×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъж с джип прегази ловно куче в созополско село, издирват го


Мъж с джип прегази ловно куче в созополско село, издирват го
Това беше брутално убийство, каза собственикът на прегазеното куче Димитър Трънков
19 Декември 2022, Понеделник, 09:50 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

На кадрите се вижда как четириногото бяга и лае пред колата

Полицаи от Созопол и Бургас издирват собственикът на джип по брутални кадри от видеозапис, на които се вижда как колата гази ловно куче в село Габър. 

Пред Нова телевизия стопанинът на четириногото Димитър Трънков уточни, че това се случило в 5:40 часа сутринта на 10 декември и по думите му става въпрос за брутално убийство. 

Тогава той излязъл на лов със своите кучета. Едното обаче се откъсва от повода и се затичва към автомобила, разказва кореспондентът Цеца Алексова.

„Кучето хукна да бяга към една кола, която караше много силно. Идваше от посока Зидарово. Настигна го, смачка кучето и избяга“, заяви Димитър Трънков. 

Кучетата му са регистрирани и са добре обучени.

„Нашите полицейски служители се отнесоха много отговорно. Директорът на ОД на МВР Бургас Калоян Калоянов също се отзова. Води се следствие“, добавя той.

„Вместо да запази кучето, той по престъпен начин го настигна и избяга. Надявам се да бъде осъден по най-бързия начин, след като бъде разкрит и да си понесе наказанието“, каза още собственикът на ловното куче.

„Има добро законодателство. Надявам се органите да си свършат работата и той да си понесе наказанието с пълна сила”, каза пък Маргарита Пеева, „Animal SOS-Burgas”.

От полицията в Бургас казаха пред Нова телевизия, че са проучили всички автомобили от тази марка и модел на територията на областта. Такива са 25 коли, проверяват се една по една. Започва специална работа със собствениците.


В категории: Созопол


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 11/05/2024, Събота 09:49 0
Не правете това днес!
Не правете това днес! 11/05/2024, Събота 09:20 0
12
Коментара по темата
12.
Дидо
19.12.2022 14:22:58
4
9
Ми що си пуснал животното да бяга безпризорно, бре, каун?Като си е твое се грижи за него!Да еVа и комплексарите, дето се водят "ловци"!
11.
С
19.12.2022 14:14:00
3
7
В 5,30ч на лов-лова е в светлата част на денонощието,чак и Калоянов да иде за едно куче,излагацията е голяма ама кво му пука,нали си взима и пенсията и заплата....
10.
Аз
19.12.2022 13:35:40
3
11
Какво се занимавате с тоя дебил цяла област е пропищяла от него. Защо не проверите той колко кучета е смачка. Много жалка медия сте
9.
Реалист
19.12.2022 12:55:26
6
14
Добре обученото куче слуша стопанина си, не скача на предния капак на движещ се автомобил.
А шофьора не е спрял "избягал" защото го е страх да слезе. Айде представете си карате вие в 5 ч сутринта кола, минавате покрай забутано село, от дворовете изкача не малък дзвер и се мъчи да се качи на предния капак, аз бих натиснал газта за да избягам. Кой да очаква че това куче не е безстопанствен изгладнял звяр или дори вълк в този горски район, на клипа се вижда че кучето не си показва паспорта, а зъбите.
8.
do 7
19.12.2022 12:20:49
1
2
100+
7.
Ами господина
19.12.2022 11:57:59
4
23
Като собственик на куче , знае ли ,че е нарушил закона и подлежи на глоба от 200 лв по закона за ветеринарно- медицинската дейност . В България куче се извежда единствено и само на повод а породи описани като особено опасни задължително и с наморник. А животно може да бъде умъртвено при самозащита, тоест ако по някакъв начин човек се почувствал заплашен по закон има право да се защити. Да не говорим,че така пуснато кучето може да предпоставка за тежко ПТП , ако шофьора беше избегнал кучето и беше прегазил някой на тротоара, тогава какво ? Ако се грижите както трябва за животните си няма да има подобни инциденти. Как пък веднъж някой не видя вината в себе си , все другия му е виновен.
6.
Стоян
19.12.2022 10:46:43
8
26
Толкова внимание за този господин - не пишат какви са му обществените позиции , за да му се оказва такава почит и да се вкарва такъв ресурс за разследването за кучето му. Много е подозрителна цялата работа. МВР не си мърда пръста за далеч по-тежки престъпления...
5.
Истината
19.12.2022 10:46:40
10
19
По начина,по който се отнасяш с животните си личи що за човек си!Крайно време е да има съд , присъда и затвор за такива престъпления!Защото плиткоумието и откровената агресия вече започват да стават масово явление в България!А нали сме уж човеци?!Мислещи.......или изобщо не мислещи....?!
4.
Българина
19.12.2022 10:30:10
15
29
'Започва специална работа със собствениците.' - ще стъжнят животя на 25 човека(отделно изгубеното време) за един пес.
Нищо лично, но всяко куче - на каишка. Бягането му пред кола е предпоставка за ПТП.
3.
Ханко Брат
19.12.2022 10:11:07
8
22
Вързано в двора!
2.
Пешо
19.12.2022 10:02:41
12
36
Язък за животното. Калоянов явно е загрижен повече за кучето на авджията отколкото да пази живота и сигурността на хората в Бургас и района. Престъпници, дилъри и наркомани под път и над път, но това не е толкова важно. Бургас се превръща в гето.
1.
.
19.12.2022 10:01:17
1
28
Зидаровски МАНГАЛ на голям джип !!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" С концертна премиера на бургаския композитор Петя Тончева стартира "СОЛиСиМи" Публиката в залата на НХК се наслади и на соловите изпълнения на обой, флейта, виола, ксилофон, тъпан, цигулка и др. Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Днес ни удря най-силната геомагнитна буря от 20 години Според учените има възможността сателитите на по-висока орбита да бъдат засегнати Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Лекари-садисти от български град вързаха за леглото 104-годишна пациентка Уведомени са и полицията, и прокуратурата в града за действията на лекарите от болница „Света Петка“ 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те 
От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори