×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рейзи вече дори не е капитан, той е истински Крез


Рейзи вече дори не е капитан, той е истински Крез
Още в първата година от кметуването си Панайот Рейзи се качи в лъскава лимузина Мерцедес, досущ като слуга на народа
16 Септември 2011, Петък, 18:03 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

 
Кметът ще спести пари за покупка на гласове в този вот, защото няма да му се налага, но днешната му тв-изява отврати избирателите повече от поносимото

Изборите в община Созопол се купуват. Това не е новина, защото на никого отдавна не му пука колко са новорегистрираните т.нар. избиратели, какви пачки се броят на ромските тартори, на мутри със звучното прозвище Катинарите и как се притискат работници и служители на големите инвеститори в туризма да пускат бюлетина с вярното име за кмет. Цели вестникарски страници, придружени със снимки, както и многобройни радио- и тв-предавания бяха посветени преди 4 години на екшъна, разиграл се в атрактивната морска община с конкретни герои от ъндърграунда, всяващи ужас в Зидарово, Габър и Росен. Но какво от това?

Днес в предаването „Тази сутрин” по БиТВ беше показан поредния досаден репортаж по втръсналата до болка тема. Впечатляващо обаче бе излъчването на настоящия кмет на Созопол Панайот Рейзи (виж извадка от видеоматериала).  Той не се държа като слуга на народа, а  като владетел, феодал и прочее подобни титли, доближаващи го до митичния Крез - последния цар на Мала Азия, известен с несметната си алчност и най-вече с богатството.

Преди осем години, малко преди да загуби вота от червената Караманова, за първи път в свое интервю Рейзи ясно заяви цялата цел на своя живот: Мечтата ми е да бъда кмет! Повтори го и преди 4 години, когато постигна тази мечта.

Днес реализираната мечта се е изродила в тотално самолюбие и самозабравяне:

„Сега разбирам какво е да си от позицията на действащия кмет. Много е силно, казвам ви честно!”

На журналистически въпрос дали би се възползвал преди изборите от поста си, той заяви невъзмутимо: „Разбира се, че ще се възползваш, как няма да се възползваш, хората идват при тебе и дори да им помогнеш и нищо повече да не им казваш,  те виждат, че с теб може да се говори и може да се коментира. Засега не им казвам нищо, че ще им помогна, ако гласуват за мен, защото има още време, но от тук нататък ще започна да го правя, няма начин”.

Созополският кмет днес ме подсети за едно друго определение, дадено за  кмет на една друга морска община – поморийския Петър Златанов, изречено от негов опонент. Златанов с неговата ювелирна фамилия беше определен като „кмет – слънце”, но не в добрия смисъл на загрижен, всеотдаен градоначалник, който гледа да огрее навсякъде, за да решава проблемите на общината и хората в нея. Подтекстът на ”кмета-слънце” беше, че подобен тип управници  гледат отвисоко на съгражданите си, не разбират техните ежедневни нужди, мъчат се да контролират всяка тяхна инициатива и демонстрират тотална мегаломания.

Вече са ясни основните кандидати за кметските столове в 13 -те общини на Бургаска област. Нека след  23 октомври се поздравим с по-малко „кметове-слънца”, защото избираме кмет, за да работи и да ни служи.

Не искаме златни слънца, които не топлят.

И нямаме нищо против фамилията на Рейзи, която идва от гръцкото „капитан“. Само нека уважава екипажа на кораба, който води. Защото същият този екипаж може да го потопи.




В категории: Созопол


85
Коментара по темата
85.
NEBETO
26.10.2011 10:57:33
1
3
BRAVO REJZI!
USPEH TI JELAEM I SE RADVAME NA TVOITE ZASLUJENI USPEHI!
A TEZI NESHTASTNI SOZOPOLSKI BABI KOGA SA SE NAU4ILI I PO FORUMI DA DRASKAT.MNOGO ZLOBA IMA V GRADA KOJTO BEZUPRE4NO UPRAVLYAVASH,NO QVNO TOVA NE MOJE DA POPREÌ NA TVOITE USPEHI.NORMALNITE HORA TE PODKTREPIHA A NENORMALNITE IM OSTAVA SAMO DA BESNEYAT TUK.
OSHTE VEDNAJ-USPEH!
84.
делфийският оракул
17.10.2011 21:27:32
3
3
Правилно сте ме разбрали аз не писах до Пинко а до вас ,хората ,които ще разберат а за останалите 95% от созополчани-за много голямо съжалениете нито ще го прочетат нито им пука ,за тях е важно да си напълнят гушите-ЦЕНАТА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!
83.
до делфийския оракул
17.10.2011 15:06:08
3
5
Всъщност оракуле, твърде високо мнение имаш за Крез Пинко, ако си мислиш,че е чувал за Пития, за цар Крез и войната с Персия. Той няма да разбере намека и иронията ти, но може би така е по-добре. Дано само Созопол оцелее след неговото опустушително тарашене и кражби. Да си отваряме очите на четири на 23 октомври! След това ще е късно.
82.
делфийският оракул
15.10.2011 21:21:30
1
3
Цар Крез смятал да започне война с Персия и се допитал до Делфийския оракул какъв ще е резултата. Пития отговорила, че едно велико царство щяло да загине. Оракула познал, а Крез със закъснение разбрал, че не попитал втори път, кое царство е щяло да загине. В своята самонадеяност, той дори не предположил, че победеното царство ще е Персия.
81.
на баба ви на хурката
15.10.2011 21:05:06
1
2
какъв мол какви глупости пишете в Созопол през зимата остават една шепа хора да не би да дойдат от ЕС пенсионерите да пазаруват от Созопол?А бе вие с всичкия ли сте си?Завистници и злобари 50 на 50!
80.
hjadl
30.09.2011 19:00:02
2
3
oh oh besni zlobni pepelqnki!!!
79.
созополска реалност
29.09.2011 09:40:40
2
8
Идат избори и групата на тъй наречените мишоци-мушмороци в момента вдига истинска врява и дори засенчва истинския шум от приказките, казани на тих глас между истинските играчи, които разпределят ролите на бъдещите победители и победени. Зад кулисите някой гледа шоу и знае кой е победителят, но безпардонно мълчи и тихичко набелязва верните си воини. А подскачащите мишоци-мушмороци бъркат ли бъркат, та чак губят представа за реалност…!
78.
до № 76
29.09.2011 08:05:37
1
5
Дедо ли си ,баба ли си човече,по принцип си изказал човешка философия, добронамерено отношение и т.н. Но да те питам две неща. Къде беше на миналите избори, когато върху Караманова се изляха кофи с помия,лъжи,долни клевети и да не изреждам още? Защо не написа същата си философия към злобарите и интригантите? И второ, в този сайт, до сега не прочетох нещо, което да е инсинуация,лъжа или клевета, напротив прочетох доказателства и истини. Ти за кои "лъжи и измислици" си въмутен,та чак те избива на философия? Ако си сигурен и точен, дай първи тон като си напишеш името и не се крий зад измислено име, че току виж и ти си се определил като "жалък и недостоен" - по твоите думи.
77.
dilk
28.09.2011 16:08:50
0
1
http://anketi.dir.bg/anketar.php?id=294
76.
do dedo и всички злобари в кометтарите
28.09.2011 13:32:34
4
3
Злобата е най страшното човешко чувство и най потърпевш от нея е човекът който я изпитва.Тя разяжда отвътре отнема спокойствие и радост убива чувстватаму.Не може да харесваме всички хора не е необходимо но умишлено да злословим по техен адрес при това по поръчка.....Жалко и недостойно е още повече скривайки се зад измислено име.За съжаление изписаните лъжи злобата остават лош привкус в живота на всеки който ги изрича и се връщат върху тях и близките му.
75.
До дедо
28.09.2011 13:06:32
2
3
Дедо ти май наистина си с амнезия Срамота е стар човек да лъже и подвежда хората а ти това правиш.СРАМОТА!!! СРАМОТА!!! И ОЩЕ ВЕДНЪЖ СРАМОТА~!!! пързеливец си ти и пиши ти какво правиш не коментирай хората .Политиката я остави на по младите и знаещи.СРАМОТА ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ДА Е ТОЛКОВА ЗЛОБЕН ЛОШ!!!НА КАКВО УЧИШ МЛАЯДИТЕ ЧЕ ДА ЗАЩИТАВАШ СРЕЩУ ПАРИ НЯКОГО А ДА ПУСКАШ ЗЛОБНИ НЕВЕРНИ СЛУХОВЕ ЗА ДРУГИ Е ВЪПРОС НА ЧЕСТVСРАМОТА СРАМОТА!!! СЛЕД ВСИЧКО КОЕТО БЪЛВАШ КАТО ЗМИЯ ХАРЕСВАОШ ЛИ СЕ В ОГЛЕДАЛОТОVСЛЕД ТОЛКОВА ЗЛОБА И ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ТИ ВЕЧЕ НЕ ТЕ ХАРЕСВАТ!!!ПОМОГНИ МУ ГОСПОДИ ДА СЕ ОПОМНИ ТОЙ САМ НЕ МОЖЕЛМНОГО МУ Е ПЛАТЕНО А СИГУЕНО И МНОГО СЕ Е ОПЛЕСКАЛ ТА ДА СТИГНЕ ДО ТАКАВА НИЗОСТ.ТИ СИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО НАЙ МНОГО ВИКАТ КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.
74.
svoi
28.09.2011 12:51:50
1
6
През септември 2008год . Рейзи обяви строителството на МОЛ в Созопол . Терена разбира се в района на провлака между стария и новия град – собственост на Свилен Кръстанов . Дотук всичко в рамките на закона , но къде е уловката ? Точно в тази част на града има неуредени регулационни отношения между Общината и въпросното лице , които СА В РАЗРЕЗ С ВЛЕЗЛИЯ В СИЛА ПУП ЗА ТЕРИТОРИЯТА НА ПРОВЛАКА. Става въпрос за 4дка. Общинска земя , НАМИРАЩА СЕ НА СТАРОТО ПРИСТАНИЩЕ НА СОЗОПОЛ , на първа линия . Тъй като става въпрос за първична регулация на всички собственици се отнема процент от земята . СЪГЛАСНО НОВОПРИЕТИЯ ПЛАН НА ТОВА МЯСТО СЛЕДВАШЕ ДА СЕ ПРИ ЛОЖАТ УЛИЧНИ РЕГУЛАЦИИ , ЗА КОИТО ИМА ИЗРАБОТЕНИ РАБОТНИ ПРОЕКТИ – 2007Г. , ФИНАНСИРАНИ ОТ ОБЩИНА СОЗОПОЛ . Да но Кръстанов не за това е давал пари на Рейзи . Той иска притежаваните от него 8 дка . по приватизационна сделка да си останат толкова , ЧЕ ВЛАДЕЕ 12 ДКА. Начина е строителство и промяна на на границите обяснени с факта , че морето е отнело част от сушата , предоставяне на подземни паркинги в полза на общината и проблема е решен . Сега рибната борса на града е разположена на общинска земя , но наемите прибира Кръстанов . Това е валидно до и за магазините до нея . За този ценен терен става дума и ако позволим и той да бъде изтъргуван от кмета ни в негов интерес и такъв на близки до него хора то защо сме наследници на хората създали АПОЛОНИЯ , първия демократичен полис по нашите земи. Ще позволим ли и сега страха пред феодала Рейзи да ни отнеме и малкото хубави места останали за обществено ползване .
....... ВМЕСТО ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ ПРЕДВИЖДАНИЯТА ПО ПЛАНА , ГЛ. АРХИТЕКТ БЕЗ ДА ПРАВИ ПРОМЯНА НА ВЛЕЗЛИЯ В СИЛА ПУП , ОДОБРЯВА АВТОМАТИЧНО ТЪРГ.СГРАДА, ЗА КОЯТО НЕ СА УВЕДОМЕНИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СТРАНИ , Т.Е. БЕЗ ДА Е СПАЗЕНА ПРОЦЕДУРАТА НА ЗАСТРОИТЕЛНО РАЗРЕШЕНИЕ .
Кръстанов- основен спонсор на предизборната кампания на кмета ; неговата охранителна фирма „Роял” „охраняваше” кмета по време на изборите в созопол .......
Информацията е получена от близки до Кмета хора които желаят да останат анонимни поради страх за собственото си здраве .
Утре ще има още.
73.
DEDO
28.09.2011 00:13:47
2
2
ДЕДО Е МНОГО ОБИДЕН И Е РЕШИЛ ДА УВЕДОМИ ЗА ЕДНИ РЕВИЗИЙКИ НА ЕДНИ МЪРЗЕЛАНКОВЦИ ДА ИМ НАПРАВЯТ И ПОСЛЕ ДА ПИСУВАТ.СРАМОТА ,СРАМОТА!!! ДЕДО ЗНАЕ КАКВО ДА ПРВИ.
72.
DEDEO
28.09.2011 00:07:06
3
3
A DA VIDIM MARHOLITO ÈRVOTO,KARAMANOVA SVINQTA I I JABOKA DUPELIZEC ZA KOLKO SHTE PRODADAT ZAGRABENITE IMOTI POSLE DEDO SHTE GOVORI.A DA VIDIM KOLKO OT TEZI TRIMATA IMATY ZAKONNI IMOTI I POSLE DEDO SHTE GOVORI.
PAK DEDO ZNAE KOJ PISUVA TUK.NA REJZI DUPETO DA MU LIJETE 4E DEDO AKO BESHE NA NEGOVO MESTO DOSEGA DA VE E METNAL -PRED CQL SVQT DOHODI DA DOKAZVATE-4E DEN RABOTEN NEMATE!!!
71.
do dedoto nd dikito
27.09.2011 17:03:32
3
4
Дедо възрастен си и не ги разбираш нещата затова си гледай старините а нас младите ни остави да решаваме какво да правим.Май не си разбрал но на латиница това което публикуваш е извадка от сайт на природозащитници там фигурера и това на Рейзи ноти не искаш да го покажеш.Става въпрос за имот който благодарение на Караманова беше спечелен за общината и от който вместо да получим като община това което трябва беше продаден на безценица от Рейзи.Ти дедо собствените си готови апартаменти в Созопол за 400 евро ли ги продаваш или за 1000.Акъде са останалите пари? в чий джоб.Дедо дедо ако и ти продаваш толкова евтино кажи къде ще ти намерим купувачи или щом е на всички нас жителите на Созопол може и на половин цена.Ако има някои коитко да не се пръснаха това са оялите се Катя Стоянова Гено Пухов Красимира Германова и цялата свита около кмета.Но ти тъй като си от тяхната света едно и също повтаряш.Едно си дедо знае едно си дедо бае.Простено ти е нали си дедо.
70.
na dikito dedoto
27.09.2011 14:40:42
3
2
prodade -ne podari i ne hodi na yahti kato sapruga na kmeticata-podaraci,podaraci,krjbi i prodajbi -ne se prasnaha -oshte iskat.Pishi v google imeto na bivshata kmetica i parvoto koeto izliza e tova-
Веска Караманова - кмет на Созопол до края на 2007 г., извърши заменки и издаде разрешителни за строежи в района на нос Хумата (между защитената местност Алепу и резервата Ропотамо, в Натура-зона) и върху дюните на къмпинг Веселие (също в Натура-2000).

(en) Veska Karamanova - Mayor of the town of Sozopol. She has issued construction permit for the area of Humata cape (between the marshland of Alepu and Ropotamo river).

(de) Veska Karamanova - Burgermeisterin von Sozopol, die Grundstucktausche ducrhgefuhrt hat und Genehmigungen zum Bau auf dem Kap Humata (zwischen dem Schutzgebiet Alepu und dem Reservat Ropotamo, in einer Natura 2000 Zone) gegeben hat.

(it) Veska Karamanova – sindaco della città di Sozopol, la quale concede le licenze edilizie per il capo di Humata (fra il palude di Alepu e il fiume Ropotamo).

(ro) Veska Karamanova - primarul orasului Sozopol. A emis permisul de constructie pentru zona capului Humata (intre mlastina Alepu si raul Ropotamo).
Я ПОБЕСНЕЙ ЗА ТОВА КАТО СИ ТОЛКОВА БЕСЕН!!!
69.
На ТИ ЯЖ
27.09.2011 13:07:11
2
4
Не знам каква е целта на съгражданин помествайки извадка от сайт на природозащитници от прдизборния период на 2007год. но трябваше да си направи труда да публикува всички имена там е и това на Рейзи а и на почти всички кметове в общини в които се строи.КАКВА Е ИСТИНАТА ЗА СВ ТОМА ЗА ДА НЯМА ПОВЕЧЕ СПЕКУЛАЦИИ. Като кмет на Община Созопол Караманова с решение на ОбС създ9ават дружество между Община Созопол и ГБС.Общинота и Гбс участват със собствена земя.След завършване на строителството ГБС предоставиха на община Созопол нса 4500кв.метра застроена пщощ апартаменти напълно завършени.Рейзи с решение на последния ОбС ги продават на цана много по ниска от реалната около400евро на кв.метър.Всички знаете какви са цените в Созопол.Това е най изгодната за Община Созопол сделка и най чиста. а това че е продадено на толкованиска цена общинската част да тежи на съвестта на Рейзи и Общинския му съвет.що се отнася до натура преди строителството беше эзащитен ОВОС за обекта и той е строен при всички изисквания на закона.
68.
dikito
27.09.2011 12:48:57
3
2
Веска Караманова - кмет на Созопол до края на 2007 г., извърши заменки и издаде разрешителни за строежи в района на нос Хумата (между защитената местност Алепу и резервата Ропотамо, в Натура-зона) и върху дюните на къмпинг Веселие (също в Натура-2000).

(en) Veska Karamanova - Mayor of the town of Sozopol. She has issued construction permit for the area of Humata cape (between the marshland of Alepu and Ropotamo river).

(de) Veska Karamanova - Burgermeisterin von Sozopol, die Grundstucktausche ducrhgefuhrt hat und Genehmigungen zum Bau auf dem Kap Humata (zwischen dem Schutzgebiet Alepu und dem Reservat Ropotamo, in einer Natura 2000 Zone) gegeben hat.

(it) Veska Karamanova – sindaco della città di Sozopol, la quale concede le licenze edilizie per il capo di Humata (fra il palude di Alepu e il fiume Ropotamo).

(ro) Veska Karamanova - primarul orasului Sozopol. A emis permisul de constructie pentru zona capului Humata (intre mlastina Alepu si raul Ropotamo).
Я ПОБЕСНЕЙ ЗА ТОВА КАТО СИ ТОЛКОВА БЕСЕН!!!
67.
dikito
27.09.2011 11:16:17
1
5
Кмета на Созопол участва в данъчна измама . Панайот Рейзи беше известен като строителен предприемач в региона , но така и на стана известно ...... , въпреки че имаше резултати – построени къщи , видимо подобрение на материалното състояние...... . Използва баща си за подставено лице – баща му Васил Рейзи /пенсионер- рибар, неграмотен/. Съставен му е ревизионен акт на стойност 366 046 лв. По под номер 800522 от 21.07.08 год. На ЦУ на НАП. ЕТ”Рейз икомерс” предоставя като обезпечение по воденото сега дело в Административен съд Бургас , придобит имот в местността Факуда , землище на с. Равадиново с размери от 9 дка. Интересно от къде пенсионираният рибар Васил Рейзи е намерил средства да закупи множество имоти в района на Созопол , и в същото време да мисли за данъчни измами , невнасяне на ДДС и др. Намерен е и „подход” към председателя на Административния съд-Бургас Атанас Вълков , с когото вече е „работил” по повод делото за изборите в Община
Созопол.

На сесия на ОБС Созопол проведена през март 2009 год. По предложение на кмета съветниците узакониха незаконна постройка за търговски цели построена на общински терен разположен на южната алея в стария град . Топ първа линия , на самия плаж . Незаконната постройка е на близки роднини на общинския съветник Гено Пухов /съветник от групата на Рейзи , а роднините – негови агитатори /. Общинския съвет гласува отстъпено право на строеж за хранително заведение в грубо нарушение на закона за Общинската собственост и продадоха ценната общинска земя от 60кв.м за 17000лв. / за сведение тези земи в града се продават по 1000 евро на квадратен метър . Из целия град се говори , че новите собственици ще я продават на собственика на терена над тях , а посредник по сделката не е трудно да се досетите кой: кмета Рейзи срещу солидна комисионна разбира се . Тук разбира се можем да поставим още един въпрос ; защо е присъствал на заседание на комисията при обсъждане на въпроса племенника Гено Пухов и защо е гласувал по тази точка от дневния ред след като това е конфликт на интереси .


Има още , четете утре.
66.
съгражданин
27.09.2011 01:44:27
4
6
Веска Караманова - кмет на Созопол до края на 2007 г., извърши заменки и издаде разрешителни за строежи в района на нос Хумата (между защитената местност Алепу и резервата Ропотамо, в Натура-зона) и върху дюните на къмпинг Веселие (също в Натура-2000).

(en) Veska Karamanova - Mayor of the town of Sozopol. She has issued construction permit for the area of Humata cape (between the marshland of Alepu and Ropotamo river).

(de) Veska Karamanova - Burgermeisterin von Sozopol, die Grundstucktausche ducrhgefuhrt hat und Genehmigungen zum Bau auf dem Kap Humata (zwischen dem Schutzgebiet Alepu und dem Reservat Ropotamo, in einer Natura 2000 Zone) gegeben hat.

(it) Veska Karamanova – sindaco della città di Sozopol, la quale concede le licenze edilizie per il capo di Humata (fra il palude di Alepu e il fiume Ropotamo).

(ro) Veska Karamanova - primarul orasului Sozopol. A emis permisul de constructie pentru zona capului Humata (intre mlastina Alepu si raul Ropotamo).
Я ПОБЕСНЕЙ ЗА ТОВА КАТО СИ ТОЛКОВА БЕСЕН!!!
65.
до гражданин
26.09.2011 23:47:59
2
3
Ако Рейзи си вършеше добре работата нямаше да беснеем.Затова не ни внушавай колко е добър.Нагледахме му се 4 години на арогантното поведение на некомпетентността на лошото управление на града ни.Що се отнася до злобата знаеш ли тон за такова поведение даде още преди 4 години а лакеите му следват тази палитика и до сега.Техния стип е очерняне оплюване на опонентите му без желение за вслушване в мнението на другия.И какво вие да си приказвате празните приказки и да го възхвалявате а ние "Милите хора " видите ли да мълчим.Няма да стане!
64.
suzi
26.09.2011 20:35:16
0
0
Има и още утре.
63.
Морето
26.09.2011 19:50:51
5
2
Морето Ви шепти-стига с тази злоба!!1
Ще се задушите мили хора.
Добре си върши Рейзи работата,а вие само беснеете.Спокойно и с положително мислене и спрете с тази бясна злоба!!!
62.
гражданин
26.09.2011 18:27:51
1
3
И само това ли?Кмета Рейзи нанесе безброй щети на Созопол но за неговите лакеи това е най успешния мандат.Аз бих казал най "успешен" в кражбите.Ако трябва още един мандат да го търпим току виж сме се превърнали в негова собственос заедно с къщите ни.Не желаем повече такова управление.Созопол има нужда от промяна.
61.
suzi
26.09.2011 18:20:57
2
3
suzi
26.09.2011 15:47
Рейтинг:
2 През 2008 год. Кмета Рейзи еднолично без решение на ОБС и без търг отдаде на близки до него хора общинските паркинги и пусна през летния сезон паяк. По същия начин бяха отдадени и заведения общинска собственост . От тези дейности няма постъпления в Общинския бюджет . Интересно в чий джоб отиват парите .
Улица Ропотамо известна като веселата улица едва ли не е собственост на КАТИНАРИТЕ , наематели на Харманския плаж . Така Рейзи им се отплаща за вложените от тях усилия по време на предизборната кампания : заплахи, плащане на пари на избиратели и др. Сега те владеят тази част от града в общинския бюджет можеха да постъпят 100хил. лв. И средствата да се използват за благоустрояване . И в този случай кмета се ръководи от личния си интерес , грубо погазва закона проявява престъпно бездействие към общинска собственост и събиране на приходи, разрешава облагодетелстване на трети лица за сметка на общинската собственост , поведение , за което ще бъде повдигнато обвинение от прокуратурата. 15. СЕДЕСАР
26.09.2011 15:17
Рейтинг:
3 Рейзи даде за довършителни работи два апартамента Общинска собственост над кафе Хема 150хил. за площ не повече 100кв. М , което прави по 700евро на квадратен метър. Излишно е да се отбелязва , че ремонта беше приключил и съветниците за кой ли път бяха принудени да узаконят и това беззаконие . Скъпия ремонт се направи за да живеят в лукс гл. Архитект и Директора на дирекция ТСУ в община Созопол . Това е нанесена щета на общинския бюджет. 14. Темерута
26.09.2011 15:03
Рейтинг:
3 По предложение на кмета Рейзи ОС гласува 140 хил. лв за вход ен знак на града.
По повод този знак, кметът в прав текст по време на общинската сесия обяви, че има определен скулптор, поради което ще му сумата за изработване на монумента без и без решение ОС . „СДЕЛКАТА” се осъществи, не е обществена тайна , с активното участие на гл. Архитект на общината Румен Александров , известен като „КАСИЕРА” на КМЕТА. По тази система „КМЕТ-ГЛАВЕН АРХИТЕКТ” е извършена и еднолична продажба на 15% акции, собственост на общината в” Алепу....”.
Общината участва в ..... със земя -33дка на първа линия . След няколкократни опита да се финализира прехвърлянето на акциите на общината на Алепу... и след налагане на вето от обл. Управител на решението на общ. Съвет за прехвърляне , най – накрая сделката се извърши, в резултат на което общината е ощетена с милиони лева . Естествено, това решение е в резултат от търговия с влияние чрез преобладаващо мнозинство. Не е спазена процедурата – не е внесена докладна , а е предложено директно решение и ОС е гласувал
Гл. Архитект е изготвил ПУП, както и проект за изграждане на вилно селище , подписана като автор е съпругата му . Преди да стане гл. Архитект на общината , той беше служител на Алепу.
60.
възмутен
26.09.2011 01:21:32
2
3
Не знам GAGA ли си или GEGA но и двете имена ти отиват защото си едно и също лице.Луднала и полудяла си ти GAGA GAGA защото освен да грачиш друго не правиш.ГРАЧИ СИ !Гаргите и сред птиците са недолюбвани какво ли остава за хората.В твой стил ГА ГА ГА ХА ХА ХА.......
59.
GAGA
25.09.2011 19:29:45
4
4
ОПАААААААААААААА ИСТИНСКИТЕ ГЕГИ СА ПОЛУДЕЛИИИИИИИИИИИИИ!!!!
ХАХАХА.КОЛКО МАЛКО ИМ ТРЯБВА ЗА ДА ЛУДНАТ И ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ КОЙ КЪДЕ ДА ХОДИ.ХАХАХА...........
58.
местен
25.09.2011 17:57:12
4
5
Заради такива ГЕГИ като теб Созопол е на това дередже.Нещастница си ти и местните хора познаваме злобата ти но от това по щастлива не ставаш.Такива като теб сеят само омраза а това вреди на града ни и на всички които живеем в него.Ай гледай си ГЕГАТА ГЕГА и бегай по далеч от Созопол.
57.
я,яяя
25.09.2011 16:14:24
4
5
Гега ли си, мега ли си, Чуткина ли си, Иванкина ли си или поредната дропла, влюбена в красивия нарцис Рейзи, ГЛЕДАЙ СИ АКЪЛА, КРОЙ СИ ШАПКАТА И НЕ ПОДСКАЧАЙ КАТО ПАЛЕ ПРЕД МАЙКА СИ. пОЖЕЛАВАМ ТИ ЦЯЛАТА ЗЛОБА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, ЦЯЛАТА ЖЛЪЧ, С КОЯТО СИ НАДАРЕНА ДА ТИ ВЪРНЕ ТЪПКАНО И В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ. ИМА ЕДИН НАД НАС, КОЙТО ГЛЕДА И НЕ ЗАБРАВЯ!
56.
GEGA
25.09.2011 13:53:01
6
6
БИТАТА КАРТА -БАБА КАРАМАНОВА ДА СПРЕ ДА ПИШЕ, ЧЕ МИ ПИСНА ОТ НЕЯ ТОЛКОВА ГОДИНИ.ПАК Е ПОБЕСНЯЛА ,ПОЛУДЯЛА И ПРЕПИЛА.
АЙДЕ БАБО БАСТА-ПИСНА НИ ОТ ТЕБ!!!
55.
смях
24.09.2011 15:24:42
2
6
Смях се сам като четох този материал. Някой обяснил ли и на Рейзито,че Крез не е Крейзи? Щото на него матриала му е толкоз, нали е от Герб, току виж се обидил,че го правят на луд. А той цели 4 години си мислеше,че прави нас на луди.
54.
запознат
23.09.2011 09:15:12
5
8
Какво говориш? 600 000лв? Ами за такава мижава сума бате Бойко не би си мръднал пръста, като ли да изрита приятеля си Гребенаров, за да сложи Рейзи. Освен тази процедура, да му опъне и чадър за прокурорските разследвания, да го пази от съда и още подобни "ЕКСТРИ" ! ГЕРБ И БАТЕ БОЙКО ПРИБРАХА ОТ НАШИТЕ ПАРИ,ЗАДЕЛЯНИ ОТ РЕЙЗИ ЗА ЧЕРНИ ДНИ / но негови черни,а не наши/ ТЛЪСТА СУМА ОТ 3 МИЛИОНА.
53.
600 000 лв
22.09.2011 21:35:24
5
5
на панайот не му останаха пари за да купува цигани и журалисти, бат Бойко му прибра 600 хиляди.
МАЙ ЩЕ ИМА ВТОРИ ТУР!!
ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО!!
52.
100 на 100
21.09.2011 18:43:16
5
8
Всичко е али-бали, разтягане на локуми, мантри за промиване на мозъци .....или както е модерно да се казва днес - шменти-капели ..... За мен избора отдавна е направен......Знае се победителя в Созопол и това е Панайот Рейзи!
51.
полицай
20.09.2011 21:37:23
1
4
Немога да разбера защо прокуратурата още спи! Какво по голямо доказателство от собствените му думи, че купува избиратели! Хайде събудете се господа ПРОКУРОРИ!
50.
сит
20.09.2011 08:33:11
2
6
Е,как не знаеш бе човече? Разбира се Панайот Рейзи- - и в миналото и сега. Ако си от град Созопол, може да получиш пликче с брашно,захар и олио-толкова струват Созополчани. Виж по селата- там по-разбират от кметски работи, затова получават 150-200лв., както доказаха по телевизия, но запознати твърдят,че тази сума е твърде скромна за мащабите на Рейзи. Това е - помисли да се класираш.
49.
алчен
20.09.2011 08:23:01
0
4
Абе я ми кажете къде плащат за гласуването.
48.
аполитичен
18.09.2011 15:30:42
4
8
За първи път се включвам в коментарите и повод ми дава диалога между доволен и 42.Притеснението на 42 за поминъка е основателно но приятелю за да има туризъм са необходими няколко предпоставки.Ел подстанция която беше започната от караманова като кмет на БСП.Пречиствателна станция която беше започната а Рейзи я спря добър вид на града площад парк улици палми ако щеш табели на улиците.След всичко това презентиране на града ни а не разходки от служителите на кмета Рейзи по туристическите борси.Прав си че БСП не беше достатъчно активна но ние като обикновени грождани къде бяхме та не попитахме энито веднъж как се харчат парите ни.Оставихме се група клакьори дае ни убеждават колко "добър " кмет е Рейзи докато той и шайката около него продадоха градани /виж по-надолу/За вас не знам но аз не мога повече да гледам безучастно как родния ми град се унищожава а хората в него стават толкова зли един към друг.Изход има и това е нашият избор на 23 октомври като кажем не на Рейзи.
47.
доволен
18.09.2011 14:54:15
2
7
Уважаеми от № 42, пак съм аз. Благодаря ти за хубавия анализ на миналата и днешна ситуация. Има истина в твоите думи, но има и неща, с които не мога да се съглася. Все пак доказваш тезата ми,че аргументирано, с добър тона можем да стигнем до средата между двата бряга-всеки със своята истина, и това не е малко.Къде и дали е добро местото за автогара, абстрактна или не е идеята за болница, пък дори и за ботаническа градина, аз не коментирам, обратно,съгласна съм с теб дори, НО г-н Рейзи ги е декларирал като обещания и защо не допуснеш,че голям процент от нашите съграждани са гласували за него, защото това им харесва? А ТОЙ ГИ ИЗЛЪГА-това е същественото. Вярваш ли на лъжец е моята теза? За поминъка- ами той Созопол отдавна освен туризъм и риболов няма друг поминък, иначе младите нямаше да са в София и Бургас, нали? Само че,кой отряза риболова с яхтените понтони? Със сигурност не е БСП.Дали лявата партия е отдалечена от хората е твое клише, което не доказваш с примери, защо ли? Ние все пак "не коментираме"...с гражданите искането им за административни услуги,нали?/ако това имаш пред вид като контакти/Що се отнася до искането на Тихомир да осигури спокоен живот на децата си- оставам в почуда. Ти не искаш ли? Не би ли искал, ако имаш деца? Тогава за какво се създават децата?Едва ли оправдаваш пренебрежително отношение към поколенията и семейството, пример за което ни дават някои "първи"хора на града.
46.
OSAMA
18.09.2011 12:50:33
0
5
На 23 октомври Созопол ще е долината АРМАГЕДОН където ще се сблъскат нечистите орди АНТИХРИСТА Рейзи и небесната армия на доброто . ДОБРОТО ЩЕ ПОБЕДИИИИИИ.
Дерзайте слуги на САТАНАТА.
45.
OSAMA
18.09.2011 12:42:19
2
5
Вижте му лицето - АНТИХРИСТА.
44.
отчаян
18.09.2011 12:39:37
2
6
Хора вразумете се които и да е само да не е Рейзи ще окраде и малкото което останави .
43.
курнишон
18.09.2011 12:24:13
3
6
Абе тъпи созополчани ние селяните ли да ви кажем, че ремзито не става за нищо беееееее
42.
41,
18.09.2011 11:56:46
5
7
Виж, аз си пиша добронамерено, не знам защо го четете иначе, въпрос на светоусещане от ваша страна, може би. Палмите в градската градина са абсолютно аналогична придобивка на уличните знаци. Автогара, там където е предвидена, насред полето, на никой не е нужна, защото е сигурно на три километра от Стария град. Болницата също е твърде абстрактна идея, казах ви вече, че едва ли при този брой на населението ще може да функционира адекватно и най-вече да привлече добри кадри, освен ако не е изцяло на субсидии. Притеснява ме, защо се хващате за тези неща, а не обърнете внимание на това, което няколко пъти вече пиша: убиха поминъка на хората. Нито туризма, нито риболова вече са такива, каквито бяха. Защото едрия бизнес ги обсеби. Убиха свободната инициатива на хората, дребното предприемачество, духа на Созопол. Думите тук са излишни, нещата всеки ги чувства в ежедневието, в стандарта си на живот.Тревожното е, че процесът започна още по ваше време, така че ще е малко трудно хората да ви повярват отново. Още повече, че имате склонност да бъдете твърде надменни, каквито са не само коментарите ви в сайта, но такова беше отношението и на администрацията към гражданите по ваше време. Вие сте уж лява партия, а сте толкова далеч от обикновените хора! Имате такива сериозни пропуски и натрупани негативи, които не можете да очаквате да замажете само по време на предизборните компании. Иска се работа и през останалото време. Като опозиция определено не бяхте особено активни, липсва ви известна доза смелост и агресия за това /или пък може би желание/. Сега издигате кандидат, който на няколко пъти казва, че искал да живее спокойно. Ами извинете, но не сте последователни и трябва да ми благодарите за критиките, ако наистина искате да бъдете по-добри и ако не сте ония, "старите муцуни". Или просто такава е само предизборната ви поза?
41.
до № 40
18.09.2011 09:22:52
4
8
Понякога е много полезно да си "рециклиран", повярвай ми. Би си спомнил например,че хората от "Дюни" гласуваха и на първи тур, но Караманова не спечели. Би си спомнил,че бяха разделени по секции, а би си спомнил,че тя спечели в ЗИДАРОВО,където никой от "Дюни" не гласува. Така,че бтв никак не ни "подредиха",всъщност. Що се касае до "лъжете", виш сега: в този сайт има материал "ИСТИНАТА",препоръчвам ти да го прочетеш. И понеже" не падате от небето,"чуй: БСП: ел-подстанция край Черноморец- Да,европейско депо за твърди битови отпадъци - Да,започната пречиствателна станци - Да,/Рейзи не я продължи и вината си е само негова/,спечелени дела за апартаменти, кафенета и басийни от Главбулгарстрой в полза на общината на Аркутино - Да /рейзи ги продаде за 250 евро кв.м., а те ги препродадоха за 1400 евро????/-Да, красива реставрация в двора до църквата -Да, нов площад -Да,нова гр.градина с фонтани и палми-Да,нова сграда за общината в стария град - Да/Рейзи само я довърши и се снима за пресата/, ит.н. Можеш ли да ги видиш тези неща - Да, искаш ли да ги видиш - Не- незнам защо. РЕЙЗИ: имаме ли автогара- не, имаме ли болница -Не, имаме ли ботаническа градина - Не, имаме средно образование - Не, имаме ли пътища на Мисари и Буджака - Не, ИМАМЕ ЛИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ - НЕ. Можеш ли да ми ги посочиш - Не, защото ги няма. Искаш ли да го разбереш - Не,защо? Не знам. Защо си мълчим 4 години? Че кой ти е казал,че мълчим? Ние с теб сме обикновени граждани, освен помежду си, няма как да обсъждаме тези неща. Този сайт е добра възможност за комуникация и няма нищо лошо,че мислим различно. Само да мислим аргументирано и добронамерено,все ще стигне всеки от нас до истината.
40.
до 37
18.09.2011 00:16:43
3
5
Не си закачка ти, замазка си. Уж бързаш, пък толкова дълго си писал, че да замажеш нещата. Питах, добре ли ви подредиха по бтв? Ама много точно си го казаха от къде тръгна всичко и кой даде ноу-хауто за купуване на избори с автобусите през 2003г. С вашите камъни - по вашите глави, така ли стана? За справка на предните избори гласувах за Бардуков, защото и той уж беше млад и непокварен от властта. На тези до момента не виждам подходящ кандидат. Ама с моя или без моя глас - все тая. Добре се постарахте да циганизирате цялата община /и едните и другите/, та спокойно мога и да не дам гласа си - капка в морето. Но спрете да лъжете, че тия са лошите, пък вие сте добрите. А ние какво, да не падаме от небето, та да не ви знаем какви сте рециклирани?...
39.
дедо Станко
17.09.2011 22:39:48
7
5
НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ, ЧЕ ИЗБОРИ С КОМПРОМАТИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ! ИЗВЕДНЪЖ ВСИЧКИТЕ ВАДЯТ КОМПРОМАТИ МЕСЕЦ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ !КЪДЕ СА БИЛИ ДО СЕГА! ХАЙДЕ БАСТА! СТИГА ВЕЧЕ С ТЕЗИ КОМУНИСТИ, ПАЛАЗОВЦИ,ГРЕБЕНАРОВЦИ,САВКОВЦИ И СИЕ!ВСИЧКИ ТЕ СА ИЗВЪН ТЪЧ ЛИНИЯТА!СБОГОМ!/КАКТО НАПИСА ЛАМБО/. КАК НЕ РАЗБРАХА И ЧЕРВЕНИ И СИНИ, ЧЕ КОГАТО ВАДИШ КОМПРОМАТИ В ПРЕДИЗБОРНИЯ МЕСЕЦ ВСИЧКО ТОВА СЕ ВРЪЩА КАТО БУМЕРАНГ И УДРЯ ПО ИЗБОРНИТЕ ТИ РЕЗУЛТАТИ. ОПИТЪТ ДОСЕГА Е ДОКАЗАЛ ТЪКМО ТОВА. ТОТАЛНО ЩЕ БЪДЕТЕ РАЗМАЗАНИ НА ИЗБОРИТЕ.
38.
до учителя
17.09.2011 22:29:31
3
5
Учителю та нима все още си позволяваш коментари след видяното и чуто от кмета феодал Рейзи по БТВ тази вечер? Не мога да повярвам та ти в такъв случай си по голям мазохист и безгръбначен от Гребенаров.Още ли не ти е светнала лампата че този кмет е най голямята опасност и обида за Созопол.Обикновенните избиратели прогледнахме и ще покажем червен картон на Рейзи.Ще гласувам за Палазов!
37.
закачка
17.09.2011 21:46:30
4
6
До № 34: Учителю, нима когато пишеш бързо , не допускаш правописни греши, които нямат нищо общо с незнанието на правописа? Забелязвам,че имаш мисия, когато няма с какво друго, да се заяждаш с дребните неща. Задачата е да се отклонява темата към несъществени подробности. Нима си въобразяваш,че си безгрешен, или си мислиш,че тук пишещите демонстрират граматически познания? Сгрешил си сайта, уважаеми, тук не е ОУ " св.св. Кирил и Методий",което любимият ти кмет трябваше, обеща да направи СОУ, но не би. Нима ти е мъчно, че не можеш да преподаваш на среден курс? Тогава гласувай за Тихомир Янакиев, защото той ще постигне това за теб, специално.Ако си доволен, не ставай повече смешен, моля..
36.
до 34
17.09.2011 21:44:01
3
3
Не търси в лайната семки!Гледай по същество,но ти май не можеш да го откриеш.
35.
доволен
17.09.2011 21:34:15
2
8
" Ама разбира се,че се възползваш,как няма да се възползваш.В крайна сметка хората идват при тебе. ДОРИ ДА ИМ ПОМОГНЕШ,ДОРИ НИЩО ПОВЕЧЕ ДА НЕ ИМ КАЗВАШ, те те оценят.." казва интелегентния , образован кмет
на Созопол.
Панайоте, какво "не си казвате" с хората,бе човек? Какво ти оценят? Сумата за рушвета ли, или "дори нищо повече"?
"А вие казвате ли им:помагам ти, обаче гласувате за мен?-пита журналиста. И тук Рейзи падна в собствения си капан. Запомнете брилянтния отговор:"Все още не съм им казвал, защото има време. Но от тук нататък, няма начин".
Рейзи, ТИ СИ ПЪТНИК В ПОСОКА ПРОКУРАТУРАТА! Пред цяла България оповести,че принуждаваш хората да гласуват за теб не само с пари, но и с услуги, които са ти задължение, и за които получаваш тлъста заплата от нашите данъци. Знаем,че си циничен и непукист, но тук се надъни яко,пич. И бате Бойко не би трябвало да те спаси сега. Ще видим. Дано хората прогледнат!
34.
господина по български
17.09.2011 21:31:20
6
4
Браво, независим, 5+ ви пиша, научихте новата думичка "почтен" и правилно сте я членували. В днешния урок ще учим за думичката "престоящтите". Освен ако не сте искали да кажете, че "престояхте" дълго на сухо? Милите... Приготвихте ли вече автобусчетата за 23-ти? Ама и вас добре ви наредиха по бтв. Упс, забравихте да кажете, че не сте тия старите, а някакви други, МЛАДИ.
33.
независим
17.09.2011 21:03:57
3
7
Престоящтите избори ще са тест за жителите на община Созопол - дали ще гласуват за неграмотния и алчен Риизи или за почтения интелигентен и умен банкер Тихомир
32.
Кравар
17.09.2011 20:45:33
1
5
Да ви светна. Фамилията Рейзи не означава капитан на кораб а произлиза от гръцката дума риизи т.е. - ориз
31.
да 28
17.09.2011 18:29:39
3
6
Подлогата май си ти защото си от зомбитата на Рейзи доказан лъжец и мошеник.Готов си като матросов да застанеш на амбразурата и да го браниш до последно.Палазов е млад и интелигентен човек защо да не участва в кметската надпревара.Май ви е страх от него та без нищо така го плюете.Успей Палазов.
30.
Емилия Оже
17.09.2011 14:35:36
12
7
До Емилия Може/Близнакинята/

Мили ми ти,
и защото знам кой си ти, първо и основно научи как се пише името ми, това че си пълен профан и чуждестранните езици не ти говорят нищо го знам, ама от кумова срама да беше попитал! И че не стъпвам по земята си е самата истина, последно прекарвам повече време в небето отколкото на земята и съм много благодарна за това иначе би трябвало да вървя върху плюнки като теб!
29.
чукча
17.09.2011 13:52:37
5
2
Рейзи да даде на Касабова спестените пари от купуването на гласове,че да миряса тая дърта пачавра. И може да бъде сигурен ,че Веско няма да разбере.
28.
Емилия Може/ Близнакинята/
17.09.2011 13:29:01
4
6
Аз съм за Коцито/Палазов/ и той ще е новия кмет, да знаете. Той въобще не е пионка на Караманова, Порожанова, Мархолев и Сие, ама въобще. Потресена съм от случващото се в моето градче. Макар да не стъпвам по земята/ предвид високото ми самочувствие/ цялата ситуация ми е ясна и НИЕ ще направим Палазото кмет. Да живее Палазов и НИЕ покрай него! Ха-ха-ха-ха
27.
kiki до лили
17.09.2011 13:22:33
3
4
гопровалите - го провалите
грамотната ало.
26.
kiki до лили
17.09.2011 13:18:20
2
3
на майка ти .......ката.
25.
към Лили
17.09.2011 13:10:28
2
6
Много си неграмотна бе Лили! Кой клас си завършила? И ти като този, на който му лижете г.за вземете се дообразовайте!
24.
lili
17.09.2011 13:04:16
8
4
Е И КАКВО ЩЕ ВИДИШ ЗА ДА СЕ КЕФИШ БЕ НЕЩАСТНИКО!
РЕЙЗИ Е ПИЧ И КОЛКОТО И БАНАНОВИ КОРИ ДА МУ СЛОЖИТЕ-НЯМАТЕ ШАНС ДА ГОПРОВАЛИТЕ!
23.
lili
17.09.2011 13:04:16
11
4
Е И КАКВО ЩЕ ВИДИШ ЗА ДА СЕ КЕФИШ БЕ НЕЩАСТНИКО!
РЕЙЗИ Е ПИЧ И КОЛКОТО И БАНАНОВИ КОРИ ДА МУ СЛОЖИТЕ-НЯМАТЕ ШАНС ДА ГОПРОВАЛИТЕ!
22.
телезрител
17.09.2011 12:56:58
3
5
Гледайте наглия и неграмотен Панайот тази вечер в БТВ репортерите след новините!
21.
чичо Сам
17.09.2011 12:51:40
7
6
Един безплатен съвет към нагърбилите се да обслужват кампаниите на ограничените червени човечета бленуващи за власт и измислените червени псевдодемократи в Созопол: Не забравяйте „закона на Андърхил”, който гласи: „90 на сто от клиентите завиват надясно, когато влязат в магазин. Сложете там най-важните стоки”. Не е толкова сложно, ако знаеш какво правиш. Иначе минаваш в отбора на арлекините...
20.
четящ между редовете
17.09.2011 12:14:24
2
6
"...те виждат, че с теб може да се говори и може да се коментира " !!!

Демек, склонен съм към рушвети - това значи"да се коментира". Добре помислете преди да гласувате за този явен рушветчия и наглец !
19.
гласоподавател
17.09.2011 09:22:54
4
8
Никога не съм бил симпатизант на БСП! Поддържал съм идеите на ГЕРБ и премиера Бойко Борисов, но при създалата се ситуация няма как да гласувам за тях. Мисля, че някой го е подвел жестоко, щом се обвързва с крадец, мошеник , бракониер и нискоинтелигентен тип /това е меко казано/ като Панайот Рейзи! Ще гласувам за Тихомир, затова защото не желая през следващите 4 години да управляват хора като Панайот и компания!
18.
узрял
17.09.2011 09:17:12
2
5
До: чичо Сам-"самодоказал се " първеню и наглец е П.Рейзи.
До морски: "корупция,кражби, злоупотреби с власт и влияние,разграбване на града" - по-точен анализ за управлението на П.Рейзи, никой до сега не е правил. БРАВО!
17.
Мими
17.09.2011 08:57:38
2
5
Борянче, бе вие в този сайт съвсем се изуглавихте. То не беше Царя за Петко Арнаудов, краля- слънце за Златанов, сега пък Крез за Рейзи.
Само Митьо Вафлата още не сте прекръстили с някое царствено име.
16.
гъбарко
17.09.2011 08:51:30
0
6
Рейзи е еманация на опростачването на нацията. Наглостта му няма край, всъщност тя е като едно перпетум мобиле.
Даже сега като гледах пак фрагмента от репортажа с умиление си спомних как преди 2-3 годими, май беше той береше гъбки и случайно попадна на една подла сърна умряла зад гъбките...да го изпопкаш направо торикатчето!!!
15.
моряк
17.09.2011 08:27:08
2
5
Видяхте ли ги гарберите, видяхте ли им номерата, така е в цяла България. Българино, опомни се и покажи червен картон на самозабравилите се гербери и техните лакеи.
14.
Rezito
17.09.2011 03:46:26
11
7
Браво Рейзи

нека да квичат злорадните същества.
Карай си колата и хич да не ти дреме.
13.
до морски
17.09.2011 00:04:10
1
6
Морски добре ще е ако си такъв но не ти ли омръзна да си клакьор в еднаневежа агитка защитаваща грабителствата на Рейзи.Не БСП Рейзи и екипа му ограбиха Созопол.Продадоха общинските земи на св.Марина продаде без пари на приятеля си Банев 20дка за без пари продаде общинските апартаменти на св.Тома подари на Кръстанов част от старото пристанище заради невежеството му спряха строителството на пречиствателната станция превълна общинския съвет в ЕТ където всичко се прдава.Ако си морски това няма как да ти се хареса а за наша жалост това е истината за управлението му.На Созопол му трябва нов кмет с ясна визия и послания за града.
12.
uf
16.09.2011 23:45:17
1
7
ужас, Боже, селски таарикаат
11.
до №9
16.09.2011 23:15:15
4
3
БСП-то, айде сменете малко тона, моля. То не бяхме жалки, не бяхме тъпи, какво ли не бяхме жителите на Созопол. Айде стига обобщения, тук и обикновени хора четат, без да ни плащат - мъчим се нещо да се изживяваме като гражданско общество. Ама дотук нито едните, нито другите показвате класа, пак ще се ходи за гъби на 23 октомври.
10.
чичо Саме,
16.09.2011 23:03:52
3
4
логиката ти е правилна, но само що се отнася до едни други географски ширини или пък конкретно за Созопол - едни други времена и при други условия. В България богатите не са обект на възхищение, защото са сравнително малко тези, които са забогатели с честен труд. Тук си имаме други имена за богатите, като емблематичното наименование Мутри напр. Преди много, много години, разправят, в Аполония Понтика избирали за управници най-богатите и преуспели сред гражданите, точно защото са се доказали, че могат. Но казват още, че да речем от управителя на флотата се е очаквало да спонсорира поддръжката й и за собствена сметка, да стои кораби примерно. Кой знае дали е вярно... но звучи много добре. Ама защо някак си не ни се вярва на днешно време нещо подобно да се случи? Сигурно защото все става обратното, то ако беше повече да дават, отколкото да взимат - избори нямаше да има, а номинации. Как го беше казал народа български: "сития на гладния не вярва", ама да знаеш, то и обратното е вярно!
9.
Данъкоплатец до чичо Сам
16.09.2011 22:59:17
3
5
Вие правите ли разлика между богат мошенник, крадец и нискоинтелигентен боклук , забогатял от моите данъци, които като съвестен гражданин на Община Созопол плащам и богатите фамилии на цивилизования свят,които управляват света, защото могат и го заслужават.
Но гражданите на Созопол са също толкова тъпи и нискоинтелигентни като Панойот, така че отново ще гласуват за него, защото обичат себеподобни.Посредствеността е навсякъде.Спасение няма!!!
8.
морски
16.09.2011 22:25:52
7
5
Аман от популистки простотии на ограничените червени човечета бленуващи за власт. Имахте свойто време да се докажете в Созопол! Резултата от деянията ви беше корупция, кражба, злоупотреба с власт и влияние и разграбването на града. Моля ви се спрете се, оставете Рейзи и хората му да работят, определено са по-добри от вас!
7.
ОТНОВО ПОТРЕСЕН
16.09.2011 22:04:08
4
7
НИЩО ПРОТИВ ГЕРБ, АЗ НЕ СЪМ ПОЛИТИЧЕСКИ ОБВЪРЗАН, НО НАГЛОСТТА НА ТОЗИ "ЧОВЕЧЕЦ" Е ПОТРЕСАВАЩА И НА ДЕБЕЛАТА КАТЯ И НА НЕ ПО ДРЕБНАТА КРАСА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА Г-ЖА ИЛИ Г-Н НЕ ЗНАЯ - СПАСОВА !!!
6.
чичо Сам
16.09.2011 21:29:18
10
4
Ами да-ето такива хора трябва да са на власт, както беше казал Буров, богати. Защото са самдоказали че могат. А не сирищници нещастни, които искат да са на власт за да могат да започнат да крадат. Отиди да обясниш, нещастнико, на жителите на Ню Йорк, че кмета им Блумберг е видиш ли богат, и затова не става за кмет на града и е съмнителен ...
5.
ъъъ?
16.09.2011 20:19:08
2
10
И какво сега, приемните дни вече на аудиенции ли ще ги прекръстят?
4.
ало,Прокуратурата
16.09.2011 18:49:17
6
18
Нали се обединихте с ДАНС и МВР за купуване на гласове? Ми закопчейте този самодоволен дебил, който с огромно самочувствие пред цяла България, на запис обявява,че ще манипулира изборите, като принуждава гражданите да гласуват за него срещу административна услуга. Та това е негово задължение, за това му плащаме заплат, а не за екзотичните му дестинации, за скъпите му алкохоли, за хазарта му,за безбройните му похождения, за купуването на гласове. Ако не се самосезират тези институции, означава,че и те напразно ядат хляба, който им плащаме. А Созопол трябва да се събуди от омаята на Рейзовите заблуди!
3.
Михаил
16.09.2011 18:43:18
4
15
Този Рейзи е еманцията на всичко най-гадно в т.нар "преход" ! Как може такива селски тарикати да стават кметове - та този дори за портиер няма фасон...
2.
гражданин
16.09.2011 18:38:07
4
12
На журналистически въпрос дали би се възползвал преди изборите от поста си, той заяви невъзмутимо: „Разбира се, че ще се възползваш, как няма да се възползваш, хората идват при тебе и дори да им помогнеш и нищо повече да не им казваш, те виждат, че с теб може да се говори и може да се коментира. Засега не им казвам нищо, че ще им помогна, ако гласуват за мен, защото има още време, но от тук нататък ще започна да го правя, няма начин”.
амо за тези думи трябва да влезе в затвора !
1.
потресен !!!
16.09.2011 18:33:29
6
15
Нагъл, мазен , самодоволен тип !
Това ли е най-доброто в Созопол ? Бедна, бедна ми Родино...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори