×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Приходите на хотелиерите се увеличиха с над 17% през март спрямо същия месец на м.г., сочи статистиката
  • Илиан Илиев повика 14 футболисти от чужбина за мачовете на националния отбор
  • Филмът "Кралството на планетата на маймуните" оглави боксофиса на Северна Америка
  • Прокуратурата иска половин милион лева гаранция за Божков, за да бъде пуснат на свобода
  • Хакерите, които пуснаха по телевизии в Латвия парада в Москва на 9 май, са ползвали сървър в България
  • Британец се ще скочи със специален костюм от 8516 м в Хималаите, това е за пръв път в бейсджъмпа
  • Бившият министър Бишинбаев от Казахстан, който закла съпругата си от ревност, е осъден на 24 г. затвор
  • Турция спира покупките на автомобили в публичния сектор за три години, почват икономии
  • Новият ковид води до гадене и диария
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Новата Мис България бясна: Наричат ме Баба Яга и Крокозъмбел


19 Ноември 2022, Събота, 14:27 ч.
Автор: Флагман.бг

Тя е само на 19 години. Александра описва себе си като скромно и по-скоро притеснително момиче

“Хората изляха срещу мен всичкия хейт на света. Наричат ме по всякакъв начин. Използват всякакви епитети, обидих се на част от тях, например Баба Яга, Крокозъмбел, няма как да ти повлияят позитивно на самочувствието. Пишат, че съм глупава, че не съм интелигентна, но никой не се опитва да се постави на мое място“, сподели пред „Телеграф“ Мис България Александра Кръстева малко след като грабна титлата.

Тя е само на 19 години. Александра описва себе си като скромно и по-скоро притеснително момиче. Никога не се е имала за някаква велика красавица, даже напротив по-скоро е неуверена по отношение на външния си вид. “Като бях малка, бях винаги най-висока в класа и децата все ме наричаха щъркел”, спомня си красавицата. Една от причините да се яви на конкурс за красота е именно това да се изправи срещу собствените си страхове и да ги надвие.

“С това, че спечелих короната на „Мис България“, аз победих себе си, това беше най-важната победа. Всъщност аз, когато взех решение да участвам, тотално бях забравила това, че след конкурса може и обикновено има такива последствие, аз дори не очаквах да съм в петицата на финала, камо ли да обмислям как ще ми се отрази хейта на хората”, разказа емоционално Мис България. Самата тя не може да си обясни защо хората имат такава злоба към нея.

“В началото много ме заболя, слава Богу родителите и приятелите ми ме подкрепиха” и мина всичко, сега съм малко по-уверена. Това е първата моделска изява на Александра, никога не се е занимавала професионално с това, от време на време някоя снимка, но нищо сериозно. Попада в конкурса, след като нейна позната фотографка я кани да се включи в „Мис Шумен“, но там не печели. По-късно се явява на кастинга за „Мис София“, става първа, а това и дава възможност да се състезава за титлата „Мис България“. Сега няма и месец след като се окичи с короната и предстои още по-голямо предизвикателство, да представи страната ни достойно на финала на „Мис Планет“. Сега ще бъде по-уверена или поне се надява на това, защото вече има опит с прожекторите. Първата й среща с голяма сцена определено я е объркала и тя си спомня, че буквално е забравила да говори.

“Много хора се подиграваха и ме обиждаха, че ме мога да вържа две изречения, защото на последния тур на „Мис България“ имаше въпроси, беше нещо за благотворителност, свързана с животните. От вълнение дори не чух въпроса, беше ужасно и аз се чудех как да излезна от ситуация, просто светлините, сцената, погледите на хората ме препарираха”, разказва миската. Като малка е такава, притеснителна и по-скоро не бурно дете. В тийнейджърството има кратък бунтарски период, когато дори на няколко пъти бяга от вкъщи, но нищо кой знае какво не произлиза от това и днес дори съжалява за детската си постъпка.

Отраснала е в Шумен, сменила е доста училища, но накрая завърша Природоматематическата гимназия с профил химия и биология. От дете я влече математиката и е човек на точните науки, като дете дори се е явявала на олимпиади по математика. Израснала е в нормално семейство, майка й е кредитен специалист, а баща й има транспортна фирма. Като малка е опитвала да се занимава с много различни спортове, художествена гимнастика, плуване, лека атлетика и волейбол. Най-постоянна е именно там. “Бях висока и този спорт ми се отдаваше”, споделя Мис България.

Красивата миска заляга яко на ученето. Мечтае да завърши образованието си и иска да стане интериорен дизайнер. В момента е първи курс студентка по архитектура. Искала е да влезе специалност „Интериорен дизайнер“, но в крайна сметка съвети на приятели я насочват към другата специалност. “Имам време за семейство и деца, сега на първо място е да се развия в кариерата си”, сподели Мис България.


В категории: Лайфстайл


Рецепта за пай с кайма и картофи
Рецепта за пай с кайма и картофи 13/05/2024, Понеделник 21:00 0
8
Коментара по темата
8.
Брус Ли от Меден Рудник
20.11.2022 01:16:25
1
1
Идеална работа ще свършиш
7.
Никой
20.11.2022 00:09:47
3
1
Много си красива не ги слушай това е България така е било грозните плюят приказката за гроздето и лисицата мислят че като не ядат и си слагат джуки са много фрапантни да ама не тук има много циганки затова мойто момиче а те са грозни това е факт ...и от там идва завистта към красивите българки...... Красавица
6.
Ах
19.11.2022 20:49:49
3
8
Нищо особенно не си!!!Нито излъчване имаш,абсолютно обикновенна.Познавам поне 10 момичета които са пъти по красиви от теб.И поне влагай малко мозък ако имаш такъв за да избягаш от клишираните изрази и заучени фрази!
5.
124mn
19.11.2022 19:51:14
0
9
Еми обикновеничка си, Душко. Провинциално излъчване и семпли черти на лицето. Кралицата на красотата трябва да има перфектно тяло, елегантна фигура, осанка на кралица или по-простичко казано, да има фасон да носи короната. Отгоре на физическите данни /пропуснах нещо много важно -да има нежно и красиво лице/, да е образована, с поне два-три чужди езика и тн. Интелектът прави една красива жена дама. Ако тези неща ги няма, всичко е плът, грим, суета, пластични хирурзи и конкурс за коя са платени повече едни пари.
4.
:)
19.11.2022 17:41:27
2
7
на мен ми харесва искам да джаскам
3.
Хях
19.11.2022 16:01:39
1
15
Най ми е смешно, като почнат родителите ме подкрепят и близките, ами моме то остана и те да не те подкрепят, иначе имаш селяндурска мутра, изобщо последните 25 години една няма да е поне симпатична в тези конкурси, но пък за сметка на това много вярвате на близките и родители, и за това ще си търпите хейта, който е истина
2.
Киликанзер
19.11.2022 15:03:05
0
24
Конкурса отдавна е мис най-добър грим. Защото голямо усилие полагат гримьорките да скрият зловещата истина
1.
мдаа
19.11.2022 14:39:01
1
25
когато години наред за мис се избира на някой политик, бизнесмен или мутра протежето, нормално е хората да са настроени срещу конкурса и срещу миската. Особено когато миската си е грозна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Феноменалният Влади Зомбори спечели "Капките" Той е победителят в 12-ия сезон на шоуто за имитации "Като две капки вода" Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Веско грубо нареди тази певица: Ти показа, че можеш и да мислиш Фолкаджийката получи висока оценка за певческите си възможности и интелекта си 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас 4 начина да разберете дали партньорът ви крие нещо от вас Ето кои са те  4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение 4 малки неща, които всеки мъж иска в една жена, без съмнение Истинските мъже искат жена, която ги вдъхновява, защото в живота ѝ се случват страхотни неща Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Зодиите, които карат родителите си да се гордеят с тях Кои знаци имат безмилостен стремеж майка им и баща им да се гордеят с тях Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Представители на европейската комисия ще заседават утре в Бургас и ще пътуват с електрическите ни автобуси Ще има и празничен концерт с ефектно шоу от дронове, за да се види какво е постигнато от по Оперативна програма "Транспорт" Рецепта за пай с кайма и картофи Рецепта за пай с кайма и картофи Вкусно и засищащо ястие 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема 5 гряха, които ви пречат да отслабнете в областта на корема С възрастта става особено трудно да се премахне коремът - понякога дори диетата и спортът не помагат Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Рачков влезе в образа на Веско Маринов, изпоти се яко Двамата изпълниха дует - обичания от всички хит "Лятна жълта рокля" Над 12% от българите нямат сметка в банка Над 12% от българите нямат сметка в банка Стотици хиляди бягат от вземане-даване с финансовите институции заради високите такси
3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Пребиха Стив Бушеми в центъра на Ню Йорк Актьорът е бил приет в болница 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани 15 загинали след стрелбата по жилищен блок в Белгород с ракета от района на Казачей Лопани Звучи невероятно, но според украински анализатори, руснаците сами са си го взривили, а в същото време Путин уволни военният министър  Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Любов за Телеца, получава и енергия за лечение Хороскоп за деня – 13 май 2024, понеделник Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Жена, всичко поскъпна. Трябва да се къпем заедно, да пестим от ток и вода.
- Аз вече се изкъпах при комшията.
Виц на деня Виц на деня При кардиолога:
- Бай Марине, колко бутилки вино изпиваш на ден?
- Две.
- Как така две, аз нали ти разреших само по една?!?
- Аз ходя и при друг доктор...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Обява:
Изгубена шофьорска книжка на жена ми. Който я намери, да я изгори! Възнаграждение
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори