×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общински съветник обвинен за фалшива подписка в подкрепа на кмета Николай Димитров


02 Септември 2011, Петък, 14:04 ч.
Автор: Веселин ВАСИЛЕВ

Общинската съветничка Антоанета Данаилова твърди, че не познава жена на име Руска Иванова

Мръсните игри и ударите под кръста в битката за властта в Община Несебър вече започнаха. Интересно писмо, което може да предизвика огромен скандал, ако се окаже вярно, пристигна вчера на електронната поща на сайта. То е подписано от жена на име Руска Иванова, която обвинява общинския съветник Антоанета Данаилова във фалшифициране на подписка за издигане на сегашния кмет на Несебър Николай Димитров за втори мандат.

Ето и самото писмо: „Искам да споделя нещо интересно. Бях на работа в къща „Гранат“ в Слънчев бряг, която е собственост на Антоанета Данаилова, жител на град Несебър, в момента общински съветник от партията на действащия кмет (партия „Български социалдемократи – б.р.). Един ден ни връчи напечатани листове,  в които от стари списъци попълвахме през няколко реда с колежките имена, ЕГН и подпис. Отначало не се замислих какви са тези списъци, но след  1 месец се подписах в подобен списък за подкрепа на партия. Тогава си спомних,  че това са същите листи и осъзнах, че съм съучастник във фалшифициране на подписката за партия, която дори не знам коя е. Тя раздаваше на познати същите разпечатани листи и на другия ден й ги връщаха попълнени. Моля да проверите всеки ред от списъците и ако съм права, да се анулират и се потърси отговорност от гореспоменатата. Моля за вашето съдействие и разкриване на истината.  За горенаписаното  нося отговорност“.

Днес се свързахме по телефона с Антоанета Данаилова, за да я попитаме първо дали изобщо при нея е работила жена на име Руска Иванова и едва след това да разговаряме за въпросните списъци. Общинската съветничка обаче категорично отрече да познава Руска Иванова и веднага затвори телефона, след което престана да го вдига повече.

Обадихме се на рецепцията на къща „Гранат“ в Слънчев бряг и без да се представяме помолихме да ни свържат с Руска Иванова. „Няма как да стане, защото тя вече не работи тук“, отговори момичето на рецепцията, но отказа да каже кога точно и по каква причина Иванова е била освободена.

Дотук е ясно едно – общинският съветник от партията на несебърския кмет Антоанета Данаилова скри, че познава жена на име Руска Иванова, която доскоро е била неин работник. Доколко е вярна историята с фалшифицираната подписка в подкрепа на Николай Димитров засега не е ясно. Но фактът, че Данаилова предпочете да затвори телефона, вместо да разговаря с нас, остава съмнителен. Разбира се, редакцията е готова да публикува нейното становище, за да се види дали наистина сегашният кмет използва непозволени методи, за да остане във властта, или клеветят него и общински съветник от партията му в писмо по мейла. По принцип истинността на подписки, в които участват стотици хора с реални имена и ЕГН-та, но част от подписите са фалшифицирани, е много трудно да се оспори, защото предполага огромно разследване, с което никой компетентен орган не би се заел, твръдят юристи.

На миналите избори Николай Димитров се яви като независим, но бе водач на листата на партия „Български социалдемократи“.


В категории: Несебър


18
Коментара по темата
18.
ruska Ivanova
13.09.2011 18:48:36
0
2
Прочетох защитите и истинските изказвания аз наистина съм работила там 2 месеца без трудов договор без почивен ден.Ако искате вижте побликациите на телевизия Скат плюс от 3 .09.11г а що се отнася за подписката незная за коя партия е била защото чесната А.Данаилова нямаше смелоста да ни кажи попитайте и момичето от регистратурата в момента е там.Ааз се разболях От преумора и с бъбрична криза.И болничните за 1мес няма да ми се платят защото не е внасяно доо Жалко за хората които са гласували за нея просто не са я познавали.
17.
несебърка
06.09.2011 15:25:09
1
6
Толкова е честна тази Данаилова, че преди години се опита да измами чрез имотни далавери и невярни документи и собствения си брат Георги Данаилов.
16.
koze nostre/нещо наше/
05.09.2011 22:11:33
6
4
Няма да се учудя ако Николай Димитров се е обрязъл.Какво от това че несебърлии не го искат.Диневи и Дуган го назначиха за кмет.
Кара служебен мерцедес за 200000 лева.
А неговото протеже Тодорка Желязкова
директор на СОУ Любен Каравелов се вози на
микробус за 100000 лева.Коментара е!!!!!??????
15.
МОЛЯ!!!
04.09.2011 23:34:38
5
9
МНОГО МОЛЯ, АБСОЛЮТНА ИСТИНА Е НАПИСАНОТО, ЦЕЛИЯТ ПЕРСОНАЛ РАБОТИ БЕЗ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ, ПОЛИЦИЯТА СИ ПИЕ КАФЕТО ТАМ И ОСИГУРЯВА ПРОТЕКЦИИ, НЕКА ДАНЪЧНИ И ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА ДА СЕ РАЗХОДЯТ ИЗ СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ДА СВЪРШАТ МАЛКО РАБОТА... БРАВО НА РУСКА ЗА СМЕЛОСТТА!!!
14.
българка
04.09.2011 20:57:46
13
7
ПЪРВО НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ НА ТЕЗИ ИЗБОРИ НЯМА ЛИСТА ,ТАКА ЧЕ ТОВА Е ПЪЛНА ЛЪЖА ,ВТОРО НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ ЩЕ СПЕЧЕЛИ УБЕДИТЕЛНО НА ИЗБОРИТЕ ,ЗАЩОТО НЕБЪРЦИ СА ДОВОЛНИ ОТ НЕГО
13.
Пострадал
03.09.2011 17:37:50
3
8
Тази е толкова честна колкото огъня е мокър.Работил съм при нея,такава нагла и компелксирана лелка
12.
ІІІІІІІІ
03.09.2011 12:18:46
4
4
Въпросната Данаилова подкрепя Димитров в неговите далавери. Това е действителността. Колкото до Диневи - истината е , че тя просто си тъче на два стана. За всеки случай.
11.
...
03.09.2011 11:46:28
12
3
Как е възможно да се обръща внимание на подобни неща... Въпросният имейл може да бъде пуснат от всеки един гражданин, който за жалост иска само и единствено да всява подобни мисли в хората по неизвестна за много от нас причина. Г-жа Данаилова е уважаван много от хората жена, постигнала и направила много и винаги е била съвестен гражданин на община Несебър. Тази въпросна община е на всеки известно колко апетитна би могла да бъде за мнозина и как всеки би направил всичко и какви ли не конспирации по адрес на хора, чието име по някакъв начин е замесено в общинските въпроси, но малко са истинските граждани, които имат глас в тази община и съвестно подкрепят интересите на съгражданите си и мога да кажа, че г-жа Данаилова е един от тях!!! Моля, спрете да пишете глупости, защото малцина от вас са запознати с това как стоят нещата днес там и този глупав имейл има само една цел и най-жалкото е, че нямайки си работа хората плюят и говорят какво ли не без основателни прични със измислени истории от "измислени" жени!!!!!!!!! Моля пишете реални неща, истински неща за истински истории, не подобни глупости както е казал по долу някой- само, за да си пълните страницата! Запълнете я с нещо смислено! Бъдете хора, бъдете човеци, мислете... помагайте, не бъдете злобни и да говорите просто, за да се каже нещо!!!
10.
аз
03.09.2011 11:01:21
2
3
бреййййййй голяма защита. ще вземат да и порастнат крилца на антоанетка. не я защитавайте чак толкова, а си върнете мисълта малко назад.
9.
отдавна
03.09.2011 08:48:29
1
2
данаилова отдавна не е в листата на кмета и ако е събирала подписи,това е за съвсем друга партия.и напълно законно
8.
Славея
02.09.2011 22:34:19
5
7
За доброто на Несебър е депесарския зет да си ходи!
7.
другия
02.09.2011 20:11:44
5
2
За непросветените Антоанета Данаилова не се разбира с кмета от близо година и за предстоящите избори работи за партия "МОРЕ". Белите конци, с които е съшита историята личат от далече. А е възможно и самия кмет да си е пуснал мейла..
6.
Несебърлия
02.09.2011 19:32:10
8
6
Както винаги българина предпочита да плюе без да мисли и гледа! Антоанета Данаилова е един от малкото останали честни и принципни хора. Не може да говорите така заради измислено писмо без дори да познавате човека! Само се чудите с какво да си напълните страницата!
5.
избирател
02.09.2011 15:51:41
6
8
Тези незаконни методи са присъщи за Николай Димитров. Не бих се учудил, ако се опита по този начин да спечели изборите. Арогантното му и крадливо управление дотегна на всички. Да си ходи час по-скоро заедно с крадливия си антураж!!!! Няма да го изберем пак - два пъти не може да ни излъже.
4.
Спас Димов
02.09.2011 15:38:50
6
7
Това е поредната далавера на кметчето. Страх го е дори да се яви на честни избори. И това ми било мъж.
3.
Димо
02.09.2011 15:31:58
6
9
2 прав си.не е подлец КРАДЕЦ Е
2.
чужденеца
02.09.2011 15:29:38
4
6
хахахаха абе кое му е подлото на НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ не е ли по подло да го плуете без да се знае от кои и да пускате фалшиви имейли кое от казаните обвинения срещу него е доказано вие маи ви е много готино да сте подлеци а да се оправдавате с другите СМЕШНИЦИ
1.
Социал
02.09.2011 14:54:24
6
5
Николай Димитров е един подлец.Така събира подписи за кмет защото дори и жена му няма да гласува за него.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори