×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Девойките, заради които загина спасител в Слънчев бряг, вадени от водата 4 пъти за ден


Девойките, заради които загина спасител в Слънчев бряг, вадени от водата 4 пъти за ден
След като спаси двете момиче колегата е паднал във водата по очи, разказва началникът на водно-спасителната служба в Слънчев бряг Иван Георгиев
08 Септември 2022, Четвъртък, 07:55 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Може само да предполагаме дали са се давили наистина или са си играели, за да привлекат внимание, каза негов колега

Двете девойки, които предизвикаха трагедията в Слънчев бряг, вчера са били спасявани четири пъти от водни спасители. Това разкри началникът на водно-спасителната служба в курорта Иван Георгиев. Той разказа пред Нова телевизия как 69-годишният му колега е извадил момичетата и след като ги предал на друг спасител паднал във водата по очи.

„Не можем да кажем от какво е починал колегата. Медицинските служби ще установят причината. Ние сме се учили от него. Той още от 90-те години е по плажовете на българското Черноморие“, заяви шефът на спасителите в курорта. 

„Морето е все още бурно. Макар да сме само с 30% по-малко, се стараем да покрием целия плаж, но въпреки всичко сме разредени. Въпросните девойки, които са били спасени и предадени на друг колега преди тъжния инцидент, в последствие се разбра след направена проверка с останалите колеги, че четири пъти са вадени вчера от водата при подобни действия. На различни точки от плажа те са създавали предпоставки за спасителни акции на нашите спасители“, уточни той.

Трагедия в Слънчев бряг! Спасител се удави, след като извади от бурното море две туристки

„Може само да предполагаме дали двете девойки са се давили наистина или са си играели, за да привлекат внимание. С оглед на бурното море обаче колкото и да са си играли, е достатъчно опасно. Вероятността да се удавят е голяма“, заяви Иван Георгиев.  

„Не знам как трябва да се подходи. Нали в планината има такива случаи – плащаш си като ангажираш ресурси да те спасяват? На водните спасители не се плаща, но ако четири пъти едно и също нещо правиш...“, каза пък водещият на „Здравей, България“ Виктор Николаев.

„Каквото и да платят, човекът си е отишъл. Това е абсурдна история“, коментира пък колежката му Мира Иванова.


В категории: Несебър


36
Коментара по темата
36.
До 35
08.09.2022 15:32:37
1
5
Няма смисъл човек, малоумник като тебе няма да си намери работа за нормални пари и в швейцария да те пуснат. Пиша ти като човек, а ти ми развиваш теории за свирки. Тъпанар. На тебе гравитацията ти пречи, а не фирмите.
35.
До 32
08.09.2022 14:40:46
6
10
Кажи коя е тази голяма компания в Бургас пък точно която дава 2500 че да отида и аз ! За какво гу дава, свирки ли им правиш по 12часа в денонощието ? Хайде кажи де похвали я тази компания защо я криеш ? Направи и реклама. Работил за бургаска компания той за2.500 ама на кукуво лято. Да е . и смешниците ви... Дори ITтата в Бургас не вземат толкова. Този град е най убития от страна на доходите, всички бягат от тук. Само наркопласьори и наркомани остават.
34.
Рускини са
08.09.2022 14:16:00
4
3
Кога е имало статия да са замесени украинци и да не пише, колко били неблагодарни, как били дошли да правят поразии...
А като са руснаци били туристи, а при прилив на откровеност били чужденци.
Мужиците им сигурно са по цял ден фиркани и са търсили някой да им прави уста в уста, ама като не могли да намерят щото хората ги е гнус от рускини са взели да се правят на давещи се.
33.
Гост
08.09.2022 14:01:09
3
8
Дори няма да им тежи на съвестта на тези украинки,те просто нямат такава.
32.
До 29
08.09.2022 13:43:25
1
2
Не си прав, брато. Разбирам за какво говориш и аз съм работил по Слънчака. В момента работя за голяма БГ компания в Бургас. Взимам 2.5 бруто и винаги са били точни с мен. Не можеш да слагаш всички под общ знаменател. Има много точни работодатели
31.
29
08.09.2022 13:00:41
2
4
Не наричам това бизнес не харесвам тази дума но да продавам труда се самостоятелно и си плащам всички данъци на държавата. И трябва да ги плащам за да има за децата ни детски, за пенсионерите пенсия за безработица утре ако остана без работа както през Ковида, з здраве като отида на лекар, за инфраструктура, за всичко. Да работя за себе си, не се продавам за жълти стотинки на работодател капиталист. Не робувам на изроди. Никой нормален човек не иска да робува на капиталист, работодател, престъпник. За държавата ще работя, ще избягам навън като самонает пак но никога за капиталист, работодател, частник, боклук, измамник убиец което е едно и също.
30.
Истината
08.09.2022 12:58:09
2
7
Кажете че са укри какво ги пазите като свещени крави- пияни украйнки. Херо мустафа ли ви нареди да криете пол, раса и етнос , флагман на нпо на Сорос ли се отчитате
29.
До 28
08.09.2022 12:40:59
1
5
Горе-долу разбрах. Тоест имаш частен бизнес, в който ти си единствения служител и предполагам се осигуряваш на максимума за да не ощетяваш държавата и възможността за справедлива пенсия, нали така? И това всичко го пише в НАП (разбирай НОИ), нали така?
28.
До бизнесмена 27
08.09.2022 12:18:46
2
6
Аз работя за себе си. ЕТ съм, едноличен търговец, самонает ! Не съм работодател капиталист, не крада труда на другите като теб. Щом работя за себе си значи без работодател мога. Разбра ли тъпако ? Всеки може без работодател. Работодател без работник само не може, както написах по долу. Но явно сте прекалено ъщтъпи българските работодатели, че без обяснения и подробности не можете. Преди 89тта хората работиха без вас и получаваха мнооого повече.
27.
До комунистическия елит по-долу
08.09.2022 11:22:38
7
5
1. Работник без работодател не може и работодател без работник не може! По принцип ако и двете страни го осъзнаваха това щеше да живеем в по-добре организирана държава.
2. Вие като сте толкова ербап къде работите ? Не искам уточнения . В частен или в публичен сектор? И ако работите в частен що не напуснете? Ей така да забиете нож в сърцето на тирана! Или само по форумите сте смели ?
26.
!!!!!!!!!!!!
08.09.2022 11:19:05
2
16
Работник без работодател може ! Ще работи за себе си. Работодател без работник не може ! Остане ли без работници мръсника, ще му се наложи сам да работи. А тогава няма да е работодател. Разбрахте ли тъпуци бизнесменски български
25.
ХааааХа
08.09.2022 11:13:10
0
14
Тъпите смешници малоумни бизнесмените си мислят, че без тях хората не могат. Давали работни места хаааха ха. Дават ви работа, робски труд до гроб а вие на тях богатства. Какво щяло да стане като фалирали ? Хаа ха мъка да е ваш мааам мръсници долни. Като фалирате изроди неземни, като ви няма, ще работим за себе си пак. Милионите ви окрадени от работниците, ще отиват където трябва, при работниците пак. Не да фалирате, да си платите трябва, за всички убийства и извращения. А фабриките о заводите пак ще заработят за целия народ български и без вас уроди мръсни
24.
До 23
08.09.2022 11:05:43
0
15
Как да не съм наясно като в НАП си пише всичко бе тъпук. Нали знам колко ми плаща с данъците работодателя, знам като се разболея какъв болничен ще взема, знам за безработица колко плащам, работниците не са ви идиоти всичките. Идиоти са само тези които ви траят, а те са малко явно. Останаха ви пенсионерите да доизбиете робувайки ви до последно. И магистралите, всичко пак са от труда на работниците, не от вашия. Вие сте некадърни, търтеи, кърлежи, кръвопийци, престъпници, убийци, мутри прости за трепане. И скрий се, че колкото повече драскаш небивалици, по голям идиот ставаш. Едноклетъчно
23.
Бургазлия
08.09.2022 11:03:52
15
10
Обърнахте темата на майната си отново, разбирачи такива.
Но като първи и последен коментар ще успокоя тълпата. Моя бизнес фалира миналата година. Оставих 9 щастливи безработни, чието пенсионно бъдеще няма да оскверня. Някои от тях плакоха, но като ви слушам явно е било от щастие.
Надявам се това да помогне за просперитета на Република България. За моят - помогна. Спя спокойно всяка вечер. Не се притеснявам как ще свържа двата края защото живота на хора зависи от мен. Препоръчвам го на всеки "мутренски бизнесмен" освободете си служителите! Спасете ги от трудовата заетост за да има бъдеще България! Ние сме виновни за всичко! Да освободим страната си от свободната пазарна иконимика за да са щастливи всички!
22.
До 21
08.09.2022 10:49:33
19
3
Ти си много наясно кой колко пари внася в хазната, бе , професоре! 20 лева на месец?! Ти подиграваш ли ми се бе , имбецил?! Наясно ли си колко плаща един работодател? 65 млрд. БВП откъде мислиш ,че идва ? От БГ Пощи или от БДЖ? Теб да не са те изтървали като малък? Ти верно ли мислиш, че държавата няма пари защото бизнеса на плаща данъци и осигуровки ли ? Много куха лейка си честно! Магистралите за това ли са на това ниво?! Щото бизнеса?! Не се меси в теми, които не разбираш!
21.
До боклука 20
08.09.2022 10:43:51
2
22
Ти си пълното доказателство за идиотизма на българския селски, мутренски бизнесмен. Бизнеса не вдигал тока и цените, бизнеса не крадял работниците, на кого ги драскаш тези небивалици бе олигофрен ? Кой вдига цените тогава, кой вдига тока, газта, всичко ? Извънземните ли бе идиот ? Маам ви проста мутренска бизнесменска, само нов 9ти септември ще ви оправи. Избесени до крак този път, никаква прошка убийци, изроди такива. Избихте и прогонихте милиони маам ви...
20.
До идоота 20
08.09.2022 10:32:30
7
21
От къде да вземе държавата да ти даде като никой не е дал на държавата преди това бе идиот такъв. Държавата ли ти е работодател ? Бизнеса ти плаща по 20 лв на месец на държавата а искаш по 1200лв пенсия после, е как ? От къде като никой не е внесъл. Бизнеса не плаща, прибира всичко. Всичко го краде предварително работодателя. За да ти плати държавата, трябва да си внесал преди това. С 20 лв на месец, кава пенсия да ти дават искаш ? Смятай ако можеш идиот такъв
19.
СТИГА
08.09.2022 10:20:43
4
30
Заплатата ми в България дадена от бизнеса беше 800лв. От тях 110 отиваха за всички данъци. 20 за пенсия, 30за здравни, 20 за детски и т.н. Заплатата ми днес в Германия е 5700 евро без да са ми прибрали данъците. След удръжка за пенсия, здравни, детски и всички налози ми остават 3 600 евро чисто. За всички данъци ми удържат 2100 евро всеки месец. За това имат немците пенсия. Бизнеса не им я краде, плаща я
18.
Лека му пръст на колегата
08.09.2022 10:16:04
7
5
масово спасителите се дядовци на по 60 - години, които 50метра не могат да изплуават...
17.
Ало Вараца?
08.09.2022 10:12:38
0
12
За тия Сливенския дори и за 3 месеца.
16.
!!
08.09.2022 10:09:42
0
37
Пенсионерите ни нямат пари и затова работят, да не е от хубаво. На 69 да работиш е смешно
15.
До 14
08.09.2022 10:07:16
4
29
Я чупка бе боклук, как да не сте виновни вие бизнесмените, колко осигуровки плащате на хората, точно вие бизнеса им окрадохте труда. Управляващите работят за вас. По 20 лв месечно им плащате за пенсия тук в България, обирате ги тотално уроди такива. За сравнение в Германия за пенсия ежемесечно на всеки един работник се плаща по 600 евро минимум. Точно бизнеса уби всички тези пенсионери като не им внася осигуровки за пенсии, за здраве, за нищо.
14.
До 13
08.09.2022 09:57:59
16
14
Бизнесът не е виновен за това, нито за презастрояването. Не е луд този дето яде паница, както обичаме да казваме. Слушам само лошия бизнес , а един държавен служител няма в пандела за всички схеми и далавери
13.
Така така
08.09.2022 09:47:45
0
53
Окрадоха пенсиите на родителите ни и ги принудиха да работят за жълти стотинки на бизнеса до смърт. Вместо да си почиват заслужено горките
12.
Дааааа
08.09.2022 09:42:59
2
61
69 годишен спасител умира вероятно от инфаркт, 67 шофьор умря миналата година в Сънито от инфаркт на волана, 62 годишна камериерка почина, чистейки във фоаето на известен хотел. Оставете пенсионерите да почиват и им дайте заработеното им през живота им, крадци такива. Младите ви избягаха
11.
Мнение
08.09.2022 09:31:27
3
35
Жалко за човека. За съжаление няма кадри. 69 годишен спасител с колкото и голям опит да е, вече не може да е адекватен на 100%. Тази работа е адски отговорна.
10.
Елате в България
08.09.2022 09:22:53
2
32
Предлагаме: 69-годишни спасители, 59-годишни проститутки, високи цени, менте-ракия, селски шмекери и мургави камериерки.
9.
фафад
08.09.2022 09:20:15
3
16
онези другите 2мата дето се удавиха преди няколко дни, ако забелязахте никъде не писаха че са руснаци... само че хора са се удавили.
8.
фафад
08.09.2022 09:19:09
25
15
то е ясно, че са рускини, иначе досега с огромни букви 10х щеше да пише, че са украинки и че така се отблагодаряват..
7.
!!!
08.09.2022 09:16:54
1
50
Сега да бъдат съдени двете мастийки!!! И друг път подобни след второ вадене от водата да ги оставят там да си се давят щом толкова искат...
6.
да попитам
08.09.2022 08:34:56
14
58
А тези Мутки украинки ли са били, че не го пишете?!?
5.
въпрос
08.09.2022 08:33:54
6
59
От коя държава са тези , заради които загина човек?

Защо го криете. На запад, ако българин е виновен за нещо си, се съобщава откъде е.

И да ,има знаение откъде са, и какъв им е статута на пребиване. Откъде са, не го криите!
4.
Ко?
08.09.2022 08:26:36
23
21
Средната продължителност на живота в БГ е 70г. Спасител на 69г?
3.
Сигурно
08.09.2022 08:19:58
54
12
Са го барали по чурката и човека на възраст не е изсържал на разгоне ите магарици
2.
*********
08.09.2022 08:16:21
5
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
1.
Бай Пешо
08.09.2022 08:07:45
1
72
Това е инфаркт. Щом ги е извадил и предал на колегата, със сигурност не е удавяне. Господ да го прости.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи ПП-ДБ регистрираха листата си в Бургас и обявиха: Ние сме единствените, които желаят реформи Това е най-силната ни листа до момента, може да спечелим 4 мандата от Бургаска област, обявиха от политическото обединение  Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Бургазлия се засече с холивудската звезда Джералд Бътлър в Лондон Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Белослава се изповяда! Карането пияна й помогнало Полицаят ми направи услуга, заяви тя "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях "Солидарна България" регистрира листите си - има интересни имена в тях Ваня Григорова и Мая Манолова ще водят в софийските избирателни райони Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Общинските съветници Боян Дяков и Иван Станев с приемен ден за граждани Записвания за приемния ден могат да бъдат направени на телефон 0889 01 09 40, както и на място в офиса на ПП ГЕРБ Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Бутат старите сгради на терена на бъдещата Национална детска болница Изграждането на Национална детска болница е основен приоритет за Министерството на здравеопазването. Правим всичко възможно да ускорим процесите там, където това зависи от нас, посочи министър  д-р Галя Кондева Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето Историческо! Известен бизнесмен дава старт на строежите в бъдещия най-красив квартал на Бургас - Кьошето В процес на подготовка са и други проекти, с които се отприщва превръщането на бургаската Ривиера в реалност Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" Удовлетворени ли сме от работата си? 68% от българите казват "да" По-възрастните хора по целия свят се притесняват от Изкуствения интелект ПП-ДБ обявиха водачите на листите си ПП-ДБ обявиха водачите на листите си Както на изборите за Народно събрание, така и за евроизборите Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Спецченгета натръшкаха 43-годишен на пико зад волана на меденруднишки Опел Отказал да даде кръв за химичен анализ, дал само урина
Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите... Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Путин встъпва в петия си президентски мандат, САЩ и повечето от ЕС бойкотираха инаугурацията Украинското министерство на външните работи призова международната общност да не го признават за демократично избран и легитимен президент на Русия Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Глобиха Тръмп и го заплашиха със затвор заради неуважение към съда Причината е нарушаване на заповедта да не прави публични коментари за съдебните заседатели Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Израелски танкове атакуваха Рафах, петима палестинци убити при удари Бенямин Нетаняху не се вслуша в призивите на международната общност да не атакува южния град, в който живеят около 1,4 милиона души Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Телецът да се пази, а Ракът да не говори за пари! Хороскоп за деня – 7 май 2024, вторник  Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва
Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма Румен Драганов, Институт за анализи и оценки в туризма България хич не е зле като брой туристи Виц на деня Виц на деня Харалампи търси работа на жена си. Моли да е в някаква секретна служба, за да няма право да му разправя как е минал денят ѝ. Виц на деня Виц на деня - Гладна ли си?
- Да, много!
- Ай наяж се преди да дойда да те взема!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нови изследвания показват, че хората вярват на всяка простотия, ако тя започва с думите: "Нови изследвания показват, че"...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори