×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Водолеят да не флиртува, а Ракът да не работи до течаща вода, за да не изтекат парите му


Водолеят да не флиртува, а Ракът да не работи до течаща вода, за да не изтекат парите му
Лъвът да изхвърли „призраците“ от миналото! Хороскоп за днес за всички зодии
21 Декември 2022, Сряда, 03:20 ч.
Автор: Флагман.Бг

Хороскоп за деня – 21 декември 2022, сряда

Овен
Преди да се захванете със сериозни дела, отправете молитва и ще получите от Висшите сили енергия, с която да реализирате замисленото, стига то да не е в ущърб на някого. Внимавайте, защото сега по-лесно се качват килограми. Можете да започнете диета. Желателно е да не се пие нито алкохол, нито лекарства. 

Телец
Наложете цензура на съзнанието и изхвърлете думичката „искам“ от речниковия си фонд, защото днес ключова роля за успеха ви има дисциплината! Не се размотавайте, а действайте! Изпълнявайте точно това, което сте планирали! У дома може да разпуснете с чаша вино и любовна игра.

Близнаци
Промените точно сега не са никак желателни. Атмосферата в офиса обаче може съвсем да се влоши, ако човек, който не на нивото ви, реши да ви дава съвети. След като ви изнервят достатъчно, може да се отпуснете в обятията на стар приятел и да откриете нова перспектива за връзката си. 

Рак
В офиса може да ви е уютно и спокойно, ако с няколко прости принципа от Фън шуй оставите жизнената енергия да тече свободно. Това ще постигнете с подходяща подредба. Не стойте в ъглите, защото са източници на отрицателна енергия! Не работете и до течаща вода, за да не изтекат и парите ви!

Лъв
Днес сте като инкубатор на идеи, но не поемайте ангажименти, които не можете да изпълните! Ако някой влиза в живота ви и си отива, когато пожелае, а любовта ви е заприличала на счупена стомна, помислете дали да не по-добре да изхвърлите „призраците“ от миналото, за да започнете на чисто!

Дева
Грижата за здравето излиза на преден план. Не се претоварвайте с работа! Ако почувствате болка, потърсете помощ! Болестите, започнали сега, са трудно лечими, а грешките – трудно отстраними. Не влизайте в спорове, нито с колеги, нито с приятели и роднини! 

Везни
Макар и рядко, понякога се налага първо да действате и после да мислите. Днес това дори е желателно. Вместо да обмисляте ситуацията, в която сте попаднали, по-добре послушайте интуицията си. Не оставяйте други да вземат решения вместо вас! Избягвайте случайните контакти и изненади! 

Скорпион
Засипани сте от работа, а у дома ви товарят с неприятности. Няма как да се клонирате, за да може да задоволите всички капризи. Затова се научете да казвате „не“, когато ви притискат от всички страни! Избягвайте обаче конфликтите! Внимавайте да не кажете нещо, за което да съжалявате!

Стрелец
Бързо се захващайте с работа, за да реализирате успешно това, което сте замислили! Може да стартирате нов бизнес, но тъй като има вероятност скоро условията да се променят, ще се наложи да промените плана си. Сега е моментът да разрешите семейните си проблеми. 

Козирог
Не трябва да започвате нищо ново през този ден. Може да се занимавате само с рутинни неща, които не изискват много старания. Незавършеното може да го довършите. Следобед бъдете много внимателни! Ще се освободите от напрежението след приятна среща.

Водолей
Словесните битки не са за вас днес. Трудно ще ви е да убедите дори самия себе си в правотата си. Сега сте подвластни на чуждото мнение, но не оставяйте дори хората, които обичате, да ви обсебят! Денят не е никак добър за нови запознанства, флирт и изясняване на отношения. 

Риби
Така сте натоварени, че нямате време за забежки. След края на работното време обаче си намерете подходящите развлечения! Ако излезете от ролята на страничен наблюдател, ще изпитате такива хубави емоции, каквито дори не сте си представяли. Дамите да се пазят от нежелана бременност!

Дневен хороскоп за всички зодии
 


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
1
Коментара по темата
1.
Уе
21.12.2022 11:02:57
0
0
Течаща вода само в гетото
Манго гепи и ВиК го пише общи загуби
От там са разпределя на данъкоплатеца
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори