×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прекаленият „светец“ Благой Георгиев пак хленчи: Сигурно съм много грешен!


12 Януари 2023, Четвъртък, 19:20 ч.
Автор: Флагман.БГ

Бившият футболист е категоричен, че е правил десетки грешки, имал е куп неразумни постъпки, но се е учил от станалото и е продължил напред

"Вероятно съм много грешен човек, но безгрешни няма. Винаги се уча от грешките, стремя се към това да поправям нещата, които не одобрявам в себе си. Непрекъснато се боря с това, като всички хора съм." Това обяви пред "България Днес" Благой Георгиев.
 

Бившият футболист е категоричен, че е правил десетки грешки, имал е куп неразумни постъпки, но се е учил от станалото и е продължил напред.
 

Това станало с помощта и на покойния патриарх Максим, с когото Джизъса бил много близък. Играчът често се допитвал до главата на Българската православна църква и се вслушвал в съветите на духовника.
 

"Винаги съм уважавал патриарх Максим, светъл му път! Познавах го лично и често се допитвах до него за вярата и други неща в живота си. Никога не свалям кръст от него, който той ми подари. Когато го нося на врата, усещам, че Бог е с мен, че ще ме напътства правилно да взема решение. Бог е бил винаги с мен и ме е спасявал, вадил ме е от ситуации." Това казва с днешна дата футболистът Благой Георгиев, който съвсем скоро стана на 41 години.

Оказва се, че Благо е искал да строи църква в град Кисловодск в Русия, докато играл футбол там, но замразил проекта, след като напуснал клуба и си тръгнал. Преди това пък, отново се съветвал с висшия православен духовник дали да направи тази църква.

"Бог е на първо място в живота ми и мисля, че всеки човек трябва да го поставя винаги пред себе си и да се уповава нему. Без вяра човек нищо няма. Имам невярващи приятели, които след време започват да вярват. В Библията е казано да не трупаме нищо, което молци разяждат, и аз спазвам това", разсъждава Георгиев. На този етап той не се занимава професионално с футбол и играта много му липсва.

"Имам все пак планове. Големият ми син се занимава с футбол и ще му помагам. Ще помагам и на други деца. Искам да бъда полезен с уменията си, може да захвана и бизнес, сега обмислям нещата", казва ексзвездата от националния ни отбор.

Златка му изхвърлила най-скъпите гоблени на Христос

Бившата на Благо Георгиев – Златка, изхвърлила пред блока им два гоблена с лика на Исус Христос, които били страшно ценни за футболиста. "Да идва да си събира боклуците", казала Златка на съседите. Когато се разделили, Райкова разкарала всичките вещи на Джизъса. Една част от принадлежностите той сам си прибрал, други му изпратила по куриер, а трети, в това число и двата гоблени, плеймейтката захвърлила пред входната врата на кооперацията, където доскоро живеели заедно, докладвали бдителни съседи на футболиста. Слава Богу, накрая Благой спасил популярните гоблени, а Златка го обвини за краха на отношенията им. Според нея причина било голямото его на Георгиев, което не познавало истинската любов.


В категории: Лайфстайл


10
Коментара
Аня Пенчева: Вече нямам снаха!
Аня Пенчева: Вече нямам снаха! 29/04/2024, Понеделник 17:17 0
Флагман.БГ Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш Христо Ковачки се срещна отново с Нийл Буш 29/04/2024, Понеделник 16:40 0
Кои са най-лошите места в самолета
Кои са най-лошите места в самолета 29/04/2024, Понеделник 15:56 0
Камелия обезобрази и устните си
Камелия обезобрази и устните си 29/04/2024, Понеделник 15:05 0
Вижте новия звяр на Асен Блатечки
Вижте новия звяр на Асен Блатечки 29/04/2024, Понеделник 15:01 2
10
Коментара по темата
10.
Гащю
14.01.2023 06:38:41
0
0
Благойчо, не се научи гащи как се носят. Вярата ще учиш ! Какво ги завиваш и подвиваш или крепиш малчо да не падне ?
9.
Папиханус
13.01.2023 21:15:49
0
1
Да си ходи у село
8.
Тато
13.01.2023 17:02:16
1
0
Вярата в Бога е познание,знания които Бог спуска с посланици ние отказваме да ги приемем и създаваме религии, свои богове и герои. Благо в един преуспял футболист, личния живот е друга страна, но и той като повечето християни си мисли че вярва в Бога а не знае нищо за него и божествения път по който трябва да вървим. Всичката информация която ни е необходима е налична ние не я приемаме и затова копаем дъното. Много години ще минат за да отсеем плявата от зърното.
7.
Габи
13.01.2023 13:52:32
1
1
Ако това да създаваш деца и след това да ги захвърляш е голямата вяра в Бога, то тогава Благо е такъв. Да се нашариш целият с кръстове и само да с думи да демонстрираш вярата си, а на дела да живееш безхаберно, сигорно не е Богаугодно.
6.
Габи
13.01.2023 13:51:50
0
2
Ако това да създаваш деца и след това да ги захвърляш е голямата вяра в Бога, то тогава Благо е такъв. Да се нашариш целият с кръстове и само да с думи да демонстрираш вярата си, а на дела да живееш безхаберно, сигорно не е Богаугодно.
5.
БГ ьх
13.01.2023 08:04:21
3
1
Мухльо
4.
Ако богрсзвъжда такива
13.01.2023 07:47:00
0
3
Индивиди че и да им помага халал да ви е и без такъв бог ше минем.
3.
papata
12.01.2023 20:37:01
1
8
Усещал бог, като носи кръста ! Те и други чуват гласове каквото и да носят, но за тях не пишат :) Ясно е, че на това момче му се е разковало дюшамето !
2.
мислещ
12.01.2023 20:34:26
1
9
Горко на тези, за които този смешен тип е някакъв фактор !
1.
Бля
12.01.2023 19:34:13
1
14
Бил близък с покойния патриарх Максим?! Бре! Ти да видиш! И никога не свалял кръстта подарен му от патриарха?! Верно? И за какво ще ти подарява кръст па точно на теб? И усещал бог като носел кръстта? Верно? Бог ти казва да се плодиш неконтролируемо щото си много ценен кадър и гена ти е златен ли? Тююю, жив да не бях!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли трупа на мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Геополитическата ситуация в Източна Европа и Близкия изток прави гласуването на европейските избори още по-важно Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Тони Димитрова с номинация за БГ изпълнителка, нека да я подкрепим Морският ни глас е претендент и в класацията за Албум на годината на БГ радио Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Стартира ремонтът на пречиствателната станция край яз. Ясна поляна в Приморско Срокът за изпълнение е 10 месец, летният сезон не е застрашен, подчерта кметът на община Приморско Иван Гайков Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август Прокуратурата разследва Лена Бориславова от миналия август "Към делото са приобщени множество относими документи, изискана е и справка от Сдружение "Да запазим Корал", посочва районната прокуратура ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да ГЕРБ с 10 депутатски мандата в предстоящите избори за 50-ото НС от Бургас? Да, да Прогнозата на Флагман.бг е, че оттук може да изпратим трима министри и двама зам.-министри Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Българинът от "Хари Потър" залюби доста невзрачно, но секси чужденка, ето коя е Нашенецът я пази в тайна
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори