×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разкритията на секс робинята Марго за зверствата на Гаргамела разтърсиха Холандия, вижте как я захвърлил в кома пред бургаската болница


Разкритията на секс робинята Марго за зверствата на Гаргамела разтърсиха Холандия, вижте как я захвърлил в кома пред бургаската болница
Младата жена е принудена да проституира това лято по Южното Черноморие - в Китен, Равда и Слънчев бряг
Тема в развитие
Неописуема драма! Животът на една българка тежи на съвестта на изверга-изнасилвач Гаргамела Дежа вю: Извергът Гаргамел се прави на болен в съда, не му се стои в ареста (ВИДЕО) Обут в маратонки "Pornstar", бруталният изнасилвач Гаргамел наглее в съда – искал да се прекрати процесът срещу него Само във Флагман! Докараха бруталния изнасилвач Гаргамел в Бургас – вижте първите му думи Само във Флагман! Нова жертва на сводника Гаргамел се появи в Холандия, изнасилвал я брутално заедно със сина си Бургаският съд за втори път поиска екстрадирането на бруталния сводник Гаргамел от Холандия Жестокият сводник-инквизитор Гаргамел взел призовката в Холандия, но нямал никакво желание да се яви в Бургас Как избяга от съда българският Гаргамел – бруталният престъпник с най-изтънчения вкус за затвора Ето го изверга Гаргамел - черпи с шоколад и уиски от Холандия (ВИДЕО) Само във Флагман! Три години след гаврата със секс робинята Марго - как бруталният Гаргамел се укри от правосъдие Ето го изверга Гаргамел, който след брутална гавра със секс робинята Мариана я захвърли полужива пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Разкритията на секс робинята Марго за зверствата на Гаргамела разтърсиха Холандия, вижте как я захвърлил в кома пред бургаската болница Като на кино: Сводникът бияч се хвърля през терасата на хотел след полицейска обсада в Китен Сводник преби жестоко младо момиче в Равда, прати я в кома
виж още
скрий
05 Октомври 2017, Четвъртък, 18:01 ч.

Лекарите в УМБАЛ-Бургас по чудо успяват да спасят живота на Маргарита 


Брутална история разтресе Хага, след като млада българка е подмамена, отвлечена, системно пребивана и измъчвана от брутални сутеньори.

Изпочупени зъби, строшен череп и ребра, прорезни рани по корема и врата, изгаряния, синини и хематоми по цялото тяло са само част от вендетата, която отнася Маргарита, след като се опитва да избяга от своя похитител и инквизитор.
Покъртителната история на младата девойка се заплита преди година, съобщава "България днес". Тя е подмамена с обещания за любов и нормален живот от чаровник, който й обещава цялото щастие на света.

Доверчивата Маргарита се впуска в приключението, което ще й струва психическото и физическо съсипване. Още с пристигането си в Хага девойката е натикана в мизерна стаичка с още една българка и две нигерийки и е смляна от бой за добре дошла. Няколко дни тя е друсана с тежки наркотици, след което е пусната да кръстосва гетата на южния холандски град. По петите й неотлъчно ходят бруталният сутеньор и неговите авери, които следят и прибират цялата печалба от плътта на Маргарита.


Маргарита оживява по чудо, след като е пребита почти до смърт от бруталния Илко Тонев-Гаргамела

Профилактично тя е ритана, горена и изнасилвана. Освен заплахи, че ако се опита да избяга или да се оплаче на някого, ще я убият, секс робинята е държана в подчинение и чрез изострящата се абстиненция вследствие на контролираното друсане с наркотици, което й прилагат извергите. След 8 месеца нечувани мъчения Маргарита и другата българка се уговарят да избягат. Те изчакват изродите да излязат от квартирата на ужасите и духват. Нашенките се разделят и всяка тръгва да се спасява както може. Марго е спипана броени минути, преди да се качи на автобус. Тъй като "колежката" й успява да се спаси, момичето отнася целия гняв на сутеньора.

В продължение на няколко часа тя е рязана с нож, горена със свещи, удряна с бухалки и юмруци и подложена на невиждани извращения. След като се възстановява, жената е повлечена обратно в България. В ръцете на кримигероя Илко Тонев-Гаргамела от Харманли тя отново изпитва целия ужас. Маргарита го познава именно от пребиваването си в Холандия, където той е част от бандата мъчители. Гаргамела е и човекът, който всъщност я подлъгва и въвлича в робство.

Както Флагман.бг вече съобщи, младата жена е хвърлена отново на улицата, този път по Южното Черноморие. Китен, Равда и Слънчака са новото й работно място. Тормозът не стихва. Заради проблеми с бизнеса един ден Гаргамела просто откача и се нахвърля на Маргарита. Тя буквално е смазана от бой и изпада в несвяст. Въпреки че Тонев си мисли, че я е убил, той качва безжизненото й тяло в колата и я захвърля пред болницата в Бургас. Медиците са потресени от състоянието на жената. В продължение на няколко дни те се борят за живота й, като след редица операции и манипулации Маргарита по чудо успява да прескочи трапа. Тя е изписана, но нейни близки и роднини се притесняват, че макар и закрепена, здравословното й състояние може рязко да се влоши, тъй като е необходимо извършването на още няколко операции. (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Междувременно Гаргамел е заловен от ченгетата и тикнат в кауша. Тъй като при преследването той пада и чупи прешлени, е вкаран в болница. По-късно е пуснат под гаранция със забрана да напуска страната. Извергът успява да премине границата и забягва отново в Хага. Властите издават европейска заповед за арест, влизат в следите му, като преди броени дни Гаргамел е заловен. Очаква се той да бъде екстрадиран у нас.







В категории: Крими


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Rukula
07.10.2017 18:57:39
1
0
Продавам джанкова ракия 6 лв литъра
9.
Чичо,от село
06.10.2017 11:05:04
1
5
Фразите „пуснат под гаранция“ и „ние ги хващаме, а те ги пускат“, отдавна вървят ръка за ръка. И смърдят много лошо!
Полицаи и съдии се сочат един друг и всеки вика „Дръжде крадеца“. Това, че има корупция всеки го знае. А, защо не и саботаж на установения в обществото ред (доколкото все още го има) в услуга на чужди и враждебни на България сили? Вместо да върви напред, лодката трябва да се клати, да има нестабилност, неуредици и пр. и ако може да излезем от НАТО или от ЕС. И това не са празни приказки. Помните ли какво стана, когато в България пристигна на мотори спецкоманда от Русия (те никога не може да се нарекът рокери) наречена „Чакалите на Путин“. (Всички до един бяха със западни мотори, а не с руски таралясници, но това е друга тема). И тогава протестиращите българи срещу тяхното (всъщност провокация) присъствие бяха нападнати и малтретирани от паравоенно формирование. Не от случайни минувачи, а хора организирани предварително, доведени под строй и облечени с еднакви камуфлажни униформи, на част от които стоеше не българското знаме, а това на Империята на злото!
И какви ги свършиха същите тия полицаи и магистрати. Замаскираха нещата като битова свада, абе сритали се там фенове на Левски и ЦСКА. Ама, да не си помисли някой, че нещата имат политически характер – НЕЕЕЕЕЕ, ама няма такова нещо. Да сте чули паравоенното формирование да е забранено и съответно водачите му (вождове или фюрери на съответния език) да са подведени под съдебна отговорност. НЯМА И ДА ЧУЕТЕ !!!
Комунистическият режим в България имаше около милион и двеста хиляти доносници, освен един милион комунисти, които по партиен устав също си бяха доносници. Досиетата на една много малка част от тях са осветлени, а за другите няма изгледи в близко бъдеще да научим кои са и какви са ги вършили. Те отдавна са „на тръни“ и както се казва „на каишка“ чийто край се държи от Кремъл. Има ли все още някой наивник, които да се съмнява, че много отдавна досиетата на всички тия негодници са филмирани и изпратени в Москва. Сега само си ги активират отвереме навреме.
Нека да не се правим на „умрели лисици“ и да не се оправдаваме с „Ние ги хващаме, а те ги пускат“ – а, какво стана с оня швед, дето изрита камериерката в лицето? Как го хванаха и къде по-точно го хванаха (и после измиха ли си ръцете)? Ако тоя мазен швед беше направил това не в България, а където и да е другаде, то тежко му и горко. А, тук глоба, а можеше и с нея да се размине. Заради „кадърни“ полицаи! А, можеше и да осъди България в Страсбург!
За такива полицаи има само две определения – откровени политически мотивирани саботьори или тъпаци и пълни некадърници, които не стават дори да пасат овце (защото ще ги изгубят).
Да сте чули (за този случай) някой магистрат или полицай да е уволнен и подведен под съдебна отговорност? НЯМА И ДА ЧУЕТЕ!

„Тоя народец си отива, бавно и полека, поел по червената пътека“.
8.
?????????
06.10.2017 08:10:54
0
11
А как стои въпросът с това, че по Конституция жената е защитена? В какво точно се състои конституционната защита на това момиче - в това, че съдът пуснал говедото под гаранция ли?
7.
Zapoznat
06.10.2017 07:59:13
0
2
https://www.facebook.com/ilko.tonev.3
6.
Крум
06.10.2017 01:53:12
0
17
"Пуснат под гаранция".......ето това е Бъгария в три думи!
5.
маймуночовек
05.10.2017 21:55:56
3
17
Ами, те в едно гърне пърдят бе човече... Що за хора сте, не мога да ви разбера. За какво ти е тая глава на раменете? Фразата "Ние ги хващаме, а те ги пускат" омръзна вече и на кучетата на село.
4.
Човек
05.10.2017 21:44:50
8
11
Българино, ама много си прост. Ако вземеш малко да почетеш има шанс да научиш, че съда е пуснал боклука от ареста. Мисля обаче, че положението е безнадеждно...
3.
Българин
05.10.2017 21:07:38
12
23
Тези снимки нагледно показват на какъв хал е цялата ни държава и в случая „родната полиция“, която както пееше Веско Маринов „ни пази“.
Полиция, полиция, ама си е баш милиция. Като едно време, през СОЦА, когато милицията отиваше на някой инцидент, за да види как е битият.
Не е тайна за никого, че повечето от сегашните ченгета са от потомствени комунистически семейства, т.е. синчетата смениха татковците. И, че когато трябва да се намесят някъде (за това вземат заплата) си извъртат главата на другата страна. По-лесно е да чакаш да ти мине смяната безпроблемно, да мрънкаш за пари и да подготвяш поредната стачка (на каквато нямат право по закон).
Има и друга причина за бездействието на уж деполитизираните полицаи, която граничи със саботаж. И те казват, като комунистическите бизнесмени, които дават смешни заплати – „Нали това искахте бе? Демокрация. На ви демокрация!“. Т.е. така наказват народа, който заплю комунизма и поиска да живее по-добре и по-свободно.
Затова разни гаргамеловци, пикльовци, дрисльовци и всякаква измет ще си разиграва коня. А, всичките тия може точно за една седмица, както се казва „гръм да ги порази“, нали? МОЖЕ, АМА НЕ ИСКАТ !!!
Разчитат народът да каже – не искаме вече демокрация, нека дойдат пак руснаците и отново да строим социализЪма.
Така е като ги търпим! Ум царува, ум робува, ум патки пасе!
2.
Osman pasha
05.10.2017 21:04:39
1
11
Vuv facebook ima profil predpolagam che sashtia izrod mangal
1.
Alo flagman
05.10.2017 20:13:09
1
24
Mi daite snimki na toq neshtasnik gargamela ?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори