×
Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гаргамела полудял от ревност, не искал да убива секс робинята си! Майката на Маргарита: Ти също имаш дете! (ВИДЕО)


Гаргамела полудял от ревност, не искал да убива секс робинята си! Майката на Маргарита: Ти също имаш дете! (ВИДЕО)
Пред моргата, а не пред Спешното щял да хвърли Илко Тонев Маргарита след 10-дневната инквизиция, ако искал да умре, изцепи се адвокатът му Захари Кирилов
Тема в развитие
Неописуема драма! Животът на една българка тежи на съвестта на изверга-изнасилвач Гаргамела Дежа вю: Извергът Гаргамел се прави на болен в съда, не му се стои в ареста (ВИДЕО) Обут в маратонки "Pornstar", бруталният изнасилвач Гаргамел наглее в съда – искал да се прекрати процесът срещу него Само във Флагман! Докараха бруталния изнасилвач Гаргамел в Бургас – вижте първите му думи Само във Флагман! Нова жертва на сводника Гаргамел се появи в Холандия, изнасилвал я брутално заедно със сина си Бургаският съд за втори път поиска екстрадирането на бруталния сводник Гаргамел от Холандия Жестокият сводник-инквизитор Гаргамел взел призовката в Холандия, но нямал никакво желание да се яви в Бургас Как избяга от съда българският Гаргамел – бруталният престъпник с най-изтънчения вкус за затвора Ето го изверга Гаргамел - черпи с шоколад и уиски от Холандия (ВИДЕО) Само във Флагман! Три години след гаврата със секс робинята Марго - как бруталният Гаргамел се укри от правосъдие Ето го изверга Гаргамел, който след брутална гавра със секс робинята Мариана я захвърли полужива пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Разкритията на секс робинята Марго за зверствата на Гаргамела разтърсиха Холандия, вижте как я захвърлил в кома пред бургаската болница Като на кино: Сводникът бияч се хвърля през терасата на хотел след полицейска обсада в Китен Сводник преби жестоко младо момиче в Равда, прати я в кома
виж още
скрий
04 Август 2022, Четвъртък, 20:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки и видео: Авторът

15 години затвор му наложи Окръжният съд в Бургас за едно от най-жестоките престъпления срещу жена в Бургаско в рамките на десетилетия

15 години лишаване от свобода наложи Окръжен съд – Бургас на изверга Илко Тонев – Гаргамела, който извърши едно от най-жестоките престъпления срещу жена в Бургаско за десетилетия назад. Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим. По гражданския иск Тонев ще трябва да заплати на жертвата си Маргарита сумата общо от 180 хил. лв., представляваща обезщетение за причинените й вреди.

Всеки нормален човек би останал шокиран от чутото днес по време на пледоариите на държавния обвинител и адвокатите по процеса. Прокурор Манол Манолов описа цялата фактическа обстановка по извършването на престъпленията от Илко Тонев.

След като чу присъдата, майката на жертвата – Поля, не остана доволна. Оказа се, че неколкократно Илко Тонев й звънял по време на зверствата и й показвал какво извършва с дъщеря й.

„Да не забравя, че и той им дете, не му го пожелавам, не съм злобен човек”, каза Поля, която по време на пледоарията на прокурора по делото не сдържаше сълзите си, тъй като отново действията на инквизитора бяха описани с пълни подробности. Тонев ръгал Маргарита с нож, пребивал я брутално, опитал дори да шие раните й собственоръчно и без обезболяващи. Пречукал я жестоко навръх рождения й ден, след което дори звъннал на майка й да й я покаже.

/ПОДРОБНОСТИ ЗА БРУТАЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ГАРГАМЕЛ - ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Всички извращения, побоищата и системното малтретиране на Маргарита – психически и физически,  Тонев и адвокатите му Николай Рачев и Захари Кирилов опитаха да оправдаят с пристъпи на гняв и ревност спрямо жертвата.

Адвокат Рачев обяви, че Гаргамела и Маргарита живеели на семейни начала, имали връзка не само за секс, но и емоционална. Той я бил удрял, но не в жизнено важни органи. Защитникът на Гаргамела Захари Кирилов, който по време на пледоариите на прокурора и адвоката на Маргарита не успяваше да скрие усмивката си, стигна по-далеч в своите аргументи. По думите на Кирилов, Илко Тонев имал възможност да умъртви Маргарита в рамките на 10 дни, а неговият умисъл се изразявал в болезнена ревност, която не го оправдавала, но и не го превръщала в убиец. „Ако целта е била да я убие, щеше да я остави пред моргата, а не пред Спешното”, изцепи се адвокатът в съдебната зала. Според него, заканите „Сега ще видиш какво те чака, днес ще мреш!” – не значели нищо извън контекста, тъй като всеки ден хората си говорели така.

Майката на Маргарита - Поля Лазарова, заедно с адвоката й Иво Ханджиев

Когато му бе дадена думата, Илко Тонев също държа кратка пледоария, в която повтори думите на защитата си. „Ако съм искал да я убия, можел съм, но по собствена подбуда съм прекратил деянието. Била е в кома заради рани и операции, а не заради мен”, нареждаше Гаргамела.

По време на съдебните пледоарии държавното обвинение изтъкна, че по делото безспорно е доказано, че Илко Тонев е причинявал системни побои и множество наранявания на пострадалата. Подсъдимият е действал осъзнато и деянията са извършени умишлено. Прокурорът пледира за наказание при отегчаващи вината обстоятелства. Повереникът на пострадалата пледира пред съдебния състав Гаргамела да бъде признат за виновен по повдигнатите му обвинения, както и да бъде уважен предявения от неговата повереница граждански иск, общо за двете деяния в размер на 200 хил. лв.

Припомняме, че Гаргамела е обвинен в едно от най-жестоките престъпления срещу жена в последните десетилетия в Бургас. Делото срещу него е за причиняване на телесни повреди в условията на опасен рецидив и опит за убийство.

По думите на адвокат Кирилов (в средата), Илко Тонев имал възможност да умъртви Маргарита в рамките на 10 дни, а неговият умисъл се изразявал в болезнена ревност, която не го оправдавала, но и не го превръщала в убиец

В периода 18 – 28 юни 2017 г., в условията на опасен рецидив, на неустановени точно места и дни на територията на община Несебър и община Приморско, в условията на продължавано престъпление, посредством нанасяне на множество силни удари – юмруци, ритници, метален гаечен ключ тип лула, 120-сантиметрова дървена пръчка, камъни и други неустановени метални и дървени предмети, причинил с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалата начин, три средни телесни повреди. На 29 юни 2017 г. след адския бой инквизиторът изтърсил от колата си Маргарита пред УМБАЛ-Бургас, а тя буквално припаднала на рецепцията. Жертвата се оказва с двустранно счупване на две ребра; разстройство на здравето, временно опасно за живота и коремна травма, наложили оперативни интервенции и обезобразяване на лицето. За това деяние Окръжен съд – Бургас осъди Гаргамела на „Лишаване от свобода“ за срок от 12 години.

Окръжен съд – Бургас призна подсъдимия Илко Тонев за виновен и в това, че в ранната сутрин на 29 юни 2017 г., в гориста местност на неустановено точно място в община Средец, при съвкупност с деянието по т. 1, в условията на опасен рецидив, с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалата начин, направил довършен опит умишлено да умъртви Маргарита, като посредством нанасяне на множество силни удари в областта на главата и тялото с твърди тъпи предмети – глух метален гаечен ключ и дървена пръчка й причинил счупвания на долна и горна челюст, счупване на лява лакътна кост и постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, в резултат от получените наранявания, но след довършване на изпълнителното деяние по собствена подбуда предотвратил настъпването на престъпните последици - превозил пострадалата до УМБАЛ-Бургас, където на М. С. била оказана висококвалифицирана медицинска помощ, поради което на основание чл. 18, ал. 3, б. „б“ от НК съдът не го наказва. Но тъй като описаното по-горе деяние, в което се е изразил довършеният опит за убийство, осъществява признаците на друго престъпление, за което деецът отговаря – умишлено причинена на Маргарита тежка телесна повреда, осъществена на същата дата и място, в условията на опасен рецидив, с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалата начин, изразяваща се в постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, в резултат от получените наранявания, Бургаският окръжен съд осъди подсъдимия Илко Тонев на „Лишаване от свобода“ за срок от 15 години.

Флагман.бг припомня, че след бруталния побой почти до смърт на секс робинята си Маргарита през 2017 г., Илко Тонев се укриваше в хотел в Китен и при опита си да избяга от полицаите скочи от втория етаж. Тогава Тонев се потроши, а съдията прецени, че е достатъчно да му наложи мярка парична гаранция с мотива, че е със здравословни проблеми и едва ли може да се укрие. Така независимо от сериозността на престъплението и от богатото му криминално минало, той бе пуснат. И направи това, което и повечето родни бандити в такива случаи. Не спази нито едно от наложените му ограничения. По неясен и до този момент начин той напусна България и избяга в Холандия, в Хага, като не плати и гаранцията си. А след това близо три години нямаше сила, която да го върне у нас, за да понесе наказателна отговорност.

Гаргамел е осъждан за наркотици, публично известно е делото му за 2 кг. хероин, след което излежава присъда в затвора. В момента в Холандия се води производство срещу него, след като и там се е появила жертва на сексуален тормоз, мярката му там също е задържане под стража. Именно това, че той се укриваше в Холандия, забави с години старта на процеса за бруталното зверство спрямо Маргарита.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване и протестиране пред Апелативен съд – Бургас в петнадесетдневен срок.

 

 


В категории: Темида


13
Коментара по темата
13.
бург
05.08.2022 16:59:54
1
0
те й комплексарите вкъщи където бият жените си и те уж не са убийци, ама докато не прекалят някой ден и не се случи най-лошото. Не че постоянният тормоз в който живеят не някакъв ужас, ама поне докато са живи имат надежда. А мъртвият човек, няма надежда да се върне от онзи свят
12.
МАМА
05.08.2022 10:15:00
0
10
Урод,дано получи същото наказание от съкилийниците си!Помогнете му моля ви,заслужил си го е !
11.
OG KUSH
05.08.2022 10:07:14
0
13
Ебати простата слаба държава. Във всяка друга държава има по едно спец звено в полицията, което се грижи най-тежките рецидиви да не се завърнат живи в обществото. Сега този трябва да се самообеси в затвора или някоя тръба с пара да гръмне и да го свари в килията.
10.
Backpullver
05.08.2022 02:29:47
0
17
За съдебни дела от тоя сорт, да променят там законите - никакво обжалване!
Какво ще обжалват?
Грешка в броя на ударите с нож или с тръбния ключ...?
9.
Ami
05.08.2022 01:50:41
0
25
Обесето го пред спешното където я оставил Може и да го одерете жив.Майка им боклуци бой бе само бой и разстрел
8.
Аз
04.08.2022 22:21:49
1
27
За наркопласьорите и насилствените свободници само куршум.
7.
Мърдокde
04.08.2022 21:40:00
0
25
Наркомани Сър. Наркотиците не прощават.
6.
*********
04.08.2022 21:00:07
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Да
04.08.2022 20:53:33
4
44
Сега е момента да отворят лагерите Ловеч и Скравена и мина Бухово само там е за такива Педераси
4.
родител .
04.08.2022 20:48:14
18
7
Като родител съ чувствам на майката на Маргарита за нанесените и страдания за за жестокостта упражнена върху дъщеряи но я упреквам че недостатъчно като майка е упражнила възпитание първите седем години .Убедих се в че в България има независима правосъдна система .
3.
до 1
04.08.2022 20:44:05
1
24
За съм да има Джакпот така ще ги видя мутрите с роклички
2.
Анчо
04.08.2022 20:43:05
2
49
Абе на тоз доживотен затвор му е малко какво обжалване какви 5 лева а след него вътре и този отворят ГЪЗ Кирилов еба го и смешния адвокат такива в Панделата а не да е Шарко парко
1.
Предлагам
04.08.2022 20:39:21
1
63
Чл. 23 и чл. 25 от НК да бъдат премахнати, тогава няма да има облекчения, а за всяко деяние ще се търпи всеки срок, т. е 12+15=27 години. Така ми звучи по-справедливо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шефът на "Булгаргаз": Природен газ ще има, но на висока цена Шефът на "Булгаргаз": Природен газ ще има, но на висока цена Людмил Йоцов беше разкритикуван сериозно от председателя на КЕВР заради действията на компаниятаж Служебният министър на здравеопазването сваля маските, намаля и карантината Служебният министър на здравеопазването сваля маските, намаля и карантината Кривата на заболеваемостта у нас в първата третина от август разкри, че прогнозите на експерти-математици са погрешни - за пореден път Затрупаните под заведение "Моби дик" край Албена са спасени, но издирват и други хора (СНИМКА) Затрупаните под заведение "Моби дик" край Албена са спасени, но издирват и други хора (СНИМКА) Спасителната операция продължава Повече от 7 часа 17 горски служители, пожарникари и доброволци се бореха с огнената стихия край Несебър Повече от 7 часа 17 горски служители, пожарникари и доброволци се бореха с огнената стихия край Несебър Пламъците лумнаха в гората под Ханска шатра, в посока с. Кошарица от безотговорно хвърлен фас от автомобил Заплаха за тарторите на купения вот, министър Демерджиев им обяви война Заплаха за тарторите на купения вот, министър Демерджиев им обяви война Ще се използват СРС-та, за да отидат зад решетките, уверява наследникът на Бойко Рашков Морето взе две жертви: Жена и мъж се удавиха в Приморско и Несебър Морето взе две жертви: Жена и мъж се удавиха в Приморско и Несебър Телата им са изпратени за аутопсия Възрастен мъж заплаши с брадва съседите си Възрастен мъж заплаши с брадва съседите си Васил Николов заплашил Радко Борисов, че ще го разсече, защото му хвърляли отрова в лапада и на дърветата КЕВР решава за поскъпването на газа КЕВР решава за поскъпването на газа Предложеният скок в цената на синьото гориво е с рекордните 60% Ужасна трагедия! Спасената от изгорялата къща в Деветинци Янка загубила всичко Ужасна трагедия! Спасената от изгорялата къща в Деветинци Янка загубила всичко Синовете й починали, но тя била приютена от сватовете Скок на заразените с COVID-19 и на починалите Скок на заразените с COVID-19 и на починалите 2318 са новите регистрирани с коронавирус
Русия иска цялата Запорожка област Русия иска цялата Запорожка област Навършват се 77 години от атомната бомбардировка на Нагасаки Аштън Къчър загубил слуха си, не можел да пази равновесие Аштън Къчър загубил слуха си, не можел да пази равновесие Призна, че автоимунно заболяване почти го е лишило от зрение Виена е най-доброто място за живеене в света, най-лошото - Дамаск Виена е най-доброто място за живеене в света, най-лошото - Дамаск Добро качество на живот има още в Дания, Швейцария... Отиде си Оливия Нютън-Джон Отиде си Оливия Нютън-Джон Вместо цветя съпругът ѝ призовава за дарения, които да бъдат използвани за проучвания за борбата с рака от основаната на нейно име фондация Отказаха товара на първия кораб с украинско зърно Отказаха товара на първия кораб с украинско зърно Купувачът не е приел доставката, тъй като тя се е забавила с повече от пет месеца Мицотакис: Не знаех за подслушването Мицотакис: Не знаех за подслушването Мицотакис заяви, че случаят е разкрил недостатъците на гръцките тайни служби, и обеща преразглеждане на НРС Британците се връщат към парите в брой заради инфлацията Британците се връщат към парите в брой заради инфлацията Британските пощи са обработили тегления в брой на стойност 801 милиона паунда (951 млн. евро) през юли Борис Джонсън е на меден месец в Словения Борис Джонсън е на меден месец в Словения В края на юли Джонсън и половинката му Кари отпразнуваха сватбата си с роднини и приятели Киев разследва 26 хил. случая на военни престъпления Киев разследва 26 хил. случая на военни престъпления До момента са повдигнати обвинения на 135 души Володимир Зеленски: Референдумът на окупаторите в Украйна слага край на възможността за преговори Володимир Зеленски: Референдумът на окупаторите в Украйна слага край на възможността за преговори Всеки, който им помага по какъвто и да било начин, след това ще понесе отговорността си, предупреди той
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Защо Иван Костов не направи газовата връзка с Гърция Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите изцяло в работата си.
- Но докторе, аз бъркам бетон!
Виц на деня Виц на деня Мъж и жена на касата в "Кауфланд".
Касиерката:
– Господине, имаме Red Bull на промоция!
Мъжът:
– Не ми трябват крила, рогата ми стигат...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Семеен скандал:
- Стига си врещяла, комшиите ни чуха! Влез в чата да се разберем като хората...

Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори