×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митрофанова не каза защо издирват Христо Грозев, но нищо не го заплашвало


Митрофанова не каза защо издирват Христо Грозев, но нищо не го заплашвало
"Това, че е издирван, не означава, че ще бъде търсен по цял свят. Трябва ясно да се разбере - живее си някъде и това е, нищо не го заплашва."
29 Декември 2022, Четвъртък, 16:09 ч.
Автор: Флагман

Това бил още един начин да му се каже да не ходи в Русия

Журналистът Христо Грозев няма да бъде търсен по целия свят, стана ясно от думите на посланика на Руската федерация в България Елеонора Митрофанова, която беше извикана в Министерството на външните работи днес.

Що се касае до обявяването на Грозев за издирване в Руската федерация, това не означава, че той ще бъде търсен в целия свят. Това трябва ясно да разберете. Той ще си живее там, където си живее, допълни посланикът, цитирана от БТА. 

Министерството на вътрешните работи на България ще поиска от вътрешното ведомство на Русия официална информация защо е обявен за издирване разследващият журналист Христо Грозев, каза още Митрофанова на излизане от Министерството на външните работи. Там тя бе извикана преди дни, за да даде обяснение по случая. Според нея днешната среща е преминала "доста конструктивно", съобщава "Дневник".

"Това, че е издирван, не означава, че ще бъде търсен по цял свят. Трябва ясно да се разбере - живее си някъде и това е, нищо не го заплашва. Това е просто още един начин да му се заяви: Повече не идвай тук [в Русия - бел. ред]", обясни още Митрофанова.

Допълни, че обичайно на сайта на вътрешното министерство на Русия не се публикуват обяснения за причините. Подобно искане за федерално издирване може да направи всеки следовател, това не е централизирана информация, обясни посланикът. След въпрос дали самата тя е изпратила запитване за подробности каза, че не може да се очаква бърз отговор.

Вижте видео тук:

 


В категории: Политика


12
Коментара
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
Флагман.БГ Хутите свалиха американски дрон Хутите свалиха американски дрон 17/05/2024, Петък 16:00 3
12
Коментара по темата
12.
Митрофан траверса
29.12.2022 20:29:26
1
1
Митрофан траверса.
11.
Тоз джулнарист бая се е уплашил
29.12.2022 18:57:18
1
2
Ако някога се обърка и отиде в Русия ще го викнат в ГРУ и това е
10.
Уолис 4
29.12.2022 17:11:58
4
9
Христо Грозев, какво добро е направил за Отечеството си България, като родолюбив българин?! Че да има правото да иска, каквото и да било от България.
Седнал тоя американски тъпанар да пише за Русия.Пиши,но преди това писа ли за колониалната кохорта престъпници? За байдън син,за биолабораториите?Не ти стиска. А и за това няма да ти платят.
9.
До 2
29.12.2022 17:11:05
0
5
Съвсем ме обърка човек!
Сега,ако кажеш,че целия ни политически елит и олигарси са или "другари" комуняги(ченгета,доносници на ДС) или потомците им,още утре заминавам за Русия или ще се само довърша с най-огромната играчка от секс шопа. И за какво гласуваме тогава,значи сме все прецакани.Ами то излиза че те са и с Русия и със Запада,и едно време са били добре. И ванаги са бъркали в кацата с медът.
И кой е вечно прецакания тъпите,те или ние? Ужас!
Май сме ние. Пак караме 30 годишната полубременност. Обичам Русия последните 4 пъти гласувах за Радьо,за Корни,щото все говорят хубаво за Русия.И накрая виж ги,пак ни прекараха. Та оръжие за Украйна та едно друго.
Ама ние сме си виновни.Като застанеш със свалени гащи,кой ще те ашладиса няма значение.После той си напрайл кефа,пък ти не можеш да си седнеш на задните джобове,щото съдрани.
8.
Мръсни комунисти
29.12.2022 17:09:46
2
15
Томове ще се изпишат един ден за действията на руските и съветските тайни служби в България. Повечето българи дори не подозират колко пъти те променяли хода на развитие на държавата ни, а историците все още плахо поглеждат към тези драматични и нерядко трагични епизоди. Но ще дойде ден.
7.
Xaxaxaxa
29.12.2022 17:02:10
12
19
Тази нагла тьотка е в мокрите сънища на всекие дърт, дебел русофил, как се въргалят в сламата на някое ТКЗС, миришат на тор и слушат песни на Кобзон.
6.
Бонев
29.12.2022 17:00:09
32
26
Абе защо викаме руския посланик заради обвинение срещу Христо Грозев, а не викаме американския посланик заради обвинения срещу Главния прокурор.
Кое е по-значимо?
5.
Тарас Булба
29.12.2022 16:59:37
19
31
Митрофанова най-добре да си ходи дома, ако вземе и останалите руснаци, ще кажем "благодаря"
4.
*********
29.12.2022 16:57:33
22
31
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
3.
Лапай ве гърбав плъх
29.12.2022 16:51:34
23
53
Само тъпир като Борисофф може да се издава така по въпроса за този ДъБъл Хр.Грозев. Всички помнят, как точно Боко натресе същият този Грозев на ВАЦ медийната групиравка, когато те решиха да напуснат България. Тогава ВАЦ продадоха медиите Труд и 24 часа на бизнесмените Донев и Павлов, а Боко си предложи своята лимонка Христо Грозев като трети съсобственик защото германците са имали изискване за един проевропейски представител в наследника им. Та същият този Грозев е изгонен за некадърност от Павлов и Донев, а в ресто Борисофф им прати прокурорите на Цацата за да унищожат фирмите на Донев и Любо Павлов щом не искат да предадат на Грозев (разбирай Боко) управлението на вестниците Труд и 24 часа. Така че подставеното протеже на Боко и Христо Иванов от първият кабинет Герб-ДБ, не е някакакъв безобиден журналай, а си е бир парче агентура проамериканска. Друг е въпроса, че колкото и да лаят Борисов и Ристе соросоида по Русия, американците никога няма да им простят, че построиха "Турско-Руския" поток за газ през България за Сърбия, Унгария и Италия ! Да се съдерат от квичене, те са кауза пердута.
2.
дебили бургас
29.12.2022 16:38:25
1
23
Христо Грозев е потомък на пловдивския гаулайтер на БКП - Геро Грозев. Последният беше председател на ОК на БКП в Пловдив и член на ЦК на БКП и внукът му Христо е ползвал всички блага предоставени от Тато на комунистическата номенклатура. Знам, че за вас това няма значение, но все пак да си изясним откъде произлиза този нов идол на умнокрасивитета.
1.
NB
29.12.2022 16:24:27
58
36
Държава, която прие Кирил Петков и Асен Василев за премиер и министър, “завършили Харвард”, ще приеме и Христо Грозев за ”журналист”.

Общото между тримата е, че им се губят по 20 години от биографиите и че са ограбили преди не много време съдружниците си. А все пак Грозев ограби Любо Пъпката и Огнян Донев от Софарма, което не е шега работа.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори