×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

В Созопол наточиха острите саби срещу Рейзи, всички от опозицията наскачаха


В Созопол наточиха острите саби срещу Рейзи, всички от опозицията наскачаха
Панайот Рейзи по време на кампанията преди 4 години, тогава беше опонент на ГЕРБ и ползваше ССД, а коалиция ФАР застана зад гърба му
30 Август 2011, Вторник, 14:59 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Цветан Цветанов официално го представи за кандидат-кмет на ГЕРБ, надъха всичките му опоненти

ГЕРБ обяви официално сегашния кмет Панайот Рейзи за свой кандидат за втори мандат в Созопол, с което даде оръжие на всичките му опоненти. Всички опозиционни партии са наточили саби и заявиха категорично, че не само, че няма да се предадат, но се готвят и за жестоки избори. Самият областен управител Константин Гребенаров, който беше номинацията за кмет на местната структура на ГЕРБ в морската община все още не се знае дали няма да бъде издигнат от друга формация и отново да застане в директен сблъсък с Рейзи. Така не само, че ГЕРБ няма да го е отстранила от пътя на сегашния градоначалник към още 4 години власт, но й ще го превърне в още по-сериозен враг, тъй като самият Гребенаров има пълни папки с компрометиращи материали, уличаващи Рейзи в редица далавери. Двадесет и три са партии и коалициите, които са заявили в Общинската избирателна комисия, че ще атакуват кметския стол. Засега публично обявените имена са едва 4, така че Гребенаров има шанс да се включи в предизборната битка.

За момента в Созопол е ясно, че освен Рейзи, кандидати за кмет ще са 38-годишният управител на местния клон на „Райфайзенбанк” Тихомир Янакаиев от БСП, бившата кметица на Черноморец Зорка Хрусанова, екссекретарят на общината по времето на Веска Карамонова от БСП – Константин Палазов, който пък в момента е от ДСБ.

Заставането на ГЕРБ зад Рейзи допълнително мотивира и Янакиев, който е местен човек, женен с две деца и се ползва с авторитет сред съгражданите си. „Не сте прави, че в Созопол изборите ще са предрешени, защото такава безпринципност, каквато показа ГЕРБ, тук дори не може да се коментира. Избори ще има, Рейзи да не мисли и за миг, че е спечелил служебно. Единственото, от което се опасявам е, че са възможни манипулации и то големи.”, каза Янакиев.

Областният лидер на БСП Атанас Зафиров заяви, че партията ще вложи всички сили в морския град, защото отказа на ГЕРБ от Гребенаров вече е показал ясно на хората кой държи статуквото в общината и кой е срещу него. Което на практика означава, че ако Гребенаров не участва във вота, Янакиев излиза челно срещу Рейзи.

Месеци наред в Созопол беше ясно, че основната битка ще се води между Константин Гребенаров като кандидат на ГЕРБ и сегашния кмет Панайот Рейзи, който му беше негов основен враг. Настоящият областен управител вложи цялата си енерегия да се подготви за предстоящата битка. В последния момент обаче шефът на предизборния щаб Цветан Цветанов обяви именно  Рейзи за претендентът от името на партията, както besove.bg писа. Днес, когато официално името му беше представено, съобщението от пресцентъра на ГЕРБ беше лаконично, за разлика от предишните пресконференции, на които бяха обявявани останалите 12 имена на кандидати за кмет от областта.


В категории: Созопол


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
33
Коментара по темата
33.
на чисто
13.09.2011 16:27:44
2
5
нека не позволяваме на червените боклуци да се върнат на власт.янакиев и вие сте като тях с тази разлика ,че сте още млад,но явно и вас са ви зомбирали.
32.
ПНТ
12.09.2011 09:42:47
0
0
ПАРТИЯ НА ТЪПИТЕ
Листа за общински съветници.
Предложения????...
31.
кака Елка
01.09.2011 11:14:52
12
8
Созопол трябва да има кмет, надарен от всякъде.Колкото повече пари отвън докара в града, толкова по-добре.За всичко трябват пари и действия-работа по всички фронтове.Като чувам за кандидатите, се спирам на Рейзи.Той може да управлява и развива града ни.Напред Рейзи...
30.
съгласен
01.09.2011 09:22:25
3
9
Точно така. Нито един от старите съветници не трябва да бъде избран отново- НИТО ЕДИН! Да си отваряме очите, когато гласуваме! Съгласен съм,че да натискат бутоните могат и децата, дори са по-напред в материята от тези дебили, лоени топки и мекотели.
29.
П.К.
01.09.2011 08:10:33
2
5
Чудно ми е кой е по-корумпирания - наглия Рейзи или ченгето-комуняга Гребенаров... и двамата са достойни за съревнование и прокуратура!!!
28.
до 26
31.08.2011 22:52:40
4
3
какво значи кмета излъга съветниците? Те милите глави нямат ли, не мислят ли или просто им е изгодно да го карат по перваза. За какво са ни тогава такива съветници за гласуване можем да сложим и малки деца, те дори по бързо и по дабре ще се справят и с лаптопа и със системата за гласуване.
27.
и аз за последно
31.08.2011 21:13:41
3
3
Нещо явно не говорим на един език. Три пъти питам едно и също, а отговора е все така абстрактен. Хайде по друг начин да го кажа: коректно ли е 4 години нито веднъж да не подадеш сигнал към обществото или компетентните органи за някакви нередности, и изведнъж, точно преди изборите да се сетиш за някакви "нарушения, злоупотреби и корупционни практики"? Само не се връщай в темата за протоколите, изказванията и питанията, не е сериозно това, говорим за информиране на обществото и властите. И добре си се сетил, че и интернет е медия, при това безплатна, но и за нея се сещате само като наближат избори. За да ни учеждавате колко активни ще бъдете през следващите 4 години .... зимен сън.
26.
така
31.08.2011 20:10:23
3
3
Последно ще се ти кажа нещо, защото все пак виждам,че нещо си се опитал да прочетеш. Да, така е,защото преди това кметът уверява съветниците за следното: .."до продажба ще се прибягва,когато събираемостта на данъците е ниска"..И се питам, кметът и неговите хора не са способни да събират данъците ли / което значи да си ходят/ или кметът е излъгал съветниците и си вързва бюджета само от продажби на общински имоти? Засега толкоз.Жалка позиция би била, ако нямаш аргументи, сведения и факти.Жалка позиция е да знаеш и да не казваш, защото така хората са заблудени. А тук,където си пишем и споделяме, също е вид медия, така,че ме съди само ако не казвам истината, или ако нямам аргументи,моля!
25.
явно нямаш отговор
31.08.2011 17:49:56
4
4
Очевидно нямаш отговор и пак отклоняваш темата. Много елементарен подход. Прочети си протоколите и ти. Кой свали мораториума за продажба на земи:
17 гласа "ЗА", нула гласа "против", нула "въздържали се".
Хайде със здраве, това е достатъчно, излишно време за безпредметни спорове нямам. А иначе както виждаш всичките ми постове не са "ЗА" Рейзи, а ми е болно, че опозиция НЯМА, само заблуждавате хората. Казах вече - има медии, има разни инстанции, не само в България, а и в ЕС, където да подадете сигнал, ако е имало злоупотреби. След като не сте го направили, недейте сега по изборите да се мъчите да се правите на герои и мъченици! Много жалка позиция е това.
24.
така
31.08.2011 17:16:54
3
6
Така,така...Мили ми смехурко, нали ти казах, преди да прочетеш протоколите да не сядаш да пишеш. Ама на теб за брой писания ли ти плащат,че бързаш?Чети протоколите, където пише как продават земята ни -нашата на Созопол, а не на фамилия Рейзи и останалите за жълти стотинки.Чети протоколите, където става ясно,че пречиствателна станция нямаме,защото Рейзи и увеличи в пъти цената и му отказаха пари от Министерски съвет, същите тези Гербаджии, които сега го издигат като "успешен" кмет. Чети в протоколите, защото там пише как 20 дка на Градина се подаряват на Банев - пак наша-обща земя. Чети в протоколите, защото там пише...още и още , ама приятелю ти дали можеш да четеш? А дали искаш? А дали ти стиска?
23.
до №22
31.08.2011 16:27:04
4
5
аха, питания и изказвания, ясно. Също като диалога дето го водим в момента, нали? А нещо така като да подадат сигнал до съответните институции, или до медиите? Упреци и в кръчмата има. Толкова ли безпомощни бяха тези ваши съветници, та да предприемат нещо? Да не беше властта в цялата държава, че и в ЕС, в ръцете на Рейзи? Хехе, питания и изказвания , доообре казано, ама пишете си така и в предизборните програми тоя път - моля изберете ни в Обс да правим питания и изказвания, много ни бива за това!
22.
До № 21
31.08.2011 14:51:17
3
7
Моля, прочети в сайта на общински съвет Созопол разширените протоколи с питания и изказвания на общ.съветници и специално на тези от БСП, пък и ГЕРБ и ако там не намериш техните упреци за допуснати незакония и решения в ущърб на гражданите, тогава отново седни зад клавишите и пиши. До тогава, моля те замълчи и мисли с главата си, когато четеш! Аз не съм с питанки.
21.
re: 20
31.08.2011 13:06:15
3
3
Критици има колкото щеш и тук във форумите, за какво са ни тогава съветници? Много ми беше ясен въпросът, няма нужда от три питанки: като излизате сега с изявления, че имало злоупотреби, при положение, че имаше хора на БСП в Обс, въпросите са: КАКВО НАПРАВИХА те (?), коя институция сигнализираха (?), къде оповестиха тия злоупотреби (?) Ето ти и на теб три питанки. Ако на тези въпроси не могат да отговорят от БСП, то не е коректно да критикуват изобщо!
20.
???
31.08.2011 12:13:12
1
7
За какви представители на БСП във властта говориш ?? Ако не знаеш, БСП в Созопол е в опозиция, с двама съветници - яростни критици на Рейзи ! Така че, пиши си коментарите, но и малко грамотност не е излишна.
19.
до ееее
31.08.2011 11:33:07
5
4
Че той настоящия да не беше избран с партия зад гърба си? Точно като личност излезе, никой не се интересува какво стои зад името "Фар", питай местните да видим някой знае ли, освен форумните списвачи. Гласуваха за Рейзи, не за Фар. Подобно на него и Бардуков се яви като личност. Всички останали - с ракета-носител! Нека наричаме нещата с истинските им имена, моля. Питам още веднъж - какви са преимуществата на кандидата на БСП и с какво Партията ще бъде по-добра от досегашната управа? Какви неизрядности са видели досегашните й представители във властта и защо са си траяли до сега, а??!! Много е лесно да кажеш "всичките са маскари", ама не забравяйте, че това е реплика на бай Ганьо, какво да говорим повече.... В цивилизованите държави обвинения се отправят само с аргументи, не става с писане по форумите, тоя краде, оня корумпиран, третия злоупотребил. А вие къде бяхте??? Само покрай изборите се размърдвате.
18.
ееее
31.08.2011 10:26:25
1
6
До № 17: Не съм решил още за кого да гласувам, но и твоето е едно голямо нищо. Защо този или онзи да доказва,че е кадърен като се кандидатира "независим", а настоящия кмет да гони на всяка цена за всички избори партия, от която да се каднидатира?Ами да излезе и той гол като пушка-без партия и да се състезават като мъже!
17.
алтернатива
31.08.2011 09:33:37
6
8
Хайде стига с тази алтернатива Т.Я./то една дума да не ви подхвърли човек/. Кажете с какво е заслужил доверието ни? Само млад, местен, със семейство - това ли? А забравяме ли кой седи зад него? Ако е много кадърен, защо не се издигна като независим кандидат? Удивително е с какъв патос се хвърляте на поредния кьорфишек, а после "ми на, ние ви вярвахме, пък вие какви излязохте". Ако беше независим със сигурност щях да гласувам и аз за него. Но БСП отново в играта - НЕ, мерси!
16.
удовлетворен
31.08.2011 08:36:51
3
12
Преди всичко към Созополчанин: Гордея се,че съм от този стар,стар град, видял и чул в годините какво ли не.Радвам се да прочета един толкова задълбочен,точен и аналитичен материал,като Вашия, както и от факта,че сте съгражданин. Защото България вече приема Созопол олицетворен от невъзпитаният, груб, неук и нагъл кмет Рейзи. България трябва да разбере,че Созопол не е Рейзияда, че има мислещи хора, че има родолюбци,а не сребролюбци!Що се отнася до конкретния повод- резила, който ни скроиха личните сребролюбци на България-Бойко Борисов, Цветанов, Б.Димитров ,Дянков и разбира се дребният / но само на ръст, а не и по алчност/ Рейзи,то какво друго можем да кажем:Срам, потрес,обида за пренебрежението към нас-Созополчани. Това са първите чувства, които ни обзеха спонтанно. Днес вече, с разум, а не с емоции казваме: Созопол е вечен, от хиляди години,опожаряван,ограбван, но оцелял. Ще оцелее и от Вашата алчност, г-да Гербаджии. Моля се само, моите съграждани да се пробудят от заблудата за демократичност у горните люде,които имат лоши мисли и мераци за родния ни град, и обединени да им покажем вратата и посоката-вън от Созопол, търсете си други наивници. Що се отнася до алтернативата- да, Тихомир е една от тях и то достойна. Вероятно ще има и други алтернативи, нека да изчакаме всички кандидатури и да решим. Но :В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ГЕРБ И ПАНАЙОТ РЕЙЗИ,В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ ЗА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ПОДИГРАХА НА СОЗОПОЛ И НИ НАПРАВИХА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ! СОЗОПОЛ Е ДОСТОЕН И НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОВА! СОЗОПОЛЧАНИ СМЕ ХОРА С ДОСТОЙНСТВО И ГОРДОСТ, НЕ ТЪРПИМ УНИЖЕНИЯ И ПРЕНЕБРЕЖЕНИЯ! Да ги научим да ни уважават !
15.
до номер 14
31.08.2011 02:11:02
5
10
Великолепен анализ. Поздрави ! Единственото допълнение от мен е, че алтернативата на крадливото гербаджийско/Рейзи, Бойчев,Гребенаров,Дянков,Димитров и т.н./ племе е Тихомир Янакиев ! Успех, Тихомире !
14.
Созополчанин
31.08.2011 01:25:20
4
15
Гребенаров, Гребенаров лошо се пада от високо, но за почти всичко си си виновен единствено и само Ти. Високомерието в което изпадна, когато стана областен ти изигра непоправима шега. Цялото ти обкръжение се напълни с гъ…олизци, отделяйки те от реалността. На поста на който беше 2 години, с „цялата” подкрепа на държавата, Рейзи трябваше да лази в краката ти и да бъде елиминиран много преди самите избори и то напълно основателно, тъй като неговото 4 годишно управление е пълно с нарушения, злоупотреби и корупционни практики, а каква стана тя?! Подценяването на най-сериозният ти опонент Рейзи беше добре дошло за него. Докато ти седеше на топлият си стол в кабинета или в бистрото си Рейзи направи пътека до София, естествено подплатен с финикийски знаци. Сумите, които настоящият кмет на Созопол е дал където трябва, варират в публичното пространство, като те са между 2 и 5 млн. лева!!! Представете си само колко очаква да му се върнат, за да даде такъв голям рушвет. Облажилите се са няколко и ти ги разбра, но главозамаян от поста и властта си, … много късно.
На първо място това е Димитър Николов, по прякор „Момата”, човекът не спрял да лобира за приятелят си Рейзи в продължение на 4 години. Николов трудно преглътна ситуацията и така и не успя да прости, че с връщането на Гребенаров в Созопол той изтърва структурата на Герб в града, предварително отредена за Рейзи. Именно Митьо-Мекотелото поведе анти-Гребенаров кампанията. Гнида ще си останеш и това е, Митьо.
Вторият в тази позорна класация е Божидар Димитров/агент Кардам/, за когото и Гребенаров и цялата структура на Герб Созопол работеха да стане депутат, впоследствие и министър, а самият той за благодарност ги продаде на Рейзи и компания „за няколко сребърника”. Божко историята на Созопол ще те запомни, но с какво – с продажничеството и предателството ти?
Агент Кардам е човекът свързал Панайот Рейзи с агента на САЩ в правителството на Борисов - Симеон Дянков. Като представител на тази мощна държава именно той е този, който има важна дума при определянето на кандидатурите за кметове. Достояние и на простолюдието станаха оргиите на двамата Наполеоновци/ Рейзи и Дянков/. Алкохолните, кока…нови и други подобни подвизи вече се коментират от местните. За имотчето, подарък от Рейзи за Дянков, вече също текат коментари.
Поредният предател е Димитър Бойчев. Без неговата подкрепа за Рейзи нещата просто нямаха да са същите, колкото и неговото мнение да не е меродавно.
Няма как да пропуснем и хасковският депутат Иван Петров, бивш шеф на РДВР Хасково, станал печално известен с пристрастеността си към хазарта, наркотиците и корупционните схеми, прикривани от самият него, като един „достоен и истински” полицай.
Какво остава да кажем за останалите „приятели” на Гребенаров – Борисов и Цветанов. Най-боли, като те предаде приятел. Така, предполагам се чувства и Гребенаров. Все си мислех, че поне у първия и втория в Герб има някакъв морал, приятелство и принципност, но … уви?!
Драги ми господа не си мислете, че „делата” ви ще останат скрити и ненаказани от Онзи отгоре/ нямам предвид вожда ви Бойко Борисов/. ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА! НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ! В това ще се убедите съвсем скоро. Ходът „Рейзи” ще ви изяде главата. Това, обаче си мисля, за вас е без значение. И без това в най-добрия случай имате още 2 години властване. А как само ви вярвахме?! Гнус ме е от всички по-горе изброени партийци. Срам ме е, че станах член на ГЕРБ! Дано успявате да спите спокойно, след извършването на подобни предателства и мръсотии! НИЕ СМЕ ГЕРБ, С ТЕБ СМЕ ПО-СИЛНИ! ХАХАХА!
13.
потресена
31.08.2011 01:11:15
3
4
АЗ, СЕ СЕЩАМ ЗА ДВАМА ОТ ТЯХ КОИТО БЯХА ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИ НА РАБОТА ОТ г-н ГРЕБИНАРОВ. СВЕТЛА ЛУЛЕВА И ГОШО ПИНЕЛОВ СА СПОСОБНИ НА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА ИЗЛИЖАТ ЗАДНИКА НА ПАНАЬОТ РЕЙЗИ САМО И САМО ДА СИ ЗАПАЗЯТ РАБОТАТА.СИГОРНА СЪМ ЧЕ ТЕЗИ ДВАМКАТА ЩЕ СА ПЪРВЕТЕ КОИТО ЩЕ ЗАБРЯВЯТ ЗА КАЧЕСТВА КАТО ВЯРНОСТ И ЛОЯЛНОСТ (АКО ВЪОБЩЕ ПРЕТИЖАВАТ ТАКИВА) КЪМ ГРЕБИНАРОВ И МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ ПРИСЛАМЧАТ МОЛЕЙКИ РЕЙЗИ ДА ИМ ДАДЕ НЯКОЕ МЕСТЕНЦЕ В ЛИСТАТА ЗА ОБЩИНСКИ САВЕТНИЦИ.
12.
срам-срам
30.08.2011 23:57:13
3
3
Стана тя каквато стана........Сега маи младите и надъхани герберчета(особенно някои) ще имат нужда от успокоителни а? Или в амбицията си за власт са готови да целуват някой от прелестите на Рейзи и да го молят за милостиня.
11.
ВСИЧКИ СА ЕДНАКВИ
30.08.2011 20:35:48
2
10
XAXAXAXA ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ ОТ СМЯХ ! ВСИЧКИ НИ ПРАВЯТ КАКВОТО СИ ПОИСКАТ, А НИЕ МЪЛЧИМ ДА НЕ КАЗВАМ КАТО КАКВО !!! КАТО МИСИРКИ СМЕ КАКВОТО НИ ПОДНЕСАТ ТОВА ЩЕ БЪДЕ ... ГЕРБЕРИ МЕРБЕРИ .. ЕДНАКВИ МИЗЕРНИЦИ СА ВСИКИ !!! МИЗЕРЕНИЧКИЯ НИ ГРАДЕЦ ... И ДЪРЖАВА ... И ТЪПОТО НИ ОБЩЕСТВО !!! АКО ИМА ЗАСЕГНАТИ СЪЖАЛЯВАМ, ТОВА Е ИСТИНАТА !!! КЛОУНИ !!!
10.
adfgafg
30.08.2011 19:06:03
0
0
http://www.youtube.com/watch?v=B0gxJKeIRH8
9.
БСП?? Дежа вю.
30.08.2011 18:06:43
4
7
Ама точно за БСП размитаме в Созопол, че вече взеха да ни липсват. Много интересна предизборна кампания ще бъде, след като 4 години имаха хора в кухнята, а нищо не направиха. Ако е имало кражби, злоупотреби и пр. - защо не разбуниха хората или да сигнализират по съответния ред? Сега предизборни позитиви седнали да творят /апропо позитив е и синоним на напън за изхождане/. Само един съветник от левите демонстрира през тия години по-различно и самостоятелно мислене, ама нещо не се спряга неговото име. Явно на никой не му трябват самостоятелно мислещи хора тук, та сега се разровиха за някое ново лице - младо, местно, познато... и толкоз /чак пък авторитет... малко пресилено/. Ама лицето е само фасада, а отзад знаем какво се крие, дежа вю...
8.
един от ГЕРБ
30.08.2011 17:03:04
14
10
Гребенаров не е ГЕРБ. ТОЙ Е ТОЛКОВА СМЕШЕН И ЖАЛЪК В ДОМОГВАНИЯТА СИ ЗА КМЕТСКОТО МЯСТО ,ЧЕ ЩЕ ПРИЕМЕ ВСЯКО УНИЖЕНИЕ.
А за компроматите- колкото му стигаше куража да ги извади срещу господарите си ,толкова ще ги извади и срещу Рейзи.
7.
иван от созопол
30.08.2011 16:41:59
20
5
Браво Рейзи!!Успех на първия тур!!Града иска да го управляваш-....ти можеш.
6.
поздрав
30.08.2011 16:37:00
5
2
Председателят на общинското ръководство на ПП"Герб" в гр. Созопол, г.н Панайот Рейзи, беше номиниран от редовите членове на партията и одобрен от изпълнителното бюро/ Бойко ,Цецо, Божо и Симо/ за Кмет на Созопол. Демокрацията ПОБЕДИ !!!!
5.
ей
30.08.2011 16:17:57
1
11
Къде се покриха гербаджиите на Созопол? Нима нямат доблест да защитят лидера си, или вече са купени от крадеца Рейзи? Малко срам и достойнство нямате ли? Дар слово ли загубихте? Срам!
4.
смешници
30.08.2011 16:14:55
0
10
Герб свалиха маските!Европейското бъдеще не може да бъде мръсно и вмирисано~! Вонята от сделката на Рейзи с търбусите от Герб ще размърда и най-летаргично заспалия созополчанин!Малката победа на Рейзи ще е негова пирова победа. Нещо като кебапчетата, които се печаха, но не се опекоха на пърите му избори!Созопол ще победи гербаджиите и тяхната подлога Рейзи! Приканвам кандидатите да поискат международни наблюдатели в Созопол още от сега! Мутрите трябва да си отидат където им е мястото,за ръка с магураджиите и на топло!
3.
007
30.08.2011 16:11:39
1
12
То се видя. И при Герб няма честност. Всичко е пари. Протестен вот и рейзи да си ходи. Който и да дойде ще е по-добре.
2.
запозната
30.08.2011 15:50:19
1
16
Смешно е, явно играят много пари. Гребенаров направи ГЕРБ-Созопол. Не е честно да изберат най-големия му враг.
1.
*********
30.08.2011 15:32:25
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори