×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сунгурларе празнува: 37 години вече е град, а Дъбовица има най-после църква


Сунгурларе празнува: 37 години вече е град, а Дъбовица има най-после църква
Кметът Георги Кенов (вдясно) и Сливенския митрополит Иоаникий откриха църквата в Дъбовица, тя е построена изцяло с дарения
04 Септември 2011, Неделя, 18:01 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, Снимки и видео: Добромир ДОСКАЧАРОВ

Искам общината да се превърне в пример, както на религиозна, така и на етническа толерантност, каза градоначалникът Георги Кенов

Сунгурларе днес празнува 37 години от създаването си като град като тържествата по този повод бяха своебразен неофициален старт и на предизборната кампания в града. С тържествена програма, в присъствието на министъра по евроинтеграцията Томислав Дончев и депутати, сред които Джевдет Чакъров от ДПС, градоначалникът Георги Кенов тръгна към втория си мандат. „Направихме много, но имам още доста идеи, които да реализирам. Работихме усилено. Искам да превърнем Сунгурларе в община, която да е пример за  етническа и религиозна толерантност”, каза кметът Кенов (виж видеоматериала).  Гости на празника бяха и областният управител Константин Гребенаров и кметът на съседната община Карнобат – Георги Димитров.

Центърът на Сунгурларе днес беше празнично оживен
Депутатът Джевдет Чакъров заяви, че в  Сунгурларе през последните 4 години е особено видимо как се реализираха редица проекти и значително подобриха развитието й. ”Безспорно оценката за това се чувства и у гражданите. На мен ми е изключително приятно да виждам как се променя районът, с удоволствие идвам тук”, каза Чакъров.
Стотици хора оживиха центъра на Сунгурларе днес, когато през целия ден имаше редица тържествени прояви и празничното настроение беше завладяло всички.
В общоселски празник се превърна и откриването на новата църква „Рождество на пресвета Богородица” в живописното планинско село Дъбовица. Храмът е създаден изцяло с пари от дарения. На откриването беше отслужена водосвет от Сливенския митрополит Иоаникий.
„Това е още една стъпка за разширяване на влиянието на православието тук. В момента ние строим още 3 храма – в селата Везенково и Терзийско, а особено държа на проекта за манастир в Садово”, каза градоначалникът. Църквата в друго сунгурларско село - Велислав вече е завършена (какви са намеренията на градоначалника на Сунгурларе - Георги Кенов за следващите 4 години - очаквайте подробности).



В категории: Сунгурларе


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
11
Коментара по темата
11.
popo
18.09.2011 16:56:30
0
1
Все пак има принос за нещо човека,какво лошо.Такива като вас и толкова нямат.Чудят се какво да правят и пишат глупости по цял ден.Приятно писане.
10.
,,,,,,
16.09.2011 07:36:33
2
1
Пахов има принос за развитието на алкохолния бизнес.Доста производители на алкохолни напитки е подкрепил,употребявайки продукцията им.Трябва да му дадат медал-ако разбирате за какво иде реч.
9.
сунгурларец
13.09.2011 15:28:33
0
1
А Пахов за толкова ремонти има принос по време на мандата на Стратев, че обиколкота на Екватора е малка за сравнение, ако някой разбира за какво иде реч!...........
8.
сунгурларец
13.09.2011 15:28:33
0
2
А Пахов за толкова ремонти има принос по време на мандата на Стратев, че обиколкота на Екватора е малка за сравнение, ако някой разбира за какво иде реч!...........
7.
Константин Пахов
09.09.2011 22:35:36
2
7
Д-р Кенов, има принос за ремонта на път ІІІ-705 (т.е. Бероново - Сунгурларе- Мъдрино - път ІІ-73, ако няко разбира за какво иде реч), колкото аз имам принос затова, че Луната се върти около Земята. Същото е и за асфалтирането на Черница и Славянци!
6.
до станимир
06.09.2011 16:49:21
2
5
След като не заслужават коментар,защо коментираш.Тези хора и тяхните пари и преди са си били тук нали-и са ги управлявали хора точно от тук нали.И какъв беше резултата-на всички е ясно,само може би на теб не.Чакахте някои да доиде и да ви мисли за проблемите да ви ги решава а вие само да недоволствате.Къде бяха до сега всички тези жалки хорица,които сега решиха че ще могат по добре да се справят.Ми бяха си тук през цялото време-и когато видяха че някои върши нещо решиха да го оплуват вместо да го подкрепят.Защо ли,ами мислят само за себе си,не за хората-как не го разбирате.Жалко много жалко за всички вас и за града и за общината,докато разсъждавате по този начин нищо няма да се промени.След като и на това не сте доволни -вие не знаете какво искате.Изберете Василева или Андреев,може би дори Панделиев-глупаците заслужават да ги оправляват по големи глупаци.Да са ви честити!!!!!!
5.
ДПС
06.09.2011 14:25:40
2
3
Как го ремонтира, Плевнелиев три пъти спира проекта.
4.
Гербер
06.09.2011 07:53:14
4
1
Г.Кенов,няма никакъв принос за пътя Сунгурларе - Мъдрино,а се ремонтира от Агенция пътища т.е.Росен Плевнелиев.
3.
realnost
05.09.2011 09:16:44
2
4
Samo zaradi putq, Sungurlare Mudrino Kenov trqbwa da bude izbran povtorno.
Vie s tova pluene nqma da q dokarate do nikude.
2.
stanimir
05.09.2011 08:31:16
3
1
mogo sa jalki ne zaslojavat dori i komentar....nestiga che ograbiha obshtinata a kazvat che napravenoto ot horata s tqhnite pari e tqhno delo MERZAVCI.
1.
потърпевш
05.09.2011 07:18:22
6
2
СМЯХ В ЗАЛАТА!ТОЗИ ЧОВЕК НЕ САМО,ЧЕ НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА ХОРАТА ОТ ОБЩИНАТА,АМИ ДОРИ Я РАЗОРИ!В ТОЗИ САЙТ ВСЕКИ КОЙТО ПЛАЩА ДОБРЕ МОГАТ ДА ГО НАПРАВЯТ И СВЕТЕЦ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори