×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рейзи нареди листата на ГЕРБ, Дилов-син бесен на предателката Германова


Рейзи нареди листата на ГЕРБ, Дилов-син бесен на предателката Германова
Мощната Красимира Германова показа задната си част на ОДС, Синята коалиция и прочее лилипути в политиката и стана трета след Рейзи и Стоянова в листата на ГЕРБ
31 Август 2011, Сряда, 13:52 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Никой от автентичната партия на Борисов не получи избираемо място, Гребенаров изобщо липсва

Кандидатът на ГЕРБ за кмет в Созопол – Панайот Рейзи, който се отрече онзи ден от регистрацията си като кандидат на ОДС - структура, представлявана от най-близкия му човек Красимира Германова, днес си е наредил сам и листата на Бойко-Борисовата партия.

Бесове.бг узна, че водач на листата на ГЕРБ в община Созопол е самият Панайот Рейзи, на второ място е заместник-кметът на Панайот Рейзи – Катя Стоянова, на трето място е председателката на доминирания от Панайот Рейзи Общински съвет в Созопол – Красимира Германова, на четвърто място е настоящият кмет на град Черноморец Добри Добрев – най-верният му съратник от последното десетилетие и в ССД.

В листата отсъстват имена на номинирани от автентичната общинска организация на ГЕРБ, която и до този момент се оглавява от областния управител Константин Гребенаров.

„Да, аз съм председател на общинската структура на ГЕРБ, подчертавам - все още, това което имате като информация е вярно, но списъкът не е окончателен“, каза областният управител Гребенаров. Гребенаров сам отказал пред Цветан Цветанов да бъде част от тази листа. Това, по думите му, е станало в централния предизборен щаб, в присъствието на самия Рейзи.


Двамата верни заместници на Рейзи този мандат – Симеон Симеонов и Катя Стоянова. За бъдещето на Симеонов в екипа му още нищо не се знае


Циркът предстои, защото в Созопол е пристигнал Любен Дилов-син, за да обира срамовете на сините. Той е един от съпредседателите на ОДС, което пък е партньор на Синята коалиция. Това ОДС бе упълномощило да го представлява Красимира Германова. Преди десетина дни Германова е била човекът, който внесъл документите за регистрация за участие във вота и за издигането на кандидат-кмет. „Не може да бъде!“, възкликна една от най-видните фигури на ОДС в региона – д-р Михаил Баев, председател на Партия „Радикали“ на Евгени Бакърджиев. Самият Баев дал пълномощното на Германова да действа от името на ОДС. Той потвърди, че имало решение кандидат за кмет на ОДС там да е Панайот Рейзи, а Германова да получи подобаващо място в синята листа.


В категории: Созопол


10 съвета за по-бързо зачеване
10 съвета за по-бързо зачеване 11/06/2024, Вторник 20:41 3
Флагман.БГ Кобрата влиза в култово риалити Кобрата влиза в култово риалити 11/06/2024, Вторник 19:00 3
42
Коментара по темата
42.
Махно
29.09.2011 20:31:19
2
1
Всички от листата на ГЕРБ-Рейзи са доказани крадци.Но проблема е друг.Те докараха в града ни пълчища от цигани.И съвсем скоро ще почувствате това.Пред кметството е циганско зборище.Това ли е нашия град?Цяла България е скочила на крак а вие гръцки мишки си траете.Е да ви е честито новото старо крадливо началство
41.
пътуващ
07.09.2011 08:35:16
0
3
Радвам се, че някой е споменал все пак и думичка за образование! Училището в Созопол е до 8 клас /пак както на село/. Децата ни са принудени да пътуват и зиме и лете до Бургас. Ако някой се замисли, толкова ли е трудно общината да осигури няколко автобуса, които да превозват учениците или поне да поеме част от разходите за пътуване. При положение, че е една от най-богатите общини в държавата. Продават се общински терени, дават се под наем стотици обекти - къде отиват тези пари? Община Бургас прави прави списъци на учениците, които живеят в общината и заплаща 50% за градския транспорт на учениците.
40.
и още
06.09.2011 21:12:32
0
14
Та така и така я подкарахме, нека обобщим какво искаме не само от настоящата управа, а и от всеки един кандидат. Първо, нормални условия за развитие на туризъм вътре в града, а не само в комплексите. Моля не превръщайте плажа на Златна рибка и Градина в нов Слънчев бряг, а организирайте транспорт до там за плажуване, защото местните плажове вече се изчерпват като капацитет! Осигурете паркинги за почиващите или поне вътрешноградски транспорт, за да могат хората да идват без коли! Сега са принудени да го правят, защото не е тайна, че голяма част от туристите предпочитат да плажуват на горепосочения плаж или на Каваците. Осигурете терен за един приличен супермаркет със съответните паркоместа. И оправете най-сетне пътя на Буджака и стария път за Черноморец - вече и в селата пътищата са по-добри. Второ, помислете за откриване на работни места за местните. Ако не са достатъчно квалифицирани за работа в новопостроените комплекси, то може би трябва да се обърне повече внимание на образованието в Общината? Трето, и риболовът вече не може да се нарече местен поминък, защото се превърна в индустрия. За обикновените рибари с лодките уловът от година на година намалява, но затова пък корабите продължават да ловят рибата с хайвера. Четвъртото е за пречиствателната станция, но там за всички е ясно, че е един от първите приоритети. Ето това ще ни накара да живеем по-добре, не табелките с имената на улиците.
39.
до 38
06.09.2011 20:37:10
0
6
За нас, по-неосведомените жители на Созопол, ще бъде полезно да ни запознаете с коя заповед и какви мотиви е върнат от Областния проекта за поликлиника. Странно защо по отношение на поликлиниката винаги се коментира липсата на инвеститор, а не някакви препиятствия от Областния, това сега за пръв път го чуваме и е нормално да си задаваме въпроси. Колкото до това дали ще има поликлиника - много е съмнително наистина, но не е въпросът дали някой ще го направи или не, а дали е целесъобразно и икономически изгодно да функционира подобен обект при има-няма 5000 души население. Второ, що за специалисти ще бъдат привлечени, при положение, че заплащането зависи от количеството пациенти, независимо дали ще бъде платено или по здравна каса. Въобще много абстрактна идея... По-добре да се наблегне на останалата инфраструктура - един супермаркет няма като хората в града, лятно време в Болерото се чака по един час пред щандовете и касата. Така туристи не се привличат и задържат.
Говорят иначе всички кандидати и за местните поминъци - рибарство и туризъм, но нещата все повече се изместват от сферата на поминъка в сферата на едрия бизнес, защото местните с това вече не могат да се препитават. Има комплекси например, които се е разрастнаха по площ колкото Стария град, а през този мандат купиха още колко, 100-200 дка общинска земя? За капак на всичко е публична тайна, че предпочитат да не наемат местни хора, така че не само туристопотокът се измести към големите комплекси, ами и общо взето не се разкриват почти никакви работни места, освен за сервитьори и кухненски персонал! Това ли е светлото бъдеще за местните?
38.
до 777
06.09.2011 19:24:21
8
5
Поликлиника можеше да има още през този мандат, ако Клатикуров не бе връщал няколко пъти решението за обособяване на парцела. Така също и за автогарата.
А що се отнася, че и в села с 300 души има указателни табели, това мойто момче се нарича стандарт.
Омаловажаването не може да изтрие направеното, а само да изхвърли като мръсна пяна неудовлетворените дебили.
37.
777
06.09.2011 10:21:09
3
6
На тосподин Малкия му е малко всичко. Паметта му е къса, дребна е и душицата му, след като за него табелите на улиците са най-важното нещо. Какво ни топлят тези табели, не си знаем адресите ли? Или може би туристите не могат да се ориентират през зимата? Във всяко село, в което има над 300 жители също са обозначени улиците. А поликлиника щяло да има - кога ? След следващите 4 години, когато пак предизборно ще ни обещаят!
36.
рибар
05.09.2011 22:13:27
1
2
Дъртата маря Лулева се наместила в листата на Рейзи. Тя от автентичаната партия на Бойко ли е бе Касабова.
35.
малкия
05.09.2011 17:41:22
5
2
Уважаема 777
Явно е, че Созопол не е Византийски град, ако искате Византия хванете си автобуса от Приморско, Равда или Несебър и отидете при вашите роднини, защото видно от изявлението вие и без това не живеете в Българският Созопол. Само да Ви припомня, че допреди 3 години бяхме позабравили и имената на улиците си / просто нямаше указателни табели / , много скоро ще имаме и болница и причистватена станция, а за магазините .... имаме такива каквито заслужаваме. Пак Ви поздравявам пресъпи Византийци / щото мнооого скъпо ни струвахте последните години/ !!!
34.
panaot
04.09.2011 20:05:50
0
1
Такива сме си.И си заслужаваме управниците, защото можем само да гово рим по масите и анонимно по форумите. Нямаме гражданско общество, да така е, но няма и да имаме докато сме мишоци. Никой не гласува, а после се оплаква от управлението. Сами сме си виновни!
33.
до 30
02.09.2011 17:11:56
0
8
Най-главното не си разбрал - не ги променя властта, те са си такива, но добре прикрити. Колкото по-харизматични и привлекателни в началото, толкова по-обиграни са всъщност. Случаен човек в политиката не може да влезе, така са устроени нещата. Докато няма гражданско общество все така ще се лутаме и разочароваме. Каквито хората, такива и политиците. Защото всеки се интересува само за себе си. Ето поредния пример, тук от Созопол - 40 човека седят и гледат как се дави дете. Пушат цигари, даже снимат. Защо се чудим тогава, че и политиците ни са такива?!
32.
777
02.09.2011 17:04:14
2
10
Уважами г-н МАЛЪК,
Припомнете на „византийците“, какво им се е подарило и построило, че паметта им е наистина къса. Може би Вашата не е в добро състояние! Да ви попитам: Ако недай боже някой се разболее или му се случи нещо, което изисква бърза лекарска намеса към кого ще се обърне? Към личните лекари, които имат работно време и не са на 24- часово разположение? Или може би към Бърза помощ, която разполага с 1 една линейка за цялата община? Прословутата поликлиника, която обещаваше г-н Рейзи преди 4 години така и не беше започната, а може би и терена който е отреден за нея е вече продаден. Да припомните и за обещаната нова автогара, каквато също няма. За тоновете фекалии, които се изливат в морето, защото и Пречиствателна станция няма, а беше обещана да се довърши. Да знаете в Созопол да има голяма строителна или хранителна верига за улеснение на населението /каквито има в Приморско, Поморие, Несебър, Равда и т.н./? Да знаете нещо за трудовата заетост на населението в Созопол /само сезонна за 3 месеца, а останилите 9 месеца?/? Много въпроси, на които отговор няма, защото и на г-н Рейзи му е къса паметта и не помни, какво е обещавал.
31.
analiz
02.09.2011 16:54:18
2
3
ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Точка първа и единствена:
Предлагам да регистрираме ПАРТИЯ НА ТЪПИТЕ - ПНТ.
Гласувайте.
30.
analiz
02.09.2011 16:47:59
0
3
И аз съм от тъпите...
Не мога да си обясня защо човек като влезе във власта веднага се променя, като хамелеон. Партии, идеи, мечти отиват по дяволите.
Тъп съм явно, защото не мога да разбера как човек променя мирогледа си на 180 градуса и то по няколко пъти.
Явно власта е хубаво нещо, щом се натискат. Няма значение от кои си и колко пъти си ги сменил. Тук за морал няма мяста, както и за роднини, близки, приятели.
Важното е да си на гребена на вълната.
Много съм тъп........ но искам и аз.... поне да почуствам, че живея в нормален град.
29.
до 28
02.09.2011 16:40:52
0
8
С малко уточнение, че повечето благини бяха направени чрез средства от различини проекти, след приемането на България в ЕС. Което просто съвпадна с мандата на настоящия кмет. Много общини дръпнаха напред, благодарение на проектите, не може да се отдава всичко това само на личностни качества. Иначе беспорно се наблюдава развитие на града, но има още много какво да се желае.
28.
малкия
02.09.2011 15:00:21
12
3
Много поздрави на всички византийци.!!! Много бързо забравихте какво Ви се направи и подари през последните 4 години, много Ви е къса паметта, много. Кмета направи толкова за града, колкото не се направи за последните 30 и повече години. Молете се да не се откаже сам от поста, че тогава всички сме в 1ви клас....
27.
от София
02.09.2011 13:53:00
6
12
Няма спасение за града на Спасението! Просто население прост кмет. Как за 4 години никой не му каза на този човек, че трябва да се ограмоти. Как никой не се потруди да му напише два-три реда при отриване на празниците „Аполония“ /и не само там/ та да не му берем срамовете. Миналата година беше „попътен вятър на кораба „Аполония“, тази година даже не знаеше кое поред издание на Аполония е! Невежество и простота лъха и от външния му вид. В българския език има и други думи освен ВЗЕМАМ, ДАВАМ и ПАРИ г-н Рейзи! Как имаше наглостта да заяви пред Нова телевизия, че тротоарите и улиците били общинска собственост, като е дал под наем и малко останалите свободни терени за платени паркинги. Къде тогава да паркират туристите /които и без това от година на година стават все по-малко и по-малко/? Колко е срамно и жалко да гледаш как местното население се бие, дърпа и скубе за всеки слизащ от автобусите турист! Колко е абсурдно да седиш на стол посредата на улицата и да подвикваш на случайните минувачи „Квартири предлагаме! Заповядайте! По 10 лева ги даваме“! Иначе се очаквало ръст на туристическия сезон в Созопол – поредната лъжа. Но както вече споменах прост народ, прости управници! Да ви е честит новия-стар кмет Ганьо Балкански!
26.
кака Елка
01.09.2011 14:35:30
20
9
Герб ще победи в Созопол, в лицето на кандидат кмета , Рейзи.За всички созополчани това е най-доброто решение.Той може и знае как се управлява град-държава.Най-хубавото е че държавата е зад него е ще задминем Царево, Несебър, Помарие.Ще бъдат насочени много инвестиции в общината.Победи на първият тур Рейзи и не хаби пари за втори тур.Успех за здраве и благоденствие на Созопол...
25.
mesten
01.09.2011 02:45:19
14
9
Здравейте измислени герберчета. Много ми харесва бясното безсилие, което се лее от вас. Доскоро превъзнасяхте по форумите Гребенаров и Герб, а сега плюете вашата партия. Не се учудвам на коментарите ви по-долу. Те са естествената първична реакция на така наречената ви измислена групичка на созополския герб. Вие отново сте празнословни в жалкия си опит да демонстрират някаква мисловна дейност. Ама какво да се прави толкова ви е капацитета. Не се хабете с вас и без вас РЕЙЗИ пак ще е КМЕТ.
24.
до всички
31.08.2011 22:41:58
6
6
Всички говорите за чест, достойнство, морал, далавери, интереси, кражби и т.н. , но никой от вас не излиза с факти и с истинското си име. Защо??? Защото ви е страх и не знаете на кого ще се кланяте и на кого ще лижете д...то след 23.10. По долно нещо от това ваше поведение здраве му кажи.
23.
до истинския гербер
31.08.2011 19:55:23
5
11
Ако говорим за история, за да са светнати и младите хора тук, трябва щом си казал А да кажеш и Б. Герб Созопол започна от Мархолев, но тъй като предстояха избори и Рейзи и кохорта се бяха изпокарали със Софиянски и Любен Дилов /разбира се за далаверата/,също както и сега реши да се подсигури от няколко места. Женичката Му /не нотариуската/ организира групата на шаро за новата партия Герб и от кумова срама сложиха мъжа на Германова за председател.Всички първи бяха изритани, междувременно Панайотчо успя да вземе печата на ССД и регистриракоалиция "Фар".Меракът му беше на два стана да тъче, че и на три ,затова от София поискаха Гребенаров да оправи бакиите тук.Не успя пъкленото му дело да играе с две листи и Герб да го подкрепя като бастунче.Разбира се Гребенаров не си правеше илюзии,че ще стане кмет на тези избори, но изчисти Герб от прошляци и крадци, както и привлече млади хора,различни от гореописаните.А какво направи за Созопол, не е нужно да се пише,защото всички пари,които Правителството отпусна за Созопол, са негова заслуга. А решения на съветниците връщат всички областни управители до днес, защото "са много кадърни"и Рейзи и Катя и Красимира!! Защото решенията са незаконни и са против интересите на гражданите на Созопол. Защото няма нито едно решение на човек от Созопол, което да е върнато! Защо ли? Защото нашите хора не са алчни и не посягат на общото! Защото и лакомията трябва да е с мярка!А кой има" мания да става кмет на всяка цена" е излишен въпрос след последните изпълнения на Рейзи.
22.
защо
31.08.2011 19:30:48
7
11
Защо жалко за Гребенаров, той си е жив и здрав,дай Боже дълго време!Жалко за ГЕРБ, или по-скоро-да им е яко дупе. Грешно Панайотчо си мисли,че Гребенаров ще го остави да краде и плячкосва Созопол на воля. Пинко е на половина созополчанин и затова сметките му са криви. Настъпи созополчанин по мазола, пък гледай след това. И правилно! Всяка жаба да си знае гьола.Очакваме изненади и то положителни!
21.
gerber ot istinskite
31.08.2011 19:26:43
9
10
Истината за ГЕРБ Созопол е че комунистите\социалистите\разбиха истинската структура на ГЕРБ Созопол.Внедриха в нея Гребенаров. И кой беше ГРЕБЕНАРОВ?Кой го познаваше от града?гАми замислете се сами.Как се достигаше в структурите в които той беше работил?Разбира се не без роднинските връзки на старите комунистически роднини и приятели.Спомнете си кои бяха около него-Млади "надеждни"кадри като Пинелов младши работещи упорито като вестоносци на кмета на БСП в Созопол Караманова и стари изпитани кучета като Порожанова.Какво знаеше Гребенаров за проблемите на Созопол?Не му и трябваше да ги знае.Целта бе да стане кмет.Но той нямаше никакъв шанс да бъде нашият кмет!Но мераците за власт не престанаха и той успя да се докопа до областа. И с какво помогна на родния си град господина от позицията си на областен управител?То не беше връщане на решения на Общинския съвет то не бяха заяждания и злобни коментари /по всички медии/ с Рейзи. И какво спечелихме ние созополчани от неговото високомерие и мания на всяка цена кмет да става. Айде отворковци напишете какво направи той за СОЗОПОЛ. Браво на Борисов оправи една голяма грешка в Созопол.
Разграничи се от провокаторите в ГЕРБ и спаси града ни от пребоядисани комунисти.
20.
svetlina
31.08.2011 19:13:19
2
7
DA VI SVETNA,KAKVO 6TE KAJETE ZA NOTARIUSKATA TOI ZALOJI NA NEJ I GERB GO IZBRA GORKO MU NA SOZOPOL JALKO ZA GREBENAROV
19.
до №16 и 17
31.08.2011 18:29:33
2
5
Човече, евала! Накара ме да мисля, че има надежда за тоя град :))))
18.
AL PETROV
31.08.2011 18:22:49
6
7
ИЗМЕЖДУ К.ГРЕБЕНАРОВ и П.РЕЙЗИ , БОЙКО ИЗБРА .... ПОНКАТА РЕЙЗИ !

ЗАЩО ЛИ !? АМИ СЛЕД ГОДИНА КАТО СЕ ПРЪКНАТ В "БУДЖАКА" и на Т.Н. ШОФЬОРСКИ ПЛАЖ до в.с."ДЮНИ" и ЗАЩИТЕНИТЕ ТЕРИТОРИИ НЯКОЛКО ВЕЛИЧЕСТВЕНИ ХОТЕЛА .... ДА СЕ СЕТИТЕ, ДАЛИ НЕ СА НА БОЙКО или ЦЕЦО .

В ТЕЗИ ИЗБОРИ МИЛИ ЧИТАТЕЛИ и ИЗБИРАТЕЛИ, НЯМА ДА ИМА ПОЛИТИКА. ТЕЗИ ИЗБОРИ СА НАРЕДЕНИ, ЗА ГОЛЯМОТО КОПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ С ПОСЛЕДВАЩО ГОЛЯМО ЛАПАНЕ, НО САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ОЛИГАРСИ НАЛОЖИЛИ ПАРТИЯ "ГЕРБ" (ГЪРБИ, ЕБАВАЙ, РАЗГРАБВАЙ БЪЛГАРИТЕ) ДА ИМ РЕАЛИЗИРА РЕСУРСИ ОТ ВЛАСТА.

ТАКА ЧЕ, ПО-ДОБРЕ ДА Е - ПАНАЙОТ РЕЙЗИ !
17.
впечатлен
31.08.2011 18:05:36
3
9
И да не забравите като му дойде времето(до тогава Господ здраве да му дава) да приберете Рейзи в сребърни кутийки и да ги заровите по острови, морското дъно и други скришни места. След 1000 години някой бъдеш Божидар Димитров ще го открие и обяви за Свети Панчо Созополски! . Така де, нали сте в религиозния бизнес, трябва да се мисли в перспектива:))))))
16.
много тъп
31.08.2011 17:46:19
1
14
Аз съм много тъп созополчанин! И с тъпия си акъл не мога да проумея как стават някои неща. Някой от пишещите тук, тъй като всички са много умни, дали ще може да ми обясни как стават тези неща!? И аз искам да ми издигнете кандидатурата за кмет точно защото съм много тъп. Освен това съм и много прост. По-прост и по-тъп съм от Рейзи, Чесъна, Чушката, Бардука, Тодор Чакъра, даже съм по-тъп и от сейменова и от германова взети заедно! Толкоз мноооооого съм тъп. И ако не стана кмет ще стана шеф на общинския съвет. И тогава ще ви правим много смях , стига да ме изберете. Обещавам че ще правя много смях!
15.
червена гнида
31.08.2011 17:33:05
4
4
Що да не се обидя. В тез форуми само Рейзи и Гребенаров, а ние- червените гниди, къде сме.
Сто години се готвим точно за тези избори в Созопол. И план имаме- ще скараме Коцето и Панайотката и после ще им вземем гласовете на балотажа и ще развеем червен байрак на общината. Затуй сега не плюем и не се мешаме в настаналата касапница, а чакаме да му дойде времето и да ви вземем душите на всички вас рейзевци и гребенаровци.
14.
skifcho
31.08.2011 17:19:57
2
2
ti mai nesto se obidi gnido chervena
13.
skif
31.08.2011 17:07:39
4
4
Много ми хареса коментара до мен, особено за " черната ми душа". Много поетично, все едно е казано от някоя недолюбена госпожица на преклонна възраст.
Душата ми не е черна , а червена, както и кръвта във вените ми ,както и кръвта на загиналите комунисти, мила госпоице, недолюбена, а и останала недооценена.
Венсеремос, камаради !
12.
do skif
31.08.2011 16:45:33
2
8
Мили ми смехурко skif, не виждаш по далеч от носа си .Ще те открехна партията в лицето на Борисов предложила е на Гребенаров преди много много време това място. Но уви приятел всяко нещо на тази земя си има цена,дори и премиера, сиренето е с пари и пластичната операция която ти е нужна за да скриеш поне малко от грозното си лице също, но повярвай ми на този свят няма толкова много пари които да скрият недостатъка на черната ти душа.ГЕРБ показаха истинското си лице.
11.
skif
31.08.2011 16:36:30
3
10
Ами ако не бяха лакоми Гребенаров щеше ли да приеме унижението ? В надежди за кметски пост и компенсаторни жестове е готов на още унижения. Ако него имаш предвид ,че герберите са лакомви ,прав си.
10.
Аз
31.08.2011 16:32:01
1
12
Най-после се развърза Гордиевия възел.Ясно е че и Бойко си има цена щом Наполеончо -Рейзиев го е купил.Честито Гербери лъсна ви лакомия задник
9.
един от ГЕРБ
31.08.2011 16:31:39
2
8
И коя е автентичната партия на Борисов?
Тези, които учредиха партията и тези, които създадоха структурата на движението в Созопол те са автентичната партия на ГЕРБ. Самозванецът е парашутист, дошъл на топло за неясни заслуги.
8.
НАБЛЮДАТЕЛ
31.08.2011 16:28:56
6
1
МИЛИ ХОРА, НЕ СЕ ХАБЕТЕ С ЛОШИ МИСЛИ И ДУМИ. НЕЩАТА СЕ ПОДРЕЖДАТ КАКТО ТРЯБВА И ОТ КОГОТО ТРЯБВА. ЦЯЛАТА ПОМИЯ КОЯТО ИЗЛИВАТЕ ТРОВИ САМО САМИТЕ ВАС.
7.
мрън-мрън
31.08.2011 16:24:23
3
3
А бе какъв политически лидер е Любен Дилов. Рогоносец!
6.
Бяс от Бургас
31.08.2011 16:10:36
2
9
Отвратена съм от ГЕРБ, нищо, че някога гласувах за тях! Няма такива подлоги! Тази есен пак ще гласувам за един от малкото им кадърни кадри встраната Митко Николов, но за други общински съветници. Тези гнусотии като Диана Йорданова, Людиев, Маджарова просто няма да се възползват от моя глас и от гласа на моите приятели и близки, които повръщат при вида им. Да видим какво ще правят Бойчев и сие като в следващия мантат на това правителство няма да ги има. На такава гадост човек рядко може да стане свидетел. Само горко на Гребенаров, един от малкото дето си стоеше на мястото. Е пък ГЕРБ пак показва как прецаква ближния, кой ли ще е следващия...
5.
до стою от Созопол
31.08.2011 15:51:15
4
8
Може би искаш да кажеш за хитри алчни даващи и взимащи подкупи такива каквито всъщност сте всички привърженици на Рейзи.Нямате ли лична облага сте недоволни.Що се отнася до мощната Красимира и алчната веселийка Катя те и лайната на Зейзи ще ядат само да са във властта.Натях думи като честност коректност не са им познати.
4.
стою от Созопол
31.08.2011 15:39:12
12
5
Политиката е за умни и пробивни хора.От всяко дърво свирка не става.Рейзи бъди такъв какъвто си.Да си жив и здрав.А на твоите противници, да те следват и да се учат на политика...
3.
созполски гергьовец
31.08.2011 15:33:17
3
11
Любо Дилов може да е ядосан само от фактът, че морето е много бурно тези дни и не става за гмуркане! Всяка година по това време е в Созопол покрай Аполонията. Движение Гергьовден е обявило още преди няколко месеца, че ще издигне друг кандидат за кмет на община Созопол(заедно с ДСБ), така че нямаме нищо общо с изпълненията описани по-горе!!!
2.
любопитко
31.08.2011 15:11:11
4
10
А каква е ролята на лидера на СДС Созопол г-н Стою Недин в тази завера? Той отново ли ще мине между капките? Запознати твърдят,че всички те вкупом са разработвали тези схеми, а Любен Дилов бил ядосан?!! Ами той не е ли сърбал попарата на Рейзи от Гьоргьовден,че се доверява пак на тази личност и нейните подлоги? В Созопол нищо ново не се случва, всичко е очаквано!
1.
тъжен
31.08.2011 14:41:10
6
17
Дали някой, някога ще разгадае тъмните задкулисни игрички на "честните" Рейзи, Стоянова и Германова? Централните ръководства на партиите се доверяват на личности, които не познават добре, и от това стават за смях.Друг е въпросът,че Рейзи и сие са се разкрачили в толкова партии, което напълно отговаря на клюката: Рейзи се тресе от страх за бъдещи разкрития, ако не стане кмет. Защо ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Най-емблематичният клуб в Бургас става на 5 години! Най-емблематичният клуб в Бургас става на 5 години! Очакват ви много емоции до сутринта Пияна украинка с лъскав Лексус побърка ченгетата в Поморийско, щракнаха белезници и на спътника ѝ Пияна украинка с лъскав Лексус побърка ченгетата в Поморийско, щракнаха белезници и на спътника ѝ Тя също е арестувана, а автомобилът ѝ е иззет Бившият пандизчия Зенел си хвана такси за Поморие, а после избяга без да си плати Бившият пандизчия Зенел си хвана такси за Поморие, а после избяга без да си плати Няколко дни по-рано 24-годишният Зенел задигнал чантичката на софиянец от плажен бар до к-с "Сънсет Ризорт" Бургазлията Стоил от наркосдружението криел дрогата в черно Ауди, а сделките правел на паркинга на Лидъл и Метро Бургазлията Стоил от наркосдружението криел дрогата в черно Ауди, а сделките правел на паркинга на Лидъл и Метро 35-годишният мъж често отивал на уговорените срещи със семейството си, било перфектният параван Реакциите след оставката на Нинова: "Това е поредното шоу" Реакциите след оставката на Нинова: "Това е поредното шоу" Бившият лидер на партията Сергей Станишев обяви, че стъпката с оставката на лидера на БСП е била неизбежна Кобрата влиза в култово риалити Кобрата влиза в култово риалити Информацията идва от запалени фенове на риалити шоуто, според които той ще бъде големият коз на продуцентите, с който ще си гарантират голяма гледаемост Чалгари ли станаха тези рапъри Чалгари ли станаха тези рапъри С този сингъл момчетата ясно заявяват, че за тях няма граници в създаването на музика и стремежът им винаги е бил да я споделят с максимално широка аудитория Преместиха концерта на Black Metallica Tribute Преместиха концерта на Black Metallica Tribute Концертът ще се състои от 20:30 часа в бургаския клуб "DOC 5" Извънредно! Избухна първи голям пожар, гори житен блок край Русокастро Извънредно! Избухна първи голям пожар, гори житен блок край Русокастро Днес започна жътвата НАП проверява фирми, свързани с Ивелин Михайлов от "Величие" НАП проверява фирми, свързани с Ивелин Михайлов от "Величие" Изпълнителният директор на НАП поясни, че фирмите на Михайлов имат натрупани данъчни задължения
Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Този български инфлуенсър си поръча чипс от кокоши крака в Южна Корея Тук има много интересни неща, кухнята е много различна и вкусна, например предлагат на пазара чипс от кокоши крака, разказа Сашо Кадиев Това е най-редкият зодиакален знак Това е най-редкият зодиакален знак Най-често срещаният е Скорпион  Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Тя беше секссимвол, а сега вече е фермерка Памела Андерсън продаде къщата си в Малибу и отиде на село Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори