×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

43 руснаци убити в Украйна, Зеленски зове мобилизираните да бягат, за да останат живи


43 руснаци убити в Украйна, Зеленски зове мобилизираните да бягат, за да останат живи
Украинските бойци са нанесли 310 артилерийски удари по руснаците край Берислав
26 Септември 2022, Понеделник, 07:10 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимка: Генералният щаб на въоръжените сили на Украйна/УНiАН

Ако дойдете да отнемате живота на нашите деца, няма да ви пуснем да се върнете, предупреди той

43 руски войници са убити за един ден в Южна Украйна. Унищожени са и пет склада за боеприпаси, съобщиха от Оперативно командване "Юг", цитирани от УНiАН.

Вражеската армия загуби и 3 танка, самоходна артилерийска установка и 9 автомобила, пише в доклада от щаба.

Съобщава се още, че украинската авиация е нанесла 9 удара по противника, а ракетни и артилерийски подразделения - 310 в района на Берислав.

Вчера около 17:00 часа части на Одеската зенитно-ракетна бригада на въздушното командване „Юг“ са свалили щурмови самолет Су-25, който атакувал украинските бойци в Херсонска област.

За да спасят руския пилот, нашествениците изпратили хеликоптер Ми-8 с екип на борда, който също бил унищожен.

Междувременно президентът на Украйна Володимир Зеленски призова руснаците да не се подчиняват на обявената в Руската федерация мобилизация и ги посъветва да бягат или да се предадат.

"Говоря руски, заради руските другари... Виждам, че хората, особено в Дагестан, започнаха да се борят за живота си. Те започват да разбират, че това е въпрос за техния живот. "Защо техните съпрузи, братя, синове трябва да умират в тази война? Във война, която един човек иска. Във война срещу нашия народ, за нашата земя. Не изпращайте децата си на война! Борете се, за да не изпращат на смърт децата ви, които могат да бъдат взети при тази престъпна руска мобилизация", призова той и добави: "Ако дойдете да отнемате живота на нашите деца - ще ви кажа като баща - ние няма да ви пуснем живи".

Той благодари на всички, които се борят и спомагат за победата на Украйна.

В края на обръщението Зеленски поздрави украинската еврейска общност и всички евреи по света за Рош Хашана.

„Нека бъдат чути всички молитви за победа, всички молитви за мир за Украйна“, каза още той.


В категории: Войната в Украйна


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
18
Коментара по темата
18.
ROCK AND ROLL
26.09.2022 15:31:10
1
2
СТАЛИН И ХИТЛЕР СЕ ОПЛАКАЛИ НА св.ПЕТЪР , ЧЕ КОГАТО путин Е ДЕЖУРЕН ПО КУХНЯ В АДА , ГИ КАРАЛ ДА СЕ ХРАНЯТ СЪС СЪРП И ЧУК !
17.
Алфа Рисърч
26.09.2022 14:28:07
4
2
Украинската авиация нанесла удари, унищожени са 7 изоставени автомобила и 2 гаража със сменен статут от снощи като "бойни складове" :))) хахх да се смееш ли да плачеш ли.
Горкичкия Зеленски, какви ли не неща измислят с неговия щаб, за пред страдащия си народ, че уж правят някаква контраофанзива, за да оправдаят взетите на лихва десетки милиарди.
Ей сега като станат автономни републиките след референдума и ако украинците тръгнат срещу някоя от новите руски републики и атакува новата им столица, ще видите какво ще се случи със столицата Киев.
16.
26.09.2022 11:12:17
1
9
Мачкай руската сган, мамито ви аз д@йба.
15.
Ами той Зеленски
26.09.2022 10:51:40
1
10
Ей, така ги призоваваше да бягат и руцкиеПиениПидиразиии се чудеха, защо ли?
И след 2 дена започна украинското настъпление и великаяРуцка армия, като хукна да бяга си забравиха и танкове, бтр, рекетни установки и складовете с боеприпаси. Изоставиха си и командира ген Андрей Сичев(два пъти награждан лично от Путин), който генерал бе пленен от украинците. Великата елитна Таманска дивизия, ибягаха с колела, бусове, леки коли ограбени от окупираните граждани. Хахахаха! Джунгала си е джунгал, страхлив, помияр и бомж, крадец на гърнета, бельо и перални. Щеше да вземат Европат,а седнаха на украинскатаТояга и им влиза все по-дълбокоооооо, опира в сливиците. Хаха РусманговатаВъшливаБарака гориии, мибилизация, масово бягство, на границите колони от багащиДжунгали храбри пътлерови крепостни роби. Хахаха!
Бегите рашистьl, бегите пока не поздно! На Украине, вам ждет смерть!
Бегите бомжей и педофильl!
14.
До 12
26.09.2022 09:16:09
7
4
Защото руския газ идва по тръби и не ни трябва да ходим до там, само немския трябва да си на място там.
13.
Сту
26.09.2022 09:03:18
4
22
Общата черта между всички русофили по света е, че никой от тях не отива фа живее там. ХАХАХАХ
И аз питам, защо бе плиткоумни амеби не ходите, а хабите кислорода ни?
12.
Лелята 605f7
26.09.2022 08:57:01
11
18
Като чета коментарите се убеждавам, че привържениците на "Възраждане" са връзката между неандерталеца и съвременния човек.
11.
Интересно
26.09.2022 08:53:58
12
7
От едната страна са несъществуващите като националност украинци предвождани от евреин нацист и подкрепяни от наследници на фашисти, еврогейове и коварни англосаксонци плюс негри.
От другата са азиатски племена които се впечатляват от вътрешни тоалетни, православни мюсюлмански защитници на славянството и алкохолизирани орки с император джудже и военен министър шаман.
10.
Сръбски вестник
26.09.2022 08:50:21
1
4
“Русофобската” коледа тази година е подранила с три месеца. Стават чудеса. Случва се в момента у нас по и света.

Сърбия, перлата в рашистката европейска колония, осъди референдумите в окупираните от Русия украински територии. Белград заяви, че няма да признае тяхната законност.

Не само сръбската перла се отрони от руската царска корона. И край Перловец стават чудни работи. Случиха се на метри от тази т.н. река в столицата ни. Край нея рашисти поставиха в епогея на гербаджийската власт ( законодателна, изпълнителна, местна, съдебна, медийна) паметна табела за Драган Цанков на оградата на техникума “Христо Ботев” ( какво кощунство само спрямо паметта на революционера, гнил в зандана във Влашко във Фокшани по заръка на руския консул). Прославиха като “русофил” от името на движение русофили заслужилия борец за повече русофилство в България Драган Цанков, доказан с документи шампион по руски подкупи в България за времето си.

На бул. “Драган Цанков”, където се намира БНР ( както и руското посолство) срещу мобилизацията на Путин, се изказа Ивайло Калфин. Опълчи се срещу референдумите му. Предупреди, че е притиснат в ъгъла и от него можем да очакваме всичко извън логиката.

Говорим за Калфин, символ на русофилството в България. Като кандидат на БСП за президент на БСП през 2011 г. именно той говореше за любовта към България като производна от любовта към Русия.

Не искам да се заигравам с името му, но някак си се натрапва фактът, че служебният премиер Гълъб Донев папагалски започна да се прави на ястреб. Свиква собствения си премиерски съвет по сигурността във връзка с опасностите, произтичащи с руските т.н. референдуми в Украйна. Следва полета на главнокомандващия пилот в държавния самолет и негов работодател.

За бившия близък до президента Радев съветник и днешен негов министър на отбраната Димитър Стоянов вече писах, че също заклейми руските референдуми. Вече писах за това в предходната си статия в блога, но си струва да се повторя с това напомняне. А и да добавя, че предшественикът му на поста Стефан Янев, уволнен от премиера Кирил Петков заради отказа му нарече война руската война в Украйна, днес вече говори предизборна за …войната в Украйна. Специално внимавах да видя, дали ще му мигне окото, когато произнася по телевизора кощунствената доскоро за него дума. Не му мигна.

Ами ВМРО на Каракачанов? Организира днес протестна демонстрация пред черноморската централа на Лукойл заради високите цени на горивата. Защо ли не го направи, когато Каракачанов беше не какъв да е, силов вицепремиер в държавата на своя коалиционен вожд от Банкя?

Какво нещо е когато истинският бос се (д)оказва бос в украинския трънак! Всякакви цървули се чувстват най-сетне подковани да маршируват след победителите.

Заслугата за подранилата “русофобска” Коледа, разбра се, не е на споменатите по-горе фактори, които искат да се подредят на опашката за западни подаръци под септемврийската елха на “русофобията”.

Техният цар е гол, а иде зима. Не ги сгрява вече надеждата да продължи да плаща за кучешкия впряг, който тегли рашизма му. Вече са готови да му теглят една майна – явна, а не тайна. Шейната му лети към пропастта. Всяка Снегурочка с чувство за самосъхранение ще скочи преди това.
9.
до 6
26.09.2022 08:34:41
21
16
За Путин не знам но Шолц и Урсулата са НАСЛЕДНИЦИ НА Фашисти !
Въпрос на ген !
Тръпнат да отмъстят за дядовците си.
8.
cc
26.09.2022 08:29:18
19
15
Evropa ne moje bez RUSKI RESURSI.
ste ste klenknat vsicki kato pochnat protestite.
7.
33
26.09.2022 08:28:16
20
17
KIEV VECHE ZAGUBI VOINATA.
ZAGUBI YA VUV MOMENTA VUV KOITO POCHNA SPECIALNATA OPERACIA.
KIEV NIAMA NIKAKVI RESURSI.
SAMO CHUVAME FALSHIVI NOVINI.
RUSNACITE SEGA STE GI SMAJAT.
STOM POCHNA MOBILIZACIATA VREME E DA NAPUSKAME NATO VEDNAGA.
STE GLASUVAM ZA VUZRAJDANE.
SAMO BULGARSKITE INTERESI. MAINATA IM NA EU.
6.
Fu
26.09.2022 08:24:17
21
22
Путин е фашизъм
5.
До 3
26.09.2022 08:14:58
13
14
Защо, Хитлер ще се чуди ?

Я се образовай за етническият произход на Хитлер, откъде са преписани нациските закони за чистота на нацията и колко стотици хиляди немски еврей са били във Вермахта.

Та той самият е бил като Зеленски.
4.
Русия са ...
26.09.2022 08:04:15
19
19
... ДО-ВИЖ-ДА-НЕ.
3.
Най после
26.09.2022 07:36:35
18
24
Изплю камъчето че е чифут, а е създал нацистка организация АЗОВ, ако беше жив Хитлер щеше да се чуди какво става
2.
Сз
26.09.2022 07:33:38
44
41
ПОРЕДНАТА,ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ
МАЧКАЙТЕ БРАТУШКИ,БОЙ ПО УКРАИНСКИТЕ ФАШИСТИ И МИРИЗЛИВИТЕ КРАВАРИ...
СЛАВА РОССИИ
1.
Ганя
26.09.2022 07:27:12
19
20
Тоу младеж мноу знай за войната и предсказва бъдещето уа!Вижда ми съ да е модернише професия-клоуномагесник.Ша утида при него ба да гледа бъдещето на нашту селу.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори