×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шест двойки зодии, които се разбират без думи


13 Октомври 2022, Четвъртък, 21:20 ч.
Автор: Флагман.бг

Обичат се до загуба на пулс

В лицето на кой земен знак може неочаквано огненият Стрелец да намери верен спътник, който споделя неговите идеали и мечти? Кой партньор е идеален за Рак? И кой ще успее да върне мечтателните Риби на земята, като ги обгради с грижа и подкрепа? Вижте шест двойки зодии, които се разбират без думи.

Овен и Лъв

Първата двойка знаци на зодиака, в която две половини са кармично свързани, е Овен и Лъв, пише Marie Claire. И двамата партньори буквално излъчват пламък, устрем и интерес към живота. Те никога няма да скучаят един с друг, а и за двамата това е изключително важно. Бурни страсти, ярки изяви, красиви жестове – това отличава тази двойка от останалите. Амбициозният Лъв ще бъде обвит от вниманието на темпераментния и романтичен Овен. В отговор Лъвът също няма да забрави да се погрижи за любимия си партньор и да му даде искрени, страстни чувства, както и да го поглези със сладки изненади. В допълнение, безупречното чувство за вкус, присъщо на тези знаци, ги прави „двойка на милион“ във всяка компания. И двамата партньори се стремят към луксозен, цветен живот под светлините на прожекторите. Такава двойка е успешна във всичко, което прави.

Телец и Рак

Те сякаш са създадени един за друг. И двамата се чувстват комфортно още от първата среща. Сякаш нещо невидимо свързва тези хора. Телецът е очарован от скромния и замислен Рак. И Ракът, забелязвайки чара, чувствеността и топлината, излъчвани от Телеца, не може да остане безразличен към него. Ракът и Телецът са двойка, която може да прекарва цялото си време заедно. Някои хора имат нужда от почивка един от друг, но не и те. Чувствата в такава двойка нарастват всяка година. Затова Телецът и Ракът често създават семейство, в което царят разбирателство и вярност. Щедростта на Рака и желанието да даде на партньора всичко най-добро е точно това, от което се нуждае Телецът, защото за него любовта се измерва не само с топлината на чувствата, но и с луксозните подаръци. Но никой от тях не понася скандали и кавги, затова се опитват да ги избягват всячески.

Близнаци и Водолей

В следващата двойка кармичните връзки свързват свободолюбиви и свободни партньори – Близнаци и Водолей. За никого не е новина, че настроението на Близнаците може да се променя със скоростта на светлината, а Водолеят е точно човекът, който не обича рутината и монотонността. Непредсказуемостта е важна за Водолея като въздуха. Не понася скуката и простащината. За Водолеите изменчивите Близнаци са просто подарък от съдбата. Никога няма да познаете кой точно ще бъде Близнакът вечер, а още повече сутрин. Това, от което и двамата се нуждаят е непредсказуемост, нови усещания, комуникация, пътувания, преживявания и нови хоризонти. И двамата умеят да уважават личното пространство на другия, защото самите те знаят колко е важно то, пише Tialoto.bg

Дева и Риби

Съюзът, в който са свързани Дева и Риби, е наситен с невидимо чувство един към друг, дори от разстояние. Стабилността на Девата е идеално балансирана с мечтателността на Риби. Земна до мозъка и костите, Девата е в състояние нежно и ненатрапчиво да върне своята Рибка в реалността и да каже как да живее и действа на Земята, а не в облаците (както е типично за Риби). От своя страна романтичните, сантиментални и мечтателни Риби смекчават трезвия прагматизъм на Девите, което им позволява да се видят в различни роли. Рибите могат да опитат ролята на покровител и сътрудник, а Девата може да научи от тяхната уязвимост и чувственост. Стабилен, но в същото време романтичен живот очаква такава двойка. Девата и Рибите често са обединени не само от семейството, но и от общ бизнес.

Везни и Скорпион

Страстна и необикновена двойка – Везни и Скорпион. И двата знака обичат изразяването, красотата, ярките чувства, емоциите проникват вътре във всичко. Романтичните Везни могат да покажат на недоверчивия Скорпион какво означава да обичаш и да бъдеш обичан. Чувствеността и искреността на Везни е в състояние да разтопи сърцето на Скорпиона, обезоръжава го и го принуждава най-накрая да се отпусне. В такава двойка всичко се основава на взаимно съгласие и вярност. Те сякаш магически и интуитивно намират ключовете един към друг. Но пламне ли и най-малката искра на ревност или негодувание, със страстите и душевните терзания шега не бива. Това трябва да се има предвид и от двамата партньори, тъй като всеки от тях приема всичко присърце. Добре е, че помирението в такава двойка е също толкова ярко и страстно.

Стрелец и Козирог

Тази двойка е създадена, за да покори всички върхове на света. Общите цели и движението са това, което обединява тези партньори. За тях няма нищо по-сладко от вкуса на победата и новите завоевания. Често съдбата събира тези хора на работа. Буйният и неуморен Стрелец ще намери опора и верен другар в лицето на трудолюбивия и упорит Козирог. Козирогът е склонен да навлиза в същността на случващите се неща, докато Стрелецът няма да го остави да седи мирен и на едно място. За такава двойка можете да кажете: „На една и съща дължина на вълната са“. И двамата партньори се стремят към комфорт, удобство и лукс в ежедневието. Идеалното свободно време за Стрелец с Козирог е забавление с ползи за ума и тялото. Безцелната и пасивна почивка не е за тях.


В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори