×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Няма да повярвате, но това е Гена Трайкова от бТВ


24 Септември 2022, Събота, 15:00 ч.
Автор: Флагман

Тя е неузнаваема, напълняла е поне 10 кг

Година след като напусна шефското си място в Би Ти Ви, журналистката Гена Трайкова е съвсем неузнаваема. Бившата водеща на новините отново е напълняла с поне 10 килограма и от порцелановото ѝ лице като на кукла Барби вече няма и помен. 44-годишната Гена се е запуснала напълно, откакто не е на екран. Причината да загуби блясъка си била депресията, в която изпаднала след серията лични и професионални неуспехи, пише вестник Ретро.

Дълги години Трайкова дърпаше конците в Би Ти Ви и се ползваше с респект сред всичките си колеги. След като обаче цялото ръководство на медията бе тотално сменено, никоя телевизия не покани журналистката в редиците си и многото си свободно време тя запълва, като изнася лекции на семинари пред хора с различни сексуални ориентации от всякакви възрасти към столична фондация. Всъщност тя е част и от консултативния съвет на въпросното сдружение.

Гена Трайкова днес
Гена Трайкова преди няколко години

Докато работеше в Би Ти Ви, славещата се като една от най-суетните дами в журналистиката Трайкова никога не се показваше публично без силен професионален грим и стилна прическа. В последните месеци обаче тя се носи без абсолютно никакъв макиаж и прикрива качените килограми с широки торбести дрехи, под които фигурата ѝ да не изпъква. Преди време се говореше, че напълняването на Гена се дължало на инвитро процедури, които провеждала, но самата тя така и не потвърди слуха. В момента 44-годишната журналистка отново нямала партньор до себе си. Докато все още бе на шефска позиция в Би Ти Ви, усилено се говореше, че Гена имала интимни отношения със своя подчинен и по-млад колега Иван Георгиев. Той обаче не я последва на изпроводяк и именно това довело до крах в отношенията им. Гена се почувствала предадена от избора му да продължи да гони кариера в медията, от която я пропъдиха. И досега бившият на Трайкова продължава да чете новините, но се ползва с по-голямо доверие пред новото ръководство, защото бе избран да води и няколко живи студия по актуални въпроси заедно със Светослав Иванов.

Преди това Гена пък имаше дългогодишна връзка с Венелин Петков, с когото си тръгнаха по едно и също време от Би Ти Ви. Двамата бяха заедно 6 години и дори бяха стигнали до годеж, но внезапно настъпи крах в уж идиличната им любов. За разлика от нея Петков успя да създаде семейство и се взе със спортната журналистка Николета Маданска, която му роди две деца. В любовната си биография Гена има още един провален годеж с музиканта Лъчо от група „Хиподил“. Рокаджията и журналистката живяха заедно две години и щяха да се женят, но тогава тя поставила кариерата си на първо място и не била готова да изостави работата си, за да бъде майка и домакиня.


В категории: Лайфстайл


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
8
Коментара по темата
8.
До глупости
19.12.2022 20:26:52
1
0
Пишеш глупости ти: как не е зле като на 44 г изглежда на 84 ?!
7.
Ива
19.12.2022 20:25:28
1
0
Никога не е била хубава със скръбната си физиономия и сухия , гърлен глас, а за на 44 г жена наистина изглежда зле, направо е като бабичка ....съсухрена....ужас
6.
tr
28.09.2022 19:08:52
1
3
Гена е прекрасна! А Вие сте нищожества! Дано кликовете на тая мизерна статия са ви достатъчни-да се задавите.
5.
Глупости
24.09.2022 20:19:17
2
16
Нищо й няма на женицата. Просто на едната снимка е гримирана от професионалист и снимана от такъв, а на другата е естествена. Никой не изглежда като Барби като стане сутрин.
4.
Флагмани
24.09.2022 20:12:29
2
11
Вие сте перфектни,всички други сме дебели,грозни,нереализирани,тъпи,скучни,смотани,некадърни и всичко лошо,което може да се каже.
3.
Никой
24.09.2022 17:53:15
1
16
Много сексистка статия значи жената е парче месо и трябва да е като малоумна наклепана за да има мир иначе не става веднага е под ножа... Браво.. Много е красива Жената а вие се погледнете В огледалото и вижте душите си Там е грозотията и нищо не помага..... Жена това е майка приятел домакиня съпруга любовница блудница Жена най великото творение на Бог
2.
Мизерни странджански селяни
24.09.2022 15:41:59
3
43
...защо просто не оставите жената да си живее живота, както иска???
1.
111
24.09.2022 15:25:50
2
41
Много грозна статия, но вие толкова си можете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори