×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помагало за мъже, които обичат да мачкат ц*ци


05 Ноември 2022, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Трябва да знаете обаче, че размерът на гърдите няма нищо общо с женското удоволствие

Безспорен е фактът, че мъжете са привлечени от дамския бюст изначално. Въпреки че някои от тях предпочитат и дупетата, женските гърди са издигнати в култ.
Те искат да ги гледат, да ги докосват, да ги смучат.

Но колкото и страхотни да са гърдите както за „играещия” с тях, така и за притежателката им, понякога жените наистина искат да имат ръководство за потребителя, за да могат да научат момчетата как да боравят с циците им по правилния начин.

Какво трябва да знаят мъжете, когато докосват женските гърди?

1. Уверете се, че въпросната жена харесва да смучат или да си играят с гърдите
Някои жени наистина нямат чувствителни зърна, така че не се разстройвайте, ако те не стенат. Други пък откровено не харесват усещането, когато любовниците им си играят със зърната им.

2. Помогнете й да се отпусне първо с нежен масаж на врата и раменете
Особено ако тя има големи гърди, масажът на гърба и масажът на раменете е чудесна предигра към флирта с гърдите. Гърдите могат да бъдат много тежки, а това означава, че някои жени могат да получат болки в гърба. Ако искате тя да се отпусне, прелюдията към масажа на гърба с любовната игра може да ви помогне.

3. Размерът на гърдите няма нищо общо с женското удоволствие
Размерът на бюста на жената не влияе върху това колко чувствителни са гърдите или зърната й. Има дами с по-скромни гърди, които наистина предпочитат да им смучат циците повече, отколкото да получават орална любов.

4. Обърнете внимание на начина, по който тя се докосва
Ако тя се опитва да ви съблазни и ако гали гърдите си, има вероятност тя да иска да си поиграете с тях. Вероятно тя иска и да ги смучете.

5. Не се ограничавайте само до зърната
В зависимост от жената цялата област около гърдите й може да бъде доста чувствителна. Не се фокусирайте само върху зърната, не игнорирайте останалата част от доста голяма ерогенна зона.

6. Не ставайте агресивни, освен ако тя не ви помоли
Не си мислете, че жената иска да създадете вакуумно уплътнение на зърната й. Твърде агресивното сукане често просто прави цялото преживяване болезнено.

7. Не хапете зърната и гърдите й, освен ако тя не ви каже, че е окей с това
Както бе споменато по-горе, женските гърди се различават по чувствителност. Някои жени харесват да ги гризкат леко, други обичат да ги хапят, а трети и дума не дават да се издума за това. Ако не сте сигурни колко груби или нежни трябва да бъдете, попитайте я.

8. Не се фокусирайте твърде много върху това дали зърната са щръкнали или не
Зърната имат собствен разум. Ако ги смучете и те не щръкнат, моля, не си мислете, че тя не се забавлява.
Една жена наистина не може да контролира какво правят зърната й. Подобно на пениса, те невинаги правят това, което "трябва" да правят, когато трябва да го направят.

9. Не се страхувайте от малко кърма
Имайте предвид, че ако сучете гърдите достатъчно често и енергично, има шанс да прокапят капки кърма. Това важи както за жени, които са имали деца, така и за жени, които не са имали.

10. Не се чудете дали вършите добра работа или не
Повечето жени обичат, когато мъжът, с когото са, се вълнува от любовната игра - смученето и докосването на гърдите са част от нея. Това ни показва, че се грижите за нас по възможно най-страхотния начин. Не се притеснявайте дали го правите достатъчно добре или не. Ако сте спазили тези съвети и тя все още е възбудена и изглежда се наслаждава, има шанс да си прекарва отлично.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Акула изяде крак и ръка на турист Акула изяде крак и ръка на турист 28/04/2024, Неделя 09:17 0
2
Коментара по темата
2.
orlin
06.11.2022 08:38:58
0
10
Основно правило при мачкане: Гърдите се натискат навътре а задника се дърпа навън.
В морето особено се стисак и дърпа навън да може да влезе малко солена вода по дупките , да се види кой командва:)
Преди да бъркате , можете да направите лек масаж отдолу нагоре вътрешната страна на бедрата към вагината, така към нея тръгва повече кръв и се затопля.
Всеки може да блъска , не всеки може да бърка:)
1.
Леш
05.11.2022 22:36:02
4
31
Мноо сте про**и, честно
... и това не е обида
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той
Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори