×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Георги Свиленски: Кирил Петков дойде и ни каза - "оттеглете закона и ще ви дам кодовете за машините"


Георги Свиленски: Кирил Петков дойде и ни каза - "оттеглете закона и ще ви дам кодовете за машините"
Два дни казвам на колегите, че ще кажа защо БСП иска този закон и защо няма да го оттегли. Защото откраднахте изборите, уважаеми колеги, нападна ПП Георги Свиленски
25 Ноември 2022, Петък, 19:33 ч.
Автор: Флагман

Ако продължавате, утре ще ви кажа и други работи. Внимавайте какво говорите, внимавайте какво правите с БСП! Защото това, че стоим и мълчим, не значи, че не можем да говорим, предупреди Свиленски 

Депутатът от БСП Георги Свиленски хвърли голяма бомба от трибуната на Народното събрание. Той обвини Кирил Петков в опит за задкулисна договорка. Това се случи по време на дебатите за промените в Изборния кодекс, който се разглежда на второ четене.

„Два дни казвам на колегите, че ще кажа защо БСП иска този закон и защо няма да го оттегли. Защото откраднахте изборите, уважаеми колеги. Ето затова БСП няма да оттегли закона. Защото вашият съпредседател и бивш премиер ето там, отпред, дойде и каза: „Оттеглете закона и ще ви дам кодовете. Кой е той, че ще държи кодовете на машините?“, попита той, сочейки Петков.

„Ето затова от една седмица ви предупреждавам, че ще ви кажа защо го правим. Ако продължавате, утре ще ви кажа и други работи. Внимавайте какво говорите, внимавайте какво правите с БСП! Защото това, че стоим и мълчим, не значи, че не можем да говорим“, предупреди той, размахвайки пръст.

„Сега казах само първото изречение. Утре очаквайте второто, в сряда и четвъртък довършека. От вашата парламентарна група ще останете 15 човека, запомнете какво съм казал“, обърна се Свиленски към „Продължаваме промяната“.

„Г-жа Йорданова, затова БСП държи на закона. Не заради вашите аргументи. Сигурно сте прави в това, което говорите. Понеже изборите бяха откраднати, понеже кодовете се държаха от един председател и в един премиер, ние това няма да го позволим. Българите ще гласуват с хартия, членовете на секционните избирателни комисии ще броят и никой няма да има право да държи кодовете в тази държава повече“, завърши той, обръщайки се към Надежда Йорданова от „Демократична България“.

Реакция от страна на ПП дойде от Искрен Митев: „Не ни е страх от твърденията на г-н Свиленски. Ако се страхуват от кода, защо предлагат смесено гласуване?“.

Искрен Митев призова председателстващият Росен Желязков да извика в залата Георги Свиленски, който всъщност беше на мястото си, да каже каквото има даже, защото от ПП не ги е страх от разкритията на ПП.

„В тази сграда няма изповедалня“, заяви Росен Желязков в отговор на призивите на Митев.


В категории: Политика


69
Коментара по темата
69.
Дааа
27.11.2022 15:13:29
0
0
Излизе сикаджийската мутра след като неговите лейтенанти Деса дуловска, пкп бичето му докладваха, че недейдтвителните хартиени бюлетини и "технически " протоколи са довели до победата на мафията дпс-герб-бсп и заяви "Пак бихме".
68.
никъде другаде в Европа няма машинно гласуване
27.11.2022 00:25:47
3
4
За изборите в България още преди година беше предсказано, че ще бъдат манипулирани чрез машинното гласуване:
https://thebulgariantimes.com/Стана-безпощадно-ясно-че-българските/
1) Вече показаха как изборните машини-компютри лесно се разглобяват без да се нарушат пломбите. Отделно имат Wi-Fi и може да се ползват USB флашки без проблеми.
https://blitz.bg/dzhadzhi/senzatsionni-snimki-eto-kolko-lesno-se-pronikva-v-mashinite-za-glasuvane_news852830.html
2) Също така се оказа, че хартиените разписки за гласуването все още се пазят и може да се направи проверка на машинното гласуване с броене на хартиените разписки. Има големи разлики точно в полза на ПП:
https://plovdiv-online.com/komentarni/konflikti/eto-parvite-fakti-za-izmamata-pp/
3) Забележете, подобни машинни гласувания няма никъде другаде в Европа, а софтуерът за машинно гласуване Смартматик е тясно свързан с Отворено Общество на чичко Сорос (Президентът Радев има от месец юли миналата година за съветничка дългогодишна служителка на Отворено Общество, София):
https://thebulgariantimes.com/Стана-безпощадно-ясно-че-българските/
Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет
ПРЕДСТАВИТЕЛ НА SMARTMATIC Е ЛОРД МАРК МАЛОХ БРАУН, КОЙТО Е БЛИЗЪК ДО ДЖОРДЖ СОРОС И Е ЧЛЕН НА БОРДА НА “ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО”.
МАШИНИТЕ СА ОТ ФИРМА „СМАРТМАТИК”, КОЯТО КОНТРОЛИРАШЕ ИЗБОРИТЕ В 16 ЩАТА В АМЕРИКА МИНАЛАТА ГОДИНА.
4) Знаем какви гигантски шашми с машинното гласуване имаше в САЩ и с външна намеса през Интернет от филма на Майк Линдел в САЩ, който описва кибератаката срещу изборите в САЩ в „Абсолютно доказателство“: www.bitchute.com/video/FwX3oxjHqhE2/
67.
Чукча писател
26.11.2022 19:27:05
0
0
Гледайте от понеделник в парламента, новият спектакъл "Игра на кодове"
66.
Коза Ностра от Харвард
26.11.2022 14:30:14
4
14
Казаното от Киро #Простото към БСП: “Ако ме слушате, ще ви дам кодовете за машините” е несравним скандал в целия ни злощастен преход. Манипулацията на народния вот е първостепенно конституционно престъпление. Извършено от персони, които вече погазиха основния закон. Политически рекет, измами, търговия с влияние на най-високо ниво, застрашаване на конституционния ред и националния суверинитет. Няколко доживотни присъди без право на замяна. Престъпления в условията на опасен рецидив. Защо мисирките мълчат в курниците? Има свидетел с публично признание на свято място, има жертви, има извършител, няма публичен линч за разлика от други дребни случаи. Новината е прясна, от тази нощ в парламента. Очаквам реакция от Прокуратурата и Посолствата на ЕС и на САЩ.. Това петно, ако не бъде измито, ще осере целия пейзаж forever. Всички знаем как това психоделично “харвардско” недоразумение си разиграва безнаказано коня на гърба на цялата държава вече две години. Пази, Боже, сляпо да прогледне и от сляп и глух за лъжите народ!
65.
Хартиената Мафия
26.11.2022 12:38:00
8
10
Искат да върнат хартиенито гласуване, за да откраднат местните избори, където от 2019 промяна няма. Почти всеки кмет в страната и до днес Е предизборен щаб на ГЕРБ или ДПС.

Местните избори в края на 2023! Това е голямата битка на хартиената коалиция. И за да печелят и след 2023 изборите за парламент им трябват техните кметове по местата си, заедно с техните админиатрации и семействата им. С фирмите, на които кметовете дават обществените поръчки и работниците им. Ето ги тези 500 хиляди гласа, за които Бойко казва “Те ме снимат, но народа пак ме слага първи.”
Това, обаче не е “народа” и Борисов и Доган го знаят много добре. Загубят ли общините, губят и парламента, а от там и властта като цяло.
А загубят ли властта идва затвора.

За това ще лъжат и мамят с хартиените бюлетини. За да може спечелвайки местната власт, лесно да се възпроизведат в централната и тяхната игра да продължава както до сега.

Тези 50% от избирателите, които постоянно избират да не гласуват, съзнателно или не, много, ама много помагат на този вреден за бъдещето на страната ни план да бъде осъществен.
64.
рогача тъпото
26.11.2022 11:39:10
6
4
Този едвам влиза през вратите на НС от разклоненията на главата му...и тъъъп тъъъъъъп като галош,РОГЛЬО
63.
П помиари
26.11.2022 11:26:22
5
7
Чухме това което го знаехме. И флагман и вие лъскахте на ТЪПОТО имиджа.
62.
Даааа
26.11.2022 10:54:07
5
5
Цяла вечер Кире фърфарата
цепи мощно на Асен тръбата
ала Спецов ги видял
и на Кире го наврял
61.
Ало свиренски
26.11.2022 10:48:07
6
6
Биков ли ти каза, какво ти е казал Петков?
60.
До 59
26.11.2022 10:39:17
1
1
А колега създали са, но всичко е с пари взети от суверена.
59.
Никога
26.11.2022 10:34:56
8
6
Не вярвайте на комунист! Под предлог, че защитават обществения интерес винаги облагодетелстват себе си. В БСП няма нито един който да е създал нещо. Най обикновени паразити!
58.
До иван
26.11.2022 10:12:58
3
7
Когато не са ви ясни нещата със сорс кодовете ,логовете и въобще цялата материя моля не пишете глупости.Не приравнявайте нещата с копаене на нивата.
57.
Иван
26.11.2022 09:59:49
6
5
Това са най-големите глупости! Сорс кода на всяка машина е затворен и не може да бъде променян дистанционно, тъй като машините не са свързани нито една с друга, нито с централен административен сървър. Дори някой да има сорс код, то той ще трябва да се логне във всяка една машина и да го промени, което също пък се записва в лог файловете. Но дори и те да се изтрият, това пак се вижда при една проверка. Тоест ако някой някъде успее да манипулира вота(което е доста доста трудно), то това неминуемо ще се види при проверка и ще се наложи прегласуване.
56.
Време е
26.11.2022 08:48:13
12
18
След разкритията на Георги Свиленски от БСП, който твърди, че скандалният Кирил Петков му е предлагал "кодовете за машините", има само един разумен ход в обществен интерес. И това е пълното премахване на машинното гласуване и гласуване само с хартиени бюлетини, както в цяла Европа. Отменете машинната измама!
Киро Простото ,Асан Швестера, Христо Шашмата, Миро мършата пелтека, Черното Коце от израждане, Мутрите на Маями, Клоуните на Славчу към панделката за корупция и кражби в особено големи размери.
55.
Военната хунта вън
26.11.2022 08:28:30
6
6
След разкритията на Георги Свиленски от БСП, който твърди, че скандалният Кирил Петков му е предлагал "кодовете за машините", има само един разумен ход в обществен интерес. И това е пълното премахване на машинното гласуване и гласуване само с хартиени бюлетини, както в цяла Европа. Отменете машинната измама!
Фатмака Радев ,бащата на революцията ,Киро ,Асена момата , Ристьо, Танас, Мутрите на Маями, Клоуните на Славчу към панделката за корупция и кражби в особено големи размери.
54.
Р
26.11.2022 08:25:55
14
13
Няма измама с машините. Не се лъжете. Просто ГЕРБ,БСП и ДПС хвърлят в медийното пространство едни лъжи и хората започват да да се съмняват. А истината е,че необразованите избиратели на г и д не могат да работят с машини. БСП пък си мислят,че хартията ще им вдигне вота. Да ама не. Нинова е там за да разцепи и унищожи БСП. Та на следващия вот ГЕРБ ще задействат далаверата с хартията,ДПС ще вземат още 200 000 неговорещи български гласа от туркиа,а БСП няма да има и 6%. Младите искащи промяна останаха излъгани от Киро и Асен и ПП отиват на гости в шоуто на Слави. Христо Иванов поне има лодка и ако не стане да атакува сараите,ще влиза за паламуд.
53.
1
26.11.2022 07:56:59
11
17
Ако думите на Свиленски са истина, то Киро фърфарата трябва да лежи в пандиза!
52.
Pol
26.11.2022 07:44:07
14
11
Глупости!А дали ако Кирил Петков наистина имаше кодовете нямаше да спечелят изборите?
51.
До 2
26.11.2022 06:24:31
1
13
Че си прост си личи.Научи се да пишеш на български и тогава взимай отношение. Глупаци като теб докараха тази крадлива пасмина.
50.
Еврика
26.11.2022 00:27:54
14
25
От днешните дебати за машинната измама лъсна за пореден път, но сега особено отчетливо, че парламентарната група на т.нар. "промяна" е най-нискокачествената и тягостно посредствена сбирщина, която е населявала пленарната зала на Народното събрание. Казано по друг, по-малко вежлив начин - такива тъпанари не е имало от началото на демократичните промени през 1989 г.
49.
парапетната лена 100-те баджанака
26.11.2022 00:14:01
8
22
В тази държава няма ли МВР, Прокуратура, Съд??!! Излиза министър на енергетиката и ясно казва, че има документи за извършено престъпление от Кирчо Простото и Асен Мошеника за газа. Същият министър пак заявява, че скандалният меморандум с Джемкорп не е прекратен. И сега за капак излиза депутат и казва, че Кирчо разнася кодове за изборни машини и ги предлага като разменна монета! Работата стана много дебела и се размириса!
48.
Чашко тарашко дамаджан
26.11.2022 00:09:26
11
22
наркоманът киро минетчията го чакат много емоции с бай СТАВРИ в ЦСЗ.Същото го чака и асенчо васков педерасков но във Сливенския затвор.За останалите Прости Проститутки и Продажни Педерасти списък на затворите по избор.Не случайно НасТАПИР АНАЛниев си пуснал катинарче не за красота а за по-добро очертание на минетния си център.
47.
Прокопито ще хареса това
26.11.2022 00:04:29
9
17
Ще дойде време да работят ,по горещи следи от службите за Ради юмручето, за превратаджиите, измамниците, комисионни.
Договори и далавери за милиарди от Киро Ментето , Сашко Кеша, Асан Швестера.
Пътни складове и трезори с пачки и кюлчета заграбени от държавата от измамници на промяната.
46.
Голям страх тресе Подлогите на Прокопи
25.11.2022 23:56:58
9
30
Като гледам как генерират минуси, явно много кинти е отпуснал Киро от комисионните, ама няма да ги спасите тролчета на ПП!
Баджанакът обеща всеки ден да вади кирливи ризи на Киро и корумпираната му компания! И утре е ден, ще има следващ епизод от сериала за мафиотчетата на разградския олигарх!
На печелившите, Честити венци :)))
45.
777
25.11.2022 23:52:01
8
16
Какво пишат в групите на Разградската левица ДБ и ПП:
Ако допуснем нашите айти специалисти да не определят правилните резултати от изборите, както беше на последните 3 избора, а да се отчетат гласове така както хората са ги пуснали, това ще е краят на ДБ и ПП.
Единственият шанс за тая държава е нашите специалисти да предначертават победителите!
Нека всички измамници от промяната да се съберат и върнат софтуера на този който трябва. Бандата на измамниците от ПП, ДБ и т.н.
44.
До 40
25.11.2022 23:43:03
10
18
Къде са данс, мвр и каскета, не ги виждам, май са заети с областни управители на герб ❤️
43.
ХХ
25.11.2022 23:40:05
8
3
ВИЕ си ги избирате, про'с'таци евроатлантически!
42.
Киро
25.11.2022 23:36:32
9
30
Все Герб ви е в устата от две години не управляват вече .Дойде голямата промяна и сега се чудим как да платим сметките ама пък по телевизията все повтарят колко са хубави.Все спасители чакаме и идват някакви и на два ката ни го слагат.
41.
До 38
25.11.2022 23:30:40
10
26
Ако не беше БТА, нямаше да повврвам. В нощта на Черния Петък цяла България спи или пее, само депутатите лудуват в парламента в Нощ на откровенията. Редно е Гешев да поиска имунитета на Киро Петков, а баджанакът на Радев Свиленски да бъде привлечен за защитен свидетел. Киро Петков трябва да каже КОЙ му е дал кодовете за машините и защо се разполага с тях като с бащиния. Не е луд Киро, измамник е с голяма протекция отнякъде. Манипулацията на изборите и вота на народа с кодовете на машините е гигантско по размер престъпление срещу държавата и нейните устои.
40.
До 38
25.11.2022 23:25:38
17
21
Тези опорки на ДАНС ги обяснявай, може и да ти повярват :))))
Лена на Миро и Киро също е в кюпа с изнасяне на документация, а Киро и Асен освен за газовото комисионерство и за ОФШОРКАТА гемпкорп има да пеят на същото място!
Голяма далавера бяха завъртели, за това са се хванали за вълшебните флашки, на които не е ясно какво се записва и как се модифицира!
Най-добре се скрий и замълчи, така може и да не се разбере колко си тъп и корумпиран!
39.
До 38
25.11.2022 23:21:15
17
21
Божка ти ли се ве измамник от ДБ Долни бараби от разградската левица?
Всички от продължавате измамата знаете как се правят мушенгии, махни си дългата перука дето я носиш като ПЕДАЛЧЕ.
Смени си бялата риза , че две години не я сваляш и вониш .
Коста миризливото животно, утайките на обществото пиянки, наркомани, курви и педали. Малоумници, психари от промяната.
38.
До 35
25.11.2022 22:54:11
29
48
Тъп ли си или всички герберасти сте малоумни като гнусният ви вожд. Кода е достъпен за партиите и наблюдателите от 28.09 с решение на правителството. Вие дори не сте отишли ве мър.о жалка. Ти си живият пример за избирател на тези кръвопийци, и съм сигурен, че живееш в панелка в изгрев и си броиш стотинките.
37.
Михаил Пеев OneCoin
25.11.2022 22:47:42
14
27
Да се провери изходният код на машините в турция как се гласува на всеки 30 сек, което физически е невъзможно. Това означава само едно, че член на комисията от дпс гласува с карта в пъти един след друг. Ама май герб и дпс бяха против да се провери паметта на машините щото в турция и дпс общините ще лъснат. Точно така са правили и във венецуела, безразборно гласуване за мадуро от член на комисията от неговата партия. Всичко друго е ташак и булшит.
36.
Балки и Лари
25.11.2022 22:26:34
31
16
Както и да се гласува едно е сигурно, БСП няма да си вдигнат процента. А Киро е достатъчно кухо парче да изцепи подобно нещо. Като гледам каква е алтернативата на статуквото и ми става тъжничко. Крушите са мухлясали и от двете страни на оградата. Язък
35.
Промяната с измамата
25.11.2022 22:16:48
43
35
Аз не мога да си представя по-голям скандал в новата ни история.
Свиленски каза от трибуната на НС, че “промяната” е откраднала изборите. Разкри и че Кирил Петков е предлагал на БСП да оттеглят закона срещу машините, а в замяна ще им даде..кода за машините?!
Прочетете го пак.
Не, не бъркате.
Откъде накъде и как така Кирил Петков има кода за машините и върти търговия с него?!
Още утре Иван Гешев е длъжен да извика на разпити Петков, Свиленски и шефа на Сиела.
Иначе не сме правова държава.
Даже изобщо не сме държава.
Борбата на хората за честни избори продължава.
Пълна забрана за машините!
34.
това е ясно
25.11.2022 22:05:31
3
15
Иначе откъде накъде Байдън в речта си ще спомене поименно простото Кире, което в него момент беше министърче на липсващата икономика, а преди това никой не беше чувал за него? В този ред на мисли - как пък Кирето няма да има кода за машините? Обаче не е сам - и Ицето го има пустия код, иначе няма как да си обясним, че пак си провеси шкембето в парламента.
33.
За страх си е Кире
25.11.2022 21:28:21
11
28
„Продължаваме промяната” ясно показват страха си от разкритията, които могат да направят БСП за общото им коалиционно управление.
32.
Една баба казала
25.11.2022 21:12:19
16
12
Тоя защо не е записал Простото и да го чуем всички а Киро само на него му казал? А на Киро пък Мъск му направил кодовете май?
31.
Много по-евтино е
25.11.2022 20:49:30
11
33
Да се купуват депутати!
Това го видяхме на живо от Киро и Кокорко, които дори рекламираха бизнес начинанието си, като търсиха още 3-4 депутати-продажни предатели!
Но не всичко е пари др0гарчета, надрусани далавераджиичета!
Машинките са с Ваш код, така са програмирани, че да не правят силно впечатление с далаверата и няколко гласа за ПП и ДБ в повече, се приемат за грешка на комисията!
Такива бяха и банковите измами, когато се закръглява надолу, а разликата отива в едни други сметки.....
Шанаджии като Ружа Игнатова, която е от техните!
30.
Гранд-корупция!!!
25.11.2022 20:40:27
14
44
Нужни са арести! Арести за всички престъпници от „Продължаваме промяната“ и техните колаборационисти! И ревизия – всестранна и задълбочена на всяка сделка и всяко решение на правителството на ПП, ДБ, БСП и ИТН. И изхвърляне на всички „калинки на промяната“ от администрацията и регулаторните органи. Държавата се нуждае от дезинфекция след това скандално управление!
Това са схемаджии, обучени да мамят неразбиращите от корпоративно шмекерджийство
29.
Някой
25.11.2022 20:38:25
36
21
Този как тъпо лъже? Ако ПП имаха кодове за машините, нали щяха да спечелят по подобие на герб изборите с 50% и нагоре. То това изказване направо смърди на измислица. Комунягите знаят че власт вече няма да видят и станаха още по-жалки.
28.
Ти помниш ли Кирето и машините?
25.11.2022 20:35:42
13
38
Гешев, къде си? Защо този мръсник Киро още е на свобода?
Харвардския измамник е лъгал за танкерите, няма никакви договорени
такива, имало “оферта”. Лъгал е за руския газ. Купували сме същия газ,
три пъти по скъпо през негови посредници. Лъгал е и за тях, лъгал е за
цената на газа, лъгал е за абсолютно всичко.
На служебниците им отне един ден да изнесат лъжите му пред народа.
Какво чака Прокуратурата? Гешев, къде си? Това са чудовищни престъпления срещу народа на тази държава, бе!
Как тези мръсници е още са на свобода?
27.
До няколко години ще има нова лява партия
25.11.2022 20:31:02
21
19
Нaй-смeшнo щe стaнe, кoгaтo въпрeки връщaнeтo нa хaртиeнитe бюлeтини, БСП пaк зaгуби глaсoвe и пaднe в oбщoтo клaсирaнe. oт някoлкo гoдини нaсaм сa всe "Нaзaд, нaзaд мoмe Кaлинo". Сeгa нa кoe мястo щe сa? Нa шeстo? Тe имaт и друг кaрдинaлeн прoблeм и тoвa нe сa мaшини и тeм пoдoбни, a чe мнoгo oт пo-стaрoтo пoкoлeниe си oтивaт пoрaди стaрoст, a БСП нe сa припoзнaти oт млaдoтo пoкoлeниe. Тa тoвa същo e eднa oт причинитe зa сривa им нa избoритe. Нaкрaя щe сe пoяви някoя нoвa лявa пaртия и щe им взeмe eлeктoрaтa. Тaм e свoбoднaтa нишa, зaщoтo дяснo и цeнтър сa прeтъпкaни.
26.
...
25.11.2022 20:30:14
22
8
Трябва да ви стане ясно, че лелите и чичовците дето се бутат да са членове и председатели на избирателни комисии в ежедневните им трудови дейности допускат аритметични грешки в сборове до 20 и на хартия и при обработка на софтуерен продукт.
25.
Titi
25.11.2022 20:29:54
24
15
Какво лошо да ги има кодовете на машините. Важно е да се използват за контрол от избирателните комисии. А иначе купуваш и поправяш избирателни списъци и подменяш чували с бюлетини,патент на ГЕРБ и ДПС .
24.
До няколко години ще има нова лява партия
25.11.2022 20:29:36
13
7
Най-смешно ще стане, когато въпреки връщането на хартиените бюлетини, БСП пак загуби гласове и падне в общото класиране. От няколко години насам са все "Назад, назад моме Калино". Сега на кое място ще са? На шесто? Те имат и друг кардинален проблем и това не са машини и тем подобни, а че много от по-старото поколение си отиват поради старост, а БСП не са припознати от младото поколение. Та това също е една от причините за срива им на изборите. Накрая ще се появи някоя нова лява партия и ще им вземе електората. Там е свободната ниша, защото дясно и център са претъпкани.
23.
путкин до 18
25.11.2022 20:27:41
14
4
кофти е като тролчето го хранят с неговата храна... не само ти цъкаш с проксито, смях...
22.
21 за това ли
25.11.2022 20:26:19
8
25
Дисклайкваш с по 10-20 минуса истините за мафията ОПГ ПП+ДБ?
Машината за минуси е като машината за гласуване, за това споменава и баджто на фатмака!
21.
До 18
25.11.2022 20:16:34
27
16
Мислиш ли, публикувам коментар срещу герб и за по малко от минута има 10 дислайка :-)
20.
Помним 14 няма да забравим
25.11.2022 20:13:02
24
37
Беззаконията на Кирцата, АсенЯ и Чашков, на пици с кристали и бутилка уиски!
Осъдиха ли ги като незаконни, на 2 инстанции ги осъдиха Правителството на ПП!
„Научих за ареста на Борисов 10 минути преди официалното съобщение на МВР. Не съм бил информиран за процесуално-следствените действия по тази акция“, обявил Тодоров. Главният секретар заявил още, че по негово мнение преди да бъде арестуван даден човек, трябва за него да се съберат сериозни доказателства.
От плана става ясно, че Кирчев и заместника му Дулев са били привикани в кабинета на Кирил Петков, където премиерът и вътрешният министър Рашков са им давали указания как да арестуват Борисов, Горанов и Арнаудова.
Игнорирането на главния секретар на МВР е голям скандал, защото по закон той е най-висшата професионална фигура в министерството и той разрешава подобни операции, както и разписва исканията за СРС. А министърът е политическо лице. В случая има куп закононарушения.
19.
Зае.и
25.11.2022 20:12:52
36
46
Че кода е публичен от месеци и партиите има достъп, но нито герб нито бсп са отишли да се запознаят. Що за тъпотии. Комунистите ако си въобразяват, че избирателите им ще направят пътека с хартиена бюлетина....
18.
Хаха
25.11.2022 20:11:57
25
39
Кво правите с тез палци е флагман той все едно Кирил Петков ги натиска ахаха
17.
Дъртите комунета не харесват това
25.11.2022 20:07:48
40
35
Младежите на БСП в София се опълчиха на партията за хартиената бюлетина
От Младежкото БСП-София излязоха с позиция срещу исканото от ръководството на собствената им партия премахване на изцяло машинния вот в големите секции.

"Без решение на нито един от колективните органи на партията, както и в разрез с досегашната си линия на поведение по темата, парламентарната група на "БСП за България" внесе в Народното събрание искане за спорни промени в Изборния кодекс по отношение на метода на гласуване, както и предложи за председател на 48-то Народно събрание личност от партията- олицетворение на модела на задкулисие и корупция. Тази липса на последователна политика гарантирано ще доведе до още по-голям срив на общественото доверие и до неизмерими щети върху облика на БСП. Нещо, което ние, младежите на Младежкото обединение в БСП-София, не можем да допуснем", се посочва в позицията.
16.
Карадайъ
25.11.2022 20:07:23
19
30
Много искам да натегля Кокорчо.
15.
Браво за разасненеята
25.11.2022 20:03:59
28
51
Ясно е как и защо се получиха разминаванията на гласовете според преброените контролни разписки и според машинните протоколи, според които са определени резултатите? Има ги на сайта на ЦИК. И "по случайност" винаги с по 3-4 гласа в повече отчитат машините в полза на ПП и ДБ, съответно по-малко за ГЕРБ. Вчера от парламентарната трибуна бяха показани конкретни протоколи. При повече от 12 хиляди секции, ако машините надпишат по 3-4 гласа за всяка от тези две партии, това са повече от 60 хиляди гласа - стигат за почти цяла парламентарна група. Защо ЦИК не излиза с доклад от проверка и съпоставка на машинните гласове и контролните разписки във всички секции? Защо общественият съвет на ЦИК, които се е хвърлил на амбразурата да брани машинното гласуване, мълчи по тази тема?
14.
pomnite li
25.11.2022 20:02:02
37
34
Арестуваха Бойко Борисов. Задържани са също Владислав Горанов, Менда Стоянова и Севделина Арнаудова.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е арестуван при операция на Главна дирекция "Национална полиция". Задържани са още няколко души от ГЕРБ. Акцията е във връзка с обявените от Лаура Кьовеши сигнали за престъпления в България. Арестувани са и още няколко души от ГЕРБ, сред които бившият финансов министър Владислав Горанов, бившата депутатка Менда Стоянова, както и личният пиар на Борисов Севделина Арнаудова.
13.
...
25.11.2022 20:00:59
3
1
Ние ще изчакаме за кодовете на дочените, да не вадим потурите от чеизите.
12.
chicho
25.11.2022 20:00:38
29
11
ALO ZASTO NE PISHETE ZA MAFIATA GERB DA NE BI VECHE TE DA PRITEJAVAT TAZI MEDIA?
11.
333
25.11.2022 19:59:22
24
13
Alo Svilenski --- mnogo mi haresaha kak GERB osraha Troikata i samo za 7 godini veche se razpada.
10.
До 3 АсенЯ няма висше образование
25.11.2022 19:57:36
29
59
Асен Василев няма висше образование, твърдят топфинансистът Кольо Парамов и адвокат Даниел Божилов. Зоват го да
покаже дипломата си от Харвард - не открили следи от нея!
*Издирването на документи за завършено висше образование от Асен Василев в Харвард сочи, че той наистина е пребивавал там, но само 3 семестъра на подготвителни курсове, за да постъпи на редовно обучение*. За самото му обучение няма и следа, както няма и следа от документи, доказващи, че има бакалавърска или магистърска степен
9.
*********
25.11.2022 19:57:13
5
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
До 1
25.11.2022 19:53:21
43
35
Бе не съм видял да арестуват някой от пп, ама висши представители на гроб ги задържат за кражба на евросредства. Хахахахаха!
7.
*********
25.11.2022 19:52:10
2
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
6.
Малоумни комунисти
25.11.2022 19:50:20
27
45
Министерството на електронното управление спази закона и на 28 септември 2022 г. предостави достъп до изходния код на машините за гласуване на всички регистрирани политически наблюдатели, които имаха интерес, посочват от пресцентъра на ведомството. Това се случи за първи път, след като с решение № 1389 от 5 септември 2022 г. Централната избирателна комисия разреши достъпа до изходния код на регистрираните политически наблюдатели по процеса на удостоверяване, който се проведе в Министерството на електронното управление, се отбелязва още в съобщението.

Вчера лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Стара Загора, че машините за вота на 2 октомври са били „пипани 100%“. Той поиска от ЦИК да разрешат на компютърните специалисти от всяка една партия да видят какво става със софтуера, когато имаш кода. В отговор на това бившият министър на електронното управление Божидар Божанов написа във фейсбук профила си, че достъп до кода е бил предоставен преди изборите. По думите му не са се явили представители на ГЕРБ.
5.
До 2 личи си че си трол на ПП
25.11.2022 19:50:02
41
57
Неграмотно крещиш на шльокавица, защото не си българин, а разградски,ляв педал на Прокопито!
Хайде у лево към АсенЯ, да те клеца Спеца!
4.
путкин
25.11.2022 19:47:53
35
32
гроб тролчето се е развихрило тука по политическите "новини". Интересно ми е дали си едновременно и путинопоклонник/четирихилядник :):):). Сега чакам да почнеш да обясняваш, че съм агент на Прокопито...
3.
daaa
25.11.2022 19:47:32
37
29
ako ste pishete za politika Flagman pishete kakva e razlikata mejdu chovek zavurshil pojarnata i chovek zavurshil Harvard Business University, razlikata e mnogo goliama.
2.
33
25.11.2022 19:45:59
42
34
TAZI MEDIA RABOTI SAMO ZA GERB TAKA CHE NE SI TOLKOVA SA PROSTI I SI MISLIAT CHE NIE NE CHETEME CHE NIE NIAMAME FACEBOOK CHE NIE NE ZNAEM CHE GERB GUBIAT I CHE NE MOJE DA NI PROMENITE MNENIETO.

DOLU MAFIATA GERB.
1.
Много съм доволен
25.11.2022 19:40:58
63
64
Една по една излизат далаверите на ПростоКирчовците!Всичко държаха, от всичко се облажеха подлогите на Прокопиев и мафията!
Следва Гешев и към бай Ставри, танцувайки леткис!
Ще има справедливост!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори