×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нов удар по партиите на „промяната“, Томислав Дончев ги нарече лицемери


Нов удар по партиите на „промяната“, Томислав Дончев ги нарече лицемери
Няма как да се водят преговори с „Газпром” в момента, защото в настоящата ситуация руската компания не е надежден източник на газ, каза Томислав Дончев
24 Август 2022, Сряда, 08:49 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Имат остра антируска риторика, а в същото време продължават да купуват газ чрез руски посредници, коментира той

Тежък удар по така наречените партии на промяната нанесе заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. Той ги обвини в ефира на Нова телевизия, че са политически лицемери. 

Те имат остра антируска риторика, а в същото време продължават да купуват газ чрез руски посредници, каза Дончев в "Здравей, България", визирайки вероятно „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

Според него са напразни и старанията на служебното правителство за преговори с „Газпром“, тъй като руската компания не е надежден източник на газ. 

Той говори и за идеята на партията му да се приеме Закон за диверсификацията на България. 

Дончев коментира и темата за „Балкански поток”. „Ако го нямаше, сега България изобщо нямаше да има газ, защото се ползва тази тръба. Това е проект изцяло в интерес на страната ни, защото от него ще получаваме транзитни такси десетилетия напред. Тази инвестиция ще бъде избита за по-малко от 10 години”, заяви Дончев.

„Добре, че е Бойко Борисов, защото не знам от „Продължаваме промяната“ какво ще говорят! 2/3 от риториката им не е нещо конструктивно за това кои са техните цели и какво могат да направят. В момента се занимават с пенсионирането на Борисов. Не знам да са служители в НОИ“, подчерта той.

Кой да остане в политиката, го решава народът, добави бившият вицепремиер. 

По темата за предстоящите предсрочни избори той отбеляза, че формацията работи по актуализация на програмата си, а екип от експерти готви предложения за антикризисни мерки.

„Листите ни ще бъдат обявени съвсем скоро. В тях има както познати лица от партията, така и нови попълнения – млади хора с потенциал”, заяви Дончев, след като водещата Мира Иванова го пита колко листи ще води Бойко Борисов.

Та го раздразни с въпроса дали лидерът на ГЕРБ отново ще се откаже от това да е депутат. „Ако ви кажа, какъв смисъл има след две седмици да обявяваме листите? Имайте малко търпение!“, призова той, а на въпросът дали той ще е кандидатът за премиер на партията, сочена от социолозите за първа политическа сила, отговори със „Скоро ще разберете“, усмихвайки се.


В категории: Политика


18
Коментара по темата
18.
Идиота от Банкя - Тиквата
24.08.2022 13:59:26
6
6
Точно този грозен антипаточен крадец от шайкатс,, ГЕРБ,, говори за лицемерстео, а това че
17.
66
24.08.2022 12:16:14
3
3
Хубаво 6 си се научил да показваш! Тръмпчо ли те учи? И с 6 на часовника комплектът е пълен. Кабалисти долни!
16.
Винету тулупов
24.08.2022 12:09:36
8
10
Всеки друг, не не и гр0б!
15.
Ива
24.08.2022 12:03:58
8
15
Какъв пък удар може да нанесе Томислав Дончев??? Томислав Дончев?? Айде малко по-сериозно. Дърт лицемер, изпечен лъжец. Колкото и да сме глупав народ, вече и на такива не вярваме. Сега гледайте как се бутат по 40-50лв за гласове. Всеки път по селата е така.
14.
Bbb
24.08.2022 11:31:19
3
4
Сега особенно в предизборна обстановка всеки може да разтяга лъкардии и да прави внушения каквито си иска,но реалната ситуация е само една.Този театър сме го гледали вече 33 години.Затова имам конкретни два прости въпроса:
1.Как се справят със проблема с горивата и природните ресурси в момента Унгария,Турция и Сърбия?
2.Само за миг си представете ако бяхме допуснали Русия да си довърши АЕЦ Белене и бяхме осъществили строежа на газопровода който стопирахме.Към днешна дата ако тези два проекта бяха факт,как България щеше да реагира и посрещне цялата ситуация която е обхванала целия свят?
След като сте си отговорили на тези два въпроса реално и чисто практически,сега си спомнете заради кого и защо тези проекти не са осъществени и не работят в наш интерес,а още по лошо ни носят парични санкции и загуби защото българските политици ги опорочиха и стопираха единствено заради политически и лобистки интереси.
Както казах говоренето и предизборните каламбури си остават едни голи приказки от които няма никаква реална полза освен за идиотите които ги дрънкат.
И накрая изпъква един много важен въпрос:
Някой в тази държава мисли ли реално за народа и за бъдещето на държавата България?
13.
*********
24.08.2022 10:52:46
3
20
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Лост
24.08.2022 10:40:21
7
25
Много кратко.
Дончев, когато сочиш другите с пръст, виж, че останалите три пръста сочат към теб. Който разбрал, разбрал.
11.
Parahod
24.08.2022 10:34:09
15
18
Томислав Дончев, един нормален и вдъхващ доверие в миналото политик избра да се включи в хора на лъжците .....
10.
Наглец
24.08.2022 10:15:17
11
39
От 2009 до 2021 ГЕРБ направи всичко възможно да не допусне и да забави възможно най-дълго диверсификацията. Дори даде 3,5 милиарда пари на българския данъкоплатец за изграждането на руския енергиен проект Турски поток от който не България получава газ, а Сърбия. Отделно от това отказа получаването на атомен реактор за Козлодуй, като плати с наши пари неустойката, както направи всичко възможно да загуби арбитража и се отказа да обжалва.
9.
SK
24.08.2022 10:08:51
6
15
GERB DA PRAVIAT KATO VIATARA .
A XA XA XA XA AXA
8.
Дянков
24.08.2022 10:07:38
11
14
"държавата" всъщност са евросубсидиите които промениха малко инфраструктурата и земеделието, а герб разбира се си прибра комисионите и окраде каквото можа. Всяка партия щеше да направи същото , дори ти читательо ако разпределяш дубсииде ще отделиш и за теб..
7.
nina
24.08.2022 09:37:13
18
43
Никога не бих гласувала за такъв политик, който употребява нецензурни и обидни думи. Той първо трябва да се научи как да се държи с опонентите си и електората.
6.
xx
24.08.2022 09:35:36
10
20
Aми тя цяла Европа и днес получава руска газ...
5.
Тони
24.08.2022 09:35:27
26
43
Именно след управлението на ГЕРБ и Борисов сме на това дередже.
ГЕРБ окрадоха и съсипаха държавата, а ПП не промениха нищо и продължиха с антируската риторика и забатачването на страната.
Жалко, че такива като Борисов и Дончев не са в затвора, но се надявам някой ден да си получат заслуженото.
4.
Кой викаш е лицемер?!
24.08.2022 09:30:36
19
52
12 години управление и когато не си на власт реши, че газпром не са надеждни, като им построи турски поток с наши пари и зае.а гръцкият интерконектор умишлено...! За съжаление има доста лабилна и неадекватна маса която се вързва на лъжите и демагогията на тези грабители и съсипници.
3.
ГЕРБ
24.08.2022 09:24:13
47
33
"Лицемери" е доста слабо определение. Клеветници, крадци , подлеци, лъжци, мошеници, предатели им отиват повеме. Не харесвам Дончев и М. Николов
2.
brom
24.08.2022 09:19:25
57
34
Лицемери дори е много меко казано! Продължаваме промяната са държавни изменници, щом са поставили народа си в такава ситуация. Те трябва да бъдат съдени и вкарани в затвора. Как допуснахме държавата ни да бъде управлявана и разорена за броени месеци от дрогирани лъжци и развратници?
1.
МАНАФЯН
24.08.2022 09:08:10
26
54
КОМУНИСТА ПОЖАРНИКАРа агент "БУДА"-ла☭ ИЗТЕЧЕЧЕ В КАНАЛА ЗАЕДНО С ВАС ФЕНОВЕТЕ МУ.. ИДВА РЕДА НА КАСКЕТА ГЕШЕВ........ ОТ ТУК НАТАТЪК ТИКВАТА ШЕ ГЛЕДА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ ОТКЪДЕ ОПАШКАТА НА КОНЯ НА ПАМЕТНИКА, НА ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ.... ИЛИ ОТ ОФИСА НА БАЙ СТАВРИ....МУ-ХА-ХА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Търсят спешно продавачи и служители в хотелиерството по Черноморието Предложенията през април са нараснали с 5% спрямо март Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Гръмнала батерия на тротинетка подпали апартамент във Варна Щетите по имота са сериозни Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Бум на кражби в магазините в моловете - липсите са за над 100 хил. лв. за година Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Ревнивец наряза с ножица главата на приятелката си в Елена Пострадалата е в болница с множество рани по главата Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Веселин Маринов спасил този тв водещ от самоубийство Шоуменът стигнал до тежка депресия след като загубил гласа си В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден В Черноморец ще отключат морето на летния Никулден Денят ще започне с литургия в храма "Св. Никола" Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Световният шампион по планинско бягане Шабан Мустафа ще покорява нова Европейска титла Известният бегач смята да покори и трите етапа в престижното състезание в остров Мадейра и да се завърне с много медали за България Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Делегация от ACES Europe пристига в Созопол, за да подкрепи кандидатурата на града за Европейска столица на спорта Пратениците на организацията ще присъстват на презентация с участието на деца от спортните клубове в града Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Лекарите вече могат да поставят ваксината за коклюш по-рано Първата имунизация ще е 6 седмици след раждането Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Карнавал, велопоход и познавателен тур са в програмата на предстоящия зелен уикенд в Бургас   Вижте програмата
Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Дидие Дрогба ще запали олимпийския огън в Марсилия Той няма да е единственият футболист, който ще носи огъня в града Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Тази певица издаде защо излиза с доста по-млади мъже Наборите ѝ не са сред живите...
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори