×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Манекенът от Бургас Илиян напусна „Игри на волята“ и разкри имат ли връзка с Мани (ВИДЕО)


Манекенът от Бургас Илиян напусна „Игри на волята“ и разкри имат ли връзка с Мани (ВИДЕО)
С нея вече сме неразделни, обяви той
23 Октомври 2022, Неделя, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

За отпадането му допринесе и съотборникът му Цветан, с когото не бяха в добри отношения

Моделът от Бургас Илиян Цветков напусна „Игри на волята“. Той не успя да се справи в битката за баланс и изометрия на арената, където се изправи срещу съплеменника си Цветан, както и Генчо и Георги от отбора на „Непобедимите“. Те трябваше да се задържат върху тънка 5-сантиметрова лента. Илиян се изпусна първи и каза „сбогом“ на останалите играчи в екстремното риалити. За отпадането му допринесе и Цветан, с когото не бяха в особено добри отношения.

Двамата съотборници размениха изключително остри реплики, а преди да напусне арената Илиян дори опита да убеди Генчо да се съюзи с близките му момичета след сливането на племената.

“Без разклащането на Цецо имах шанс да стоя повече. С Мани и Фейгин имаме недовършена работа, а именно разпадане на племето. Надявам се да се мобилизират и да изпълнят плана ни докрай” – сподели Илиян за стратегията си минути след битката. 

Бургаски модел в Англия влезе в "Игри на волята" със страшно самочувствие: В моите ръце и стоманата се превръща в пластилин! 

След Игрите обаче Илиян и Цветан все пак са успели да си оправят отношенията, сподели бургазлията пред Vbox7. Той смята, че Цецо е добър човек, но във формата е бил под лошото влияние на Вики.

Илиян за първи път разкри и за отношенията си с Мани. Двамата бяха неразделни и част от една коалиция в „Игри на волята“. Близостта им продължава и след формата.

„С Мани сме неразделни дори и в Англия. Много се радвам, че има някой, който всичко изпуска в България  и е заедно тук с мен и така може да гледаме заедно епизодите и да имаме същото преживяване, което имат и другите участници в момента в София. Време е обаче да прекратя всички спекулации дали сме заедно с Мани или не. Не, не сме! Но не е тайна за никого колко сме близки, имайки предвид нещата, които сме преживели заедно. В Игрите със сигурност не бях манипулиран от Мани. Ние взимахме всяко едно решение заедно, но явно в очите на другите нещата са изглеждали по различен начин“, споделя още моделът.

Той смята, че не е бил разбран от зрителите. Заставал твърдо зад своите хора както в Игрите, така и в живота. „Просто не ми се отдаде шанс да защитя някого от моите хора. В повечето пъти аз бях в ситуацията някой мен да ме покрива или да ме спасява“, казва Илиян.


Той отговори и на критиката от другите племена в предаването, че е „чехльо“:

„Коментарите на другата коалиция, че съм „чехльо“ само ме забавляват. Общо взето не съм направил нещо, е което да провокирам такива мисли у тях, но всеки си има глава на раменете“. 

Участието си в предаването, Илиян си дава оценка 7-8 от 10. Не съжалява за нищо, което е направил и признава, че пак би играл по същия начин. Бургазлията има желание да участва и в други риалити формати, а защо не и отново „Игри на волята“, ако има такава възможност.

Илиян е студент по право и модел в Англия

Според него най-добре се е справил на водните битки, а най-слабо се представил в единборствата.

На въпрос как се справя със славата в момента, Илиян отговаря: 

„Тази бърза слава в момента, която всички придобиваме в момента не трябва да причина да се взимаме много на сериозно. С бърза слава всеки може. Не би трябвало да се възгордяваме, при мен лично нищо не се е променило в начина ми на живот“.

Фаворитът му за спечелване на „Игри на волята“ е Джаферович. Много силна жена и много добре играе както на арената, така и извън нея, казва в заключение бургазлията.


 


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
9
Коментара по темата
9.
Зрител
24.10.2022 13:53:01
3
9
Обикновено съм търпелив човек, но този Илиянчо-Лянчо успяваше да ме вбеси всеки път. Физиологично противен, с нереализирано и необосновано самочувствие и доста тъпо-жалък интригант. Тъжна гледка, но защо ни я натрапват.
8.
Тъпунгерел Джеферов
24.10.2022 13:34:01
1
2
Тези игри най дразнещи са джуферовото самозвано свръхзатлъстяло прас-прас, малоумният сербец Алекса с неговата бавноразвита и с умилителен кравешки поглед Урудлица Такива безплодни, безполезни грозни и противни персони мъкнати насила от продукцията още на каста са избрани и сложени там за да създават смут ,хаос неразбории, коментари,хейт и омраза. Алекса е победителят.
7.
Ник
24.10.2022 10:14:11
1
12
Всичко беше добре,ама Джаферович вярно ,че а подкрепя продукцията ?! Не залагай на куц кон,по правилата тя трябваше да си тръгне,а сега ще гледаме игри удобни за нея.
6.
Ббб
24.10.2022 09:02:13
3
10
Мога да ги мандръсам и двете няма проблеми
5.
Хахаха
24.10.2022 08:50:44
6
17
Да , най-много Мани да го ебе с пенис колан стъпила на някоя табуретка
4.
;)
24.10.2022 08:34:36
14
4
kak moje da ima tolkova jalki hora koito da gledat takiva predalaniq za maloumnici i bavnozagrqva6ti pedali
3.
къв манекен е тоз
24.10.2022 08:11:18
6
14
пеерас
2.
Чекиджия
23.10.2022 22:37:09
11
16
Мани е сладур, бих и го давал 24/7 ако мога.
1.
Бай....
23.10.2022 22:11:06
16
40
Стига с курви и педали бе, малоумници!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори