×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Излизам като кандидат за кмет на твърдите и разумни патриоти


Излизам като кандидат за кмет на твърдите и разумни патриоти
Валери Симеонов
06 Септември 2011, Вторник, 20:38 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимка Ивелина ДОНЧЕВА

Ще водя сериозна битка за спечелването на този вот, до 20 септември ще обявим поименно срещу кои заставаме

-  Г-н Симеонов, отново водите своите последователи на светла за България дата преди всички останали официални лица. Дори за Съединението днес не сте готов на малък компромис - да сте част от всеобщото честване. Докога?

-  Вече трета година ние се разграничаваме от останалите съветници в Бургас, защото те не бяха български общински съветници, а национални предатели. Защото гласуваха за построяване на джамии и против вдигането на паметници на българските герои. Бяха против слушането на химна в залата  за общински сесии. Тяхното присъствие на такива дати ме гнети, защото виждам жалките им опити да замаскират същността си.

-  Смятате ли, че гражданите Ви разбират, защото утре идват избори и резултатът от тях ще е измерение на постигнатото от Вас като партия?

-  Апостолите от Четвърти революционен окръг дали са били разбрани от всички, когато са подготвяли четите за национално-освободителното въстание?! Ние сме поели по своя път, носим своя кръст, който иска – нека да ни следва. А като изражение на подкрепата във вота ще кажа, че очаквам по-сериозно представителство отколкото постигнатото през 2007 г., когато успяхме да вкараме в ОбС 13 наши съветници. Ще имаме по-голямо присъствие.

- Казахте преди 2 години, когато Волен Сидеров Ви предаде, че можете да отгледате още 10 Атаки. Но сега онзи заряд, който изпълваше площадите до 2009 г., го няма. Това не Ви ли натъжава?

- Вярно е, че онзи заряд го няма и аз съм доволен. Защото това бе популистко-скандалджийски тон, характерен за лидера на Атака. В новата партия Национален фронт за спасение на България този заряд го няма. Ще видите разумен, твърд и праволинеен патриотизъм. Ние изчистихме своите редици. Впрочем, до голяма степен за това ни помогна и регистрацията на партията в последния момент.

- В какъв смисъл?

- Ние не сме партия от ветерани,  а  привличаме съмишленици, носещи идеята за национализъм като осъзната необходимост, който не е показен и е лишен от крайни действия. Да – изборите са мерило за обществената подкрепа, която има една партия, но аз съм наясно, че е въпрос на продължителна и тежка работа налагането на такава партия. Приемете го като мисия, че оттук нататък ние работим за всички българи, в чиито сърца, трябва да забие камбаната на патриотизма. Това, на мен самия, ще ми е достатъчно и ще е по-важно от всичко останало, за което се боря.

-   Ще бъдат ли във Вашите редици хората, които неотклонно Ви следваха през тези четири години в ОбС?

- Попитайте тях дали имат желание.

- Но Вие сте лидерът през всичките години – и формален, и неформален. И никога никой не е поставял под съмнение факта, че Вие решавате под каква форма и кои хора ще бъдат на предна позиция. Питам Ви за състава на листата в Бургас?

- Не е така, защото тези въпроси се обсъждат на Политически съвет. И аз Ви давам думата си, че съм предлагал имена, но никога не съм изтъквал своето име, нито съм го налагал. Попитайте как и от кого бе издигната моята кандидатура за кмет на Бургас, как е обсъждана, за да се уверите, че решенията в НФСБ се вземат демократично.  За мен нямаше да е лична драма, ако не бях кандидат за кмет. По-важното е да реализираме голям успех и да пресечем завинаги понятията схема, далавера, мафия в този ОбС.

-  Значи като кандидат за кмет няма да се борите „на живот и смърт“ по начина, по който се борихте през 2007 г.? Помня логото „Без компромис!“.

-  Напротив. Аз излизам на сериозна битка за спечелване на кметските избори. Хванал съм се и ще се състезавам истински, както аз го мога.

- До 20 септември, когато е крайният срок за регистрация на листи и кандидат-кметове, да очакваме ли още кандидати за кметове на НФСБ?

- Да, ще има още наши кандидати, също и обявяване на подкрепа на настоящи кметове или кандидати за кметове, които не са от НФСБ, но ни допадат като работа или като близост до нашите идеи. Ще има обявяване и срещу кои ще бъдем.

- Днес независимият депутат Стоян Иванов дойде при Вас, поговорихте си. Какво му казахте?

- Стиснахме си ръцете тази сутрин.  Пожелах му успех. И той на мене в този вот.

- Ще работи ли Иванов под някаква форма за Вас, през 2005-2007 г. журналистът Стоян Иванов извади много „горещи картофи“ на бившата власт, които бяха превърнати в гласове на вота?

- Не сме разговаряли на тази тема.

- Ще го приемете ли отново в СКАТ тв след 2 години, когато свърши мандатът му в НС?

- Има закон. Стоян Иванов е програмен директор на СКАТ тв, мястото му се пази. И това е най-малкото, което аз ще спазя. Уважавам Стоян Иванов и ще продължа да го уважавам.


В категории: Опозиция , Политика


16
Коментара по темата
16.
бсп
11.09.2011 08:25:22
0
1
,,патриот,, а ,и откога стана такъв,от гювечар във ,,патриот,, се ПРЕМЕНИ
15.
brazda
10.09.2011 02:51:39
0
3
Не мога да разбера как така всички луди искат да седнат в удобно кресло...я гледай ти и Валерчо се наредил хахахах
14.
вуйна ти
09.09.2011 14:31:43
0
2
ами що се отнася до Гаматиково за вълищата много е умен г-н Иванов тpови хоpaта като си измива ръцете ,че не са на територия МАЛКО ТЪРНОВСКА ОБЩИНА,а са към Царево ,а на Царево какво им пука за отровата която дишат Граматиково до тях не стига тази отрова,хитро нали вуйчо?
прост народ лесно се управлява
ТО УМНИТЕ ИЗЧЕЗНАХА ТУК БЯХА ЗАПЛАХА -ЗАЩО ЛИ?
А И ПАРК " СТРАНДЖА "МЪЛЧИ,ЗАЩО ЛИ?
13.
Учу ти
08.09.2011 19:16:53
0
2
Аве кой ше му пръсне ансамбъла на оня Иванов дето е кмет на Малко Търново дето вкара турска фирма да им праят хляба на търновци...ходят из града все едно е техен...и още една фирма им е вкарал тоя в града...мъкнат се с тях някви циганки и гледат надменно...ко става с тая наша Странджа...турци пък праят въглища до Граматиково всичко е осрано...от софия питат местните-ъъъ вии що не давате дърва на тая фирма.Веднага да почнете да им давате...и те дават щото като махнат ко ше работят...трябва да ходят по Велека и да праят градинки...с домати и после аиде към варна щото там хората плащат без кавги...тъй ли ше я караме
12.
хм
08.09.2011 13:08:22
2
1
ясно е, че ГЕРБ се цели към хора, лесни за манипулация и трудни за да разсъждават - страхливи, неудачници след многобройни смени на всички възможни партийки и фракцийки.Това е електоратът на гЕРБ.Следователно възниква вакуум - здравомислещите, разумни, интелигентни хора, които мислят със собствената си глава, не се припознават представлявани от ГЕРБ.Въпросэт е - те за кого биха дали гласа си?
11.
до постинг с №10
08.09.2011 10:46:38
4
2
НЕ БЪРКАЙТЕ - ОДМВР-БУРГАС , с ПП"ГЕРБ"-ОБЛАСТ БУРГАС !

А, НА ВЕНЦИ ЧАМУРДЖИЕВ, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ОБВИНЕНИЯ ВКАРАТ В СЪДЕБНА ЗАЛА, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ КИНТИ ЩЕ СНЕСЕ ..... НО НА СЪДА. ТОЙ СЕ РАЗПЛАЩА ДИРЕКТНО НА СЪДИЙТЕ и ТАКА ПРАВИ БЕЗПРЕДМЕТЕН ЦЕЛИЯТ ТРУД на ОДМВР-БУРГАС и БРП.

ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА КАНДИДАТУРАТА ЗА КМЕТ на ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ, МОГА САМО ДА КАЖА ЧЕ НА ТОЗИ ГРАД МУ ТРЯБВА АЛТЕРНАТИВА и УПРАВЛЕНИЕ С ТВЪРДА РЪКА. НА УПРАВЛЕНИЕ С МЕКИ КИТКИ СЕ НАГЛЕДАХМЕ, А ЗАКРИТИТЕ и ФАЛИРАЛИ МАЛКИ и СРЕДНИ ФИРМИ, СА НАГЛЕДЕН РЕЗУЛТАТ от УПРАВЛЕНИЕТО на ЕДНО МИМЕ с ФАМИЛИЯ НИКОЛОВа.

ВРЕМЕ Е ЗА ОГЛУШИТЕЛЕН ШАМАР и МАСОВ ПРОТЕСТЕН ВОТ, СРЕЩУ "ГЕРБ" ( ГРАБИ, ЕБАВАЙ, РЕКЕТИРАЙ, БЪЛГАРИТЕ ) . ЧЕТИРИ ГОДИНИ РЕКЕТ СТИГАТ .
10.
Телевизия ОДМВР
07.09.2011 23:22:19
0
2
Касабова, като си "разследваш журналист", защо не разследваш как полицията искаха 50% от бъдещите доходи на фабриката на Чамурджиев и когато им отказа го нарочиха за престъпна група.
или се притесняваш че от ОДМВР ще ти званят пак да си оправиш статията.
9.
Мунчо
07.09.2011 20:48:37
0
4
Чичо Манчо ти си пич!А телевизията СКАпТ ще я има ,че няма добра алтернатива.Но там ще са всички малоумници
8.
може би
07.09.2011 17:23:54
5
2
В.Симеонов принципно има добри идеи, но не ми харесва това че е доста краен в тях. Ако бъде по умерен, дипломатичен и се усмихва по-често ще се харесва повече. Успех!
7.
мнение
07.09.2011 16:28:49
5
3
Валери трябва да бъде в новия общински съвет със солидна група, защото те ще са реално ще гарантират, че няма да има корупция. Той е принципен и е доказал, че не търпи несправедливост. успех на изборите
6.
Патриот
07.09.2011 12:50:58
4
5
Бре много атакисти пишат тук бре.Целувайте ръцете на Валери,че ако не беше той власт нямаше да помиришете.Болен Сидеров сега ще се провали изцяло а новата партия на Симеонов ще заеме мястото й.
5.
Втори ГРАЖДАНИН
07.09.2011 11:48:08
5
4
Моля, 07 не изливайте яда си там където не трябва. Отидете по-добре пред кметството с един плакат и стойте там докато ви отговорят на един просt въпрос. Защо ходим по турски плочки на "Александровска" за 51 лв/кв, а не по български, както предлагаше В. Симеонов и то за 17 лв/кв. След това се правете на Агент 07... По-ще Ви прилича...
4.
07
07.09.2011 09:53:52
3
8
Валери,измикярино излизаш като кандидат кмет,за да лъжеш повече хората, и да ги крадеш,както мародерите едно време са ги крали.И да не забравиш редовно да си плащаш данъците !!!!!!
3.
гражданин
07.09.2011 08:42:35
8
8
Тях ще ги има още много време, но дано по-скоро ГЕРБ да ги няма, че съсипаха държаватани, окрадоха я, контрабандата отива при тях, а за народа - гол кокъл. Опомни се, българино!
2.
adfgafg
07.09.2011 00:38:43
3
9
Валерко, ти си толкоз патриот, колкото е една табуретка. Стига вече, скрий се някъде и си харчи парите.
1.
чичо манчо
06.09.2011 22:57:43
2
11
мили ми смехурко ,лятото отмина идва тежка зима ,НЯМА ДА ВИ ИМА .,,патриоти,,
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори