×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Двамата зам. кметове на Кенов искат поста му от ДПС


Двамата зам. кметове на Кенов искат поста му от ДПС
Кметът Кенов показва медалите, подарени му от международни партньори на общината. Той поема към втори мандат, най-вероятно отново с подкрепата на ДПС
02 Септември 2011, Петък, 11:51 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Сегашният градоначалник ни е фаворит, другите нямат шансове, коментира местният лидер на партията Халил Ахмед

Настоящият кмет на Сунгурларе Георги Кенов вероятно отново ще получи подкрепата на ДПС за още един мандат. Снощи на разширен съвет на общинската структура на партията той е получил най-голямо доверие за кандидат, с който ДПС да се яви на вота през този октомври.  

Според указанията на централата в София, местните структури трябва да излъчат три имена, които да подредят по азбучен ред и да ги пратят за одобрение лично от Ахмед Доган. Така освен Кенов са излъчени имената и на неговите двама заместници – Васил Панделиев, който отговаряше за култура и социални дейности и Селиме Куз, на която пък беше поверена работата по европейските програми. Панделиев е бивш кмет на Сунгурларе, няколко пъти през годините е променял партийната си принадлежност, което вероятно ще му изиграе лоша шега в случая. На предходните избори той пак беше кандидат за кмет, но тогава излезе от името на инициативен комитет и отпадна на първи тур.

Снощи той е отказал да подпише декларация за лоялност към ДПС, с каквато са се съгласили Кенов и Куз. „За мен с това си действие той отпадна от състезанието, макар че изпратихме името му в София. Смятам, че и Куз няма особени шансове да бъде избрана за кандидат-кмет. Личното ми мнение е, че ДПС отново ще застане зад Георги Кенов за още един мандат”, каза лидерът на общинската структура на партията Халил Ахмед.

До момента в Сунгурларе освен Кенов е известено, че ГЕРБ ще се състезава със счетоводителката Таня Василева, а БСП със сливенския бизнесмен Иван Андреев.


В категории: Сунгурларе


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 4
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
31
Коментара по темата
31.
Ами сега накъде?
26.10.2011 21:27:33
0
1
Първото нещо, което ще направи преизбрания за втори мандат кмет на Община Сунгурларе Георги Кенов е да смени администрацията. Пред Радио „Фокус” Бургас Кенов заяви, че от дълго време администрацията е работила против него и целият екип ще бъде сменен.
30.
Ах, вие, мръсни комунисти!
26.10.2011 21:26:26
0
1
До преди 2007г., в Сунгурларе, ДПС не е участвало никога в местната власт. През 2007г., ДПС спечели изборите на балотаж и пое управлението. Сега през 2011г. пак ДПС спечели изборите, само че още на първия тур! За следващите избори не искам да казвам!!!
29.
Гражданин
26.10.2011 21:24:55
0
1
Това беше преди изборите:
Приказката за Кенов свърши:
Коалицията срещу него има на разположение:
80% от състава на СИК
80% от състава на ОИК
отделно над 200 застъпника и над 200 наблюдателя.
Това е сериозно преимущество.
А това е след изборите:
Д-р Кенов пак спечели кметския мандат чрез ДПС. И това не бива да е изненада!!! Вярно е, че има много мъка на този свят, по думите на Константин Пахов, от долния постинг! Но от сега нататък ще има още повече, за такива като него, дето от доста години само се менкат по между си. Особено за комунистите и всички различни от ДПС там ще има още мъка. Защо ДПС да са на власт и да ни управляват, нали?!:) Ами защото са по-хитри и далновидни от вас? Затова ще ви управляват! Тези, които представляват комунистите там , отдавна са бити карти и не могат нищо повече да дадат! За вземане не говорим!!!:) Същите тези комунисти изгърмяха И. Андреев, като халостен патрон и видяха, че трудно някой/даже и страничен и непознат/ може да ги вкара отново в Общината.
Пак не случиха на партия хора, като Петър Мушиев, Николай Терзиев, д-р Бисер Атанасов и доста други, които може би пак ще сменят партийната си принадлежност или симпатии, за да са в играта за следващите избори. Или просто така, както по-слабо активния Свилен Малинов. На майтап, шанс има единствено В. Панделиев, защото неговия електорат има бъдеще в стапящата се, от към българи, Община.
Лошото е, че най вече Герб, за съжаление, не успя да отиде даже на балотаж. Да се покаже, че има още някой в Общината освен добре познатите стари муцуни, явяващи се винаги и все като нови!
28.
Константин Пахов
26.10.2011 21:23:42
0
0
Боже, колко мъка има на този свят, Боже!
27.
Един съвет никога не е излишен!
26.10.2011 21:22:25
0
3
До читавите сунгурларци, които стискат зъби и продължават да живеят в Сунгурларе, без да са съгласни с много неща:
Колкото и както да го сучете, нещата няма да се случват, защото са следствие от изминалите години от 1990 насам, и хората там все ще са прецакани! С такава позиция и такова отношение към местната политика, такъв ще е резултата! Най трудно се прави непоисканото добро, да знаете! Намираха се хора още след 1990 г., които предричаха възможната ситуация след време, но хората вместо да ги послушат, ги оплюваха. И сега се намират хора, които могат правилно да анализират изминалите години и да могат да направят добро за младите, но със сигурност и на тях ще им свърши търпението, и може би ще свият багажа на суджук и ще забегнат. И така вече доста хора за доста години!
Ще останат /а и затова се натискат и стоят там/ хора като Стратев, Пахов, Чанев, в последните години и Стоев, Славов, Терзиев и други прилепчиви паразити, които не могат никъде другаде да се реализират и са никои. Освен ако не им подарят пост или служба, та тогава да ги видите какви капацитети са...! Но същите успяват да промиват успешно мозъците на младите. Стратев, Чанев и Пахов провалиха мандата на Панделиев навремето и спечелиха доста години властване. Когато договорките с фирмите в района не са угодни някому, например чрез Винекс-Славянци успяха да се спечелят избори и ... да се вкарат ... някои общински съветници. Всички договорки, имена на замесени хора и истини през годините е хубаво да станат известни. Иначе младите няма как да вадят правилните изводи от живота през годините.
Твърдият, но постоянно намаляващ електорат на БСП помага донякъде за декомунизацията на района, но нека не използваме черен хумор. Тъжно е, че жителите в Общината намаляват много бързо, па макар били те и комунисти. Въпросът е:
Защо читавите не виждат пътя по който да постигнат целите си? Защо не успяват да видят и отрекат завинаги бившите, сегашните и бъдещите комунисти, а продължават да правят договорки с тях? Всички те се знаят, а и си личат. Не може да се лежи на надеждата, че може комунист да се промени и да изповядва демократични и човешки ценности.
Запомнете, че няма бивш комунист!!!
В годините, който и човек да се е проявил като опозиция на БСП, ДПС и циганизацията на Общината, е бил или явно оплюван или бавно и подмолно игнориран от комунистите. Останалите хора са се поддавали на това внушение на комунистите и в крайна сметка, човека е трябвало да обяснява, че няма сестра. Защо, ако е имало или има по-подходящ за водач, просто не е излизъл или не излезе сега той на състезание? Хем хората уж не искат БСП, хем не излизат с имената си за промяна, хем не застават зад някой /различен от бившите/ който да ги представлява. Само наблюдават сеир и плюят за всички. Това не е нормално! Така не става! Затова сега е нормална тази патова ситуация, която се случва след толкова години такъв живот и такова отношение към местната политика. Друг е въпросът, че Сунгурларе, като общински град, се е свил и е замязал на село. Едно време, когато все още имаше пари за Общината, пак имаше хора, които не искаха БСП. Но какво направиха те? Ще ви подсетя! Стигна се дори до куриоза, БСП, ДПС и циганите под формата на партия с техен лидер да се съюзят против СДС. Помните ли? Защото СДС бяха и против БСП, и против ДПС. И искаха да се започне на чисто. Но хората не бяха достатъчно единни зад СДС и ... избраха пак Стратев и Чанев ... чрез ДПС и циганите. Вие, хората, бяхте тогава залога, а те докараха ДПС във властта. Това стана за да могат те/избраните червени/ да останат и пребъдат във властта, без да ги интересува че и сега вие ще сте на същия хал, че и по зле/тогава нито ДПС, нито циганите бяха толкова силни/. Тогава стана така, че с много малкото ваши гласове, СДС излезе извън състезанието. Вярно, те/пак комунистите/ спечелиха, но вие/пак/ изгубихте! После се появиха Герб и Атака. Герб, като най-близката до СДС, като идеология и ценности. Затова и единствено двете са членове на Европейската ЕНП. И Атака, като чисто националистическа партия. А сега да се чудите защо трябва да се съюзяват БСП и Герб, като двете партии са /или поне трябва да бъдат/ напълно противоположни. Така се получава! Не трябва да се сърдите на излюпилите се кукувичи пиленца във вашето гнездо, а да си понесете отговорността! И да помислите и намерите начин как да сте против БСП и ДПС, но със своите си имена и позиции. Със сигурност е трудно, но трябва достойно да направите и отстоявате своя избор със и срещу кого сте. И не само за тези избори, а по принцип! А не винаги да сте в опозиция и да сте против. Постоянството е хубаво нещо стига човек да го може! Дали сте против БСП, колкото сте против ДПС? До колко е логична и разумна една коалиция между Герб и БСП/смешно е/. А Атака? Нали тя изповядва повече демократични и национални ценности, отколкото БСП? Защо не е по-логична една коалиция между Герб и Атака, например? И двете партии са антикомунистически! И е задължително да нямат нищо общо с БСП и ДПС! Но ... за всичко е необходим анализ и правилни изводи във времето. А не емоции. И никакво изневеряване на себе си! Но вие си знаете най-добре! На слука!
26.
112
03.10.2011 19:09:19
1
1
докато младите българи не гласуват това ще се случва в Сунгурларе, ще управляват чужденци на които не им пука за сунгурларци.
25.
...
03.10.2011 19:04:01
1
0
нека г-н Кенов да застане пред жителите на община Сунгурларе, и да нарави отчет за свършеното за тези 4 години, какво е направил да задържи младите хора в Сунгурларе и защо общината е задлъжняла с 360 хиляди? Къде и похарчил всички тези пари и защо нашата община е най-бедната община? Нека да застане пред народа и да отговори. А не някой да драска глупости вместо него.
24.
tik
18.09.2011 18:06:03
1
0
Ех,Кенов,Кенов защо не си ходиш в Карнобат.И там ли не те искат?Много си жалък.
23.
zyvuptnnfcw
17.09.2011 17:41:15
0
0
f7wyJu , [url=http://cxzmnhcoucur.com/]cxzmnhcoucur[/url], [link=http://skpatvnndrzn.com/]skpatvnndrzn[/link], http://anittqgrtuec.com/
22.
affviu
16.09.2011 12:41:33
0
0
yVVQre <a href="http://xhjxkqhxuffh.com/">xhjxkqhxuffh</a>
21.
exkvpzfys
15.09.2011 16:02:14
0
0
ZLnTPP , [url=http://nsfmghvfmyww.com/]nsfmghvfmyww[/url], [link=http://zzgnskdzkiio.com/]zzgnskdzkiio[/link], http://avmkdulsuyjx.com/
20.
josktl
15.09.2011 11:03:35
0
0
ejWloG <a href="http://cedmllloymuc.com/">cedmllloymuc</a>
19.
Tassilyn
14.09.2011 22:52:40
0
0
Now I'm like, well duh! Truly tanhkful for your help.
18.
кукла
14.09.2011 15:07:16
0
3
Кенов ти си кмета.Хората говорят ,че съперника ти Иван Андреев е умен и скопосен като баща си нали е негово чедо. Но изглежда по-хитър. Продал бил фуражния цех на сливенлии за жълти стотинки но къде са те .И те ли са в Ичера където направиха бастион на комунисдтическият елит.Ех колко кебапчета са изядени от тях там и колко овце останаха без чеда заради тях но да си комунист е чест.
17.
ВЪРБАН ДРЯНКОВ
12.09.2011 22:08:10
1
8
ГОСПОДИН КЕНОВ!ТВОИТЕ ЗАМЕСТНИЦИ,ТИ КОПАЯТ ГРОБА,СПЕ4ЕЛИШ ЛИ МАНТАТА,ТРЯБВА ДА ИЗГОНИШ ВСИ4КИ МИЗЕРНИЦИ ОТ ОБЩИНАТА,НА4ЕЛО С ЛУКАВИЯ ВИЗАНТИЕЦ ПАНДЕЛИЕВ И ТАРИКАТ ШАЛВАРКАТА СЕЛИМЕ,КАКТО И БРЪСНАРКАТА ТАНЯ ВЕДНО С КРАДЛАТА ИЗГОНЕНА ОТ ДСК.ТЕ В4ЕРА БЯХА НА ТАЙНА ВЕ4ЕРЯ ПРИ ПИЯНДУРНИКА ПАХОВ И КРОЯХА ЮДЕЙСКИ ПЛАНОВЕ ЗА ТВОЕТО ОТСТРАНЯВАНЕ.НИЕ ОБА4Е СМЕ ЗАД ГЪРБА ТИ И ТЕ ПАЗИМ ОТ МИЗЕРНИЦИТЕ В ОБЩИНАТА.ЩЕ СЕ ПОЯВИМ НА СЦЕНАТА СЛЕД ИЗБОРИТЕ,КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ СПЕ4ЕЛИШ!УСПЕХ КМЕТЕ!
16.
До балачевския
04.09.2011 17:40:23
0
1
За ДПС ще видиш след два месеца.
15.
един лаф
04.09.2011 17:39:23
0
0
"Вкъщи стана, като в училището"
14.
БАЛАБАН4ЕВЕЦ
04.09.2011 16:12:38
4
7
ЗА КАКВО ДПС ГОВОРИТЕ БЕ НЕЩАСТНИЦИ,ВСИ4КИТЕ КАНДИДАТИ НА4ЕЛО С КЕНОВ СА АГЕНТИ НА ДС И ИЗПЕКАНИ КРАДЦИ.МЯСТОТО ИМ Е В ЗАТВОРА,А НЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА КРАДАТ ОТ ЗАЛЪКА НА БЕДНИТЕ.ШОУТО Е МНОГО ГОЛЯМО,А НА ВСИ4КИ ВАС ЖАДНИ ЗА ВЛАСТ ПРИСПОСОБЕНЦИ,ПОСЛЕДНА ДУМА ЩЕ ИМА НЯКОЙ ДРУГ.А АКО ИСКАТЕ СВЕСТЕН КМЕТ,ТОВА Е СТРАТЕВ,НО 4ОВЕКА Е УМЕН И ЗА ТОВА НЕ СЕ СЪСТЕЗАВА С КРАДЦИТЕ!
13.
БСП
02.09.2011 21:25:16
2
3
Ако не бяха манипулирани изборите 2007 Г.Кенов никога нямаше да бъде кмет.
Само,че този път това няма да стане.
12.
Istinata
02.09.2011 18:10:06
1
1
Самото събрание мина много добре и завърши с тайно гласуване на листата,
предложена от г-н Халил Ахмед.По време на обсъжданията имаше търкане само за броя на съветниците от Манолич.При тайното гласуване нямаше един против, това говори само по себе си, че в партията
проблемите бяха изгладени чрез дебати.
11.
Съединение
02.09.2011 16:13:14
1
3
Когато почнем да се молим в джамията обещан от Кенов тогава ще го подкрепим
10.
още по-възмутен
02.09.2011 15:44:35
2
2
Какво не направи Кенов за общината? На кой от всички, един от друг по-височайщи които му се молиха за какво ли не, не помогна ??? И в устата да ви хранят ще сте вечно недоволни. Особено пишещите от Манолич... В един момент се струва нелогично който и да е се старае да направи каквото и да е за тази община, при положение че няма грам оценяне. Надявам се и си пожелавам на 23.10 трезвомислещите и тези, които оценят труда на д-р Кенов и стореното от него, да са повече !
9.
възмутен
02.09.2011 15:32:22
2
3
Кой втълпи на всички тези психопати,че стават за кметове.Или те си мислят ,че народа не разсъздава и който и да е ненормалник с жълта книжка може да се кандидатира.
8.
До Манолич
02.09.2011 15:13:47
1
5
Много сте недоволни в Манолич?
Канализация ли нямате?
Хора в администрацията ли нямате?
Малко привилегии имате?
Куз пеша ли ходи на работа?
Какво ви отказа Кенов?
Адем го е яд за дървената афера, където го хванаха да краде дърва.
7.
До 6
02.09.2011 15:07:52
1
2
Иван Андреев не влиза никъде в сметките.
6.
hrthty
02.09.2011 14:31:01
0
1
Иван Андреев е родом от Сунгурларе ,това ,че работи в Сливен не пречи на никого,родителите му живеят в Сунгурларе а и той повечето време е при тях.издига го инициативен комитет
5.
опарени
02.09.2011 14:08:08
0
0
По-добре Кенов отколкото Таня Василева
4.
ЕЛЕКТОРАТ
02.09.2011 13:57:24
0
4
Халиле ДПС не си само ти. Разбирам ти намека но тоз път няма да стане. Край на твоите далавери.Ако Кенов е кандидата на ДПС няма да гласувам за ДПС. Задай си въпроса КАКВО Е НАПРАВИЛ КЕНОВ ЗА НАШАТА ПАРТИЯ? за да гласувам за него
3.
Манолич
02.09.2011 13:51:09
1
2
Кенов за да стане кмет на община Сунгурларе трябва да променят избирателния закон и само с гласуването на халил да стане работата.Ние от Манолич не сме слуги на Халил за да гласуваме за Кенов. Кенов е губещата фигура за ДПС
2.
----
02.09.2011 13:43:30
3
3
Не мога да разбера Куз, Васко се бори за постове иска да извива ръце между първи и втори тур.
1.
DPS
02.09.2011 13:34:51
1
1
Панделиев ,Куз и Василева са си лика прилика само не са били кандидати за президент.
инж.Панделиев е бил кмет от БСП, по негово време се случи скандалната сделка с вафлената фабрика, подари тухларната на РКС след края на кметуването му бе в ръководния персонал на двете дружества.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори