×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общинският съвет на Бургас има нужда от основен ремонт


02 Септември 2011, Петък, 14:41 ч.
Автор: Ивелина ДОНЧЕВА, Снимка автора

Срам ме е да гледам как на сесии съветници разчистват лични сметки и се държат като клоуни

- Г-н Коджейков, Вие самият се обадихте в редакцията на Бесове.бг, за да внесете яснота каква ще е ролята Ви в предстоящите местни избори в Бургас. Наистина ли се включвате в борбата за места в Общинския съвет?

- Информацията, която публикувахте за плановете на ПП „Движение за социален хуманизъм“ да участва на 23 октомври в състезанието за съветници, е вярна. Но няма нищо извънредно в това, че аз действително съм част от нейната предизборна кампания. Няма тайни, няма задкулисни игри. Искаме да участваме реално при вземането на решенията за развитие на моя град.

- Не Ви харесва града? За четири години настоящият кмет Димитър Николов свърши за бургазлии толкова много, че предшественикът му Йоан Костадинов с неговите три мандата застой трябва до края на живота си да не пристъпва по-далеч от пл.“Баба Ганка“, където е домът му.

- Съгласен съм, че Димитър Николов работеше, но това, което виждах в медиите като дейност и ниво на Общинския съвет, ме кара да се срамувам. Това е клоунада. Аз съм на 36 години. Не искам да гледам и слушам как млади хора като мене да се карат на лична основа, да разчистват лични сметки, а има и такива, които само говорят от трибуната, а нищо добро не са допринесли за Бургас като свършена работа. Затова в ОбС ние искаме да вкараме доказани професионалисти, сериозни хора.

- Верни ли са имената на първите двама в листата, които ние публикувахме.

- Да, верни са. Д-р Георги Мигаров е началник на хирургията в МБАЛ-Бургас, специалист с дългогодишен стаж, едва ли има булгазлия, който да не го познава и на когото да не е помагал като лекар. Иван Кичев е работил над 20 години в системата на МВР – граничен полицай без нито едно провинение, дисциплиниран и лоялен. Сериозен мъж, на когото можеш да разчиташ, защото думата му на две не се цепи. Това не са измислени герои, а хора с минало и с бъдеще, обичам ги, защото са мои приятели. Ще видите след тях в листата и други известни личности на Бургас. Но нека изчакаме официалното откриване на кампанията.

- Вие ще бъдете ли част от тази листа?

- Не, защото имам достатъчно много проблеми в бизнеса си. Аз искам да ме представляват приятели, които ще гарантират на моята фирма и на другите като мене от местния бизнес, нормален климат за развитие. Вървя по главната улица, по „Гурко“, по „Цар Симеон Първи“, приятно е, заприличаха на европейски, горд съм. Същото е и в Морската градина, живнахме, но имайте предвид, че приносът на ОбС в този му състав за хубавите неща в Бургас е твърде малък.

- ПП „Движение за социален хуманизъм“ е натоварена с неприятни асоциации предвид ареста на лидера й Ивайло Зартов, а неговото име бе нейното олицетворение. Това не Ви ли притеснява?

- Ни най-малко, г-н Зартов няма нищо общо с тази партия още от 2009 г., когато бяха парламентарните избори. Приемете ни като нова партия, с нови лица.


В категории: Власт , Политика


11
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
11
Коментара по темата
11.
Starrr
28.04.2012 11:30:10
4
1
Tova e mnogo dabur chovek sprete da go obijdate parvo vijte sebe si i togava si otwarqite ystite i vie ne ste perfektnii !!!
10.
кирчо
06.09.2011 21:17:46
1
7
Върни на хората парите измамник.има ли избори ти си първи,а не плащаш на хората гласовете както си обещал,за ДПС ми дължиш 3400 лева.
9.
Бат Янчо
06.09.2011 17:42:11
1
9
Кой ти ги пише тези статиики бе сводник?.Ти спртното не можа да завършиш-на политик се правиш.Това да не е банкетна маса та да наливаш ракиите и да ядеш цели прасета.
8.
moralist
06.09.2011 15:19:04
0
9
basi smeha kodji i politika i na tova otgore i lee mozak tup kato guzzz
7.
Стефан Илчев
06.09.2011 14:25:58
1
5
Гражданино Коджейков, защо се свиниш върху политиката ? На кого се сърдиш, на татко си полковник от системата или на приятелите си, които едвам щъкат живи ...
Хайде не се прави на мъж, политик при това. Много си далеч момчето от много неща и най вече от политиката и това как да се развива Бургас.

Жив и здрав да си и пусни няколко вертепчета за да убедиш бургазлии, че си изкарваш с честен труд хляба, а не с рекет и проститутки.
6.
луков
05.09.2011 11:32:11
1
3
Ма щот в ГЕРБ малко мутри има - я да го видите и тоя Общински съвет, като почнеш от Бойчо дето не излиза от ресторантите и стигнеш до доктор Флекс. Коджейката поне излиза и говори, вижте нашите хора в ГЕРБ колко струват.
5.
Димитър Коджейков
04.09.2011 21:39:29
7
8
Някак си много мъжествено е да коментираш скрит зад измислена самоличност, а може би това Ви довежда до предоргазмено състояние, нали така! Винаги съм ценял и уважавал хората с позиция, дори и да е различна от моята, но заставащи със собственото си име, както постъпвам аз когато нещо не ми харесва! Приятна вечер на анонимните колеги...
4.
POIZANA
03.09.2011 17:14:22
1
5
Mnogo FRESH lista se zadava otkam agala zad hotel Balgaria :)))
Kodgeikata e pic i 6te si gi podredi, kakto v "Opasen 4ar" - MUTRA , EKS CENGE, MUTRESA ; MUTRA , O.Z. CENGE , PROSTITUTKA ;
MUTRA , POGREBALEN BOS , MUTRA ; MUTRA , MUTRA, MUTRA i TAKA DO CIFRATA - 51 :))))

DO KADE DOKARAHA BULGARIA UPRAVNICITE ot GERB !!! VURNAHA STRANATA VAV VREMETO na MUTRITE ot PREDI 15g .......
3.
BOKO TIKVATA
02.09.2011 22:11:22
0
3
НАРЕДЕТИ СИ МУТРИТЕ В ЛИСТАТА ГРАЖДАНИНО КОДЖЕЙКОВ, А АЗ ЩЕ ВИ ИЗПРАТЯ ЦЕЦКО ЦВЕТАНОВ И СТЕНЛИ ФЛОРОВ ДА ИМ СЕ ОТЧЕТЕТЕ ЗДРАВО И КАКТО СИ ЗНАЕТЕ от СИК.

ИНАЧЕ, НЕ В ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ, А СЪС СЕВДО МИНЧЕВ, НА ТОПЛО ЗАД РЕШЕТКИТЕ ..... МИСЛЕТЕ И САМО ДА НЕ ИЗКАРАТЕ ВСИЧКОТО ЦИГАНИН ДА ГЛАСУВАТ ЗА МИМЕТО НИКОЛОВ...
2.
AL PETROV
02.09.2011 21:49:28
1
8
Съдружника на Митко Събев отговарящ за СВЕЖАТА ПЛЪТ и МУТРО-ОХРАНАТА, защо ни заглавичква с 4нови4 лица !?
Кой, нима напусналият ЗОРНОВОЛНО гранична полиция при КПП-Митница - Бургас ИВАН КИЧЕВ е капацитета му ???
Хайде стига Коджейков, да ни пробутваш УПРАВИТЕЛЯТ нА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА " VТА" за областтаза можещ политик ??? Като си почнал с Иван Кичев, продължи с Николай МЕЧКОВ, ДАЛАКМАНА и КЪНЧЕВ, цялата бригада с кирките допиши в листата си. те тогава, ще те признаем в Бургас за "СОЦИАЛЕН ХУМАНИСТ" па макар и без ДВИЖЕНИЕ...

Апропо, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ др.Коджейков или най-малкото НЕ ЗАНИМАВАЙ БУРГАЗЛИИ с антиполитики . Съвет , КОЛЕГА .... както казваше Пламен Дишков - Кела.
1.
Кела
02.09.2011 17:16:44
1
9
тоз сутиньор пък кога се отвори на политика,хахахаха от Сименса към общината,я ги проучвайте малко тези бизнесмени преди да ги пускате в пространството,че дъщерите ви да не ги намерите утре в компанията му ..
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно
Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори