×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • ГЕРБ-СДС печели изборите, седем партии влизат в НС
  • Президентът Румен Радев ще участва в срещата на страните от формата Б9 в Рига
  • Жълт код за опасна жега в цялата страна, температурите скачат до 39°
  • Изчезна самолетът с вицепрезидента на Малави
  • Vivacom тества първи в България най-новата мобилна технология 5.5G
  • „Булгаргаз“ предлага спад в цената на газа за юли
  • Руска хакерска атака остави без кръв болниците в Лондон
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Областен управител говори за кмет в среден род и намеква, че е луд


Областен управител говори за кмет в среден род и намеква, че е луд
Култов кадър от 2007 г., когато Константин Гребенаров пак бе кандидат-кмет на Созопол. Дали сега двамата под него ще заложат на Рейзи?
03 Юни 2011, Петък, 13:13 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, Снимка архив besove.bg

Докато Константин Гребенаров бе в Брюксел, в родния му Созопол спретнаха номер – появи се публикация, че Рейзи е кандидат за кмет на ГЕРБ

Има едни лица, които непрекъснато си повтарят едно и също нещо и в един момент почват да вярват, че то е истина. Знаете къде е мястото им.

Така реагира областният управител на Бургас Константин Гребенаров на въпрос на besove.bg  доколко отговаря на истината публикация в авторитетния всекидневник "24 часа", появила се във вторник затова, че кметът на Созопол Панайот Рейзи ще бъде издигнат за втори мандат от ГЕРБ. Нещо повече – вестникът уточнява, че на 25 юни самият премиер Бойко Борисов ще пристигне в Созопол, за да открие обновената с правителствени пари църква „Св.св.Кирил и Методий“ и ще използва приятния повод, за да обяви кандидатурата на Рейзи.

Публикацията се появи в ден, когато на всички политически играчи бе известно, че Гребенаров – конкурентът на Рейзи за кметското кресло, е в Брюксел в тридневна командировка и няма как да реагира. „Какво да правим сега – като вече съм обещал да давам рамо на Гребенаров?“, обади се за съвет в редакцията ни мастит бизнесмен, който има сериозни инвестиции в общината. Ето какво казва още Гребенаров след завръщането си от Брюксел:

– Г-н Гребенаров, действително ли има номинация на Рейзи за кандидат-кмет на ГЕРБ?

- Моля ви се, ГЕРБ е сериозна партия, аз това лице не съм го виждал сред номинациите нито за кмет, нито за съветник. Никъде не съм го срещал.

- Вие ли сте общинският лидер на ГЕРБ в Созопол?

- Да, аз съм и не знам защо изразявате съмнение. Има три номинации – моята и на още двама - Георги Пинелов и общинския ни съветник Тодор Чакъров. Повтарям – това лице го няма никъде! То търси начини да си върне поне малко от загубеното доверие и говори лъжи, заради големия страх, който го тресе. Прекалено много хора има излъгани.

– Бойко Борисов пристига на 25 юни в Созопол и това ще е датата Х, на която ще стане ясно кой от двама ви ще застане от дясната му страна.

- Не ми говорете така! Вие знаете много добре, че сумата за реновирането на църквата „Св.св.Кирил и Методий“, която отпусна правителството  бе пренасочена от общината към църковното настоятелство, защото този човек е лъжец. Разберете – 4 години той лъже – няма ляв или десен, той просто е крадец.

- Да, но изглежда има подкрепата на един от двамата важни мъже в ГЕРБ – на Борисов или на Цветанов? Кога за последно Вие сте се виждали и сте разговаряли с тях?

- Водих личен разговор с Цветан Цветанов преди точно две седмици в София, с премиера в същия ден, след заседание на МС.

- Защо ходите по чужбина, виждате, че във ваше отсъствие се разиграват игри, които са във Ваша вреда?

- Бях с делегация по покана на нашия евродепутат Андрей Ковачев, запознахме се с работата на парламента. Аз съм областен управител, не съм в предизборна кампания.

- Г-н Гребенаров, много се палите, но ако разберете, че не Вие сте кандидат-кметът в Созопол, ще напуснете ли ГЕРБ?

- О-о, не ме вкарвайте в такива схеми. Всичко, което е произлязло от устата на това лице е несериозно, безсмислено е да коментирам.




79
Коментара
79
Коментара по темата
79.
Калоянов
16.11.2014 22:47:33
0
1
tuk se trepat da pishat dve debeli,grozni i izfitkali jeni4ki!Prosti im gospodi te sa ot4aqni i nasrani
78.
Някой си
20.09.2011 13:46:13
2
5
Жалки сте созополчани,в това да се самоизяждате и завиждате,да клюкарствате и да се кълнете едни други се оставихте да ви управляват дебили и тунеядци да си пълнят кесиите за ваша сметка а Созопол все повече прилича на сметище пак гласувайте за Рейзи той има какво още да продаде!А вие отново ще плюете и ще си ядете по между си от завист!
77.
Браво
03.07.2011 09:29:32
5
3
Само така, Гребенаров! Мачкай, Джуджето! Само така, с твърдост, ще докажеш, че ставаш за кмет. Наполеончо в затвора!
76.
Калоянов
22.06.2011 16:51:30
7
4
Божко,Божко я кажи колко от ноционалните реликви антики изчезнаха от сцената?Дали пък някой от Пловдив няма да дръпне завесата и да лъснат далаверите ти.Сега имаш ново амплоа-явяваш се като меценат на прочути магураджий.
75.
АЗ
22.06.2011 12:13:18
4
5
Не бих се очудил Бойко да застане зад Рейзи.Нали Божидар-лъжеца е купения агент.Един човек роден предател и доносник си умира такъв.А лъжливия Божидар одавна е купен.
74.
любопитко
21.06.2011 21:26:50
8
2
Не разбирам за какво ми слагате минусите-защото няма такова допитване,или защото не е само за двама от всички кандидати за кмет на Созопол? Дане би да слагате минуси за истината? Ми не всеки може да лъже като вас и при това така префинено,бе хора. Все пак в Созопол не живеят олитуфрени.
73.
любопитко
21.06.2011 07:49:57
7
5
Разбрахте ли бе хора,че на Пинко му треперят гащите от страх? Уж не му пука, уж е сигурен че ще спечели изборите, ама мяай не е, поръчал си допитване от агенция в селата и Созопол, за да види кой ще спечели. И смях- Той или Гребенаров.Ами няма ли и други кандидати бе кмете?Ама личи къде те стяга шапката.
72.
от-до
20.06.2011 15:07:22
7
2
Полковник много рано се включи в анкетата.Стила ти е ясен а интереса ти още по-ясен.Колко ще ти кихне кметчето ти?
71.
до Созопол
20.06.2011 10:24:41
7
2
А ти № 69 можеш ли да кажеш един вестник,който да не хвали кмета?Сигурно ще се затрудниш, но няма да си зададеш въпроса- защо? Ми просто е- който си плаща, не го закачат. Що се дразниш? Боли ли от истината? Така ще е ,наистина не сме късопаметни, пък и няма време да забравиме простотиите на Рейзи.
70.
до Созопол
20.06.2011 10:02:39
8
2
Смешко си човече. Започвам като начало - собствен вестник, Бургас днес и утре и телевизия СКАТ-официално с парите ни, агенция Фокус, вестник Фактор,24 часа и труд-морските и да не продължавам къде още си плаща твоето изчадие Рейзи.Пък и за намеците ДС,МС и т.н-по-добре агент като Божидар Димитров, отколкото крадец-магураджия като Панайот Рейзи.
69.
от Созопол
19.06.2011 23:05:43
2
12
И като плаща Рейзи, къде го хвалят, в кои медии,айде казвайте отворковци.Жал ми е за вас. Вие сте от хората - жокери. Без определено място, без определена форма, но можещи да се включат навсякъде и по поръчка да плюят. Оставяте се да правят с вас (разни агенти от ДС )каквото си поискат - дама купа, поп пика.. недостигащото в желаната комбинация. И вие сте в услуга на поредния ДС опустошител на човешки съдби търсещ индулгенция! Но в Созопол този номер няма да мине,созополчани много са си патили и не са късопаметни.
68.
до Созопол
19.06.2011 16:40:20
12
2
Що бе пич, какво пречи да пишем където пише за Рейзи? Ми той нали си плаща за да го хвалят и си плаща с нашите пари,теб кво те бърка къде пишем. По скоро си звади главата от неудобното място в което сия завбрял,за да видиш,че не сме шепа, не сме загубеняци, не сме коплексари и ще доживеем до есента. Ами ти?
67.
До Созопол
19.06.2011 12:44:46
12
3
кое е чесане на езици бе гъзолизец.Вече е средата на сезона а на Буджака стройтелството кипи.Защото в общината са некадърници и ракетьори като кмета си
66.
от Созопол
19.06.2011 00:04:49
1
14
Групата анти Рейзи са едни и същи една шепа загубеняци, които пишат от едни и същи компютри под всички статии, където прочетат името Рейзи. Чешат си езиците,бълват глупости и плюят и не могат да се примирят с факта че хората харесват Рейзи. Относно неделното предаване на БНТ посветено на Созопол ще кажа само, че беше много,много хубаво.Чудесна реклама на града ни.Всички които участваха бяха страхотни, защото ги обединяваше обичта към Созопол и грижата за него.
Е това му трябва на Созопол,а не злоба и простотии от недоказали се комплексари.
65.
до турист
18.06.2011 14:16:56
10
4
Споко, турист, вече му се вижда края на това дребно и крадливо същество-Рейзи. Групата антиРейзи се увеличава като снежна топка, затова крадецът си набавя допълнителни средства за купуване на гласове,но видимо е неспокоен и изплашен. Дори и парите този път няма да го спасят от затвора, а с него и ченгета и придворни и спящи красавици и ;цялата паплач, разпродала Созопол.
64.
Турист
18.06.2011 10:53:02
9
4
Хора моля ви не изпростявайте.Днес е 18 юни а във вашият град още кипи стройтелство.Всеки знае на кого да плати за да продължи.Нереза-Наполеон Рейзи.Шайката от избрани общинари нехае.На Буджака всеки строй.Режат,мажат и вие се надявате на туристи.Стоях само три дни и се изнасям със семейството си на юг.Там поне кметовете са свестни.Тук дори и полицията играе по свирката на кмета ви.И още нещо-вашите таксита-бакшиши са страшно нагли и скъпи.Мили туристи не се возете на Созополски таксита.5 километра струват само 30 лева.Возете тъпите руснаци но ви уверявям че след година,две и тях няма да ги има.Смешно беше участието на кмета-крадец в неделното предаване на БНТ.Какво ли не прави човек за да е на власт?Но за жалост вие сами си избирате палачите
63.
Борисов-не Бойко
16.06.2011 22:18:30
9
3
Абе някой плюят ГЕРБ апък техният Наполеончо се чуди как да им направи свирка.В понеделник е черпил в общината че уж той смешника е избранника на ГЕРБ.Онова корумпирано ченге което за жалост не успяха да убият пръска във Вършилово мълвата за Наполеончо.Блаженни са веруйщите......Цялата кметска паплач ще бъде избранница на окръжната прокуратура
62.
до:идиотина
15.06.2011 17:21:50
7
4
Жалките ти опити да имитираш гръцки говор, нито са оригинални, нито интересни. Всъщност нищо не казваш,а си чешеш езика и се чудя, толкова ли ни е все едно кой разпродава Созопол? Или ти не си от Созопол и не ти пука какво ще стане с този град? Ми скрий се тогава и си гледай рахатлъка.
61.
Идиотина
15.06.2011 16:57:39
3
9
Луда работа, ама за Созополис .........града дърЗава, няма за е лошо да сизберат един полиСай за началник, ама най хубаво да им дадат гръцко поданство че да рахатясаме, а за бати Панайот ......... нищо ново под слънцето ...... я да видим герберчетата като докопат властта, как ше надуят бузки и тумбачета ....... и да познаем кой ще гепи островчето!
60.
до № 58
15.06.2011 09:06:46
8
6
Предлагам всички, които желаят да променят статуквото в община Созопол да се обединим в един сайт е всеки да изложи своите данни по злоупотребите на настоящата власт. Защото изобщо не съм убеден,че хората ги знаят, както пишете Вие!Така ще преодолеем страха да се изразяваме срещу действащите господари.Но е важно да пишат само тези,които имат доказателства и реални съмнения, а не злобни клюки и цинизми. Като начало: Знаете ли кой, кога и как провежда конкурсите за отдаване на паркингите и търговските маси в общината, кой ги печели, на каква цена и каква стойност от тях влиза в бюджета на общината? Също и за паяка през летния сезон? Очаквам сериозен дебат и граждански отношение към въпросите.
59.
д-р Сайян
14.06.2011 17:38:06
9
1
Я, елате пиленца при батко....
58.
до Гражданка
14.06.2011 13:58:42
7
5
Съгласен съм с Вас, но предложете по какъв начин, ние-гражданите да направим нещо и да променим статуквото, освен по време на избори с нашият глас! Болно ми е, че в Созопол не съществува гражданско общество, но това е реалността. Свалям шапка на черноморци, които се оказва, че са доста по-будни от нас и когато трябва се вдигат и обединяват и постигат целите си. Целия град вече знае за нарушенията на настоящата местна власт, но какво от това. Почти всички ги е страх да изразят явно позицията си и несъгласието с нещо, каквото и да е то. Този страх от една страна е основателен, имайки предвид созополските ни управниците и тяхната злопаметност. Заради това нещата в нашето уникално градче на вървят и няма как да вървят.
57.
гражданка
14.06.2011 13:16:42
8
3
Гражданино,защо всички ние, разбиращите какво обществено зло и напаст е Рейзи и неговата кохорта, чакаме винаги някой друг да ни свърши работата? Не,че съм против Гребенаров да ни помогне, но се питам ние безгласни букви ли сме? Ние не сме ли граждани, не виждаме ли кражбите и лъжите на управата ни, опитваме ли се да бъдат разбрани от всички? Какво правим за това ?Нека си помогнем първо сами !
56.
Гражданин
13.06.2011 15:57:57
10
4
Гребенаров, добре се представяш, ама ако продължаваш да прощаваш на Рейзи, това ще ти изиграе лоша шега. Той и приближените му трябва да бъдат мачкани, разследвани и прибрани на топло. Така ние, простите граждани ще се убедим, че Държавата я има и е на мястото си. Всички до един от настоящото управление на Община Созопол са за затвора - Катя Стоянова/Веселийската царица/; Симеонов/Наркомана/; Красимира Германова; Румен Александров-гл. архитект/Мистър Рушвет/; Христо Христов-началник ТСУ/Порно маниака/; Калина Павлова-началник МДТ/Разгонената к..ва/; Адриана Попова-началник Данъчна служба и т.н. Доказателства за злоупотребите им има много стига някой да намери куража да ги изрови!
55.
до Гражданка на Созопол
05.06.2011 11:00:41
14
10
А за кой трябва да гласуваме г-жо Класна, дайте реална алтернатива за бъдещето на Созопол, различна от ГЕРБ и Гребенаров. С кое те са опасни и за кого. Да не би да се притеснявате да не тръгнат да търсят отговорност от някой/вас?/ за действията му. Може би пак Караманова, може би Палазов, Мархолев ли, Бардуков ли, Чесъни, Чушки и други подобни плодове и зеленчуци или пък вие имате някакви болни амбиции, скрита зад някакъв псевдоним и плюеща на хаос. Успех в плюенето и негативизмът, макар те да не са довели до нищо добро, никой!
54.
каскета на бай Тошо
05.06.2011 10:41:05
3
28
Много ми е симпатичен Гребенаров. Ей така, както го виждате на снимката с туй култово якенце отпреди 5 г., със същото сетре и сега се подвизава, та даже на официалното откриване на Казиното с него се нареди до костюмарите от ГЕРБ. С култовата дрешка джиткаше по созополските улици с моторетката си докато беше общински съветник и сега като областен- пак. Което ще рече, че е човек от народа, също като мен, когато бях години наред на главата на Първия. В този човек има потенциал да стане премиер, а не само кмет на малък град.
53.
до избирател
05.06.2011 07:46:59
18
9
Браво, много верен анализ! А отговорът за това,какво кара Рейзи да вярва -това е неговото безочие, наглост и нахалство. Те не го и скат в селото, а той пита за поповата къща!
52.
избирател
05.06.2011 02:18:36
18
9
Просто не мога да повярвам....? От къде тръгнаха нещата и накъде отидоха?! Някой си /П.Рейзи/ казал, че ще бъде кандидат за кмет на ГЕРБ и Бойко щял да го обяви официално на 24.06! Гребенаров пък като лидер на структурата на ГЕРБ в Созопол казал че това не е вярно и че всичко излязло от устата на лицето П.Рейзи е несериозно и безсмислено! До тук всичко ми е ясно, но не разбирам коментарите на 50% от хората, които са ги писали?! Като се замисля лицето П.Рейзи няма как да е кандидат за кмет от ГЕРБ, защото те го наритаха още преди 4 години, но той още си мисли че живее в "Магурските си години" и като хапне и пийне с някой от по-висшите ешалони - работата му е опечена, ДА ама НЕ! Бойко му отне възможността да бъде негов кандидат, когато можеше да има кмет на ГЕРБ още в далечната 2007 година, защо сега да се обръща назад и да го припознава?! Същия Бойко хвърли Гребенаров на акулите, знаейки че няма никакъв шанс тогава! Та питам Ви аз Вас - какво кара лицето Рейзи да си мисли, че "сънищата" му ще станат реалност???
51.
Гражданка на Созопол
04.06.2011 23:43:59
23
8
За първи път влизам в този сайт и чета коментарите, не съм очаквала толкова голяма простотия - мили съграждани, няма смисъл тук да казвате истините за Рейзи - покажете му наесен вратата - този човек е напълно пропаднал.Но за ГЕРБ да не гласуваме, те са още по-опасни от нашия кмет, да не ги допускаме!!!! Гребенаров - и тебе не те искаме.
50.
мнозинство
04.06.2011 18:27:06
18
8
ние да не пишем коментари, за да ги чете Панайот.Форумите са за това за да може всеки да си каже мнението, а това че коментарите не са от един компютър е видно от хората прочели статията/1400 души/.Както е и вярно че хората не харесват Рейзи, а именно те го избират.Таке че ТЪПАНАРИНО, как ще стане кмет Панайот като хората няма да гласуват за него.Можеш да кажеш на Панайот информация от твоята кухня:НАЕСЕН ПАНАЙОТ В ЗАТВОРА
49.
до Лео Меси
04.06.2011 15:26:23
10
19
От там да разбереш,че от едни и същи компютри все едни и същи пишете.Хора без работа.Водите си разни монолози и се надъхвате.Дреме му на Рейзи за тъпите ви коментари,не ги чете,даже не иска и да му ги разказват,oще по-малко да пишат по форумите в негова защита или против някой друг./това е от мойта кухня/Е знае естествено кои сте ама сте му смешни защото знае че пак ще бъде кмет.ХИ ХИ ХИ
48.
Михалис Гарудис
04.06.2011 15:14:35
19
6
Ха-ха-ха подлогите на Пинчо се наакаха от страх , че времето им изтича , ха-ха .Тъпанари , помислете малко бе , че кой от кандидатите за кмет ще подкрепи на втори тур Пинчо ? Кой ? Зорка от Черноморец ли ? Тихомир и БСП ли ? Палазов ли ? Кой ? Кой ? Пинчо е загинал , вервайте ми , ха-ха -ха
47.
Лео Меси
04.06.2011 14:51:17
17
5
От 46 коментара - 38 са против Рейзи , 2-3 са щуротии и само 5 коментара са в негова полза . Математика .....
46.
наблюдател
04.06.2011 14:43:59
6
18
Здравейте циркаджии.Самия факт,че докато бях на плаж сте изписали цели 45 коментара говори колко кухи лейки сте.Ама в Созопол е така,хвърли им кокъла и им гледай сеира.И понеже тук има информация от някякжи кухни не разбрах от кухнята( на Диманти,Свети Никола,Златна рибка,или Пъци бар )аз ви казвам от мойта кухня,докато обядвам- Рейзи пак ще ни е кмет.Искате, не искате,и да се обединявате и да се напивате и да се плюете и клюкарите това е положението.
45.
гербер
04.06.2011 14:12:09
8
20
За какво обединение с Палазов говорите.Партия ГЕРБ се дистанцира от такива червени псевдодемократи. А Палазов е бедствие и кандидатурата му за изборите само показва пълното му падение. И нахалството му да смята, че всички сме късопаметни. Да стои далече от ГЕРБ и да си избие надеждите да се докопа пак до кокъла.
44.
магурата
04.06.2011 13:37:22
17
6
ха,ха,ха!Пепелянките излязоха на припек?!Страх,голям страх го тресе Панайотчо, но и неговите помияри са втресени,защото ще трябва да дават отговори за кражбите, за далаверите, за удурмите.И като няма какво да кажат, най-ленсо и типично за подлеца Рейзи- да нападаш другия със смешки и глупости. Я кажете сладки ми Пинцовчета:1. Палазов колко жени има, а Рейзи-колко?2. Палазов колко деца има и има ли незаконни, а Рейзи? 3.Има ли Палазов присъда за Магурата , а Рейзи?4. Имат ли родителите на Палазов акт за 800000лв. неплатени данъци в НАП, а на Рейзи баща му? -ЕТ"Рейзи комерс"-за сведение на незнаещите.?Засега пепелянчици малки толкоз. Ако отговорите вярно на поставените въпроси, ще има и допълнителни.Ха сега поизпотете се малко за отговорите, и не бягайте от тях!
43.
до Михалис....
04.06.2011 13:08:47
18
7
Чул те Господ, Михале! Дай боже повече такива обнадеждаващи новини да поднасяш.И аз считам,че останалите кандидати, колкото и да са, трябва да играят срещу крадеца Пинчо.Апък ти ако си в кухнята, давай информация.Ние ще помагаме както можем,само да изхвърлим от града този кърлеж. Той изпи кръвта ни, продаде Созопол,направи ни за смях в цяла България и пак ненаситния му задник плаче за власт.
42.
до попов
04.06.2011 13:04:38
4
19
Драги ми Щеляне(солташак на Палазов и сестри "Кушлеви").Като говориш за обединение що не кажеш че Палазов ще обединяваш.Ама с кои с левите или десните?! Всеизвстно е в града че той иска още да лапа.Всички знаят че в Созопол има само комунисти, умело играещи ролята на "Десни", но в името на изцяло частни интереси. Палазов е от много червен произход - потомствен комунист. Баща му парадираше със снимка на дъщеря му (омъжена за друг виден комунист Владо Агов) с Др.Тодор Живков - и целия Океански Риболов навремето беше убедеждаван от него, че семейството му е в много близки отношения с бившия Първи. Но времената се менят - а другарите винаги са били отворени от към опортюнизъм и конюнктура (тяхна характеристика). Майка му на този заслужил Другар ми е известна като сътрудник (ухо) на милицията (т.е. доносник от най ниско ниво) - много хора в Созопол знаят това и защото са пострадали от доносите и.
Това е като фон зад въпросния червен Другар.
Същият парашутист обслужва не толкова БСП - колкото частни интереси на Алчно Червени мафиоти.В момента отново се е запътил да се кандидатира за кмет или за общински съветник в Созопол на изборите през 2011 год. Нищо чудно-известно е, че глупостта е безгранична.
Повръща ми се от тази мижитурка и безгръбначно съшество. А на тебе младежо пожелавам да си запазиш потенциала за стойностни неща. Не позволявай на сестри "Кушлеви" и този интересчия да те употребяват и вършиш черната работа да плюеш Рейзи. Обещанията на Палазов че ще те прави съветник са безпочвени,защото и той сам знае,че за него ще гласува само семейството му и ти.Всички останали,които ти агитираш ти се подиграват.Много си смешен,ама от друга страна ще бъдеш голяма атракция за смях и подигравки в изборното шоу.
41.
Михалис Гарудис
04.06.2011 12:31:20
17
5
Знам от сигурен източник , че всички кандидати за кметове ЩЕ ИГРАЯТ ТВЪРДО ПРОТИВ Пинчо . На вторият тур ще се разиграе битката при Ватерло - всички против Рейзи . Щансът му е да бие на първи тур , което е абсурдно .Има ли балотаж - Пинчо е загинал . Помнете ми думите и на 24 .октомври пак ще си говорим .Той и затова пуска тези слухове за подкрепа от Герб , защото само това , би му помогнало , да спечели на първи тур . Но разбира се , че Гребенаров ще си е кандидат на Герб и това смачква психически Пинчо и го вади от равновесие . Айде стига съм ви отварял очите , за неща от кухнята . Утре пак ще има новини от М.Гарудис .
40.
до всички
04.06.2011 10:38:58
17
1
Крайно време е да се обединят всички кандидати за кмет срещу шайката на Рейзи!Да,верное, тя включва и полицията и Гочев и другите,но това е отдавна. Вие сега ли го забелязахте? И как да постъпим? Моля за вашите предложения.
39.
До туриста
04.06.2011 10:03:17
16
7
Поздрави туристе.Позна от раз.Но има една подробност.Целия полицейски участък е на хранилка при Рейзи.Гочев е първи.Нали крадците се събират на шайки и банди.Аз се чудя на ГЕРБ защо просто не затворят участъка.Там е свърталище на бандити и крадци.Вижте само кой каква кола кара и какви имоти има.Ами въпростия ПАЯК и паркингите -нали и те са хранилки на Наполеончо и Гочев.Но идва Видьо ден.Стига да не успеят да излъжат и Гребенаров.Защото на тях им се отдава лизането на разни задници
38.
Избирател
04.06.2011 10:01:08
16
4
Моля,
хора които не могат да пишат и да се изразяват правилно да не пишат коментари!!!
А че Панайот трябва да си ходи е съвсем ясно.
Трява ни друг кмет и на есен ще го имаме.
Всичко зависи от нас.
37.
Турист
04.06.2011 09:19:45
19
5
Този ваш измислен кмет ще изгони и последния турист от Созопол.Днес е 4 юни а на Буджака помпите леят бетон.Запознати твърдят че си има тарифа която се плаща на някой си Гочев и после влиза в джоба на Наполеон-Рейзи.Хора след две три години ще опустеете като циганско гето.Махнете веднъж за винаги печалбарите от вашия град.А за Гочев аз поемам ангажимент
36.
коментар
04.06.2011 01:22:24
7
18
Рейзи за кмет.
Долу платените полицеиски ГЕРБ шунги дето пишете тука.
35.
ssss
04.06.2011 00:36:00
17
2
малките вика...еиии големия...наиш къв кон 6ти дам...онуи на коня 6те е за вас...мизерници...ти пък ко образование има6?да лапа6 на хората за тва ли си роден ?
34.
ssss
04.06.2011 00:33:06
16
3
ангеле ти си пален смях моито момче....не се нализа на газове ей..ти си жалък и измислен селянин...за тва бегай...и от такива гъзолизци кат теб за тва сме на такав хал глупако...замалчи и си гледай насрания задник
33.
познавач
03.06.2011 21:10:19
18
4
Абе, Ангеле, сол ташака на Панайот, само ти пишеш тук да защитаваш своя феодал.Зашото ти си му слугата, за мокри и сухи поръчки.По всяко време готов да се отзове на повика на господаря си.Хем му знаеш мръсотиите хем знаеш много.
Мълчи си бе,
гледайте си насрания гъз и мълчете, защото наесен наистина ще млъкнете
32.
запознат
03.06.2011 20:19:23
8
20
Абе келешчета на кой от Созопол му пука за вашата жалка измислена група на герб.Сами си пишете сами си отговаряте създавайки някаква измислена дискусия ...Нещо много сте се изнервили барабар с вашия вожд.Не се хабете бе,ако трябва хапчета за нерви си купете,че до изборите в психото ще влезете.А бате Бойко е пич той знае всичко за вас и за мераците ви да станете общинари, ама знае и че в СОЗОПОЛ ви недолюбват,пък известно му е че и качества,опит и образование нямате и разни други работи знае....Така че той ще заложи на печелившия кон,бъдете сигурни.Не се хабете бе малките,и Рейзи не плюйте,че може пак да му се мазните и умилквате.
31.
Възмутен
03.06.2011 19:23:34
17
5
Като споменахте главния архитект на Созопол, той трябва да влезе веднага след Рейзи в затвора. Рядко срещан престъпник и корумпиран тип е този Румен Александров. И той е потенциален клиент на прокуратурата. Вън от Созопол, сган мръсна.
30.
Созополска реалност
03.06.2011 19:18:49
18
6
Каква злоба, какви 5 лева, г-жо Зорбовица! Жители на Созопол си изказват мнението и позицията по актуалната тема - г-н Рейзи. /Не/Нормално е да са простаци, щом не са на вашата позиция, но това е реалността в Созопол - корупция, крадене, разврат, хазарт, оргии и т.н. За жалост Созопол се е превърнал в един съвременен Содом и Гомор. До къде една престъпна шайка докара една от най-богатите общини и най-красивия град по Българското Черноморие!
29.
ЗОРБОВИЦА
03.06.2011 19:01:30
5
17
АБЕ МНОГО ЗЛОБА ТУК ???ТОВА ФОРУМ НА ПРОСТАЦИТЕ ЛИ Е???
28.
Зорба
03.06.2011 18:00:32
15
4
Трепери от възмездието , което ще те споходи , мошенико ! Крадлив , невъзпитан , безпардонен , човек без никаква култура ! Изборите ще бъдат твоето Ватерло Созопололски Наполеоне , защото всички кандидати ще се обединят срещу тебе крадецо !Созополчани няма да ти простят за многоженството , за оргиите с циганки от Габър и Зидарово , за срама от бракониерството , за кражбите и изнудванията от архитекта Александров , за всички унижения на които подложи градът им ! Трепери крадецо ! И спомни си Откровението на Йоанна - "Аз идвам и водя АДА СЛЕД СЕБЕ СИ !"
27.
нашенец
03.06.2011 17:02:22
16
5
Страх ли те е Панайотчо? Страхувай се ! Има защо да ти треперят гащите, има защо да ближеш задници, има защо да харчиш нашите пари като за последно. Ми то си ти е последно бе пич!Дотук ти беше царството, твоето и на подлогите ти. Сега е време да ви смачкаме физиономиите, или по созополски-фасона с ИСТИНАТА!!! Истината за кражбите ти, за далаверите ти, за пиянството ти, за многоженството ти, за многодетството ти и за всичко много,много,много. Но дотук!
26.
до потърпевш
03.06.2011 15:34:41
17
6
Ей, "потърпевш" как на всички от сектата на Муун, пардон, Рейзи, все Гребенаров ви е виновен. Сигурно Гребенаров застреля бременната кошута, докато береше гъби; сигурно заради него глобиха Община Созопол, считай нас, нейните жители за най-успешния проект на Рейзи и VIP отдела му - "Евроинтеграция" - "Пътя Присад-Зидарово"; сигурно пак Гребенаров играе комар в хотел Селена до 9 часа сутринта и губи с лека ръка 50хил.лв.; сигурно пак Гребенаров пали сгради из Стария град на Созопол и т.н. На вас, мили сектанти все някой ви пречи, да така е, но на далаверите, за това ги вади на показ. Засрамете се и замълчете завинаги!
25.
Shark
03.06.2011 15:23:23
17
4
Във всяко едно действие на Рейзи прозира неговият страх от предстоящето поражение на местните избори. Чудя се защо Гребенаров се занимава и обръща внимание на този мишок. Та Панайотчо е цар на пропагандата, клюките и интригите. Утре може да се появи на първа страница на някой всекидневник/ има достатъчно пари, за да си го позволи/ и да каже, че е вкарал гол на самият Бойко Борисов, нищо, че Бойко, никога не играе вратар. Чак ми става смешно, а и малко мъчно за Рейзи.
Скъпи съграждани и опоненти на Рейзи, нека бъдем хора, да се съберем и помолим кредиторите и спонсорите на Рейзи да бъдат снизходителни и като загуби изборите да не го затриват. Все пак ни е съгражданин. :) Макар да не забравяме народната поговорка - Кой каквото си е надробил/крал, обещавал/, това ще ѝ сърба!
24.
komentar
03.06.2011 14:56:44
1
17
Има нещо гнило в тази работа.
Или Панайот е съвсем полудял или в ГЕРБ се мъти нещо против Гребенаров.
Че Панайот умира от страх е вярно , но също е вярно , че някой високопоставен се опитва да го вкара в ГЕРБ.Все пак именно Рейзи направи първата организация на ГЕРБ в Созопол и постави начело на местната структура протежето си и сегашен зам. кмет Катя Стоянова.
От интервюто прозират нервите на Гребенаров.Защо е толкова изнервен, нали държавната машина е с него, или и той не е много сигурен в своите благодетели.
Така че битката предстои.
Ще видим.
23.
до потърпевш
03.06.2011 08:40:26
15
6
Ей сладурче,добре ги каканижеш словата, но май си забравил,че на твоя кмет му пречеше и миналия областен управител / виж си протоколите от общинския съвет, сегу "му пречи" Гребенаров? Нали се сещаш за "кривата ракета и космоса"?!А дали е най-успешния кмет, ще видим на есен.Ама май нещо не му е спокойно нито в Созопол, нито по селата, та се налага твоя милост от наемател, да ставаш "потърпевш", за да го спасяваш. Напразно! Приеми присъдата за кражбите и далаверите на твоя покровител!
22.
потърпевш
03.06.2011 07:28:21
9
19
Каквито и да ги пляскате истината е една:Каквито и човешки кусури да има Рейзи,той се оказа най- успешния кмет на община Созопол от всичките му предшественици.Това е видно и в Созопол и по селата.Лошото е друго,че откакто областен е Гребенаров,не го оставя да работи.То не беше връщане на решения на общинския съвет,то не бяха нескончаеми проверки на построеното до този момент в общината.След приключването на проверките на строителните дейности се оказва,че няма нарушения,но е загубено ценно време за реализиране на много проекти.Айде сега кажете многознайковци кой пречи на Созопол да се развива.Язък че областния ни е градски.Станахме за резил пред цяла България с манията му да пречи на съгражданите си и с манията му да стане кмет на всяка цена.Чудо невиждано,от областен кмет да искаш даставаш(както писа един друг вестник)
21.
ssss
03.06.2011 00:05:28
15
3
begai eeee,smqh kli6iran..
20.
АЛИСИЯ В СТРАНАТА НА УДЕСАТА
02.06.2011 23:54:01
7
22
НИТО ЕДИН КМЕТ ДО СЕГА /БЪДЕТЕ СИГУРНИ 4Е И ТАКА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ/НЕ УГОДИ НА ТОВА ПЛЕМЕ СЪЗДАДЕНО ОТ ЛОШ МАТЕРИАЛ/ЗЛОБА,ПРОСТОТИЯ И ЛОШОТИЯ/.КОЙТО И ДА Е СЕГА ,ПОСЛЕ И НЯКОГА КМЕТ В ТОЗИ КРАСИВ ГРАД С ОБИТАТЕЛИ С ЛОШИ ДУШИ -ДА СЛАГА КАСКА ЗА ДА СЕ СПАСИ ОТ ПОМИЯТА КОЯТО ЛОШИЯТ МАТЕРИАЛ ЩЕ МУ ЛИСНЕ.ЗАСРАМЕТЕ СЕ!ВИЕ СЕБЕ СИ НЕ УВАЖАВАТЕ ,МРАЗИТЕ ВСЕКИ КОЙТО СЕ ДОКАЖЕ,КЛЮКАТА И ЛОШОТИЯТА ВИ Е ПО-СЛАДКА ОТ РАКИЯТА!ПЛЕМЕ КОЕТО ПРОДЪЛЖАВА ДА Е В ПЪРВОБИТНООБЩИНЕН СТРОЙ!
19.
ssss
02.06.2011 23:24:24
17
7
дано го опандизят този измамник...желая му го от сърце...да направи6 3 улици , некво осветление и некви такиа тапотии не значи да си кмет...ще дам само един последен пример за рейзито,виште новия хотел над плажа в стария град и кажете според вас дали всичко е тамън,а както и задалжителна проверка на всичко около пинко от страна на държавата и съответните органи...това трябва да е задължително за всички подобни длъжности,но на такива кат пинко не им утарва и затова не вярвам да стане докато има такива смешки като него и други такива,които живеят и трупат на гърба на хората...няма смисъл да дърпаме назад 4 години ,за да разберем че не стават и ,че само ЛАПАТ...
18.
Рейзи ЕООД
02.06.2011 22:56:07
17
8
Панайотчо, толкова ли си се насрал от страх, че използваш такива трикове от селски вечеринки. На всички ни е ясно, че си пътник - или към чужбина, или към затвора. Тези пропагандни трикове могат да вървят само пред циганите от Зидарово. Твоите избиратели вече прогледнаха. Единствения ти поддръжншк в ГЕРБ е авера ти по хазарт, депутата от Хасково - Иван Петров Иванов. Всеизвестни са вашите запои/оргии в неговата вила край Созопол. Както е казал народа, търкулнало се гърненцето и си намерило похлупака. Убеден съм, че сметките ти ще излязат доста грешни. Тогава ми е интересно как ще се оправдаваш пред хората, които лъжеш, че точно ти ще си кандидата на ГЕРБ за Община Созопол. Като се замисля, обаче за вас - г-н Рейзи това няма да е проблем, тъй като сте гьонсурат, казано по-просто. Бягайте бързо г-н Рейзи, че прокуратурата е по петите ви.
17.
АЗ
02.06.2011 22:16:26
16
7
Тъп малоумник защо намесваш кмета на БУРГАС?Никога досега не сме имали такъв успешен кмет.А сега след като прочетеш това иди и подмий любимият си кмет Рейзи.Може и да ти пусне някой паркинк или сиргийка.
16.
MVR OOD
02.06.2011 21:52:07
9
19
ГРЕБЕНАРОВ е ухото на полицията и ще е по-послушна ученичка и от кмета на БУргас- Николов.

Аз ще гласувам за Рейзи. Голяма работа че отишъл да брокерства. Бърка ви се в здравето нали??? хахаххах
15.
до Рара
02.06.2011 18:48:51
6
25
В ГЕРБ правила, дисциплина и стратегия има. Не си мислете, че ГЕРБ не знае какво се случва в Созопол и какви са настроенията на хората. Партията ГЕРБ за нищо на света няма да номинира доносник за кмет на СОЗОПОЛ - информацията е от кухнята.
14.
do "до :от созопол"
02.06.2011 17:35:25
10
18
Кои детски градини е затворил кмета? И как установи че тока на стадиона свети денонощно?
13.
SS
02.06.2011 15:51:09
21
6
Mega lujliv pomiar e Reizi, nagul, alchen i prost! Sram za SSUMOR...
12.
sssss
02.06.2011 15:27:58
21
4
ти пак ли си от неговите протежета а...дет ся му лижете газа ама 6е ядете и вие дървото скоро и 6те ви видя...смешници...най-добрия кмет бил..хахаха..иначе няма спор 4е добре замазва нещата...(ИЗМАМИТЕ СИ)...и докато има такива като теб/тя ли си нете знам,ше сме на тва положение...не искаме кмет които прави свирки
11.
Нотариус
02.06.2011 15:23:03
20
7
Рейзи може да хване на Линка Чуткина за още един мандат за оная й работа и пак да го завъртят из интернет да му се смеят кокошките на големия любомник,ама втори като кмет няма да му се удаде, по-добре да се върне Веселяшкса отколкото тоя албанец смешен дето прилича на обърната кофа ха-ха-ха!!!!!!!!!!!!!
10.
до :от созопол
02.06.2011 15:22:47
23
7
и защо е най-добрия? защото изложи града ни с лова на гъби или защото новата му изгора е порно звезда в жълти вестници,най-вероятно защото може да смята (15-3=2),не не... защото разпродаде земите на града!? Икономисва, като затваря детските градини,а тока на стадиона може да свети денонощно,нищо че още не бе открит?Прави сте, най-добрия кмет в резилите
9.
от созопол
02.06.2011 15:12:21
8
24
Рейзи е най добрия кмет от всички кметове до сега в Созопол и община.Той ще бъде и следващият кмет.
8.
ssss
02.06.2011 15:00:02
20
8
рейзи и ГЕРБ...абсурд ако и това стане незнам:)можеби му се иска да е техен кандидат но се съмнявам доста:)достатъчно краде сегашният кмет на созопол...със сигурност най-малкото трябва промяна а и не мисля ,че господин рейзи е подходящият кандитат за това място...за това му пожелавам искрен провал на предстоящите избори,а на г-н гребенаров желая късмет и дано застане начело на нашият любим град,тъй като той има нужда от образовани и сериозни хора ,а не такива като панайотчо-нечестни бизнесмени и измамници...
7.
Янката
02.06.2011 14:56:54
21
6
Рейзи ще спечели килия с изглед към комлука така както я е подкарал.
6.
Рара
02.06.2011 14:52:46
5
21
Абе вие все така говорите, ама какъвто и да е Рейзи пак ще спечели. Това го знае всяка цаца в залива. А в ГЕРБ правила няма и затова го докараха до тук.
5.
Босс
02.06.2011 14:51:54
21
7
Стига сте го плюли Реизи.Той ви подреди градчето,а вие го плюете.Скоро го чакаме да въдвори ред и в Бургаския затвор.
4.
Кошутата
02.06.2011 14:40:32
19
6
Абе тоя Рейзи, със своята свръхсексуалност, съвсем е загубил ориентация! Какъв ГЕРБ, какви пет лева?! Те неискат да го чуят, път той взе, че се натиска....!!!
3.
Созополчанин
02.06.2011 14:38:02
21
5
Как може хората да си мислят и да вярват, че Рейзи ще бъде кандидат за кмет на ГЕРБ?Това е АБСУРДНО!!! Кой е този "информираният" дето подвежда журналистите и ги кара да се излагат с такива публикации....? Всички знаят, че ГЕРБ е сериозна партия и това е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО да се случи, но какво да направим като редакторите на вестниците се опитват да ги направят по-интересни и понякога се чувстват "задължени" да публикуват непроверени от достоверни източници неща!
2.
Fen na Grebenarov
02.06.2011 13:31:02
20
9
БРАВО ГРЕБЕНАРОВ ПОСТАВИ КРАДЕЦА НА МЯСТОТО МУ !!!!!!!!! ВРЕМЕ Е ДА ПОЕМЕШ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ !!!!
1.
АЗ
02.06.2011 13:30:03
19
9
Рейзи се зайгра с политиката като с игрите на МАГУРАТА.Моля ви хора не разбрахте ли какъв палячо е.С вашите пари плаща за пиар-лъжи.Защото след изборите ако загуби пътищата за него са два-затвора или гроба.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Жълт код за опасна жега в цялата страна за днес, но идва дъжд и гръмотевици Прогноза за времето - 11 юни, вторник Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев Турбо жега и днес, а в петък на дамите ще им е студено, пророкува проф. Рачев На 14-ти ще превали край морето, прогнозира климатологът Пламъци и в София, има загинал Пламъци и в София, има загинал Огънят е пламнал към 01:00 часа след полунощ Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Пожар в пловдивска болница, евакуираха пациентите Десет екипа на пожарната с автомеханична стълба изпратени в УМБАЛ „Свети Георги“ Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Седем партии влизат в парламента при 100 процента обработени протоколи Най-новата формация в Народното събрание е „Величие” Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Пари и любов за Девата, а Везните да се пази от измамници! Хороскоп за деня – 11 юни 2024, вторник  Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Истините за секса, които жените след 30-годишна възраст знаят Увереността е най-секси Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Страховете на много жени, които отблъскват мъжете Да бъдеш страхлив през цялото време излъчва изключително стресираща и напрегната личност 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави 4 зодии мъже, които са много, ама много твърдоглави Ето кои са те  Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Рецепта за млечна разядка с тиквички и картофи Свежо лятно предястие
Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет Градушка изпочупи носа и прозорците на самолет В бурята попаднал полет на австрийските авиолинии от Испания до Австрия Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Съветът за сигурност на ООН подкрепи предложения от САЩ план за прекратяване на огъня в Газа Единствено Русия се въздържа, но не използва правото си на вето Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Хърватия, Литва и България с най-ниска активност на евровота Белгия води, следвана от Люксембург и Малта Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Kaĸ щe ce oтpaзи нa xopaтa пъpвoтo нaмaлeниe нa лиxвитe нa EЦБ Бaнĸaтa нaмaли ocнoвния лиxвeн пpoцeнт нa цeнтpaлнaтa бaнĸa дo 3,75% Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Тя е драг кралица и се оказа шеф на секция за евровота в Испания Облечена като травестит, Питита ръководи гласуването в Испания Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Възход за крайнодесните в Европа, но ЕНП увеличава мнозинството си Най-голямо сътресение предизвикват изборните резултати във Франция Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Пеевски и Борисов ще са изкушени да заключат вратата и да останат насаме с хладилника Виц на деня Виц на деня Две блондинки на парти:
- Муцка, с еднакви дрехи сме. Как ще ни различават?
- Aма че си тъпа... Аз съм кръвна група 0, ти си АБ!
Виц на деня Виц на деня - Марче, ти какви мъже харесваш? По млади или по стари?
- По стари.
- Защо?
- Имат по слабо зрение!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Телето проглежда веднага след раждането си, котетата - след 5 дена, а мъжете чак след сватбата!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори