09.2011 18:11:14
1
9
Всички политически партии излизаме с програмите и идеите си. Нормално е някои да съвпадат, особено тези, които дори няма нужда да бъдат писани, защото всеки десен или ляв би искал в Царево да има университет ! Имам молба към хората подкрепящи Арнаудов, не замесвайте СДС в черен и компроматен PR, аз лично съм работил 6 години за свалянето на това червено управление и подобни интригантски реверанси няма да ме умилостивят! Нашата основна цел на тези избори е Петко Арнаудов да не управлява тази община! Затова сме излезли с наш кандидат кмет и наша листа! И всеки един глас, който не е в подкрепа на Арнаудов и БСП е добре дошъл за нас!
53.
о времена
19.09.2011 18:08:06
5
0
спомянам си гунди на миналите избори , с костюма .
Бяха се зарекли да са костюмари .
Тия момчета сега пак стегнати с връзките . Иначе разпищолени хихихих
Пак ще има смях покрай тоя герб .
52.
Орешак
19.09.2011 18:07:04
5
0
Абе слаба ракия са тия момчета .
51.
разменна монета
19.09.2011 18:02:08
2
0
А г-н Георги Атанасов , защо не е начело ?
Интересен подход . И интересна оценка на женското герб , те били за гледане . Ама колко грешите . Там ви е силата . Имате толкова грамотни дами , а не ги ползвате за листата .
Странен план .
50.
питанка
19.09.2011 18:00:34
4
0
Георги Бъчваров се явява и играе сам . Но е непредсказуем .
Людмил Николов се явява и играе сам .
ГЕРБ привидно се явяват сами , но разчитат на подкрепа от Кардиков , Костадинов и евентуално земеделците .
Арнаудов подкрепен от БСП играе сам . Разчита на твърд електорат .
И какво ще се случи ?
Математици има лИ >
Дори да го добутате до балотаж , което е малко вероятно , Арнаудов пак ще бъде кмет .
49.
primorski
19.09.2011 17:58:08
2
2
Програмата на Лапчев е върхът .
Личи си , че са слушали и чели внимателно изказванията и идеите на Арнаудов . Тя стъпва почти изцяло на стореното и започнатото от него .
С идеите на Лапчев те направо легитимираха стореното до тук . Яко !
Да се овъртолиш като магаре в собствените си неща е омайно .
48.
БГЦПО
19.09.2011 17:56:09
3
1
Българо-германския център беше оплюван толкова много , а накрая уволниха шефката , за да наместят там свой човек . Дали това не е била цената за участие на доктора в изборите . Жена му е кадърен специалист . Но начинът е нелеп и грозен .
Да не забравяме и уволнената Славка . С нея комунизмът от горското си отивал . А като махнат Лапчев с него какво ще си отиде ? Лицемерието , егоизмът ?
47.
до Един от В.
19.09.2011 17:53:45
2
1
Те от герб не стига , че не пуснаха човек от малцинството напред в листата си , ами и сега карти им правят . Те ромите ако знаят какво им готвят .
Най-гадното е , че работниците на г-н Х от дърводобива напълниха околността , а после заслугата се приписва на Арнаудов .
Аз чаках в общината и лично видях роми , които се регистрираха и казаха , че работят за Ангел . И то преди няколко дни .
Но ангел го може това , едно птиче ми каза , че на миналите избори и софианци е имало регистрирани . Ха-ха .
46.
до 43
19.09.2011 17:51:07
3
2
Да,да от кога си го мисля точно това .
Герб в царево се държи като бсп на предишния вот . Залагат само на вече познати лица , не им се рискува . Не пускат хора под 30 да им дадат шанс , старт и обучение .
С това копиране от бсп , ще стигнат до сериозен кадрови проблем . Няма да подготвят никой .
Иначе идеите от програмата са много хубави , само да му кажа , че вече съм ги чувал до една от Арнаудов .
45.
Един
19.09.2011 17:50:21
4
2
Господата от Герб да отговорят как изваждат лични карти на ромите в общината в момента?
Как господина Бъчваров бута жена си за диркетор в българонемския център?
Как се отива в Стани Богат?
Как се кани Ути ?
44.
поет с китара
19.09.2011 17:48:58
3
2
Ето тази грозна проза
се опита да събори червената царевска роза .
Само че нямате стаж
а може и даже кураж .
Лапчев младостта ти утива
но готварската шапка на ути те свива .
Екипъ ти странен наперен
Да не казвам от къде е намерен .
Вие се честен юнак
Колкото имате и мустак .
Европарите няма кой да ги взима
Европа е в тежка икономическа зима .
Идва края на тази рима .
За вас ще гласуват около трима .
43.
До ГЕРБ
19.09.2011 17:45:51
7
3
Допускате огромна грешка .
Лансирате като млади хора от средната възраст , над 30 .
А истинските ви млади , на 24 , 25 , 27 години , с образование , не им давате да дишат .
В това отношение листата на СДС ви мачка .
42.
До ГЕРБ
19.09.2011 17:45:51
4
2
Допускате огромна грешка .
Лансирате като млади хора от средната възраст , над 30 .
А истинските ви млади , на 24 , 25 , 27 години , с образование , не им давате да дишат .
В това отношение листата на СДС ви мачка .
41.
Марияна
19.09.2011 17:43:25
7
3
г-н Арнаудов , обнадеждени сме . Щом така ви ползват идеите , базата , която сте създал , значи все пак те не ви мразят , напротив , знаят , че сте направил много , но понеже искат да са на власт излизат срещу вас .
Щом не ви забравят , значи пак ще ги биете на изборите .
40.
поетът
19.09.2011 17:42:25
6
2
ти във царево ела, за учебните дела, висше тук ще се открива, за всяка мома талантлива. горско, морско и туризъм, и готварство, алпинизъм, всеки диплома ще придобие, всеки комплекси ще избие...всяко градче вече иска - за висше училище се натиска, ела бойко от софия -та, да си прибереш вересията!
39.
до Учителя
19.09.2011 17:41:28
6
0
от Николай Димиторв - ами те всички са му провалени ученици .
Та стела гърланова ли не се е ползвала от услугите на арнаудов .
Та скулиев ли .
Та каридков ли не е червен до мозъка на костите си - изранал в червено семейство .
АМИ АНГЕЛ ? ПО-големите на възраст тук го помним от къде стартира , помагаше на Стела Мицева , и играеха за Арнаудов .
Вие наистина ни вземате за луди .
Не стига , че сте "изхранени" от партията в голямата си част , ами и идеите на арнаудов гепихте .
38.
хахахаа
19.09.2011 17:38:59
4
2
хем Арнаудов е за смяна и демоде . Хем му ползвате всичи идеи за предизборната си кампания .
Вие за луди ли ни имате .
Може за сдс да гласувам , или за атака , ама на вас никакво доверие няма да ви дам .
37.
ot 20
19.09.2011 17:37:31
6
1
Чети правилно и не плачи .
Аз знам , че е в листата . Но го крият като име . Не го обявиха . Не е на пресконференцията .
Щото като какъв да го представят ?
Като бате Ачо ?
Негативните образи не прехода ги държите в тайна , те движат машината . На преден план пускате сапунените момчета .
36.
ИК Арнаудов
19.09.2011 17:35:40
5
1
Наистина хубави идеи , но с една вметка - част от тях вече са реализирани , а останалите не са твои , а на Арнаудов .
Дорби сте в преписването .
Изпитът ви е на 23-ти .
Ще ви скъсат !
35.
До 20
19.09.2011 17:34:58
1
7
Ангел Цигуларов е един от лидерите в Царево, незнам защо реши, че стои в страни, напротив човека работи и явно не си запознат, че той е в листата за съветници. И престанете да копирате жалките си коментарчета, смешни сте.
34.
Учителят
19.09.2011 17:33:00
6
1
Това с Висшето учебно заведение нали знаете , че е идея на Арнаудов .
Добре де , след като не го харесвате , защо му повторихте идеите и ги съчинихте във ваша програма ???
33.
момчил войвода
19.09.2011 17:23:33
4
0
ааа колко са ви неудобни въпроситеее , знам че няма да ви отговорят , сега стела ще я активират яко да пише , хахахах разбихте ги тия лапчевци !
32.
до тиква
19.09.2011 17:23:16
3
1
тиква, тиква, видя ли програмата, малко са висшите учебни заведения в България, голям смях, за всяко ромче в общината диплома за висшист
31.
овенът
19.09.2011 17:19:39
3
2
узря и царево за висше училище, евала, трябва поетът да напише стихотворение - стани висшист /в царево/
30.
Гайдев
19.09.2011 17:18:05
3
0
Въпросите в коментар 11 . са много удачни !!!
Тази програма приповтаря много казани и сторени до сега неща .
Разбирам , че искате да сте меки , да не се противопоставяте . Но когато кажете , че царево е неразвит , затрупан с корупция ,после не върви да кажете другото - че било направено много , но еди си какво .
СПОРЕД МЕН , А И СЕ ГОВОРИ , ЧЕ В СОЦИОЛОГИЧЕСКОТО ПРОУЧВАНЕ ЛЮДМИЛ НИКОЛОВ , e с по-големи шансове за кмет .
Виж Данката скулиев е добро момче , ама и той работеше доста добре с общината по едно време . Какво ли се случи в отношенията им , че зае тая позиция не знам , ще събере гласове !
29.
Тодоров
19.09.2011 17:14:16
4
0
Без да се заяждам , чета статията и си мисля , освен че е изпълнена с много противоречия , тази програма навежда на мисълта " ами той арнаудов много е направил но изберете нас, за да го продължим и доразвием " . Незнам хората как ще разчетат това послание .
Още нещо - приказките за еврофондовете , излиза все едно ни е обещано от софия , че ако станем кмет и съветници , ще ни дадат фондове . Малко е странно .
Иначе за копи пейста , абе уместен е .
Въпросите са интересни , карат ме да си мисля разни неща . Не пречете на хората дамислят . Трябва да направят правилния избор . А той едва ли стои на снимката там горе , изтупан с вратовръзка , лачен , изваден от нафталина . ХМ !
28.
111
19.09.2011 17:07:45
0
6
emi shte si kopirat starite komentari ot predishnite statii - kakvo iskate da vi pishat 3, 4 mladeji (vse edni i sushti vuv foruma) kolko akul da imat 4e i novi da mislqt...
27.
ДО ГЕРБ!!!
19.09.2011 17:05:43
0
6
И НА КАКВО БЕ МОЙ ЧОВЕК ТИ МИРИШЕ,АМИ КАКВО ДА ПРАВЯТ ПЕТЯ, ПЛАМЕНА, ГЕРГАНА... КАКВО ОЧАКВАШ ДА НАПРАВЯТ? - ДА СТОЯТ ПРЕД ЩАБА ... ЗА ДА ГИ ГЛЕДАТ ТАКИВА КАТО ВАС
ВСИЧКИ ИМЕНА КОИТО СПОМЕНАВАШ СТОЯТ ТВЪРДО ЗАД КАУЗАТА ЗА ПРОМЯНА, НО НЕ Е НУЖНО ДА АФИШИРАТ ТОВА ВЪВ ВРЕМЕ В КОЕТО НА ХОД СА КАНДИДАТЪТ ЗА КМЕТ И ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ!!!
26.
Николай Димитров
19.09.2011 17:03:35
5
1
Чичо Петко майка къде е ...
Чичо Петко ще ми замениш ли еди си кой парцел от кости на морето...
Чичо Петко ще промениш ли ПУП-а заради мен ...
Чичо Петко май ви отаза някои благинки и сега сте много активни всички
25.
страж
19.09.2011 17:02:07
4
2
Незнам дали Людмил Николов е бил от БКП , но само той за последните мандати не си смени партията и е твърд в СДС ! ЕВАЛА ! ЗАСЛУЖАВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО , А НЕ ЗА ГЕРБ !!!
Каридков - син на кумунисти - беше от Гергъовден , в коалиция със СДС , сега е от листата на ГЕРБ ;
Евгени Николов - чичо Петко , къде е майка - голям ГЕРБаджия и той ;
Ангел Цигуларов - беше от НДСВ , съдейства за подкрепата за Арнаудов на миналите избори ;
Георги Бъчваров - беше в коалиция със сдс , за малко да се регистрира от РЗС , сега е от АТАКА ;
Георги Костадинов - БКП - готвен е за първи секретар на партията тук , СДС , ДСБ .
Стела Гърланова - не се ли е ползвала от услугите на Арнаудов ?
Георги Лапчев - син на бкпфункционерка ; образцов парашутист горски ;
Да изброявам ли ? И тук изобщо не коментирам личностите им . Всеки има право да бъде какъвто си иска-адвокат , горски , кръчмар и т.н. Може да пие , да пуши , да ходи по жени . Това не ме интересува .
Ама коментирам партийното ви минало . Вие не сте лоялни на избирателите си . Сменяте партията . И агитирате същите хора пак да ви подкрепят . Морал нямате ли ?
Атакувате Арнаудов . Но той е подкрепен от партията му . Листата му ? Все хора със социално мислене .
Виждате ли какъв абсурд предлагате на избирателите , когато им казвате да ви подкрепят ?
24.
страж
19.09.2011 17:02:07
4
1
Незнам дали Людмил Николов е бил от БКП , но само той за последните мандати не си смени партията и е твърд в СДС ! ЕВАЛА ! ЗАСЛУЖАВА ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО , А НЕ ЗА ГЕРБ !!!
Каридков - син на кумунисти - беше от Гергъовден , в коалиция със СДС , сега е от листата на ГЕРБ ;
Евгени Николов - чичо Петко , къде е майка - голям ГЕРБаджия и той ;
Ангел Цигуларов - беше от НДСВ , съдейства за подкрепата за Арнаудов на миналите избори ;
Георги Бъчваров - беше в коалиция със сдс , за малко да се регистрира от РЗС , сега е от АТАКА ;
Георги Костадинов - БКП - готвен е за първи секретар на партията тук , СДС , ДСБ .
Стела Гърланова - не се ли е ползвала от услугите на Арнаудов ?
Георги Лапчев - син на бкпфункционерка ; образцов парашутист горски ;
Да изброявам ли ? И тук изобщо не коментирам личностите им . Всеки има право да бъде какъвто си иска-адвокат , горски , кръчмар и т.н. Може да пие , да пуши , да ходи по жени . Това не ме интересува .
Ама коментирам партийното ви минало . Вие не сте лоялни на избирателите си . Сменяте партията . И агитирате същите хора пак да ви подкрепят . Морал нямате ли ?
Атакувате Арнаудов . Но той е подкрепен от партията му . Листата му ? Все хора със социално мислене .
Виждате ли какъв абсурд предлагате на избирателите , когато им казвате да ви подкрепят ?
23.
Николай Димитров
19.09.2011 16:59:01
5
1
С тази програма , тази листа , герб правят огромна услуга на СДС Царево .
Целият десен и центристки вот отива за Людмил Николов и неговите съветници . Което е странно . Но пак е по-добре като вариант .
22.
Николай Димитров
19.09.2011 16:59:01
6
0
С тази програма , тази листа , герб правят огромна услуга на СДС Царево .
Целият десен и центристки вот отива за Людмил Николов и неговите съветници . Което е странно . Но пак е по-добре като вариант .
21.
eeeeee
19.09.2011 16:58:53
1
4
eee ne sprqhte da kopirate i da postavqte edni i sushti zau4eni frazi pod vsqka statia na Georgi Lapchev
20.
ГЕРБ
19.09.2011 16:57:26
3
0
Аз като привърженик на ГЕРБ приветствам тия неща , но питам :
- Защо Ангел Цигуларов , човекът , който независимо , че беше в НДСВ и играеше за Арнаудов , извади структурата на герб в царево от калта , вкара нови членове , изтри срама от управлението на предния лидер тук , сега не се споменава нито в листата , нито на пресконференцията . Да той може да го е направил с цел , това възстановяване на герб структурата . Сега го криете . На всички ни е ясно , че той е ДВИГАТЕЛЯТ НА ГЕРБ ЦАРЕВО. Срамувате ли се ?
Васил Каридков - къде е ? Човекът партия ?
А представители на герб жени - петя , пламена , гергана фетисова ?
Много мирише цялата тая работа .
19.
ГЕРБ
19.09.2011 16:57:26
4
1
Аз като привърженик на ГЕРБ приветствам тия неща , но питам :
- Защо Ангел Цигуларов , човекът , който независимо , че беше в НДСВ и играеше за Арнаудов , извади структурата на герб в царево от калта , вкара нови членове , изтри срама от управлението на предния лидер тук , сега не се споменава нито в листата , нито на пресконференцията . Да той може да го е направил с цел , това възстановяване на герб структурата . Сега го криете . На всички ни е ясно , че той е ДВИГАТЕЛЯТ НА ГЕРБ ЦАРЕВО. Срамувате ли се ?
Васил Каридков - къде е ? Човекът партия ?
А представители на герб жени - петя , пламена , гергана фетисова ?
Много мирише цялата тая работа .
18.
алекси
19.09.2011 16:53:58
6
2
Като трезвомислещ човек , осъзнаващ какво се случва в България - виждам и съм благодарен на това , което се случва в общината .
На лапачите може да им се струва невероятно , да нямат слух за тези неща - но да , градът се е развил . Може да го каже всеки човек идващ от някъде . Нормално е хората всеки с проблемите си да искат и да искат още . Радвам се , че Арнаудов има още сили , желание и нов екип да продължи . Градът има нужда от още . Той го осъзнава .
Благодарен съм и на опозицията . С тези листи за съветници и кандидати за кметове , правят отгромна услуга . Листата на СДС - очевидно слаба .
Листатите на останалите партии - нормално запълнение от улицата .
Листата на БСП - със своите кусури , но балансирана . Единствената даваща място на хора с образование под 30години . Единствената с верни на партията , но съчетана с широко гражданско участие . Евала . Сериозна стабилизация на твърдия им електорат . Няма какво да се заблуждаваме , това е партията със единствен стабилен електорат . Оредели редици , може би , но подменени с нови .
Листата на ГЕРБ .
Лапчев -Х гласа ; от семейството и заблудени младежи ;
Каридков - Х гласа ; Тайно ромите ще го накажат ;
Д-р Бъчваров - Х гласа- не се слави с уложливост и доброта сред пациентите си .
Адв.Скулиев -ХХЛ- добро момче , помогнал е на много хора . Но същите тези хора ще си зададат въпрос , защо е 4ти след предните и защо се е хванал с тях на хорото . Не му отговарят нито на акъла , нито на добротата .
Ангел Цигуларов -Х гласа - да , с насили е и заплахи към прогрес ;
Стела -Х гласа-роднини , без приятелски вод ;
Мария Василева - Х гласа - роднини ;
Атанас - Х гласа ; много назад в листата ;
И т.н. Всичко на всичко най много 3-4 съветника в ОС . И за лапчев като кмет гласове недостатъчни за Балотаж дори .
Горните анализи са плод на това , което възприемат хората като послание от листата . Не ангажирам никой с тях . Но се замислете . Да бяхте си поизичстили образите малко преди избори .
И нещо фатално...намесата на г-н Кралев , в качеството му на свещенослужител и издател на вестник ще е огромен минус за вас .
17.
голям авторитет
19.09.2011 16:50:41
7
3
Господин Димитър Бойчев е уникален авторитет . Питайте бургазлии с какво е известен .
Той ли подкрепя местната структура на герб , на него ли са му делегирали тази задача .
А защо Бойко Борисов , Гребенаров , Дукова , Николов не застанаха зад Царевската структура на герб .
ГЕРБ ЦАРЕВО ДОПУСКА ФУНДАМЕНТАЛНА ГРЕШКА . Излиза срещу Петко Арнаудов , наричайки го червен кмет , и не отчитайки , че той работи успешно . ПР кампанията на Лапчев е изначално сгрешена .
16.
Комисар
19.09.2011 16:47:38
5
1
Приказките за евросредства за финансиране на програмата са фарс .
Еврокомисарят по икономическите въпроси Оли Рен вчера заяви , че кризата в Европа предстои . Растежът е нисък , задлъжнялостта на Гърция се задълбочава . Той предупреди евролидерите да не обещават и да не спекулират с еврофондовете . Защото , когато няма пари и финансова стабилност , няма усвояемост . Няма средства .
Е какви са тия думи сега тука от Лапчев за Царево и за европроекти . Експретите му не четат ли специализирани издания . Не лъжете хората с такива измислици .
15.
трудно
19.09.2011 16:45:01
7
5
На Лапчев му е много трудно .
Програмата му се оповава на вече започнати или завършени от Арнаудов неща . Приоритетите му не са откраднати , а взаимствани .
Трудно му е и щото Бойко , Цецо , Дянков една лоша дума не казват за Арнаудов .
Трудно му е щото се черви и срами , и ПР-ите явно го съветват пресконференции да дава без Каридков и Цигуларов .
А и как Скулиев да обясни каква е истинската причина да скочи срещу Арнаудов .
Трудно ще му е .
Сега неговите момичета от офисите ще пуснат по някой любезен коментар . И той ще се опита да спи спокойно . Но терзанията остават . Убеден съм че не си е повярвал толкос много .
14.
студент
19.09.2011 16:41:57
7
2
Абе снощи в Бургаския свободен университет , учещите тук не видяхме Лапчев , а Димитър Николов и Арнаудов . Правете си сметката кой с какъв авторитет се ползва .
13.
БРАВО!!!
19.09.2011 16:40:48
2
7
Поздравления на г-н Лапчев за изнесената програма, за добрата листа от общински съветници и отличната позиция, която заема, излизайки срещу червените
12.
sadasda
19.09.2011 16:38:46
2
9
Gospodin Lapchev izliza na borba s qsna prioriteti i sus stabilni hora zad gurba si. Ot hora kato d-r Buchvarov i Skuliev moje samo da se u4ite
11.
до Лапчев
19.09.2011 16:38:18
9
2
Лапчев,млади господине , защо се скри в Бургас . Какви са тия истории и тези слаби и красиви думи . Имам следните питания и неясноти като гражданин относно приоритетите ти от пресконференцията ...
1.Господин Лапчев щял да обърне внимание на малките хора . Той гледа високомерно дори малките деца , камоли внимание да им обръща . Арнаудов добре се грижи за хората . Социалната му политика е безпрецедентна и успешна , дори в условия на криза . Нито пенсионерите е пренебрегнал , нито децата без родители , нито малцинствата .
2.Възстановяване на справедливостта , прозрачност – нима обвиняваш някой в престъпление ? Кой е на валст сега . ГЕРБ – е защо и те го признават за добър управник Арнаудов .
3.Модерна инфратсруктура – пристанище . Лесно ти е да яхнеш пристанището . А обеща ли им да махнеш оградите . А Цветанов ако те чуе? Проблемът с пристанището нали знаеш какъв е . В момента държавата в лицето на герб не е променила закона , и в морето община не може да строи .
4. Знаеш ли , че за всички изброени проекти за водопроводи , пречиствателни станции вече се работи . Но са толкова скъпи , че дори и по еврофонд не можеш да ги разплатиш , заради структурата и спецификата при разплащане на парите от фондове .
5.Относно селата в странджа – драги , А възстановените храмове в Кости , Бродилово , Българи ? Не ги ли виждаш . Не знаеш ли , че има готови проекти , изпратени в софия , за пътищата в странджа . И стоят . Щото пари няма .
6.Приемането на ОУП в Царево е борба на Арнаудов . Пак си я приписвате.
7.Туристическият продукт . Ами факт е , че това лято има осезаем ръст на туризма .
8. Здравеопазване . Д-р Бъчваров ли ще ни оправи ?
9. Образование – влез в училището , виж децата , виж учителите , виж материалната база . И стисни ръката на Атанасова . Щото тя доразви това училище и му даде толкова много . Дори сега се работи по взаимна програма с Турция .
10.Как ще стимулираш малките производства ? Със замразените еврофондове ?
11. Прозрачно управление на общинския бюджет . И там ли има престъпление ? Я го покажете . А доклада на сметната палата , а кредитния рейтинг . А знаете ли , че за 10 години ръста на развитие е 750% ?
12. Г-н Бойчев , с какво е известен в Бургас , че дава акъл за Царево . Изобщо не може да се прави паралел между Лапчев и Димитър Николов . Обиждате така Николов . Плюс това във варна ГЕРБ подкрепи Кирил Йорданов , в Созпол – Рейзи .
Общо взето тази пресконференция е изпълнена с признати успехи на Арнаудов , желание за власт и много противоречия .
10.
сеирджия
19.09.2011 16:32:27
9
1
браво браво,колко съм впечатлен от неграмотната програма на господин лапчев. Няма ли кой да ви посъветва ,всичко написано са пълни глупости,вие въопще си нямате представа за тизи неща и искате да управлявате. Много трябва първо да се учите и второ да съберете опит. И от мен съвет жаждата за власт ще ви одави, по кротко.
9.
аз
19.09.2011 16:24:05
0
7
Интересен е факта, че Георги Лапчев е една от най-коментираните кандидатури на ГЕРБ,явно хората наистина виждат реалната му възможност да бъде кмет и той ще бъде,вече сме сигурни. А що се отнася до нападките от страна на ИК АРНАУДОВ, момчета знаем, че вие заливате форумите с жалките си писания, нямате шанс, кои сте, че нещо не ви рапознавам
8.
василико
19.09.2011 16:17:06
2
6
Защо така решавате,че Лапчев краде приоритети, нищо подобно,просто очертава областите, в които всичко куца, и уточнете моля къде се намира този филиал на университет, че нещо не се сещам. Ако имаш предвид БГЦПО, то името му показва какво е това, а не университет
7.
местен
19.09.2011 16:12:08
1
6
ЗА ЕДНО ПО- ДОБРО БЪДЕЩЕ НА ЦАРЕВО!!! БРАВО Г-Н ЛАПЧЕВ, ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ВИЕ ЩЕ СТЕ НОВИЯ КМЕТ НА ОБШИНАТА. ТРЯНВА ДИНАМИКА,ТРЯБВА ПРОГРЕС, А БЕЗ ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА ПРОГРЕС. ВИЕ И ВАШИЯТ ЕКИП ЩЕ ДОПРИНЕСЕТЕ ЗА ПРОМЯНАТА. СТРАХОТЕН ОТБОР СТЕ, СМЕЛО НАПРЕД. ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ 23 ОКТОМВРИ
6.
Петя
19.09.2011 16:07:55
9
1
Какво означава кратко, точно и ясно - има 6 основни приоритета... Това ли е краткото и точното. При поставяне на толкова приоритети, автоматично някои от тях отпадат. Все са им гръмки приоритетите на ГЕРБ и накрая ще изгърмят.
5.
Лодкостроителя
19.09.2011 16:07:51
12
2
"Сред основните идеи на кандидата за кмет е и обособяването на промишлена зона с добре развита инфраструктура, както и разкриването на висше учебно заведение в Царево." Хабави идеи само дето вече са реализирани и не са твой. Консултирай се пак с експертите и си намери нови. Успех!!!
4.
TZAREVSKI BJAS
19.09.2011 16:06:37
2
6
яко, петко излиза в отпуски и пие кафе, а новото момче бачка здраво и не си губи времето....явно на него ще трябва да ес опрем, че старите кучета вече са само за кучкарника зао доотглеждане и пенсиониране...успех момче!
3.
до Лапчев
19.09.2011 15:54:01
2
8
Браво страхотен екип, поздравления така като гледам ГЕРБ излизат с най-силната листа с реални възможности. А що се отнася до програмата- супер, кратко, точно и ясно е казано, поставени са реални и измерими цели, а не празни обещания.
2.
аватар
19.09.2011 15:50:34
2
9
Това е истината за общинта Царево,и тя трабва да се подкрепи !!!!!!! УСПЕХ .
1.
царево
19.09.2011 15:48:44
5
13
Това е самата истина. Общината ще си има нов кмет и това е Георги Лапчев, успех за младия кандидат!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" Каталогът на пияните шофьори в Бургаско - БМВ-та, Мерцедес и микробус на "Еконт" НАП пусна на търг нови предложения на автомобили иззети от пияни и дрогирани водачи Напусна ни емблематична актриса Напусна ни емблематична актриса Носителка е на десетки награди и отличия от национални и международни фестивали Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора На място е изпратен екип на „Пътна полиция“, който е установил, че лек автомобил „Фолксваген“ е катастрофирал и починалият е неговият водач Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг Съдът обяви за недействителен избора на Ешрефов за кмет на Омуртаг В решението се казва, че в хода на делото са констатирани множество нарушения на правилата за провеждане на избори за кмет Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Летният сезон стартира с недостиг на 70 000 работници Българската асоциация за туризъм с писмо до президента и премиера за спешно решение на проблема с издаването на работни визи Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Извънредно! Инфаркт уби 17-годишен в Бургас Загиналият е от кв. Акациите, причината вероятно е свръхдоза наркотици Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни Плашещо: Над 1 милион души в трудоспособна възраст у нас са неактивни В повечето от общините в България заетостта е под или около 50%, става ясно от доклада Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Защо държавните служители у нас получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798 Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Високите цени на имотите у нас отказват и гръцките купувачи Разходите за строителство в София са по-високи отколото в Мадрид и Барселона Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Нова магнитна буря удря Земята днес, внимавайте Очаква се явлението да започне около 18:00 часа българско време
4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Влюбих се по време на „Dancing stars”, призна тази звезда Приех факта, че ще обличам всякакъв вид рокли, каза тя Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Загуби сърцето на "Ергена", но спечели друго по-ценно Вместо това открих нещо, което може да се окаже много по-ценно – истинско женско приятелство Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси Израел не бил замесен в смъртта на иранския президент Ебрахим Раиси "Не бяхме ние", каза ирански служител, пожелал анонимност Иран потвърди смъртта на президента Раиси Иран потвърди смъртта на президента Раиси Обявяват го за мъченик  Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Ебрахим Раиси загинал? Хеликоптерът на президента е изгорял напълно Няма признаци на живот в останките, съобщи ръководителят на иранския Червен полумесец Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Телецът да не надценява силите си и да не пренебрегва знаците на съдбата! Хороскоп за деня – 20 май 2024, понеделник Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори