×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква присъда получи дрогираното камикадзе, профучало със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас


Каква присъда получи дрогираното камикадзе, профучало със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас
Фехти Фикри по чудо не уби някого с шофирането си "Ала Шумахер" по крайбрежната алея на Бургас на 15 септември
17 Октомври 2022, Понеделник, 22:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Флагман

Фехти Фикри се призна за виновен и сключи споразумение с прокуратурата

Дрогираното камикадзе Фехти Фикри, който на 15 септември т.г., профуча със Сеата си по крайбрежната алея на Бургас и по чудо не предизвика тежък инцидент, е получил присъда, показа проверка на Флагман.бг.

Фикри се е признал за виновен пред Районния съд на Бургас и е сключил споразумение с прокуратурата, с което е осъден на 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, отложени за срок от 3 години, 2 години без книжка и глоба от 500 лева.

Вижте как надрусаният Фехти „лети“ по крайбрежната в Бургас, едва не отнесе момиче с тротинетка

За някои това е прекалено безобидно наказание за деянието на 29-годишния мъж от Шумен.

Други обаче смятат, че е справедливо, защото такива са законодателните възможности, а и няма основание за нещо по-тежко от НК.

Както Флагман.бг писа, около 21:30 часа, той тръгва по крайбрежната алея на Бургас, не спира на подаден сигнал от полицията и си спретва бясна гонка. От видеото, което публикувахме става ясно, че поне на два пъти той е на косъм да блъсне човек – първият път момиче с тротинетка, а след това момче.

Див екшън в Бургас: Дрогиран шофьор фучи по крайбрежната, буксува в пясъка, избухнал и срещу ченгетата

Впоследствие забива колата си на Централния плаж и се заключва в автомобила. Оказва и яростна съпротива, което налага полицаите да използват сила, за да го арестуват. Пробата му е положителна за използване на амфетамин и метамфетамин.

Фехти престоя няколко дни в ареста, преди мярката му да бъде изменена, а впоследствие и да получи присъда.


В категории: Животът


16
Коментара по темата
16.
Аз камикадзето
19.10.2022 07:05:05
0
0
Ей авторе инфото ти малко куца свържи се с мен да ти разкажа самата истина, дори имената ми са грешни и се съмнявам че имаш право да ги пишеш? Можем да стигнем в съда за тази твоя жалка статия но за сега не ми се занимава с клавиатурни мишки.. И не несъм заложил козите на село за да купя колата а съм бачкал за да я купя. Ако не му се вярва на някой може да се видим и да му докажа и да.. Повечето дето тровите работите на 12 часови и не може да си позволите тази кола освен с дългосрочен заем на малки вноски
15.
Гъбата до 14
18.10.2022 16:03:31
0
0
Ам ам
14.
Fikret
18.10.2022 15:31:37
0
1
Hahah da mi yadete ryazania.
13.
Иван
18.10.2022 10:54:00
1
2
Малко му е ,след като излезе пак наново ,ама ако тогава премаже някой ?!
12.
Тома Неверни
18.10.2022 06:37:26
0
31
Готов съм да се обзаложа, че този ще кара без книжка и че ще направи по-тежко нарушение в рамките на изпитателния срок. Глобата от 500лв. е единственото наказание в този случай.
11.
Гъбата до 1О
18.10.2022 03:20:58
1
11
Джанго без окови аууу късай братчето
10.
Джанго
18.10.2022 03:15:30
3
6
Мразя Евелина но обичам Яна .
Мразя Динко но обичам Данчето .
Мразя Гаваза но обичам Моника .
Що е то ?
9.
Гери Митова
18.10.2022 00:42:21
24
13
Какво лошо има човек да удари една две ленти . Трябва да станем като в Холандия да се легализират наркотиците и да си правим кефа . Предлагам на следващите избори да гласуваме за партия "Има такава линия" с министър председател Джанго ,а за френски посланик нека сложим Гъбата .Министър на здравеопазвавето Сашо Болния . Министър по свирене на флейта Радо G. И не на последно място министър на спорта аз Гери Митова все пак държа рекорда на гинес за най-бързо пробягана ЛИНИЯ .
8.
Гъбата
18.10.2022 00:22:33
3
20
Много много жалко . Младежа изглежда симпатичен а и отдавна не съм имал рязани бургии в моята килия.
7.
Ха Ха
17.10.2022 23:58:01
0
33
Няма такава държава няма такива закони няма такъв съд!!! Живеем в клоаката на целия свят!!!
6.
Подпийналият Шевернадзе
17.10.2022 23:35:27
4
17
Ванка, пак счупи тъпомера с това "дрогирано камикадзе :-)))))))
5.
Stefan
17.10.2022 23:32:25
1
19
Между другото преди около месец един такъв черен сеат щеше да ме отнесе на кръговото на Мираж, като аз бях с предимство в кръговото, а сеата мина с доста висока скорост и ми пресече пътя без дори да намали(идваше откъм Метро, посока център). Не казвам, че е бил същия човек, но е възможно.
4.
До Метин
17.10.2022 23:29:02
0
21
Аби
Значи че е заложил козите и къщата на село при лихвари.За да може да набави средства да плати на честният си адвокат който от своя страна се е разбрвал със още по честния съдия по делото...
И така както е било така и ще продължи да бъде
3.
Метин
17.10.2022 23:06:47
0
37
Какво значи сключил споразумение? Обещал е, че вече ще слуша ли? Виновен ли, виновен, да си влиза в затвора и това е. Няма начин този наркоман, през този период да не седне пак зад волана и надрусан и без книжка. Ще чакаме тогава да убие някой с колата и да се изнесе факта колко нарушения и наказателни постановления е имал и колко пъти е трябвало да бъде в затвора. Ппри толкова жертви на пътя причинени от пияни и(или) дрогирани шофьори съд и прокуратура не си взеха поука.
2.
Смешна история
17.10.2022 22:22:36
1
44
Мисля, че НЕкорумпирания български съд ако му беше извъртял една мазна миняг* и му беше дал 500лв.шеше да е по-добре. Някакси по-справедливо звучи.
1.
Трол
17.10.2022 22:18:53
0
48
И това е достатъчно, така ли? Трябваше ли да убие някой, че да се вземат сериозни мерки? 500 лв глоба.... Пък на такива книжки не им трябват, че да се качат отново надрусани зад волана. За се чувстват безнаказани - защото закона е мек към такива престъпления.... И това никак не е случайно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Банките спечелиха 818 млн. лв. за три месеца Заемите надминаха 100 млрд. лв. КЗК – Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден КЗК – Бургас ще проверява агнешко, яйца и козунаци в търговските обекти преди Великден С особено внимание ще се следят стоките с етикети за биопроизход Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Тази новина чакахме от синоптиците: Идете на Южното Черноморие, само там няма да вали! Причината за усилване на валежите е, че България се намира под южната периферия на антициклон, позициониран над Украйна и Молдова Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Мъж спука от бой 19 г. момиче, после го качи в колата си и си плю на петите Малко по-късно двете лица са открити в частен дом в града. Установени са видими следи от насилие върху момичето Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Кифлите от "Ергенът" ще вият сарми и бъркат мелекуни Тази вечер ще има кулинарно състезание  Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Те бяха една най-креативните двойки на "Денсинг старс", но напуснаха шоуто Танците са вълшебство, което открих. Благодаря на Михаела, че не се отказа от мен, каза Виктор Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Още една връзка се зароди след "Хелс Китчън" Само в 6-ия сезон на кулинарното риалити вече има цели две съвсем нови двойки, който се залюбиха по времето на шоуто Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цирк в бТВ с участието на тази водеща Цънцарова не може да си прочете текста Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Боядисват 2024 червени яйца в Бачковския манастир Те ще бъдат раздавани на социални домове и нуждаещи се хора Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Велико Минков притеснен за децата на Габриела, можело да им навреди Утре или във вторник се очакват резултатите от ДНК-теста, който трябва да определи дали той е биологичен баща
Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори