×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преди да си загубиш физиономията, първо трябва да я намериш


Преди да си загубиш физиономията, първо трябва да я намериш
Нашата физиономия е много отдавна устойчива, загубихме от това, че не влизахме в скандали, обяви Стефан Янев
25 Януари 2023, Сряда, 11:56 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Ние не търсим скандали, търсим устойчиви решения, казва лидерът на „Български възход“

Лидерът на „Български възход“ Стефан Янев коментира края на 48-ото Народно събрание и предстоящите нови извънредни избори. Ето какво каза след въпроси на репортери в парламента:

- Има още едно движение за възход, освен „Български възход“, и това е "Националното движение за стабилност и възход" (НДСВ). Ще има ли двоен възход?

- Какво означава двоен възход?

- Ще се коалирате ли на изборите?

- Въпросите с коалицията ще ги вземем на Изпълнителен съвет утре и тогава ще обявим, ако имаме желание да се коалираме с някого, евентуално с кого водим разговори и дали това е възможно. В момента такива разговори не се водят.

- Очаквате ли да бъдете част и от следващия парламент?

- Разбира се.

- Как смятате да постигнете това?

- С нормални послания към българските граждани, с едно от посланията, че ние до голяма степен говорихме разумно през цялото време по време на работата ни в 48-ото Народно събрание. Опитвахме се да бъдем част от решенията, а не част от проблема. Бяхме почти, да кажа, единствените, които през цялото време казваха, че национално отговорното поведение, поведението на всички партии в парламента, е да направим усилия да съставим правителство. Такова правителство не се създаде. Очевидно е, че отиваме на избори – заставаме пред съда на българските избиратели и пред този съд ние трябва да бъдем откровени и честни и да кажем, че начинът, по който говорим, начинът, по който действаме, е търсенето на баланс и търсенето на взаимодействие с другите партии именно в интерес на българските граждани, в интерес на решаването на проблемите, в интерес на решения, които са в този ракурс, и в крайна сметка – поглед в бъдещето. Защото в един момент трябва да си зададем въпроса: какво в България искаме да имаме утре. И това е нашето желание, това е нашият път и го вървим устойчиво, така че за нас не стои въпросът дали ще влезем в парламента. Напротив, за нас стои въпросът колко по-добре ще се представим на тези избори, какъв по-добър резултат ще постигнем.

- Какви са ви целите, като резултат?

- Най-малко двойни в сравнение с предния път!

- Не загубихте ли физиономията си все пак в този парламент?

- Какво значи „загубихте физиономията“? Някой преди да я загуби, трябва да я намери. Нашата физиономия е много отдавна устойчива и ако говорим за някакъв вид загуба, тя е загуба, която, която я калкулираме. Загубихме от това, че не влизахме в скандали. Но скандалът, макар и да дава известно предимство в момента – да те вдига на гребена на вълната от гледна точка на комуникация, всъщност той какво носи? Как един скандал решава проблема? Как един скандал може да бъде в основата на устойчиви решения? Ние не търсим скандали, търсим устойчиви решения. Благодаря Ви!

*Използвани са въпроси и на други медии


В категории: Политика


13
Коментара по темата
13.
Кой
25.01.2023 20:06:57
0
3
Генерала се опитва да промени коренно политиката. И така трябва, в началото му се смееха троловете на дб и пп, после почнаха да пригласях НЕКСОВЦИТЕ. На миналите избори не ги подкрепих, но сега цялото семейство твърдо за тях и такава политика.
12.
Стефан Радев
25.01.2023 19:39:13
2
0
Година и половина по-късно децата са си още там... Наредени на държавната хранилка.
С индексирани заплати!
Стефан Янев е грижовен баща, би казал... Кенеди!
11.
*********
25.01.2023 17:08:03
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
10.
Христо
25.01.2023 15:07:31
7
3
Този генерал е като другия генерал, а другия е като предния - двулични, хитри, прикрити, лукави, болни за власт, пари и схеми.. Не се ли насити нашия народ да избира такива мърши? А имаше избор... Ама всеки народ си заслужава съдбата - която сам си избира!!
9.
Бургас
25.01.2023 14:26:01
9
7
Най истинската партия. Всички лъжат, мажат и само по избори обещават. Генерала е пич и за това никой не го харесва, не се вписва в далаверите и лэжите на другите.
8.
Николов
25.01.2023 14:08:33
10
9
Браво Г-н Генерал! Български възход е решението на политическия хаос в България.
7.
Ха ха ха
25.01.2023 14:07:03
6
10
Като нямаш собствена физиономия, то наистина няма какво да загубиш....
Ха ха ха....
Колко хубаво го е казал...
Не е ясно, дали му е ясно, че политиката не му е ясна....
6.
me
25.01.2023 13:56:33
2
5
Ха хахах
5.
Петя Иванова
25.01.2023 13:49:04
13
7
На предните избори гласувах за Янев, и на тези ще гласувам за него. Най-адекватно поведение има от всички български политици. В тази критична ситуация никой няма нужда от скандали, а решения и работа.
4.
Васил
25.01.2023 13:24:23
15
7
Достоен български политик!
3.
Минко
25.01.2023 13:19:52
16
7
Абсолютно, най-смисленото поведение от всички партии в НС. Единствени търсят начините за решаване на проблемите, всички останали се хранят от скандали и популизъм.
2.
Абе не е баш тъй
25.01.2023 12:48:14
3
17
Аз например на предните избори гласувах за партията му, но за предстоящите избори ме губят. Лошото е че няма за кой да се гласува. Новата партия на предстоящите избори ще е добре забравена НДСВ хахахаха. А е важно да не се дава шанс на Герб. НДСВ пък са тези, които изведоха Борисов на политическата сцена, така че и те отпадат
1.
ХХ
25.01.2023 12:04:42
6
23
Хахахаха... нагъл лъжец като ВСИЧКИ мекерета на Козяк.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ 
Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори