×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Много малко полицаи се дрогират, установи масовото тестване в МВР


Много малко полицаи се дрогират, установи масовото тестване в МВР
"За щастие под 20 бяха случаите, в които установихме употреба на наркотични вещества"
05 Януари 2023, Четвъртък, 17:46 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Проверките продължават, уверява служебният министър

Нищожен процент полицаи се дрогират. Това се установило след масовото тестване на униформените за употреба на наркотици.

Служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев коментира темата след въпрос на репортер в парламента днес.

Попитан какъв е резултатът от масовото тестване на полицаите за алкохол и наркотици, което бе обявено преди няколко месеца, Демерджиев каза: „Хиляди бяха тестваните. За щастие под 20 бяха случаите, в които установихме употреба на наркотични вещества, например. В момента текат експертизите. По някои, където имаше първоначални данни, че има ползвано, но се установи, че това не е наркотично вещество, а други препарати и лекарствени средства са... По всички, по които има констатирана употреба на алкохол или наркотично вещество, пак казвам, мисля, че по памет 10 хиляди или над 10 хиляди бяха проверените, са предприети мерки по образуване на дисциплинарни производства.“

След питане продължават ли и в момента тези тестове, министърът увери: „Продължават естествено. Не само тези тестове. Продължават всички действия, които целят да дадат ясна перспектива на нашите служители, да изпълняват задълженията си и да пазят авторитета на институцията.“


В категории: Политика


Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
18
Коментара по темата
18.
Адвокат
06.01.2023 11:12:32
1
5
Хиляди били тествани избирателно.целият личен Състав на МВР вкл.канцеларските чантаджии трябва да бъдете тествани Мунчо.
С каква наглост половината МВР сте наркомани и глобявате граждани боклуци облечени в униформа наркотрафиканти и наркомани,.
17.
Доктор Ох Боли
06.01.2023 10:53:04
0
4
Щом са малко всяка смяна птестове и след смяна пак тестове .Да видим как е стиска ли им на ушевите но така като гкледам невменяемата мутра на министъро комунист май тестове не са нужни.Само по снимка мога да диагностицирам невменяемист и тежка форма на олигофрения.
16.
До гражданин 8
06.01.2023 10:44:52
0
2
Ясно, че няма творения в отговорите- не се и очаква да има. Делови са. Друго ми направи впечатление. Първия отговор, явно в документално уреденото отсъствие на началника, е подписан от определения със Заповед заместващ го в отсъствието му. А втория отговор с абсолютно същото съдържание като първия отговор е подписан от вече завърналия се началник.
Какви са тия компютри с деловодни системи от които могат да се изпращат едни и същи отговори до едни и същи адресати по n на брой пъти в някакъв времеви период.
Тоя началник компютър няма ли да седне да провери в отсъствието му какво са работили?
То първо минават дни докато документите получат входящ номер, после отговори се получават по няколко едни и същи- не зная къде е крият тая деловодна програма? Кога ги входират постъпилите документи в деловодната програма ? Кога изходират отговорите в деловодната програма?
Най- вероятно някой си е взел книгите с регистрите у тях и затова се получава тъй.
15.
*********
06.01.2023 08:00:26
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
14.
Didi
06.01.2023 00:31:02
0
14
Айде бе!!!Те се смляха от дрога и корупция!!!За каква Полиция говорим и за какви хора!!!Смешни сте!!!!
13.
Боклуци ха ха
06.01.2023 00:15:05
0
15
Ми кво друго да кажете???, те 99% от ченгетата са наши и ваши.
Половината са с бежанците, другата половина с наркоманите, НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!! ВСИЧКОТО БОКЛУК!! /!!!
12.
бургазлия
05.01.2023 21:41:37
0
11
Толкова групи нелегални мигранти се изнизаха през Бургас на никойтака от МВР не му направило впечатление на ДЕПО в следецко село за товарене на мигранти Къде са опетивните служители от ГПУ Средец Арайонния инспектор как толкова време не е се е впечатлил ВЕРОЯТНО ИМА МЕСТНИ ХОРА КОИТО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ СА СЕ ПРОДАЛИ НА КАНАЛДЖИЙТЕ И ТРАФИКАНТИТЕ .
11.
Горе долу
05.01.2023 21:30:31
0
12
Около 80%
10.
Верно
05.01.2023 21:29:06
0
19
В Бургас всички се друсат или са надрусани по рождение. В пето са най-големите комплексари.мижатурки
9.
Шматкаджиев
05.01.2023 21:10:34
0
24
Само аз познавам 20 полицая, дето се дрогират. Как па точно тях са хванали…
8.
гражданин
05.01.2023 20:22:24
0
3
До коментиращ4Вотговор на вашия коментар относно полученото писмо не се учудвайте на съдържанието както и на подписите Навремето собствено ръчно на чернова всеки които отговаря за съответната преписка изготвя отговор на съ щата на чернова и в деловодството му ги напечатват и извеждат Сега с въвеждане на компютрите съдържанието на писмо отговорите са еднообразни запаметени само допълмат адресанта и и изпълнителя Никой не се стреми да влага свое творение освен образеца който с години не са променяли .
7.
Българина
05.01.2023 20:15:06
0
8
Да ги пускат по 'машините на истината' - вече са навсякъде. Да ги видим колко струват!!
6.
Хитлер
05.01.2023 19:48:49
3
9
ACAB 1312!!!!! Без изключения! Тъпа държава много се радвам че се махнах на време! Прогнила мафиотска издънка!
5.
Oymyakon Sakha Republic -40°C
05.01.2023 19:48:02
0
3
Toz kak sa go snimali se edno 4e ciganiti v plovdiv sa mu na4ypili ka6tata s kamani

?¿
4.
До гражданин
05.01.2023 19:29:33
2
7
Абсолютно нищо не зависи от редовите служители, които са "С лице към хората" нито в МВР, нито където и другаде по дирекции, сектори и отдели.
Живеем в един "миш-маш" от вътрешно- ведомствени междуличностни конфликти докато имената на глупците не са по лъскави табелки на канцелариите- "Началник".
Получих две писма с отговор от районното- разликата между тях беше само в следното: първото беше подписано от За Началник, а второто от Началник.
Има случаи в други администрации и с побоища след като не им се повярва на гадателските недоумения и невъзпитание се докопват до тия длъжности.
3.
bs
05.01.2023 19:24:44
1
12
drusaite se e ebani pagoni
2.
гражданин
05.01.2023 18:24:20
1
13
Оказа се че МВР Демерджиев си прави пиар на страданията хората с неговите обещаниния за и справедливост в МВР спрямо престъпленията извършени от полицейски служители .До никъде не се стигна със задържанините обвини в съпричастност гранични полицаи в каналджийство и трафик на мигранти .На й тържествено заявяваше че до края на годината ще бъдат обявени резултатите от следствените действия и прокурорските обвинения .Докато чакаме резултатите годината се изтъркули и започна с нови полицейски престъпления и трафик на мигранти Аслед броени дни и неговия мандат изтича .Извода е че МВР Демердзжиев не успява да се пребори с престъпленията във ведомството а очакваме да пребори битовата престъпност .
1.
...
05.01.2023 18:15:01
2
11
Оп и умния министър- "много малко" време държат тия лекарствени средства- до зануляване на доходи и спестявания на проверяваните пациенти служители или до уреждане на пенсиите ви и длъжностните ви имунитети покрай нелегалния миграционен трафик и след това кой от където е.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори