×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Украйна обяви: Искаме съюз, подобен на НАТО, но да не е НАТО, за да ни защитава


Украйна обяви: Искаме съюз, подобен на НАТО, но да не е НАТО, за да ни защитава
Това ще е прологът към Третата световна война, каза зам.-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в странно поетична, но агресивна реч
14 Септември 2022, Сряда, 19:30 ч.
Автор: Флагман.БГ

Заради сравнително успешната контраофанзива на Изток, е много вероятно Русия да стане по-непредсказуема съвсем скоро, Путин може и да обяви официално война

Членство в нов блок, подобен на НАТО, за да се защити веднага границата с Русия е поискал украинският президент Володимир Зеленски. Идеята идва от работна група, назначена именно от държавния глава, а продължението е, че във въпросния „Не-НАТО” съюз трябва да влязат всички държави-членки на сега съществуващия Алианс, за „гарантират сигурността” на Украйна.

Официални лица от Киев обявиха във вторник, че не било идеята да се „заменя” НАТО, а да се подпише договор за защита, докато страната опитва да влезе във военния съюз. Очаквано, реакцията на Кремъл беше бърза и остра.

„Това е практическото начало на Третата световна война. Ако това стане, западните нации няма да могат да си седят в чистите домове и да се смеят колко отслабена е Русия. Всичко около тях ще е в огън, а хората им – за съжаление жертвани. Земята ще гори, а бетонът ще се разтопи. И все още западните политици като коне с капаци и глупавите им мозъчни тръстове, умно дундуркат чаша с вино в ръка и говорят за това как могат да се справят с нас без да влизат в директна война. Простовати идиоти с класическо образование”, каза в необичайно поетичен, но характерно агресивен тон зам.-председателят на Съвета по сигурност на Русия.

Медведев: Ядрените ни арсенали са гаранцията за запазване на Велика Русия

По думите му конфликтът в Украйна вече се подхлъзва към неизвестна, непредсказуема територия на ескалация заради това, че „...Западът неспирно помпи режима в Киев с най-опасните видове оръжия”.

„Украинската политическа клика роди проект за „гаранции на сигурността”, което е прологът на Третата световна война. Разбира се, никой няма да даде каквито и да е „гаранции” на украинските ... Това би било същото като да приложат член 5 от Вашингтонския договор. Същото е като за страна от НАТО и в този смисъл е плашещо”, каза още Медведев, който в последните години е станал един от най-големите поддръжници на руската идея за света и е придобил парлив изказ, много различаващ се от персоната му докато беше президент между втория и третия мандат на Путин.

Предвид това, че конфликтът в Украйна продължава с всичка сила в източната и южната част на страната, и това, че Москва е дала заявка, че ще „освободи” Донбас, подобни гаранции за сигурност, каквито се предлагат сега, е малко вероятно въобще да влязат на дневен ред за обсъждане. Освен това, по логиката на работната група на Зеленски, такъв договор предполага връщането на границите на Украйна във вида им преди 2014 г., тоест преди анексацията на Крим – нещо, което на фона на продължаващата дори сега т.нар. „специалната военна операция” звучи повече от абсурдно.

Реално притесненията сега са, че с привидно успешната украинска контраофанзива, която „освободи” няколко градчета през последните 2-3 седмици и избута голяма част от руските войски на запад, Русия може да се превърне в доста непредвидима и дори отчаяна. Има спекулации, че „до дни” Путин вероятно ще официално ще обяви и война – нещо, което би значело пълна мобилизация. А това реално ще обърне цялостната картина на войната с главата надолу и последиците може да са много непредсказуеми в регионален, но и глобален план.

 


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ 5 неща, които мъжете искат силно 5 неща, които мъжете искат силно 04/05/2024, Събота 22:00 0
26
Коментара по темата
26.
Към момер18
16.09.2022 00:18:54
0
3
А знаеш ли кой черен афроамериканец е осеменил майката, за да се пръкнеш и да имаш възможността да ни запознаеш с мерзката си и жалка душица?
25.
Време е
16.09.2022 00:02:19
0
2
Глупаците на запад хубаво да си помислят искат ли бетона да им се разтопи заради един наркоман който се опитва да ги води за носа
24.
Путинидинахуй
15.09.2022 14:13:22
5
1
Руснаците си оставят дори оръжията и мунициите, някои обличат цивилни дрехи и бягат от украинските области с велосипеди, откраднати от местните хора, разказва украинската журналистка Мария Авдеева, която е в Харков.
23.
Зеленски претърпя катастрофа 15.09.2022 / 07:23 1
15.09.2022 09:23:04
3
7
Автомобилът на украинския президент Володимир Зеленски се е сблъскал с друго превозно средство рано тази сутрин
22.
От фронта
15.09.2022 09:12:55
9
5
Говорител на украинското военно разузнаване заяви, че руските войски масово се предават, тъй като "разбират безнадеждността на положението си". Съветник на украинския президент заяви, че военнопленниците са толкова много, че започват да се свършват местата, където могат да бъдат настанени.
21.
Борис Немцов
15.09.2022 08:22:33
12
12
Борис Немцов беше убит на 27 февруари 2015 г. пред Кремъл. Ето негови пророчески думи:
"Без Путин всичко ще е по-хубаво.
Ще харчим пари не за война със съседите, а за болници и училища.
Няма да се борим с Америка, а с бедността.
Ще търгуваме не със суровини, а с технологии.
Няма да мислим как да се харесаме на китайците, а за нашата роля в европейската цивилизация.
И ще се заемем с промяна в собствената си страна, а не със завоюване на чужди земи.
Омръзна ни тази параноя и омраза към целия свят.
Няма Путин - има Русия, има Путин - няма Русия..."
20.
що е пcиxoпaт?
15.09.2022 00:12:11
4
9
№ 18
19.
Поредния фейк
15.09.2022 00:10:00
2
5
Спуснат може би от Блиц,защото като проследиш лъчъ отива там,зеленски даже не го е помислил . Ама подлогите без лъжа не могат
18.
Що е русороб?
14.09.2022 23:55:32
16
12
Ами русофил, не, е, защото не знае руски език и следователно, история, бит, култура и т. н.
Дали са предимно неудачници, рогоносци или въобще, нереализирани и житейски катастрафирали?
-Ами, не всички! Обаче, дори и успелите и образовани "русороби", нямат, логично издържани познания и обяснение на заболяването "русоробия".
Едно, обаче е сигурно и то е:
Че, всичките им близки и роднини са на Запад, дори и самите, те, и, никога не заминават в пРосия!
Другото 100% вярно, е, че, колкото и да са мнозинство-80% са толкова, природно прости, че когато гласуват за БСП и други, уж про-руски партии, бг русоробите са толкива прости, че не влизат да четът, каква е ролята на Луканов и Любен Гоцев за асоциацията на България в НАТО, и на БСП, заслугата за приема в ЕС. Още повече официалната ороевропейска позиция на БСП и участието, и в избори за Европарламент и участието и в него.
Другото хубаво на бг русоробите, е, че, дори и на думи да са радикални и злобни и да одобряват убийствста на жени и деца в Украйна. Те са малки сиви мишки, страхливи, никога, невоювали за нищо. 100% подавали жалби, когато са яли шамари и са пички свидетели, когато ги арестуват. Това е реалността в русофилския булгаристан, царство на жалбоподатели и пичкострадалци, ревящи от мъка за поредната, която ги мачка и им слага рога.
Е, как няма да мразят, украинците, които шибат орално джунгалската империя на ватнишкитеОрки.
Ами жалбоподателя, рогоносец и робски ганьовец-роб и предател, най-много мрази смелите.
Обаче, русороба е ганьовец от булгаристан и Запада го боли ханша за бг русороба, защото, той не кара влака, а само чисти тоалетната.
Бг русороба цял живот го е страх от наркобосове и мутри, а вие искате, това бг русоробско говедо, да не мрази украинците, които шибат армия с танкове, ракети, кораби и подводници!
Няма, как да стане! Русороба е педал, страхлив, завистлив и потомствен доносник!
17.
Мечо
14.09.2022 23:38:00
9
18
Тизи клоун за кого се мисли? За началник на целия свят? Искам НАТО, ама да е без НАТО. Хайде, иди нахуй, стига си ни въртял всички на пръста си. Не стига, че дава луксозната си вила в Италия под наем на руснаци, ами му се свидят неговите милиони за оръжия. Да събира пари от тези укри, които хем харчат парите ни, хем ни докарват нови мигранти на доилка у нас. Да си ги во5f871дят там да се бият срещу руснаците.
16.
Фнимание,фнимание до 12-ти
14.09.2022 22:49:44
6
9
Не се хаби Баце!!!
Нема нужда му се твариш на туй урундясалато!!
Остай го да си вземе 50-то стотинки и да си ги харчи с кеф.
Пери му го в тролската човка и не се занимавай!!
15.
Га га га га
14.09.2022 22:32:02
16
8
Кравари, еврогейове и клоун наркоман наритват самая могучая и това побърква родните руссияни.
Бу-ха-ха-ха!
14.
До Дернев
14.09.2022 22:27:16
12
18
Ква Русия ве чичка изпушила ? Днес Казахстан дадоха заявка че се оттеглят от колективния договор за защита от 2023 . На Армения,член по тоя смешен договор им взимат кой кво си хареса и оня гном мълчи .
С нетърпение чакам тук статия : “Истински ли или фейк е документа с който Казахстан предпочете да стане втори Сингапур вместо втора Украйна”
Следя ! Сега кат си поплачете дъртите,обезателно ни пишете нещо смешно. Или звъннете на оня GSM за контакти с флагман -да изтриват такива разтройващи руснаците коментари
13.
jh
14.09.2022 22:20:30
8
13
този идиот го използват за мегафон, кажат му нещо краварите да каже, той го казва и после се траби по медийте как зеленски казал уж че идва от него..ало
12.
До 11 Бай ХОЯ
14.09.2022 22:17:42
19
14
Как точно да го лапам ве вмирисан роСИФИЛИСтик?
Както го лапат майка ти и жена ти разпоретините ли??
Много си смел зад клавиатурата, ама на живо набързо ще ти пренаредя рядката ограда, боклук долен.
Да е*а и умрелото куче да е*а. Айде въс!
11.
Бай....до 10
14.09.2022 22:02:11
17
11
Лапай бе, нещастен Кавал!
10.
Фнимание,фнимание!
14.09.2022 21:50:56
16
13
Гаварит Медвед Боримечков:
Събахлен ши фъргаме атомната бомба и по този черезвичайнъй факт призовавами сички чиляци по целия свят да прибират от по-ранше добитъка от паша,да заключат сички кокошки у пилчарника да не дигат врява,женурята да събират цялата челяд под фустата си,пък мъжете да излезат на мегданя да гледат таз невероятна поредна рашънска излагация,ама абсолютно е забранену да са палят качаци,лули,цигари и тем подобни независимо на койт континент са намирати,чи нашта техника мноу чуствителна.....мноу добре знайти.че заради тез пусти качаци останахми без флота!!!
Айкос можи!!
Айди до събахлян!!
Винаги Ваш Медвед.....Вий знайти кой!!
Ай чау!!
9.
Дернев
14.09.2022 21:46:35
10
3
Това е точно единната система засигурност на Европа за европейците осигурена от армийте на СЕЩ и Русия. Франция и Германия трябва дали се пришпорят.
8.
До 2
14.09.2022 21:35:04
11
11
АБЕ ВЗИМАЙТЕ СИ ЛЕКАРСТВАТА БЕ…
РЕДОВНО,ГИ ВЗИМАЙТЕ
ТЪПАНАРИ МАЛОУМНИ
7.
сз
14.09.2022 21:32:34
19
22
УКРАИНСКИ ФАШИСТИ
БРАТУШКИТЕ ЩЕ ЕИ ПОКАЖАТ КЪДЕ ЗИМУВАТ РАЦИТЕ
УРКИ МРЪСНИ
6.
Бай Ганьо
14.09.2022 21:09:01
20
22
Изключително точни думи за европейските глупаци!
5.
Путин за резил
14.09.2022 20:32:18
30
27
Малките плешо стана за смях на цял свят....Щял да обяви война и бла-бла-бла... Клоун:))
4.
Въй
14.09.2022 20:22:54
8
6
Поздрав!

https://m.facebook.com/beingliberal.org/videos/russkij-idi-na-chuj-a-powerful-cover-of-queens-we-will-rock-you/1798213983716849/
3.
Наско Ментата
14.09.2022 20:16:43
15
27
Сарай,Труда работа е да се осведомят.Трябва първо Митрофанова,Десасмерцедеса и реZидента да разрешат.
Като стана реч за разрешение и дипломация : на Лавров е разрешено да присъства на срещата на ООН.Само на него,без летци,секретарки,стюардеси,градинари и специалисти по чай .
Вариант 1 : трябва да се научи да кара самолет / у нас си има летци-лакеи на висши длъжности и викам да помогнат/
Вариант 2 : да лети до САЩ с 2-3 прекачвания и с перука и маска / всички нормални хора го обожават и много поздрави ще отнесе и той и майка му /
И да -тва май е последния му шанс за бягство.
2.
Вън роцката измет!
14.09.2022 20:15:10
48
35
Метровките Путлер и Медлер скоро ще бъде наритани като мръсни мастии!

Долу руспия!
Долу ЛилиПУТКин!

Слава на България!
Слава на ЕС!
Слава на НАТО!
Слава на Украйна!
1.
Сарая
14.09.2022 19:44:22
13
25
Скапан анализ!
Знаете ли какво става при офицялна война !
Всички страни задържат авоарите и дипломатите на страната обявила война !
И това е по точка едно ….
Осведомете се моля ви
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори