×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Агресия в БДЖ: Кондуктор рани пътник


Агресия в БДЖ: Кондуктор рани пътник
Ключови думи: кондуктор, пътник, бдж, спор
11 Октомври 2022, Вторник, 18:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Между тях настъпил спор за качеството на обслужване

Кондуктор сцепи веждата на пътник заради спор за качеството на обслужване на железницата, съобщи "Нова телевизия". Защитаващият честта на БДЖ бил безкомпромисен и с помощта на подръчни средства и юмруците си сложил точка на спора.

Пострадалият Цветослав Велков, който е снимал пълния влак, разказва: "Сцепи ми веждата с железния ключ за прозорците. Заплаши ме, че ще ме убие". Той отрича да е провокирал кондуктора. След като служителят на БДЖ му казва да спре да снима, Велков отказва. Следва и удар с железния ключ. "Удари ме от нищото", каза още пострадалият мъж.

От БДЖ обявиха, че са запознати със случая. "Ние ще бъдем безкомпромисни към подобно поведение както на наши служители, така и на пътници", коментира директорът на звено "Продажби и обслужване" Ивайло Георгиев.

Води се разследване по случая. Цветослав Велков твърди, че е бил с редовен билет, но към момента от БДЖ не могат да потвърдят тази информация.


В категории: Животът


4
Коментара
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
4
Коментара по темата
4.
ЕконД
11.10.2022 21:38:18
0
3
Тез още ли ги има?
3.
Кьосев
11.10.2022 20:40:12
1
6
С БДЖ съм приключил през 2008ма и никога по никакъв повод няма да се възползвам от услугите им!)
2.
типично по ганьовски
11.10.2022 18:31:46
1
7
пътника са прай на отворен,,,,,ти ли че ми кажеш на мене,, и ..изял тукатите.....
1.
hahahahaha
11.10.2022 18:13:31
1
11
БДЖ, РЕСПЕКТ! ШЪ ВНИМАВАМ ДА НЕ ВИ ЯДОСВАМ СЛУЖИТЕЛИТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл
Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори