×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дядо Коледа донесъл на руснаците 400 ковчега, а Дядо Мраз на украинците – взривове и тъмнина


Дядо Коледа донесъл на руснаците 400 ковчега, а Дядо Мраз на украинците – взривове и тъмнина
Ударите с дронове по обекти на енергийната инфраструктура продължават. Властите в Киев обявиха, че са ликвидирали 400 мобилизирани руснаци, бомбардирайки сградата в Макеевка
02 Януари 2023, Понеделник, 07:34 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки и видео: Борис Рожин

Путин готви страната си за мащабна война до последния руснак, обяви военният експерт  Олег Жданов

Експлозия е избухнала тази нощ в Деснянски район на Киев, съобщи кметът на украинската столица Виталий Кличко. На мястото на инцидента има хора от спасителните служби, добави той, цитиран от Ройтерс и БТА.

Кирило Тимошенко, помощник на украинския президент, пък заяви, че отломки от дрон са паднали на път в района, намиращ се в североизточната част на Киев, при което е била повредена намираща се в съседство сграда.

Руските военни са започнали нова въздушна атака срещу цели в Украйна, използвайки т.нар. дронове камикадзе, съобщава агенция Укринформ, като посочва, че две групи дронове "Шахед" иранско производство са били забелязани близо до Николаев в Южна Украйна, предаде ДПА.

Междувременно Кличко написа в Телеграм, цитиран от УНiАН, че ирански дронове са ударили енергийната инфраструктура на Киев. Той съобщава за аварийни прекъсвания на тока. 

Украинската информационна агенция информира, че са унищожени 20 въздушни цели. Съобщава се за експлозии и в други региони. 

 

"Въздушна тревога, две групи мотопеди", написа началникът на областната военна администрация Виталий Ким в съобщение в Teлеграм, цитиран от БНТ.

Безпилотните летателни апарати вече се наричат "мотопеди" от украинското население заради звука на двигателите им. В южната част на страната беше обявена въздушна тревога.

 

Последните атаки идват след новогодишната нощ, когато руските военни изстреляха десетки дронове камикадзе, които се разбиват вертикално в целите си в Украйна, унищожавайки ги със заряда си от взривно вещество. Според украински официални лица всичките 45 дрона са били свалени.

УНiАН съобщава, че в навечерието на Нова година около 400 руски окупанти са били убити в района на Донецк, а около 300 бяха ранени.

 

От генщаба на Въоръжените сили на Украйна съобщават, че ударът е бил нанесен върху струпаните мобилизирани руснаци във временно окупираната Макеевка. Те били настанени в сградата за професионално училище на ул. Кремлевская.

„В резултат на „небрежно боравене с отоплителни уреди“ и пренебрегване на мерките за безопасност при пушене на неустановено място, Дядо Коледа донесе около 400 трупа“, казват от ВСУ.

 

През цялата нощ руските нашественици тероризираха Украйна и по-специално те атакуваха района на Киев с десетки безпилотни самолети-камикадзе и обстрелваха Херсон, като нанесоха щети на детската болница, припомня УНiАН. 

Въоръжените сили на Украйна също не оставиха нашествениците без "подаръци" в новогодишната нощ – нашествениците ги получиха от защитниците на Бахмут, пише украинската информационна агенция. 

 

Междувременно военният експерт Олег Жданов заяви, цитиран от УНiАН, че президентът Владимир Путин подготвя страната за мащабна война до последния руснак.

По думите му реална частична мобилизация в Русия тече от април, а пълна - практически от септември.

"Сега продължават да набират мобилизирани. И официално казват, че на 5-9 януари ще бъде обявена втора вълна на мобилизация. За това мисля, че ще затворят границите", каза експертът.


В категории: Войната в Украйна


От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
70
Коментара по темата
70.
Архивар
04.01.2023 00:12:07
4
1
Гледам снимката на трапезата в Новогодишната нощ, където всички са вдигнали ръце за нацистки поздрав и се сещам за една история отпреди 30 години. Случката става във взвода в едно военно поделение, долу до турската граница, в който тогава служеше мой приятел. Една вечер - от скука, заради алкохол и вероятно от хлапашка глупост, половината хора от взвода - стари кучета, се бяха облекли и въоръжили и в пълно бойно снаряжение се бяха снимали с вдигнати ръце за нацистки поздрав върху един БТР. После главочите отиват посред нощ в фотото на градчето, в което работи бащата на един от компанията, момчето им отваря и им проява снимките. /Тогава фотоапаратите бяха само с фотографски ленти/. После надписват с флумастер върху снимките "смърт на циганите и турците" и ги разлепят из целия град. След това имаше разследване на военна прокуратура, съд и дисцип за инициаторите. Моето приятелче сега е стоматолог, улегнал и уважаван човек и не иска въобще да си спомня как и защо се е снимал тогава. Толкова от мен за снимките с вдигнати ръце.
69.
ПВО с кутиии с домати
03.01.2023 17:29:17
2
3
Аз съм онзи от психото.Зеленски лично ми съобщи на ухо,само на мен на китайски език-мандарин.
Я родолся ублюдок и дурачок и моя момочка мне с жопу рожала. Она тоже бьlла кремлевская холопь и моя бабушка тоже! Я не одной дурак из всех мои предки и родственики.
68.
ПВО с кутии домати
03.01.2023 10:48:04
5
3
Редно беше да се коментират смешките на Зеленски по телевизията - някаква жена-украинка замерила руски дрон-камикадзе с консерва домати и дронът бил свален... май трябва да я вземат в украинското ПВО тази жена, много ракети ще спестят, тя ще се научи да сваля и руски крилати ракети, а украинското ПВО не може.
Украинците масово отказват да отидат в месомелачката в Бахмут, където шансът за оцеляване е 10%, останалите 90% са или инвалид, или смърт. 30 пъти повече украинци загиват там, отколкото руснаци според украинското командване.
Нарочно котелът там не е затворен от руското командване, за да бъдат унищожени повече пристигащи подкрепления.
Колкото до изстреляните 6 ракети HIMARS по пункта за временно дислоциране на пристигащи мобилизирани от руските въоръжени сили в района на село Макеевка, Донецк - в сградата е имало складове за взривни вещества и са настанени до 400 човека, ползвали са лични мобилни телефони и лесно са станали мишена. Много допуснати грешки на руските командири, случаят се разследва. Досега докладват за 63 убити, но разчистването на развалините не е завършено. Сградата е обстреляна в 1 часа през нощта, но военните там са празнували Нова Година, затова е възможно някои от тях да са избягали от сградата при първите ракети.
67.
До 64
02.01.2023 23:34:05
0
13
Шегувах се естествено. Просто исках да кажа нещо наравно на малоумието с това че космическата програма на САЩ Аполо е исценирала кацането на Армстронг на луната, че било снимано в изкуствена снимачна площадка, и пр. шизофрении. Просто за да видиш колко тъпо и неловко изглеждате от страни, като отричате безспорни научни постижения на човечеството, само защото страната постигнала ги не те кефи нещо лично теб. Иначе реално, нямам никакъв проблем да призная на СССР постижението за първият човек в космоса Гагарин, и да ги поздравя за това, въпреки че мен лично пък СССР и Русия хич не ме кефят. Не съм твърде горделив за да го кажа това. Със съветска мисия в космоса имаме и българин бил там ей! Георги Иванов! Това е огромно постижение и за нас! Ти обаче не схвана, че леко така те иронизирах. Айде всичко най-хубаво през новата година.
66.
А сега де?
02.01.2023 22:22:08
4
2
Хахахахаххха…. Укрите казват, че са убили 400 войника във училището, а рашките 63.
Кой лъже повече?
Като чета коментарите забелязвам, че има тиквоци готови да се избият като гладни псета за кокал. Ама продължавайте да вярвате на блядовете! Не ви интересува, че има българи които гинат във мизерията, ама спорите фили и фоби. Ей заради това българина си заслужава жалката съдба на роб!
65.
dd
02.01.2023 19:02:29
5
0
И едната и другата държава все са пълни с м.рши нямат никаквс разлика
64.
До 49
02.01.2023 17:42:46
8
1
Я кажи, кажи нещо пак за картонените ракети дето руснаците ги взривили , ама не били изпратили първия човек в Космоса !
За да те видим колко си умен!
63.
Офф
02.01.2023 14:36:01
4
13
Някой да му ги обясни нещата на Цезара. На мен не ми се занимава, пък има по-добри разказвачи от мен тук. Писна ми от роцкофили живеещи животи поробени от роцките митове и легенди. Ще кажа само че е хубаво да се прочете манифеста на руския цар, преди да изпрати войски към Балканите, само по себе си е добра противоотрова за роцката измислица за "освобождението" ни. На кратко, роцнаците не са искали да ни освобождават , а да станат следващите ни поробители. Който иска да разбере истината ще разбере евентуално. Който не ще и насила няма да стане.
62.
Цезар
02.01.2023 14:33:00
8
15
Е вии ги изкарахте най-долните братушките.Ся че малко насилвали бабички,деца,жени,че ги,убивали и заравяли. Малко поограбиха луксозна стока тоалетни гърнета миксери телевизори с кинескоп,дамско ползвано бельо. Това не е нищо Това че червената армия поопъна баба взе на дядо кравата кат дойдаха на 9септември не се брои. Нали видяхте клипа и мен великия Цезар но ме караше Ваташки да правя.Тва са нормални работи Ся съм си в махалата в пазарджик и командвал дистанционно армията . Великия Цезар Цигулката.
Дураки и шлюхи и петухи всегда и везде есть!
61.
XX
02.01.2023 14:28:32
5
3
Факт е, че още много руски генерали и полковници трябва да бъдат разстреляни заради склеротичните си ивал'oyлни решения да събират повече от 30 войника на едно мясго....
60.
Цезар
02.01.2023 14:03:28
20
9
Е вие руснаците ги изкарахте някакви убийци и измет. Малко ли жертви са дали в името на България, на Европа. Дори са воювали в съюзничество със САЩ и Англия и са си помагали едни други за да спасяват Европа. Добре че са победили, преди Хитлер да приключи програмата с атомната бомба.
Европа е спасена! Поклон пред руската армия, милионите загинали. Поклон пред Императора Путин!
59.
CIA
02.01.2023 14:00:44
3
7
Почвам да си мисля че Цезар е сатиричен герой и тъничко се ебава с роцофилите :D
58.
Цезар до Цезар
02.01.2023 13:53:14
7
8
Братко, приеми истината и се преклони пред Императора. Могъщия християнски вожд и владетел на всички земи и морета. Сега ако кажеш и че не са ни освобождава ли - стигнаха чак до Босфора братята руснаци и украинци за да изтласкат османците. Спряха и Хитлер, който помете цяла Европа. Много жертви са дали руснаците за да бъде свободна Европа и да е това, което е сега. Поклон пред могъщата Русия и Императора Путин. Аве, Цезаре!
57.
12
02.01.2023 13:45:20
1
4
До 55:изглежда си чел по история само за Римската империя,а трябва да прочетеш и за Хитлер и символиката на фашизма при Мусолини. Така че по спокойно го давай.
56.
88
02.01.2023 13:40:41
9
5
Е защо не пишите и донесените от дядо Мраз 1800 убити украински войници,които още не могат да си ги приберат защото са в оперативно обкръжение.
55.
До 11
02.01.2023 13:39:13
2
5
Всъщност това е римски поздрав към император Цезар, но е заимстван от нацисти през 33а! Но неграмотник като теб няма как да го знае, дори и да може да чете и пише! Иска се и малко умствен труд, т е сиво вещество! Може би римляните също са били нацисти, ако следваме логиката ти! Неграмотник!
54.
Хаха
02.01.2023 13:15:32
4
12
Ето го Цезар човека на Русия и императора Путлер:
https://youtu.be/yqfcGaA6o6M
Цезареее велик русджунгалски императоре. Отговаряш на великата армия от крадци на тоалетни гърнета
https://youtu.be/yqfcGaA6o6M
Хахаха.
53.
До Цезар
02.01.2023 13:03:23
3
12
Цезарье, императорските сили успяха ли да превземат Бахмут най-накрая бря?!?
52.
Цезар
02.01.2023 13:00:47
3
6
Не беее братя не съм чак такъф идиот шизофреник беее. Те вече от месеци ЕС и нащо правителство помагат с всичко. От шизофреници като мен никой нищо не чака. След дъжд качулка и след сватба булка. Сега братя русофулистици е ред ние да помогнем на русия да покажем на джендърите и управниците ни предатели че ние русофулистите сме сила. Да ставаме от пръдливата жопа и стига сме увъртали че сме ташак педали и всички ни се смеят. И да нямаме пари за оръжие като уоравн7ците ни, да съберрем консерви, шишони и цървули и да заминем за расия. Путин забрани напускането но не и влизането на желаещи да помогнат на расия.
Сега е момента братя има мобилизация и обстрели на руска територия. Евроджендърите пак ни врътнаха, в ЕС мобилизация и обстрели няма, само дават пари и оръжие да се трепят укри и рашки, евроджендърите да сиживуркат и празнуват.
51.
@47
02.01.2023 12:54:10
2
10
Мен точно за това ме кефят много. Съвременната Римска Империя. С едната ръка градят с другата унищожават. Който им е съюзник знае, който се е ебавал с тях също. И пак в общи линии са милостиви войни, имайки в предвид на какво са способни. За Русия какво да кажа, приятел....... от където и да ги погледнеш са евтина имитация на величието им от миналото, когато бяха Руска Империя.
50.
@47
02.01.2023 12:54:09
1
6
Мен точно за това ме кефят много. Съвременната Римска Империя. С едната ръка градят с другата унищожават. Който им е съюзник знае, който се е ебавал с тях също. И пак в общи линии са милостиви войни, имайки в предвид на какво са способни. За Русия какво да кажа, приятел....... от където и да ги погледнеш са евтина имитация на величието им от миналото, когато бяха Руска Империя.
49.
До 43
02.01.2023 12:47:31
2
7
Ей намери за какво да се хванеш, циркаджия. Ххахаххаха. Нямах на предвид пълна липса на гравитация, ама може би трябва да пиша всичко сдъвкано и смляно та да можеш да го храносмелиш. Нещата се движат и в безтегловност (ниска гравитация!!! Не пълна липса, да подчертая пак, че да не се объркаш отново хахаха) поради естествената им инерция. Гледай например как изливат вода в безтегловност как се движи като един солиден мехур и се "ветрее" хахаххахахаха. Можеш да го видиш на видео от която страна искаш, кеф ти от американска космическа станция, кеф ти от руска. Много е интересно. Има клипове как се хранят, как си мият зъбите как спат във въздуха и си се носят наляво надясно. Но ако си решил да си стискаш до край това че знамето се ветрее хахаххахаха то да се съгласим че аз бях там и го духвах от страни да го ветрея, просто бях скрит извън кадъра. Съгласяме се и че си много глупав. Хахаххахаххаххахах
48.
Цезар
02.01.2023 12:29:20
15
5
Нека се обединим братя, да помогнем на обикновените украинци, които страдат. Злото трябва да се прогони от Украйна и Императора ще успее. Тогава всички ще преклонят глава пред могъществото на Императора Путин, нашия троен освободител. Нашия закрилник, който ще спаси Украйна и Европа.
47.
До 41
02.01.2023 12:29:19
8
7
Истината е , че американците са войнолюбива нация !
Иначе няма как при бюджет 1,7 трилиона долара , 878 от тях да са военен бюджет !
Повече от половината !?
Баси и "отбранителната" армия!
Докато тази истина не се проумее и от последния кретен, войни винаги ще има , пряко или косвено подпалени от САЩ!
46.
На флагман Редактора
02.01.2023 12:24:36
2
4
Сефтето и било на Украинец с тънка пишка изплюла се след 5-тата секунда оттам досега е на сухо!
45.
Цезар
02.01.2023 12:21:57
11
10
Император Путин не допуска да има цивилни загинали украинци, като е свел това до възможния минимум. Могъщата руска армия пази и руснаците и украинците. Ето това е братската кръв и закрила. Нека не забравяме, че Императора се бори за руснаците и в същото време за свободата на украинците. Аве, Цезаре, императоре Путин, Руски фараоне, Владетелю на планетата, Велики вожде, Палачът на Злото!
44.
Така
02.01.2023 12:21:47
8
4
Загинали руснаци има, но загинали украинци няма ....
Което си е самата истина !
И да има загинали, то ще са я поляци, я наемници от чужбината, я американски и английски "инструктори" !
Украинците са народ славен и непобедим !
Те, дето се казва, до последния наемник от чужденците ще се бият, до последният подарен патрон ще се държат, но ще оцелеятА ако се роди и още някой Хрушчов да им подари и Чукотка, ще са обградили Русия и от двете страни !
43.
До 40
02.01.2023 12:12:20
6
0
Да стои изправено поради липса на гравитация може, но и да се ветрее не може ,хахахахахах
Пък и на Луната все пак има гравитация- 7 пъти по-слаба от земната , ама има !'Или до там не си учил хахахахахахахахах!
42.
37 до 17
02.01.2023 11:21:30
2
12
И още нещо да ти кажа. Нали видя как нашия император нахрани облече и въоръжи мобиките а ко ши каиш?
Богата работа нали баткооо
10 пъти им нарастнаха приходите ей богати и всичко произвеждат ей винаги са били икономика номер1 в светът, а? Нахранена облечена и оборудвана армия, няма да е на бедна държава с нищо непроизвеждаща икономика. Мини през психото да си говорим тука само инфо от майката на майката. Пък лекара като ми дава лекарствата, кви работи ми казва за вовата и русия. Баткооооо тоз е гилям.
41.
До 37
02.01.2023 11:18:39
5
17
Прав си,истината е една .Режимът на Путлер е терористичен.
40.
До 36
02.01.2023 11:14:31
2
7
Да да, точно така. Ама не може ли да го поддържа изправено липсата на гравитацията? Или не се сети за тва? хахахахахаххахаха
39.
37 до 17
02.01.2023 11:09:27
1
7
И още нещо не забравяй, че пиша от психото и тази информация е само в мойта глава!
38.
Sss
02.01.2023 11:07:15
4
12
Само много просто парче изцвъкано през резервния кален отвор, като мен шизофреника може да си фантазира че джендърската пропаганда казала че укрите до Москва. Ами ако не бях шизофретъпак и мама ме вкарваше по-често в банята и книжарницата, щеше да знам, че най-гилемия хаос и обществено помитически разпад за Русия, винаги е настъпвал след войни извън Русия, без врагът да стига Москва. Руско-Яопонска война, загубена от Русия и поскедвана от лишаването на Русия от тихоокеански и балтийски флотилии, както и хаос вътре в Русия и първа болшевишка революция удавена в кръв от царската власт. Загубена първа световна, след масово дезертьорство и бунтове на руската армия, репарации, хаос и глад в Русия, болшевишка революция екзекуция на руския цар Романов и семейството му и край на царското управление, последяала 5 годишна кървава гражданска война в Русия.
10 годишна афганска война, която заедно със западните санкции, води до разпада на ССС Р, афганците нд стигнаха до Москва.
Видно е че съм прост и от психологическа гл точна, лесно е да се досетите, че тиичния тъпРусроб който си фантазираше за виката просрана армия, вече е рабрал че паРаша ще вземе Украйна, ама друг. И сега елементарните русроби ни в клин ни в ръкав ама до Москва. Ама ний тъпРусоробите мислим другите за тъпи. Щом укрите бият само по военни обекти в Русия, значи сриват логисриката за рус групировката в Украйна и това дава успех, факт.
Мамо, защо съм тъп шизофреник и русроб. Защо по-често не ме вкарваше в банята и книжарницата за да е чисто и тялото и умът?
37.
До 17
02.01.2023 10:59:40
9
11
Не забравяй , че от Украйна се разбягаха като пилци близо 1 милиона донаборници , за да не ги мобилизират!
Второ, официалните данни показват , че Путин е получил 3 (три) пъти повече пари от продажбите на нефт и газ, защото цените скочиха !
И това са факти ! Истината е една, колкото и да се опитваш да я гледаш едностранно!
36.
До 25
02.01.2023 10:54:51
7
9
Да де, като фейка за първия американец, кацнал на Луната, забива знамето , а то се вее от вятъра (лунния вятър)!
И така можем да продължим до безкрай !
35.
Да ти се повърне
02.01.2023 10:54:00
0
5
от тоя парцал и творческите му заглавия!
34.
кОмунист-пазител на истината до 22
02.01.2023 10:48:01
1
5
Всъщност ще се опитам да те тваря, защото всеки поне малко интелигентен лесно прави разликата между простичък полуграмотен индивид и такъв, който е чел и излага факти и история. Естествено че ако можеше неграмотните празни къртуни да пишат и излагат знания като другите, нямаше да са празни къртуни.
Знанието или го имаш или го нямаш!
33.
кОмунист-пазител на истината до 22
02.01.2023 10:32:18
1
3
сега ще ти го крада и аз, само да те тваря, като си такъв чувствителник аххахахаха
32.
До 30
02.01.2023 10:29:17
1
12
Американците като дадоха далекобойни оръжия на украинците им ги дадоха с условието да не стрелят по Русия, което би рекло и Крим, нали го анексираха, анадъмо? Украинците казаха обаче Крим е украински, американците викат ок вий си знаете. И така. хахахахаха.
31.
Хем
02.01.2023 10:19:43
9
8
Точно 400 , а ??!!
Не 398, не 402 ...??!
Укрите започнаха съвсем небрежно да лъжат, но то е подражание на една велика нация!
30.
Sss
02.01.2023 10:18:13
12
12
Според джендърската пропаганда Украйна ще прави парад на победата в Москва... Много куха лейка трябва да си да пишеш и публикуваш подобни простотии.... А ако изведнъж щатите признаят Крим и областите за руски какво прави слугинажа.... Хаахах
29.
До 22
02.01.2023 10:13:19
4
9
Ага, конечно, так держись, русорабская шлюха, веди себе как неутральньl хахаха. Какой дурачок. Давай шлюха, болтай, кремлевской холопь!
Тебе уже стидно за то что предал своя родина Болгарии, да?
Тебе стидно что плевал на своя Болгарии, ради чужая Россия в каторая никогда не бьlл и руский язьlк, тоже никогда не понимал и не разговоривал. Какой подонок и дурак!
28.
Роцко-фил
02.01.2023 10:06:34
2
10
Всичко в нашия лагер е истина. Всичко в техния е лъжа. На нас ни харесва така. Не обичаме да му мислим много много. Тва са феминистки и джендърски щуротии. Мъжът трябва да е мъж! Мъжът трябва да са му мръсни ръцете, да мирише на пот, и да не мисли много! Слава России!
27.
До последния руснак
02.01.2023 10:05:52
4
13
Шегувам се ей не съм неинформиран за Русия, бг русороб. Много добре знам, че след реформата от 2012г за създаване на профи армия, тя наброява 230 000. То армията иска оборудване обучение, виенно стратегическа, тактическа и идеологическа, окомплектованост. Аз да не съм тъп русороб да смятам ей так "100 кучета 200 ташака". Има скопени, има с по един ташак.
Нали ако съм тъп русороб, тати ше види какви ги дрискам и ще ме рита по стълбите!
26.
@25
02.01.2023 10:02:49
7
9
изстреляха го не в космоса ами направо на майната му! че и ние будалите пожертвахме българин веднага като ни го поискаха! пусти тодор живков малко пишки яде в затвора малкоо за дето ни прецака така с тези мошенници!
25.
До 16
02.01.2023 09:58:14
12
20
като фейка на мосфильм че са изстреляли първия човек в космоса, а всъщност първия и последния ги изгориха на площадката барабар с картонените космически ракети.
24.
До 22
02.01.2023 09:55:01
2
2
Тихооооооооооооо
23.
@14
02.01.2023 09:54:25
8
9
правилно. наемниците на НАТО убиват много повече от 3-ма руснаци за всеки един паднал от тях, а биомутантите не могат ги спрът! от тях не са загубили нито единица, а те ядът масово руснаци и новоросийски деца. :D
22.
кОмунист - пазител на истината до #6
02.01.2023 09:52:58
5
2
Ей левО-резбар! Не ми кради ник-а! Ближи руски или украински подметки и си четкай езика със шкурка! А ако не искаш да лапаш шакурката, лапай хурката изтърсак!
21.
До 9
02.01.2023 09:52:48
3
6
Не неси чуш, болван! Давай покажи нам фактьl. Ето чуш болтай своя мамочка. Если она рожала тебе с жопу и тьl остался тупой ублюдок, не надо думаеш что другие люди, тоже как тебе тупьlе.
20.
До 18
02.01.2023 09:46:16
5
11
няма нужда, има достатъчно материал по темата - снимки на руски нео-нацистки групировки, при това съвсем истински. а суверена? семпъл.
19.
Тц Тц
02.01.2023 09:44:26
5
13
Даже и поздрава е от преди втората световна и е поздрав на ОУН. Как иначе менте комунистите да кажем че се крихме по шумата и грабихме мандри, нали затова казваме че и в бг имало фашизъм. Ама много странно тези "лъжливи" западни историци и канали които разказват за героичната съпротива и мащабни сражения на съветските партизани, на титовите сръбски партизани и пак на сръбските анархисти на Дражан Михайлович, на гръцките комунисти ЕЛАС и на другите гръцки партизани анархистите, дума не обелват за "героизма" и мащабните сражения на бгпартизаните комунисти хахаха каква световна конспирация между западняци и руснаци, сърби и гърци комунисти да заличат "героичната съпротива на бг комунистите дето взели властта" и то много преди да дойде червената армия да ни" освободи". И тоз предател руския посланник Макаров, да признае, че червената армия не е водила сражения и няма данни за загинали червеноармейци при сражения.
А пък ний от къде да знаем, защо ЧВК" Вагнер" е кръстена от създателя си полк Уткин на любимия композитор на Хитлер. От къде да знаем че Рогозин има куп фотоси с нацистка униформа и атрибути. От къде да за знаците на руската техника Z и V. От къде да знаем, че най-големите сборове на нео нацисти от цяла Европа са в Москва и Санкт Петербург. Амчи ний масово не знаехме какво е фашизъм, даже май някой още не знаят. Ама карай. Не е лесно да сииии....
Според комунисторусфил идиотите в цял свят крайно десните националисти са фашисти, но само в Русия са нещо друго. Те даже Дугин, Гиркин, Рогозин, Уткин са крайно десни националисти, ама не са фашисти.
18.
Утре ще кача и аз една снимка с истината
02.01.2023 09:43:10
5
9
едно знаме руско, едно нацистко, и ще правя сиг хайл! като гледам роцко-филите ще се вържат че русия е нацистка държава и ще вземат да се обърнат срещу тях. явно е толкова лесно. :D
17.
До 9
02.01.2023 09:42:47
8
15
Истината е, че на Путин ПЪРВО му свършиха хората и мобилизира 300 000 аматьора (а още толкова се разбягаха като пилци, за да не ги мобилизират), ВТОРО му свършиха парите, защито “разреши” плащането на нефт и природен газ с всякаква валута, а не (както се беше изхвърлил) в рубли!
Това са факти! Разпозна ли истината?!?
16.
До 13
02.01.2023 09:42:24
10
9
Да бе, да свалиш всичките 45 дрона и пак да хленчиш, че ти повредили инфраструктурата, от кое стадо трябва да си, да не схванеш, кой пуска фейковете!?
Впрочем няма спор, че фейковете, пускани под Холивудска режисура са много по-качествени, защото са предназначени да убедят качествени дървеняци !
15.
До 10
02.01.2023 09:37:10
1
8
И ерекция да имаш, пак ще си същата боза , каквато си бил навремето!
14.
До 12
02.01.2023 09:36:51
2
16
ееееее забрави наемниците на НАТО и мутантите от био-лабораториите.
13.
ColonelCassad
02.01.2023 09:34:01
3
14
световно неизвестен вече разпространител на про-роцки фейкове. стадото обаче гледа и блее в захлас. каквото качеството на фейковете, такова и качеството на аудиторията за която са насочени.
12.
До последния руснак
02.01.2023 09:32:39
15
14
щял Путин да води войната !
Да приемем , че е така !
Но Русия е 130 милиона, а Украйна е 35 милиона , защото 8 милиона вече духнаха по хотели и курорти по чужбината !
На всеки 3-ма загинали руснаци да има по 1 (един) загинал украинец, сметката пак не излиза !
Излиза, че много преди да загине и последния руснак , Украйна отдавна няма да я има !
11.
Архангелск
02.01.2023 09:31:53
10
14
Нали уж в Украйна нямаше нацизъм? Нали уж това беше путинова пропаганда? Каква е тази снимка по-горе? Погледнете ги само утайките как са вдигнали ръце за хитлеров поздрав! Американците видяха, че украинците са дъното на човешката еволюция и решиха да ги хвърлят като пушечно месо срещу руснаците в тяхната вековна война срещу славянството. По същия начин вермахта видя какви изруди са тия от Галичине и ги хвърли срещу съветския съюз. Украинците са вечно маша в ръцете на някой. Говоря за западните украинци. Източни украинци няма - това са автентични, 100 процентови, преселели се руснаци и това може да се проследи по родослвните им дървета.
10.
ХХ
02.01.2023 09:30:06
6
14
Чакаме Путин да дойде и да върне бозата от 6ст. и ерекцията ми.
9.
До 6
02.01.2023 09:27:36
7
4
Хайде не си напъвай мозъчето да установиш кои лъжат повече !
Теб истината и по челото да те удари, няма да я разпознаеш!
Защо ли ?
Защото никой предубеден глупак не може да разпознае истината !
8.
Гледай ти
02.01.2023 09:23:45
6
19
От 45 дрона ВСУ свалили 46 броя ....
7.
Тц тц
02.01.2023 09:19:02
6
20
Украинците хвърлили 5 бомби и убили 400 руснаци , руснаците хвърлили 400 ракети и убили 5 украинеца, гледай ти да видиш ??!!
Снимката със седящите на маса , които поздравяват водача си с един болезнено познат от миналото поздрав, не се коментира !
6.
кОмунист-пазител на истината
02.01.2023 09:17:14
13
19
Чета и не ми е смешно, а ми се реве:
Толкова е явен позора и фейка за руцката империя, армия и въобще, целия руцки бардак, че вече ние комунист русофилите, лекичко и постепенно подвиваме опашка.Ето,на и аз като другите, за да кажа, че укрите лъжат,леко менте-неутрално ги слагам на една лодка с просташките лъжи шизофрении на кремълската психушка. Дори съм толку прост, че не съм схванал иронията на украинците. Породена от просташките лъжи на руския ген Щаб, че Москва потънал от фас на матрос, а взривоете на Саки Новововьодоровка Крим при които Русия загуби десетки изтребители, хеликоптери и пилоти, според изявлението на рус ген Щаб са заради топлото време и неоравилно съхранение на боеприпасите. Според рус ген Щаб в първите часове на украинската контраатака на Харковщина, атаката била фейк, обаче укрите дали мн жертви(при фейк контраатака хаха), а само след 24 часа рус щаба обяви"изтеглихме се стрстегически" хаха! Ами като е стратегически и организирано, защо "забравихте" 450 единици техника и командира ген Андрей Сичев два пъти награждаван от Путин. Ако това ви е организираното, представяме си неорганизираното изтегляне.
Та и аз като другите не съм много на ти с "матерния" на вс комунисрусофили руски език, обаче и украинците мн ме лъжат. Като чета рубладжийските бг медийки, спукват да ме "лъжат" тез украинци. Даже излъгаха за руския жест на добра воля при Киев, Чернигов, Змийний, Лиман, Изюм, Херсон, Харковщина. Излъгаха и че русите имат жертви. нееее ве те онези 230 000 профи армия, отиде на Малдивите, а путенчо врътна 300 000 мобилизация ей така за кеф. Пффф жертви. Те даже тези колони от унищожена руска техника по пътища и полета се управляваха от роботи, те рашките отдавна не използват живи войници, напред са много в технологиите. А пък това че фронта след първата фаза от 4000км се сви на 1000км и от лятото Русия не е взело нищо, 6 месец се бие за Бахмут. То тва не е заради загуби и неуспехи неееее ве. Те даже сега до седмица две пак ще мобилизират, ама ще ги пращат с космически кораби на Марс, там пак Русия е номер 1 и мачка, даже там вече е обсадила Ню Йорк.
Аз комуниста да ви пазя истината, ей!
Кога видяхте комунист да лъже и краде, кога?
То затова комунизма го има, а прогнилия капитализъм отдавна загина, още преди 30тина години, даааа а СССР и източния блок остана. Защото комуниста не лъже и не краде и пази истината! Хахаха.
5.
ХХ
02.01.2023 09:16:05
10
9
До 1

"Всеки месец ние, по заповед на Урсулата ще даваме..." - ми кот гласувате за ес - ще давате. Какво ревете?!
4.
XX
02.01.2023 09:13:31
16
17
"Защитниците" но бакхмут реално са полски и натовски окупатори.
3.
Тодор Тъпото
02.01.2023 09:07:54
13
22
Урсулута зорлен ще ни вкара в война ,ще ни задължава да даваме пари на тъпите украйници да умират хора .
Много тъпо племе ще се окажат тези украйници ,на ви оръжие и отивайте да се биете а Зелиния шмърка кока по землянките ,нема такава държава .
Американците съсипаха толкова много държави ,защо един наш репортер не написа че са агресор ,а колко държави съсипа Русия .
2.
кОмунист-пазител на истината
02.01.2023 08:32:42
11
13
Чета и се смея:
“В резултат на небрежно боравене с отоплителни уреди“ и пренебрегване на мерките за безопасност при пушене на неустановено място, Дядо Коледа донесе около 400 трупа“, се казва в доклада на ВСУ.“
И преди съм го писал - Украйна и Русия….. само истината! И двете страни заливат света със лъжи, ама като има балами тапети да им се връзват и вярват, така ще е!
И нека укрофилите и русофилите започнат да хвърлят л@йн@ сега!!
1.
2023
02.01.2023 08:06:00
22
27
След масирана атака има ЕДИН ранен.

Явно и Новата ще е като Старата.
Лъжи, лъжи и пак лъжи.
И що бре ?
Какво постигнахте с тези лъжи ?

Хайде бягайте на работа, че има да храним украйнците и Украйна !
Всеки месец ние, по заповед на Урсулата ще даваме по 1,5 млр евро на Зеленският.
А отделно оръжия, хуманитарка и гъ зовете си.
Дрйж се Брендо с теб сме !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори