×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Близо 1 тон контрабанден чай и подправки задържаха митническите служители на МП Лесово
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гаргамела полудял от ревност, не искал да убива секс робинята си! Майката на Маргарита: Ти също имаш дете! (ВИДЕО)


Гаргамела полудял от ревност, не искал да убива секс робинята си! Майката на Маргарита: Ти също имаш дете! (ВИДЕО)
Пред моргата, а не пред Спешното щял да хвърли Илко Тонев Маргарита след 10-дневната инквизиция, ако искал да умре, изцепи се адвокатът му Захари Кирилов
Тема в развитие
Неописуема драма! Животът на една българка тежи на съвестта на изверга-изнасилвач Гаргамела Дежа вю: Извергът Гаргамел се прави на болен в съда, не му се стои в ареста (ВИДЕО) Обут в маратонки "Pornstar", бруталният изнасилвач Гаргамел наглее в съда – искал да се прекрати процесът срещу него Само във Флагман! Докараха бруталния изнасилвач Гаргамел в Бургас – вижте първите му думи Само във Флагман! Нова жертва на сводника Гаргамел се появи в Холандия, изнасилвал я брутално заедно със сина си Бургаският съд за втори път поиска екстрадирането на бруталния сводник Гаргамел от Холандия Жестокият сводник-инквизитор Гаргамел взел призовката в Холандия, но нямал никакво желание да се яви в Бургас Как избяга от съда българският Гаргамел – бруталният престъпник с най-изтънчения вкус за затвора Ето го изверга Гаргамел - черпи с шоколад и уиски от Холандия (ВИДЕО) Само във Флагман! Три години след гаврата със секс робинята Марго - как бруталният Гаргамел се укри от правосъдие Ето го изверга Гаргамел, който след брутална гавра със секс робинята Мариана я захвърли полужива пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Разкритията на секс робинята Марго за зверствата на Гаргамела разтърсиха Холандия, вижте как я захвърлил в кома пред бургаската болница Като на кино: Сводникът бияч се хвърля през терасата на хотел след полицейска обсада в Китен Сводник преби жестоко младо момиче в Равда, прати я в кома
виж още
скрий
04 Август 2022, Четвъртък, 20:00 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки и видео: Авторът

15 години затвор му наложи Окръжният съд в Бургас за едно от най-жестоките престъпления срещу жена в Бургаско в рамките на десетилетия

15 години лишаване от свобода наложи Окръжен съд – Бургас на изверга Илко Тонев – Гаргамела, който извърши едно от най-жестоките престъпления срещу жена в Бургаско за десетилетия назад. Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим. По гражданския иск Тонев ще трябва да заплати на жертвата си Маргарита сумата общо от 180 хил. лв., представляваща обезщетение за причинените й вреди.

Всеки нормален човек би останал шокиран от чутото днес по време на пледоариите на държавния обвинител и адвокатите по процеса. Прокурор Манол Манолов описа цялата фактическа обстановка по извършването на престъпленията от Илко Тонев.

След като чу присъдата, майката на жертвата – Поля, не остана доволна. Оказа се, че неколкократно Илко Тонев й звънял по време на зверствата и й показвал какво извършва с дъщеря й.

„Да не забравя, че и той им дете, не му го пожелавам, не съм злобен човек”, каза Поля, която по време на пледоарията на прокурора по делото не сдържаше сълзите си, тъй като отново действията на инквизитора бяха описани с пълни подробности. Тонев ръгал Маргарита с нож, пребивал я брутално, опитал дори да шие раните й собственоръчно и без обезболяващи. Пречукал я жестоко навръх рождения й ден, след което дори звъннал на майка й да й я покаже.

/ПОДРОБНОСТИ ЗА БРУТАЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ГАРГАМЕЛ - ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

Всички извращения, побоищата и системното малтретиране на Маргарита – психически и физически,  Тонев и адвокатите му Николай Рачев и Захари Кирилов опитаха да оправдаят с пристъпи на гняв и ревност спрямо жертвата.

Адвокат Рачев обяви, че Гаргамела и Маргарита живеели на семейни начала, имали връзка не само за секс, но и емоционална. Той я бил удрял, но не в жизнено важни органи. Защитникът на Гаргамела Захари Кирилов, който по време на пледоариите на прокурора и адвоката на Маргарита не успяваше да скрие усмивката си, стигна по-далеч в своите аргументи. По думите на Кирилов, Илко Тонев имал възможност да умъртви Маргарита в рамките на 10 дни, а неговият умисъл се изразявал в болезнена ревност, която не го оправдавала, но и не го превръщала в убиец. „Ако целта е била да я убие, щеше да я остави пред моргата, а не пред Спешното”, изцепи се адвокатът в съдебната зала. Според него, заканите „Сега ще видиш какво те чака, днес ще мреш!” – не значели нищо извън контекста, тъй като всеки ден хората си говорели така.

Майката на Маргарита - Поля Лазарова, заедно с адвоката й Иво Ханджиев

Когато му бе дадена думата, Илко Тонев също държа кратка пледоария, в която повтори думите на защитата си. „Ако съм искал да я убия, можел съм, но по собствена подбуда съм прекратил деянието. Била е в кома заради рани и операции, а не заради мен”, нареждаше Гаргамела.

По време на съдебните пледоарии държавното обвинение изтъкна, че по делото безспорно е доказано, че Илко Тонев е причинявал системни побои и множество наранявания на пострадалата. Подсъдимият е действал осъзнато и деянията са извършени умишлено. Прокурорът пледира за наказание при отегчаващи вината обстоятелства. Повереникът на пострадалата пледира пред съдебния състав Гаргамела да бъде признат за виновен по повдигнатите му обвинения, както и да бъде уважен предявения от неговата повереница граждански иск, общо за двете деяния в размер на 200 хил. лв.

Припомняме, че Гаргамела е обвинен в едно от най-жестоките престъпления срещу жена в последните десетилетия в Бургас. Делото срещу него е за причиняване на телесни повреди в условията на опасен рецидив и опит за убийство.

По думите на адвокат Кирилов (в средата), Илко Тонев имал възможност да умъртви Маргарита в рамките на 10 дни, а неговият умисъл се изразявал в болезнена ревност, която не го оправдавала, но и не го превръщала в убиец

В периода 18 – 28 юни 2017 г., в условията на опасен рецидив, на неустановени точно места и дни на територията на община Несебър и община Приморско, в условията на продължавано престъпление, посредством нанасяне на множество силни удари – юмруци, ритници, метален гаечен ключ тип лула, 120-сантиметрова дървена пръчка, камъни и други неустановени метални и дървени предмети, причинил с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалата начин, три средни телесни повреди. На 29 юни 2017 г. след адския бой инквизиторът изтърсил от колата си Маргарита пред УМБАЛ-Бургас, а тя буквално припаднала на рецепцията. Жертвата се оказва с двустранно счупване на две ребра; разстройство на здравето, временно опасно за живота и коремна травма, наложили оперативни интервенции и обезобразяване на лицето. За това деяние Окръжен съд – Бургас осъди Гаргамела на „Лишаване от свобода“ за срок от 12 години.

Окръжен съд – Бургас призна подсъдимия Илко Тонев за виновен и в това, че в ранната сутрин на 29 юни 2017 г., в гориста местност на неустановено точно място в община Средец, при съвкупност с деянието по т. 1, в условията на опасен рецидив, с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалата начин, направил довършен опит умишлено да умъртви Маргарита, като посредством нанасяне на множество силни удари в областта на главата и тялото с твърди тъпи предмети – глух метален гаечен ключ и дървена пръчка й причинил счупвания на долна и горна челюст, счупване на лява лакътна кост и постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, в резултат от получените наранявания, но след довършване на изпълнителното деяние по собствена подбуда предотвратил настъпването на престъпните последици - превозил пострадалата до УМБАЛ-Бургас, където на М. С. била оказана висококвалифицирана медицинска помощ, поради което на основание чл. 18, ал. 3, б. „б“ от НК съдът не го наказва. Но тъй като описаното по-горе деяние, в което се е изразил довършеният опит за убийство, осъществява признаците на друго престъпление, за което деецът отговаря – умишлено причинена на Маргарита тежка телесна повреда, осъществена на същата дата и място, в условията на опасен рецидив, с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалата начин, изразяваща се в постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, в резултат от получените наранявания, Бургаският окръжен съд осъди подсъдимия Илко Тонев на „Лишаване от свобода“ за срок от 15 години.

Флагман.бг припомня, че след бруталния побой почти до смърт на секс робинята си Маргарита през 2017 г., Илко Тонев се укриваше в хотел в Китен и при опита си да избяга от полицаите скочи от втория етаж. Тогава Тонев се потроши, а съдията прецени, че е достатъчно да му наложи мярка парична гаранция с мотива, че е със здравословни проблеми и едва ли може да се укрие. Така независимо от сериозността на престъплението и от богатото му криминално минало, той бе пуснат. И направи това, което и повечето родни бандити в такива случаи. Не спази нито едно от наложените му ограничения. По неясен и до този момент начин той напусна България и избяга в Холандия, в Хага, като не плати и гаранцията си. А след това близо три години нямаше сила, която да го върне у нас, за да понесе наказателна отговорност.

Гаргамел е осъждан за наркотици, публично известно е делото му за 2 кг. хероин, след което излежава присъда в затвора. В момента в Холандия се води производство срещу него, след като и там се е появила жертва на сексуален тормоз, мярката му там също е задържане под стража. Именно това, че той се укриваше в Холандия, забави с години старта на процеса за бруталното зверство спрямо Маргарита.

Присъдата на Окръжен съд – Бургас подлежи на обжалване и протестиране пред Апелативен съд – Бургас в петнадесетдневен срок.

 

 


В категории: Темида


Флагман.БГ 6 нелепи мита за женската сексуалност 6 нелепи мита за женската сексуалност 26/02/2024, Понеделник 22:00 0
Флагман.БГ 13 причини дa приемете с гордост малките си гърди 13 причини дa приемете с гордост малките си гърди 26/02/2024, Понеделник 20:40 2
14
Коментара по темата
14.
Звезда
12.08.2022 12:39:01
0
0
За такива -разстрел,а защитниците им да преживеят същото,което жертвите на клиентите им са преживели.
13.
бург
05.08.2022 16:59:54
1
0
те й комплексарите вкъщи където бият жените си и те уж не са убийци, ама докато не прекалят някой ден и не се случи най-лошото. Не че постоянният тормоз в който живеят не някакъв ужас, ама поне докато са живи имат надежда. А мъртвият човек, няма надежда да се върне от онзи свят
12.
МАМА
05.08.2022 10:15:00
0
11
Урод,дано получи същото наказание от съкилийниците си!Помогнете му моля ви,заслужил си го е !
11.
OG KUSH
05.08.2022 10:07:14
0
14
Ебати простата слаба държава. Във всяка друга държава има по едно спец звено в полицията, което се грижи най-тежките рецидиви да не се завърнат живи в обществото. Сега този трябва да се самообеси в затвора или някоя тръба с пара да гръмне и да го свари в килията.
10.
Backpullver
05.08.2022 02:29:47
0
17
За съдебни дела от тоя сорт, да променят там законите - никакво обжалване!
Какво ще обжалват?
Грешка в броя на ударите с нож или с тръбния ключ...?
9.
Ami
05.08.2022 01:50:41
0
26
Обесето го пред спешното където я оставил Може и да го одерете жив.Майка им боклуци бой бе само бой и разстрел
8.
Аз
04.08.2022 22:21:49
1
28
За наркопласьорите и насилствените свободници само куршум.
7.
Мърдокde
04.08.2022 21:40:00
0
25
Наркомани Сър. Наркотиците не прощават.
6.
*********
04.08.2022 21:00:07
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
Да
04.08.2022 20:53:33
4
44
Сега е момента да отворят лагерите Ловеч и Скравена и мина Бухово само там е за такива Педераси
4.
родител .
04.08.2022 20:48:14
18
7
Като родител съ чувствам на майката на Маргарита за нанесените и страдания за за жестокостта упражнена върху дъщеряи но я упреквам че недостатъчно като майка е упражнила възпитание първите седем години .Убедих се в че в България има независима правосъдна система .
3.
до 1
04.08.2022 20:44:05
1
24
За съм да има Джакпот така ще ги видя мутрите с роклички
2.
Анчо
04.08.2022 20:43:05
2
50
Абе на тоз доживотен затвор му е малко какво обжалване какви 5 лева а след него вътре и този отворят ГЪЗ Кирилов еба го и смешния адвокат такива в Панделата а не да е Шарко парко
1.
Предлагам
04.08.2022 20:39:21
1
64
Чл. 23 и чл. 25 от НК да бъдат премахнати, тогава няма да има облекчения, а за всяко деяние ще се търпи всеки срок, т. е 12+15=27 години. Така ми звучи по-справедливо.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 нелепи мита за женската сексуалност 6 нелепи мита за женската сексуалност Ето кои са те  20 начина, по които мъжете изразяват любовта си без думи 20 начина, по които мъжете изразяват любовта си без думи Той влага мисъл и послание в подаръците, които ви прави Илко Илчев е новият управител на „МБАЛ Поморие“ Илко Илчев е новият управител на „МБАЛ Поморие“ Той ще управлява МБАЛ Поморие считано от 01.03.2024 г. до провеждането на конкурс, но не повече от шест месеца Мъжете от тези зодии умеят да четат мисли - внимавайте Мъжете от тези зодии умеят да четат мисли - внимавайте Ето кои са те  Рецепта за свинско в сладко-кисел сос Рецепта за свинско в сладко-кисел сос Искате да превърнете вечерята си в истинско кулинарно изживяване? Опитайте нашето вкусно предложение 13 причини дa приемете с гордост малките си гърди 13 причини дa приемете с гордост малките си гърди Разберете колко много предимства имате Травъл влогъри и инфлуенсъри идват в Бургас за уникален фестивал Травъл влогъри и инфлуенсъри идват в Бургас за уникален фестивал Първият по рода си фестивал събира на едно място всички, за които домът на колела и почивката на открито са начин на живот Софка пропя опера на френски и италиански Софка пропя опера на френски и италиански Дирижира я маестро Йордан Камджалов Започна луда седмица - жега от плюс 22°С и слънце, но и студ и валежи от дъжд Започна луда седмица - жега от плюс 22°С и слънце, но и студ и валежи от дъжд В четвъртък и петък ни очаква чудесно време за разходки и туризъм Регистрираха най-мощното слънчево изригване от 2017 г. насам Регистрираха най-мощното слънчево изригване от 2017 г. насам За по-малко от 24 часа Слънцето е изхвърлило три вълни от X-клас
Рязане на пенис, уши и нос - от Балканите ли са най-бруталните екзекутори Рязане на пенис, уши и нос - от Балканите ли са най-бруталните екзекутори Зловещо убийство разтърси Виена, разследващите разпознаха "стила на балканската мафия" Лукашенко спечели нови избори в Беларус, явно ще управлява до края на живота си Лукашенко спечели нови избори в Беларус, явно ще управлява до края на живота си Гражданите на Беларус вчера избраха 110 депутати от Камарата на представителите на Народното събрание Интервюто на Тъкър Карлсън с Путин влиза в учебната програма в Русия Интервюто на Тъкър Карлсън с Путин влиза в учебната програма в Русия То ще учи децата да идентифицират надеждни източници на информация Какво се случи с този изпълнител в любим български град Какво се случи с този изпълнител в любим български град Очаквано под видеото на Устата коментарите започват да валят като из ведро, като според някои той си е изкарал доста добре в компанията на младите купонджии Навални е убит точно преди да бъде разменен Навални е убит точно преди да бъде разменен Преговорите за обмен на руски шпиони срещу политически затворници са били на финалната права Човек загина при пожар в център за бежанци в Германия Човек загина при пожар в център за бежанци в Германия Огънят вероятно е бил предизвикан от дете Почина главата на еврейската банкерска династия Ротшилд - лорд Джейкъб Ротшилд Почина главата на еврейската банкерска династия Ротшилд - лорд Джейкъб Ротшилд Той издъхна на 87-годишна възраст Изхвърлиха 160 тона украинска царевица от влак в Полша Изхвърлиха 160 тона украинска царевица от влак в Полша Фермерите протестират срещу вноса на евтини украински продукти Руската армия е овладяла по-добри позиции в близост до Авдеевка и Донецк Руската армия е овладяла по-добри позиции в близост до Авдеевка и Донецк  Окупаторите са изтласкали назад украинските сили близо до Клешчеевка, Дилеевка и Курдюмивка в Донецка област Американски летец се самозапали във Вашингтон заради войната в Газа Американски летец се самозапали във Вашингтон заради войната в Газа  Мъжът е бил отведен в болница в района, след като огънят бил угасен и състоянието му е критично
Бойко СТАНКУШЕВ, АКФ Бойко СТАНКУШЕВ, АКФ Пепи Еврото и Нотариуса вероятно са станали опасни за покровителите си Виц на деня Виц на деня - Ангелино, защо всички викат на малкия ти внук диплома? Няма ли си име?
- Има си, как да си няма, ама майка му, като отиде да следва в София, вместо с диплома, се върна с него!
Виц на деня Виц на деня
Бай Ганьо прави с*кс с французойка на плажа. Разгорещили се много, жената пъшка и вика на родния си език:
- Жули! Жули! Жули!
Бай Ганьо възмутено:
- Е как нема да жули като целио е у песък, ма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моля, не обиждайте участничките в "Ергенът". Все пак една е чичо на един мой познат!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори