×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извратеняк взриви мрежата, младо гадже с изповед за гнусната му тайна


Извратеняк взриви мрежата, младо гадже с изповед за гнусната му тайна
Младата жена споделя, че вместо да правят секс, извратенякът влязъл в банята, за да гледа порно
Ключови думи: порно, извратен, секс
17 Септември 2022, Събота, 22:00 ч.
Автор: Флагман.Бг

Мъжът влязъл в тоалетната и без да иска включил Bluetooth колонката, а половинката му била изумена 

Какви ли не неща могат да се случат в едно семейство. Всеки човек има своите тайни и чудатости и именно заради това трябва да познаваме добре половинката си – за да няма изненади.

Е, не такава е историята в семейството на жена, пожелала анонимност.

Драмите при нея започнали съвсем случайно, пише БЛИЦ.

„Една сутрин мъжът ми се събуди, взе телефона си и отиде до тоалетната. Аз останах в леглото. След няколко минути обаче Bluetooth колонката, която бе в спалнята се свърза с телефона му. Именно тогава чух какво прави той в тоалетната. Така разбрах гнусната му тайна, която ме потресе“, казва жената.

Случилото се изненада не само нея, но и всички онлайн потребители, които научиха историята й.

„Колоната се свърза с телефона на мъжа ми и тогава чух, че в тоалетната той гледа порно“, казва жената.

„Почувствах се ужасно. С него нямаме интимни отношения от много време – той просто не ме иска, но изглежда има нужда от порното и да се самозадоволява“, допълва тя.

Веднага щом мъжът й излязъл от тоалетната тя му казала какво се е случило, какво е чула и го попитала защо й го причинява.

Първоначално той отричал да е гледал порно и да е мастурбирал, но в последствие признал, но й казал, че това бил първият път, в който прави такова нещо.

Повечето онлайн потребители, научили за семейната драма, бяха раздвоени. Мнозина взеха страната на жената и смятаха поведението на съпруга й за обидно. 

„Това е напълно несправедливо спрямо вас“, пише един от тях. „Не мога да повярвам, че си се омъжила за него“, добави друга. 

Някои потребители обаче се обявиха в защита на мъжа, изловен в крачка. Предполагаха, че той може да има някакво заболяване или психическо разстройство, за да предпочита да гледа порно и да се самозадоволява, но да не прави секс с жена си. 


В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
даката
18.09.2022 13:20:33
0
5
Как може да правиш секс с някой който те кара да миеш чинии, да простираш, да пазаруваш , звъни ти , контролира те и прави забележки.
10.
Мара-Шепова
18.09.2022 12:37:20
1
4
Здрава ръка, здрав бицепс.
9.
Хахахаха
18.09.2022 11:26:09
3
3
Ми нормално за мързелив мъж. Що са не го лъсне, като го мързи да еве.? Пълна трагедия. Отказва секс и лъска. Толкова е смикнал с лъката, че като види жена и го мързи!
Момата да вземе да си намери мъж, които може и да маха тоя инвалид.
8.
Нимфоманка
18.09.2022 11:16:02
1
9
Щом тоя пич не ще да я чука,явно много пъти я е "боляла" главата,кръста и т.н. тя да се радва,че лъска бастуна,че не е отишъл да ощастливява комшийката :D Уважаеми жени, които вечно нещо ви боли- сами сте си виновни.
7.
ЛЪСКОВ
18.09.2022 06:22:13
1
32
Всекидневен онанизъм....здрав и бодър организъм.....
6.
Стоян
18.09.2022 02:47:30
3
39
И какво като е гледал порно ? Ама то страшен ужас . Въобще каква е тази статия потресен съм , от мн време не бях влизал във вашият сайт , но наистина сте мн зле . Само тук може да се прочете нещо безмислено . И съм сигурен , че човека написал тази статия лъска бъстуна от сутрин до вечер на порно
5.
dancho
18.09.2022 01:47:24
4
35
Повечето българи предпочитат хубавото порно, пред еднотипния секс с вкиснатото гадже или жена.
Един приятел дори си наглася почивните дни различно от жената да си гледа порно по цял ден.
4.
*********
18.09.2022 00:58:51
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
3.
В виж, бели корабчета плуват ли?
17.09.2022 23:53:21
2
41
По-вероятно е жената да се прави на сърдита и да го тормози психически. Кой мъж няма нужда от секс и би предпочел да мастурбира пред истински секс?
А най-вероятно това са измислици-премислици мейд фром флагман
2.
Марги чепкай се отзад
17.09.2022 22:29:07
2
53
Сикагурно си грозна и човека си бие по някоя злодейка
1.
ДГД
17.09.2022 22:28:04
1
64
Голям ужас! Че кой не е гледал порно и не е лъскал бастуна?!?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Внимание, кърлежи: Вижте съветите на здравните власти Ето как да използвате репелент Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Стана ясно какво е състоянието на детето, блъснато до "Родевата къща" в центъра на Бургас Вчера момиченцето бе пометено от товарен автомобил на ул. "Славянска" Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Рекет пред КАТ: Дай пари или ти съсипвам колата Който откаже да плати - си пати жестоко   Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Защо някои домакини не мият суровото месо преди готвене Всъщност измиването може само да увеличи риска от разпръскването на бактериите в месните сокове по други храни, прибори и повърхности в кухнята Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Фермерите искат да се създаде гаранционен фонд при щети в земеделието Те призовават служебния кабинет за навременна помощ и съдействие Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Жена пострада на паркинг, удари я кола на заден ход Пострадалата е с фрактура на прешлен, без опасност за живота Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Роден фермер проговори за огромна далавера с млякото у нас Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечните продукти да са с такива надути цени по магазините Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Битката за националния вот започна. Вижте къде ще има челен сблъсък на лидери Експремиерът Николай Денков ще води в Бургас на мястото на Константин Бачийски, Пеевски с голяма вероятност ще води и в Кърджали, тъй като вече е партиен лидер, под въпрос като цяло е Лена Бориславова
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори