×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Излиза истината за кухите обещания на поморийския кмет Петър Златанов


Излиза истината за кухите обещания на поморийския кмет Петър Златанов
Кандидат-кметът на ГЕРБ Иван Алексиев се усмихва на дъщеричката си Алекс, но през септември тръгва на жестока битка за бъдещето на Поморие
16 Август 2011, Вторник, 13:00 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, Видео Добромир ДОСКАЧАРОВ

 Бюджетът на общината е продънен с 3 млн. лева, градът няма автогара и спортна зала, а кеят-символ е в руини


След близо десетилетие застой една от най-атрактивните морски общини - Поморие има шанса да се превърне в процъфтяваща, да стане привлекателна туристическа дестинация, да задържи младите хора и да благоустрои съставните си селища. Шансът е в смяна на настоящото местно управление, довело дотам, че хората от вътрешността на страната да бъркат Поморие с Приморско като туристическа дестинация.

Появи се човекът, който реално се изправя срещу дългогодишният кмет Петър Златанов. Това е кандидатът на ГЕРБ  Иван Алексиев   - с всички възможности като образователен ценз и култура на поведение, желание и авторитет сред поморийци. Той е готов да сложи край на порочната практика в общината да се управлява абсолютно еднолично, незачитайки мнението на местните институции, нито това на гражданите (вижте как във видеоматериала ни). В Поморие през двата мандата местните хора са принудени да се сблъскват с кмета-самодържeц, който обожава да дава личната си благословия дори за най-елементарна частна инициатива. На всички, които идват в Поморие в разгара на сезона, прави впечатление, че привлекателният  като природни дадености морски град има всички условия да бъде перлата между Севера и Юга по българското Черноморие, но вместо това е с разбита крайбрежна алея, няма автогара, липсват достатъчно спортни площадки. А старият кей, намиращ се на едно от най-романтичните места в града, стои

грозен и ръждясал, опасен за живота на хората.

Центърът доскоро тънеше в прах заради проточилото се с десетилетия строителство на читалището. Едновременно с това хората в съставните селища масово негодуват, тъй като богатата община не е вложила нито лев в инфраструктура, строителство на детски градини и благоустрояване, а в същото време Петър Златанов издига тузарска къща в близко курортно селище. Кандидатът за кмет Иван Алексиев заяви, че не може да се примири с това, той знае как да се справи с нерешените през последните 8 години въпроси.

Алексиев е настоящ депутат от ГЕРБ. В момента парламентът е в отпуска, която той прекарва в Поморие, където се подготвя за предстоящата напрегната политическа есен, а и е заедно със семейството си, в което особено внимание изисква 8-месечна дъщеричка Алекс. Срещата ни с кандидата за кмет е край морето в Поморие, където той разхожда малката Алекс й видимо се разнежва като се грижи за нея, а тя пък показва търпение, когато той се среща с репортери или говори за политика със съгражданите си. 


 Алексиев сочи към Южния плаж, където туристите все още скачат от скалите в морето, няма и шепа пясък
 
 Алексиев живее със съпругата си Ани и малката им дъщеричка  в къща, наследена от родителите му, намираща се на метри от южния бряг в града. Дели двуетажна къща с брат си. От първия брак Алексиев има син – Калоян, който тази пролет бе абитуриент и е голямата бащина гордост.

 За разлика от повечето публични личности, Алексиев

няма дом-палат, нито тузарски хотел

на първа линия. „Имам лозе, което обаче не работя. Аз съм  един средностатистически българин, който иска да живее добре в родината си”, казва Алексиев.

Настоящият кандидат за кмет е роден в Поморие, завършил е средното си образование там. Служил е като войник в Карнобат, след което е завършил висше образование в университета по хранителни технологии в Пловдив, специалност „инженер-технолог”.  В началото на демократичните промени се завърнал в Поморие, където заедно със свой приятел влиза в сферата на частния бизнес, характерен за морските градчета – отварят заведение за хранене.

„През цялото време обаче не съм спирал да следя политическите събития и да желая да съм част от тях. Имам самочувствието, че нашето поколение изнесе прехода”, каза Алексиев. С носталгия си спомня студентските стачки за свалянето на правителството на Андрей Луканов.

Днес той има ясна визия за бъдещето на Поморие и е категоричен, че напълно трябва да се променят начина на управление и поведението на хората във властта. Програмата му за управление вече е готова и предстои да бъде представена пред поморийската общественост. „Много неща трябва да се случат в общината, но хората се притесняват да говорят открито и да назоват проблемите. Истините за управлението на Петър Златанов ще излязат наяве, а те са тревожни. Бюджетът на общината е пробит с 3,5 млн. лева”, каза Алексиев.

Той твърдо смята, че след изборите партийните пристрастия трябва да бъдат забравени.


Това е единствената спортна площадка, която обаче е заключена
Според него проблемите трябва да се поставят ясно пред гражданите и да им се дават конкретни решения. Един от примерите, които той посочи е липсата на спортна зала в града и факта, че този въпрос, който особено вълнува младите хора, отдавна е можело да бъде решен. „Няма игрища, няма открит спортен комплекс. Само стадион не стига, защото има младежи, които тренират  баскетбол, тенис. Имаме и отбор по ханбал девойки, които са републикански шампиони. Проблемът какъв е?  Трябва да се построи зала, която струва около 1,4 млн. лева. За община с бюджет 20 млн. лева това не би трябвало да е проблем”, смята Алексиев. Когато той започнал да проучва въпроса, се оказало, че още преди 4 години  Общинският съвет е гласувал терен за изграждането на зала, което означава, че на практика тя вече е трябва да функционира. Но вместо това се случило друго. Преди един месец, по време на зонален турнир по хандбал 

кметът Златанов втрещил публиката

като обещал на състезателките тепърва да им построи зала. По подобен начин от години се върти и проблема с липсата на автогара в града. По време на политическата битка преди миналите местни избори през 2007 настоящият кмет Петър Златанов е заявил, че градът ще има автогара, което така и не се е случило досега, а въпросът отново влиза в употреба и преди този вот. Сходно е бъдещето на южния плаж в града, който засега е останал само в обещанията на Златанов. „Отдавна в целия район около крайбрежната алея трябваше да се изградят изкуствени плажове. Това беше ангажимент, който Златанов пое още през 2003 година. Излъга много хора, защото те очакваха, че като има плажове, ще има и повече туристи, което се отразява на поминъка им. Така и това не се случа и той обеща същото и през 2007 година. На едно обществено обсъждане през 2010 година пък дори имаше наглостта да каже, че проектът бил одобрен от предприятието по управление на дейностите по опазване на околната среда, но било спряно финансирането. Оказа се, че това предприятие въобще не финансира подобни проекти”, възмущава се Алексиев. Той е категоричен, че подобно поведение е цинично.





В категории: Поморие


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
81
Коментара по темата
81.
И аз се осрах...
26.08.2017 04:28:41
0
0
И аз Ваньо баничката се осрах.Ни спортна зала построих ни автогара.Но прилапах парици от проекти за пристанище,воден цикъл,не работещо лятно кино с проект за развитие на рибарството...нищо че вече почти няма риба в морето.
80.
pnklmo
15.06.2012 11:00:50
0
0
GOgFnj , [url=http://eqlbmjcmfjwf.com/]eqlbmjcmfjwf[/url], [link=http://qzbxdfysxvhi.com/]qzbxdfysxvhi[/link], http://xruqqzpnmqws.com/
79.
yozsnodvyw
15.06.2012 05:48:40
0
0
Kkhl17 <a href="http://njkdjtkidvjl.com/">njkdjtkidvjl</a>
78.
ceenkxrh
13.06.2012 20:48:42
0
0
CU7K3L , [url=http://cpeakxvdlsmm.com/]cpeakxvdlsmm[/url], [link=http://ipfcsafinoaw.com/]ipfcsafinoaw[/link], http://rvingumngisy.com/
77.
syxult
12.06.2012 21:58:59
0
0
A644H2 <a href="http://ltxmswjiqcxm.com/">ltxmswjiqcxm</a>
76.
Dila
12.06.2012 13:06:41
0
0
Help, I've been irfnomed and I can't become ignorant.
75.
Златанов, Златев
01.12.2011 18:08:17
0
1
Английските коментатори са сигурно някой изостанали келти на път за Англия или Ейре след 2000 години. Ако искат да ги догонят, да ни се обадят, ще им съдействаме!
74.
nqqdqi
05.11.2011 20:47:23
0
0
WKqHVJ , [url=http://rbbyryluafqb.com/]rbbyryluafqb[/url], [link=http://ocqbkfuvcdbn.com/]ocqbkfuvcdbn[/link], http://qcilsrdphtht.com/
73.
qyubhiq
03.11.2011 18:47:37
0
0
UmeD75 <a href="http://khkffeyrljak.com/">khkffeyrljak</a>
72.
cdpognb
01.11.2011 17:34:30
0
0
wt0v6R , [url=http://kxonflkujcxf.com/]kxonflkujcxf[/url], [link=http://tfmtmlxoyvko.com/]tfmtmlxoyvko[/link], http://oywmjfgwvrjy.com/
71.
pypmwsb
29.10.2011 14:25:04
0
0
XaoKrc <a href="http://lrvwnxbhhsbv.com/">lrvwnxbhhsbv</a>
70.
Kenisha
28.10.2011 07:29:05
0
0
That's way the bseetst answer so far!
69.
Аргиров
25.10.2011 20:47:04
0
1
Много го искал главния архитект някакъв руснак Митя,да строи наколни жилища в Чудското езеро , а и от Бургас го желаели. Господ е справедлив и ще му намери мястото.
68.
Ватовски, Анжел
25.10.2011 18:19:46
0
1
Възхищавам се! Оставям на вас да разберете на какво.
67.
Силвио
25.10.2011 18:10:36
0
1
Това са прецизни шахматни ходове. Някой, който е в комбина с него и не губи от това!!
66.
Щерев
25.10.2011 18:03:09
0
1
Който иска главния архитект, да му осигури и нощни ,защото дневните са нищожна сума за него. Интересно, излезе много чист, като момина сълза. Кой и защо го покри?
65.
Щерев
25.10.2011 18:03:09
0
0
Който иска главния архитект, да му осигури и нощни ,защото дневните са нищожна сума за него. Интересно, излезе много чист, като момина сълза. Кой и защо го покри?
64.
Дамаскинов
25.10.2011 17:49:06
1
1
Заинтересова ме не това, което желае Катя Студът, а името й. НЕ ПОЗНАВАМ ОБЩИНАРКА С ТАКОВА ИМЕ Да не би да е на някакъв друг език, например на гръцки?
63.
Катя Студът
25.10.2011 17:38:07
1
1
Където е Милена, и аз съм там. Дори и да ме забрави, ще я догоня.
62.
Милена И.
25.10.2011 17:30:53
0
0
Жадувам за промяна Задушавам се. Готова съм да служа и на следващия кмет, няма проблем.
61.
К.и К.
21.10.2011 19:22:11
0
0
Няма да питаме кога ще стане това. Ще си проличи!
60.
Казакът
21.10.2011 18:55:26
0
0
И не само това. След това ше сменим посоката. Преди е текло към тях. Сега ще тече в обратна посока.
59.
Койчо и Койчовица
21.10.2011 18:47:39
0
0
Хайде холан. Туй е много жестоко, да им спирате кранчето. По-добре им резнете главите.
58.
казакът
21.10.2011 18:36:06
0
0
По-лошо. Ще спираме кранчетио
57.
Койчо
21.10.2011 18:32:31
0
0
Много се притесних. Какво е станало с предишните. Да не им резнаха главите?
56.
Донски казак, демек българин
21.10.2011 18:19:34
0
0
До турския султан:
Тежко му на бъдещия кмет, ако не изпълни обещанията си. Ще го сполети тежката съдба на предишните
55.
Безпартиен
17.10.2011 22:56:21
0
0
И аз не вярвам на дипломи, ама все пак неговата трябваше да важи, защото е от Татово време.Икак един необразоявам кмет със средно завършрно ще се изправи пред много по просветените и образовани хора пред него?Или какъвто е Дечо, такова е и протежето му.Какво ти пука, важното е да ти промием мозъка, нали?
54.
Десизионов
17.10.2011 18:57:27
0
0
Аз не вярвам на дипломи, защого има много свободни университети и такива / все пак да ги наречем хора, защото не сме богове / с пари. Вярвам на резултати, но не нагласени, а истински.
53.
Наблюдател
12.10.2011 14:58:01
0
0
Какво сте се разджавкали, какво се препирате.Ми гласувайте за който си искате, ваше право е.Но първо поискайте дипломата на Алексиев, нека я покаже.А и огледайте се в антуража му.Посочете ми един образован и ерудиран човек?Гладна глутница, сега може да не го усетите, но ако не дай си Боже да го изберат.................
52.
Георгиев
05.10.2011 18:25:59
0
0
Той е семеен приятел и е много мил и любезен не само с мен но и с жена ми
51.
приспан
21.09.2011 13:55:18
0
0
Не се заблуждавайте от усмивката и сърдечността на П З. ,когато говори с вас. Това е фасада. В същото време, приспал бдителността ви, той ви изучава-Каква облага може да има от вас и какъв удар да ви нанесе
50.
Ралевски
16.09.2011 19:45:55
0
2
Блатанов, звучиш ми като друго познато на много поморийци име. Може и да греша
49.
Дичо Скумев
16.09.2011 19:33:52
0
1
Блатанов, капитализъма си го написал с две и, за да подчертаеш значимостта му, нели !
48.
Блатанов
16.09.2011 19:20:22
0
1
Да живее комунистическият капиталиизъм, в който повярвахме . И той ще е вечен като другият. Останалото е мълчание
47.
Избирател
16.09.2011 00:57:16
0
2
Ами да добавя и следващото име: г-н Златанов!!!
46.
Наблюдател
15.09.2011 23:11:28
0
1
Ами нека живее и доверието,което дадохме, без да проверим.Към Доган, Станишев и Царя добавям и следващото име:Г-н Борисов.Да живеят добрите манипулатори!!
45.
Избирател
15.09.2011 19:50:33
0
0
Да живеят Доган, Станишев и Царя!!!
Да живее късата памет на българският гласоподавател!!!!
44.
гласоподавател
15.09.2011 15:14:09
0
0
Ще излязат,избирателю.Ще излязат както преди 2 год.Ще излязат всички възмутени и ограбени,За да спрат мутренското управление и некадърността на ГЕРБ.88,5%-това сме ние, ощетените.
Като допълнение имам въпрос?Знае ли някой колко плати кмета на Созопол Рейзи на бате Бойко, за да получи блгословията на ГЕРБ?И поморийци ли сме такива мишоци?
43.
избирател
14.09.2011 22:20:17
0
2
8 години стигат искам промяна! Писна ми да ми казват че от мен нищо не зависи! Дано само повече хора в града излязат да гласуват, че иначе срам за тези така будни поморийци!
42.
марко тотев
14.09.2011 04:18:01
0
1
грухчев си опече работата-сега шапка на тояга тоя сегашния пешо градинката и той голям рахатлък си стори опрай си дереджето до девето коляно-на и иванчо да залеби малко щом му се дава халал да му е
41.
Будна съвест
13.09.2011 23:40:19
1
1
Ами като толкова много говорите за последните 8 год,защо не кажете нещо за предишните 8?
Защо не питате тогавашния кмет с какви пари си взе апартамента,построи си винарна и сега е един доста заможен човек?Каква е връзката ли?Ами простичка е.Тези,които подкрепяха Трухчев тогава, сега ще подкрепят Алексиев.Е, не всички, защото някои "поумняха".Ако искаме града ни да се превърне в забравеното място на Черноморието, нека подкрепим Иван!
Но просто на 24-ти Алексиев ще продължи да си бъде мълчаливия депутат, а Златанов ще си върши работата в общината.
40.
тъп избирател
09.09.2011 18:52:53
0
0
Абе Черноморски и ти Кольо.Ако имате предвид нещо лощо за поморийските гърци , те не са аборигени. Аз пък съм тракиец, което ще рече достоен човек и българин. Такива са и поморийските гърци
39.
Черноморски
09.09.2011 18:11:46
0
0
Браво винаги съм смятал каблешковци за истински българи. Благодаря ти Кольо за малкото радост която получих
38.
Кольо
09.09.2011 17:55:00
0
0
Ние от Каблешково не сме нито аборигени нито тъпи, камо ли двете неща заедно . Ако някой продължава да ни смята за такива да отвори учебника по история за начален курс. Ше му спретнем такъв Девети Септември /май днес е тази дата/ , че няма да му п се налага да ни помни.
37.
тъп избирател
09.09.2011 17:40:12
1
1
Ето и емигрантът/, а сигурно вече имигрант / .Той е напуснал Поморие при блестящата поредица от умни кметове и сега кипи от енергия да спасява тъпите аборигени. Преди това достойно си е изпълнил дълга- да избяга от поморийския рай. Пък кой знае? Ами ако пък вземе, че стане наистина такъв?! Затова не е лошо да се вземат мерки отрано, тъпите аборигени неемигранти не го заслужават!
36.
ахелоецаd
09.09.2011 14:24:36
0
0
към поморийката:
абсолютно сте права. С некадърници се отива в задънена улица.Единственото решение е чистка и подмяната им с кадърни.Осем години е прекрасен срок това да се направи, вие как мислете?
35.
Дуспата
08.09.2011 21:14:53
1
1
Сега ми стана ясна причината за честите срещи на Дечо С. с предишните кметове по времето на двата им мандата / 16 години / в ресторанта на Рая- хотел Парадайз. Искал е да ги уведоми колко много държи на Иван Алексиев.
34.
Дуспата
08.09.2011 21:14:53
0
0
Сега ми стана ясна причината за честите срещи на Дечо С. с предишните кметове по времето на двата им мандата / 16 години / в ресторанта на Рая- хотел Парадайз. Искал е да ги уведоми колко много държи на Иван Алексиев.
33.
Философа
08.09.2011 21:01:10
0
1
Към наблюдател 24
Принципно нещата стоят така: всеки некадърник да се обгражда с по- големи / некадърници /, зада изпъква сред тях и и когато е нужно да ги коригира.Като доказателство - Приказката за добрия цар.
32.
Философа
08.09.2011 21:01:09
0
0
Към наблюдател 24
Принципно нещата стоят така: всеки некадърник да се обгражда с по- големи / некадърници /, зада изпъква сред тях и и когато е нужно да ги коригира.Като доказателство - Приказката за добрия цар.
31.
Капитана
02.09.2011 09:05:03
1
2
Лелее Златанов какви ги е наредил в Поморие. Защо трябва да му повярвам отново като виждам какво е свършил в града. Алексиев ми се вижда като по-малкото зло, а и мисля че два мандата на сегашният му стигат, нека да даде път на някой друг, нека власта не е самоцел!
30.
бивш симпатизант на ГЕРБ
01.09.2011 23:34:36
2
4
Проблема на ГЕРБ е ,че много си повярваха.Няма лошо,ако бяха кадърни.Но на Поморие му трябва цялостно изграден кмет, а не на 49%.Защо пиша това ли?Ами защото 51% ще държи Дечо Скумата и ще командва парада.А и с реклама как се бутат колички не се прави кампания.Боряна ли е най вещата журналистка,на която и се плаща от ГЕРБ,за да си хвърля евтините компромати?Или може би и Би Ти Ви?
Е, поморийци сме умни хора.Стана ни ясно за читалището и за куп лъжи,които Иван Алексиев нахвърли.Но потенциала ти, Иване е почти толкова,колкото е и на Янчо Славов.Ти ще си вечния кандидат за кмет и винаги бита карта.Ами жалко, твоите хора заложиха на балон, надут от Дечо.А и миналото ти не е чак толкова впечатляващо, за да имаме и розово бъдеще като община с теб.Ако искаш да помогнеш,по добре спри разграбването на калта от езерото.Ще го оценим по достойнство.Или мутра на мутра око не вади?
70% за Златанов, въпреки наглите ви атаки
29.
ЕМИГРАНТ
29.08.2011 23:02:18
2
2
А рбарчето не знае ли,че Алексиев го возят с депутатски коли и ако не го изберат пак ще го возят. Ама вие може и услуга да му направите, ако не го изберете. То на тъпи избиратели тъп кмет им трябва.
28.
рибаря
29.08.2011 12:51:08
1
5
Поредният троянски кон на Д.Скумата,чрез който иска отново да заграби общината.Ако не успее ще се наложи и пеша да походи.Да го спрем отново!!!!
27.
за
28.08.2011 00:37:05
4
3
Успех на Алексиев, че най-после Поморие да стане нормален туристически град
26.
Петър
26.08.2011 19:32:16
4
3
Мисля, че от Алексиев може да стане добър кмет на Поморие и подкрепям идеите му. Успех!
25.
Следовател
25.08.2011 12:02:01
3
3
Поморие има нужда от промяна! Златанов си пропиля двата мандата, а и много възможности за града. Аз ще гласувам за нов човек на есен!
24.
Наблюдател
25.08.2011 11:53:28
3
1
Че сте "помориец" или "поморийка" си личи по начина ви на мислене-дълбоко закостеняла провинция.Като е толкова непохватен Алексиев защо му отделяте такова голямо внимание. Ще загуби, ще си замине и вие ще празнувате. Много злоба, много гняв, а може би и малко страх. А Златанов защо се обгражда с некадърници, нали кмета сам избира екипа си. Защото В ЦАРСТВОТО НО СЛЕПИТЕ ЕДНООКИЯТ Е ЦАР.
23.
Fischer
25.08.2011 09:41:47
4
1
Човекът изглежда О.К., пожелавам му успех. А относно сегашният кмет на Община Поморие, мисля че трябва да се оттегли достойно. Освен това ми прави впечатление доста активното предизборно строене в Поморие, точно в разгара на туристическият сезон. А този казус със читалището си само евтин предизборен трик на кмета. Бави се нарочно два мандата за да може сега да си трупа точки преди изборите, и мисля че поморийци виждат всичко това, освен това той си управлява общината като еднолична фирма, това е кмет тип средновековен феодал за мен!!!
22.
поморийка..
24.08.2011 20:15:23
1
7
Боже опази ако хората се излъжат да гласуват за Вас господине. По-добре се погледнете,че не ставате за нищо ,като бяхте зам.кмет на туризма да не направихте нещо за Поморие??? Цял ден седяхте пред Общината и се чудехте накъде да се завъртите, Много работа свършихте. Като беше Златанов кмет ходихте подир него постоянно и си мълчахте .. а сега голяма уста отворихте.. :) И сега изведнъж Златанов това,Златанов онова.. Г-н Златанов толкова неща направи за града,ама като е заобиколен само с некъдърници .. то не става така. Един дърпа напред и 100 назад.. Еми и магьосник да ни беше кмета пак нямаще да може да направи всичко..
21.
Крис
24.08.2011 20:02:00
3
7
Браво на г-н Алексиев.Вижте до къде докарахте хората. Да правят петиция за да се открие 25 години строената Читалищна сграда. не стига ,че заради Общинския съвет все нещо не им беше в ред.. а и сега и вие .. с тези жалби/ от ГЕБ разбира се/ направо бяхте като за похлупак. Как може такова нещо . Оцелихте поморийци в най-болното им място. И после водиите "позитивна" кампания..и сте си обичали града. Моля ви кой зблуждавате.. явно само и единнствено себе си! ... Благодари ви г-н Алексиев..
20.
помориец
24.08.2011 13:13:20
2
7
Браво г-н Алексиев ! Браво на наглосста и лицемерното ви поведение ! Браво на лъжите, които още сега отправяте към поморийци ! А мога га ло да ви попитам дали си спомнята на предната кампания какво правихте под вещото ръководство на вашия покровител - Дечо ! Нима забравихте как се опитвахте с машинации и изхвърляне на изборните бюлетини да провменита резултата от гласуването,който беше в полза на Златанов и да го обърнете в полза на Трухчев ? Няма да се изненадам ако и сега така постъпите - само че резултат да е във ваша полза! Но няма така лесно да се отървете от Дечо и финасовите си задължения към него - той винаги ще ви държи в ръцете си и винага ще иска още и още и още от вас !
19.
Р.Р.
24.08.2011 01:06:31
2
6
Златанов влезе на кметския стол като един успял човек.С какви заслуги ще седне г-н Алексиев?С една баничарница, едно разбито семейство и един нещастен син ли? А, и едно ченч бюро.Замисли се Алексиев, дали изобщо ти трябва да се излагаш?
А и като гледам листата на ГЕРБ с водач онази некадърница, тежко му отново на Общинския съвет.
Г-н Златанов, жалко, че пак ще управлявате с абсолютно неподготвени за общинари хора.
ГЕРБ,защо в Поморие вие олицетворявате мошениците и бандитите?Нямате ли по добри кадри?
18.
помориец
24.08.2011 00:47:40
1
8
Божеееееее, до къде я докарахме!Един кмет първо трябва да има здраво семейство.Такова ли е твоето, Иване?Така ли ще постъпиш и с община Поморие?Ще я зарежеш,както сина си ли?Хората на оня крадец Трухчев те издигнаха, сега трябва да си върнат парите,които им дължиш.А тежко на града ни.Правилото е ясно:избери Иван и получаваш Дечо.Какъвто си депутат дваж по некадърен ще си като кмет
Златане,дръж се здраво.С такива мишоци за кандидат кметове победата ти е готова още на първи тур.
17.
Eлена
22.08.2011 18:54:14
6
2
Чувала съм, че на кьор софра П.З. се хвали с подвизите си сред жените. Като няма за за какво друго и това е постижение, нали така жени!?
16.
Ева
21.08.2011 14:04:34
4
4
Е скъпи " гражданино", ти в кой свят живееш? Къде изостави семейството си Алексиев в Тихия окен.Това, че е имал смелоста да си признае, че бракът му не въври това престъпление ли е? Има си ново семейство човека. На Вас кое Ви харесва повече това, което прави сегашния кмет Златанов? Миналият мандат си пляскаше главния секретар, жена му го хвана и той я уволни, а сега пък се крие в хижите около Малко Търново. Станал е малко по предпазлив, но не по верен и честен. Значи такива хора харесвате Вие.
15.
излъган избирател
19.08.2011 16:20:02
2
11
Г-н Алексиев, Вие не участвахте ли в т.н. лъжа за южния плаж през недалечната 2007 г! Вие като кандидат кмет тогава, недостигнал до балотаж и политическата партия, която Ви беше издигнала и Ви издига в момента не подкрепихте ли тогава сегашния кмет?!? Защо след като призовавахте тогава даагласуваме за него на втори тур не неправихте всичко възможно да се изпълняват обещанията, за които и Вие тогава сте били гарант и защо сега трябва отново да Ви вярваме!!!!!!!!!!!
14.
1
19.08.2011 16:01:57
2
4
Не знам какво ще направи г-н Алексиев ако бъде избран за кмет, но знам какво прави в момента: води "позитивна" предизборна кампания като по всякакъв възможен, законен и незаконен начин се опитва да опорочи това, което е направено в общината до момента от предишните и настоящия кмет. Една инициатива започнала през далечната 1998 г. - Читалището - в мандат на г-н Трухчев и приключила в мандата на г-н Златанов се опорочава по-най гнусния начин. Защо трябва да оплюваме това, което са направили тези преди нас, а какво ще кажат следващите след Вас г-н Алексиев!?
13.
dakata
18.08.2011 16:53:47
8
4
Другаря Златанов да си ходи във Проектанска,а Иван Алексиев като бе зам.кмет свърши доста неща за града ни в сравнение с този самозабравил се палячо Златанов
12.
обожател
18.08.2011 14:36:52
4
7
предлагам на г-н Алексиев първо да сподели с гражданите на Поморие с какво е допринесъл за развието на града като депутат, а после да обещава неща които и самият той знае, че не може да изпълни. Колко е хубава да си в управлението г-н Алексиев ! Стига да има кой да ти повярва на празните приказки и популистике ти брътвежи
11.
гражданин
18.08.2011 14:32:18
3
5
Как добре говори,толково добре колкото и нищо да говори.Този предизборен пиар с детето на разходка е много остарял ,така че няма да впечатли с добро никого, особено тази които добре го познават - нека си признае сам как изостави семейството и загърби собстмения си син.Човек,щойто няма морал в семейството не може да има морал и в политиката.А какво ли да очакваме от него като кмет.Може би резултат от евентуалното му кметуване ще бъде като резултатът от депутатстването му и празните му приказки.
10.
Яни Дончев
17.08.2011 17:03:00
3
6
не е вярно, че има само една спортна площадка в града. има още 2 мини футнолни терена в кв. Свети Георги и в кв. Свобода. освен това, имаме модерни стадион и спортна зала, които са в частни ръце, но нищо не пречи общината да постигне договорки със собственика.
г-н Алексиев, много добре знае, че кмета не може да прави нищо без съгласието на общинския съвет! освен това, самият той е наясно, че повечето неща, които обещава също няма да се случат.
не съм против него или за Златанов, но в целия "репортаж" не можах да разбера какво предлага той в конкретни решения, изложени "от-до", а не в празни приказки, че сме се нуждаели от спортни площадки.
той говори за южният плаж, който не бил направен от настоящия кмет. там където се разхождаше с количката си(колко популистко) поне има алея, а в кв. Свети Георги, където е естественият южен поморийски плаж, няма никака алея по крайбрежието.

и още, и още ...
9.
Таня
17.08.2011 16:04:27
5
10
Къде беше г-н Алексиев като зам.кмет на Поморие. Какво направи за това време като депутат за Поморие. Много бързо забрави като продаваше мекици в центъра на града.
А не се ли сеща като работеше като чендчажия за неговия покровител -Дечо Схумата, известин с полотическите си пристрастия към ввички партии, които са на власт . А за обещанието си към Галя Милева за пост заместник кмет по здраеопазването какво ще отговори
8.
поморие
16.08.2011 22:09:14
7
4
Успех, Алексиев, такъв кмет ни трябва
7.
възхитен
16.08.2011 17:23:26
4
6
аз не знаех, че Алексиев е толкова готин, изглежда наиситна човешки за разлика от повечето депутати, успех и да честитим на Поморие нов кмет наесен
6.
мрън-мрън
16.08.2011 16:05:15
3
6
Това, че живее в наследствена къща не е качество, а недостатък. Некъдърник, който лежи още на ръцете на родителите си, построили къща по време на соц-а.
5.
Бургаски бяс
16.08.2011 14:46:28
3
4
ОК е !
4.
Георгиев
16.08.2011 14:33:36
5
3
Най-сетне един човек да му натрие муцуната на това ченге Златанов дето софийските червени олигарси го крепят и да му каже да се омита че вече ми се повръща като му гледам доволната физиономия
3.
Чайо
16.08.2011 14:19:11
2
4
С теб сме, Ванка! Не само Поморие, но и населените места от общината имат нужда от освежаване и изграждане на обекти за спорт, култура, развлечения за млади и стари. Успех!
2.
Чайо
16.08.2011 14:19:11
1
3
С теб сме, Ванка! Не само Поморие, но и населените места от общината имат нужда от освежаване и изграждане на обекти за спорт, култура, развлечения за млади и стари. Успех!
1.
ееееее, успех
16.08.2011 14:10:09
3
3
искрено желая успех на г-н Алексиев, най-после наистина Поморие има възможност да изебере качествен кмет - кадърен, енергичен и местен и да измете Петър Златанов. Алексиев трябва да е новия кмет
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори