×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дежа вю: Извергът Гаргамел се прави на болен в съда, не му се стои в ареста (ВИДЕО)


Дежа вю: Извергът Гаргамел се прави на болен в съда, не му се стои в ареста (ВИДЕО)
Отидох в Холандия да се лекувам, бях на легло, а изведнъж пуснали европейска заповед за ареста ми, чуди се Илко Тонев, който с години спъваше процеса с процедурни хватки
Тема в развитие
Неописуема драма! Животът на една българка тежи на съвестта на изверга-изнасилвач Гаргамела Дежа вю: Извергът Гаргамел се прави на болен в съда, не му се стои в ареста (ВИДЕО) Обут в маратонки "Pornstar", бруталният изнасилвач Гаргамел наглее в съда – искал да се прекрати процесът срещу него Само във Флагман! Докараха бруталния изнасилвач Гаргамел в Бургас – вижте първите му думи Само във Флагман! Нова жертва на сводника Гаргамел се появи в Холандия, изнасилвал я брутално заедно със сина си Бургаският съд за втори път поиска екстрадирането на бруталния сводник Гаргамел от Холандия Жестокият сводник-инквизитор Гаргамел взел призовката в Холандия, но нямал никакво желание да се яви в Бургас Как избяга от съда българският Гаргамел – бруталният престъпник с най-изтънчения вкус за затвора Ето го изверга Гаргамел - черпи с шоколад и уиски от Холандия (ВИДЕО) Само във Флагман! Три години след гаврата със секс робинята Марго - как бруталният Гаргамел се укри от правосъдие Ето го изверга Гаргамел, който след брутална гавра със секс робинята Мариана я захвърли полужива пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Разкритията на секс робинята Марго за зверствата на Гаргамела разтърсиха Холандия, вижте как я захвърлил в кома пред бургаската болница Като на кино: Сводникът бияч се хвърля през терасата на хотел след полицейска обсада в Китен Сводник преби жестоко младо момиче в Равда, прати я в кома
виж още
скрий
19 Август 2021, Четвъртък, 13:45 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Външният му вид обаче по нищо не показваше да страда от някакво заболяване в този момент

Извергът Илко Тонев – Гаргамел, който е обвинен в едно от най-жестоките престъпления срещу жена в последните десетилетия в Бургас, шикалкавейки се ожали днес в съда и поиска мярката му за неотклонение „задържане под стража“ да бъде променена с по-лека, защото бил болен. На въпрос от репортер на Флагман.бг какво точно е здравословното му състояние – Тонев не отговори. Външният му вид обаче по нищо не показваше да страда от някакво заболяване в този момент, а искането по-скоро изглеждаше като дежа вю от дните около залавянето на изнасилвача, който е обвинен в опит за убийство на жертвата си. Днес Тонев се яви в съда с двама адвокати – досегашния си служебен защитник Николай Рачев и Захари Кирилов.

Вторият юрист отправи искането за по-лека мярка. След него взе думата и Гаргамел, който не отрече вината си, но каза, че също като защитата си смята, че обвинението спрямо него не отговаря на извършеното престъпление. „Сега чух от адвоката си искането за по-лека мярка и го поддържам. Аз съм здравно осигурен в Холандия и отидох там да се лекувам преди години. Изведнъж пуснали европейска заповед за ареста ми, а аз бях в болница на легло“, каза с учудена физиономия Илко Тонев.

 

Окръжният съд в Бургас днес проведе разпоредително заседание по делото срещу изнасилвача, което е за причиняване на телесни повреди в условията на опасен рецидив и опит за убийство.

Съдът отхвърли искането за по-лека мярка за неотклонение и определи твърденията за заболяването на Тонев и защитника му Захари Кирилов като „бланкетни, тъй като не са подкрепени с нито едно медицинско доказателство“.

Представителят на държавното обвинение в лицето на прокурор Манол Манолов от ОП-Бургас заяви, че няма намерение да променя квалификацията на престъплението, тъй като ДНК-експертизите и доказателствата по делото са ясни и категорични.

Флагман.бг обаче припомня, че след бруталното изнасилване на жертвата си Маргарита през 2017 г., Илко Тонев се укриваше в хотел в Китен и при опита си да избяга от полицаите скочи от втория етаж. Тогава Тонев се потроши, а съдията прецени, че е достатъчно да му наложи мярка парична гаранция с мотива, че е със здравословни проблеми и едва ли може да се укрие. Така независимо от сериозността на престъплението и от богатото му криминално минало, той бе пуснат. И направи това, което и повечето родни бандити в такива случаи. Не спази нито едно от наложените му ограничения. По неясен и до този момент начин той напусна България и избяга в Холандия, в Хага, като не плати и гаранцията си. А след това близо три години нямаше сила, която да го върне у нас, за да понесе наказателна отговорност.

 Гаргамел е осъждан за наркотици, публично известно е делото му за 2 кг. хероин, след което излежава присъда в затвора. В момента в Холандия се води производство срещу него, след като и там се е появила жертва на сексуален тормоз, мярката му там също е задържане под стража. /ПОДРОБНОСТИ ЗА БРУТАЛНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ГАРГАМЕЛ - ВИЖ В НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

По време на първото разпоредително заседание на 6 юли съдът назначи изготвянето на психиатрична експертиза на Тонев, който с години забавяше старта на процеса, укривайки се в Холандия. А днес стана ясно, че нито едно вещо лице от Центъра за психично здраве в Бургас не се е съгласило да направи тази експертиза. Поради този факт адвокат Захари Кирилов предложи тази експертиза, която ще бъде от решаващо значение за хода на процеса, да бъдела изготвена от пенсиониран частен психиатър, на когото да се плати хонорар за това.

Флагман.бг припомня, че Илко Тонев е обвиняем за това, че в периода 18.06.2017 г. - 28.06.2017 г., в условията на опасен рецидив, на неустановени точно места и дни на територията на община Несебър и община Приморско, в условията на продължавано престъпление, причинил с особена жестокост три средни телесни повреди на Маргарита С., посредством нанасяне на множество силни удари с ръце, крака и други неустановени метални и дървени предмети.

Гаргамел е обвиняем и за това, че в ранната сутрин на 29.06.2017 г., в гориста местност на неустановено точно място в община Средец, при съвкупност с деянието по т. 1, в условията на опасен рецидив, направил опит умишлено да умъртви Маргарита С., посредством нанасяне на множество силни удари в областта на главата и тялото с твърд предмет - парче дърво, като й причинил постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота, в резултат от получените наранявания, като деянието е останало недовършено по независещи от дееца причини (на пострадалата е била оказана спешна медицинска помощ), като деянието е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен начин за пострадалата.

По време на предишното заседание Бургаският окръжен съд конституира като граждански ищец Маргарита и прие за съвместно разглеждане в наказателното производство предявените от нея граждански искове за претърпени неимуществени вреди. Гражданските искове са на обща стойност 200 хил. лева, по 100 хил. лева за всяко от гореописаните деяния.

Следващото заседание на Бургаския окръжен съд е на 21 октомври, когато процесът ще започне по същество и ще бъдат разпитани свидетели.


В категории: Темида


6
Коментара по темата
6.
Скейта
20.08.2021 13:25:54
0
1
Гарганел,вкара фейс маняк,много дълга статия ти пишат не ми се чете...Аз повече в случая ме вълнува ко става с Алф?!Ма той е от другъ филмче де..
5.
Смърфа
19.08.2021 18:06:59
0
3
Гаргамел ако та видя някъде ще пупнеш анален сок.
4.
trola
19.08.2021 17:28:32
0
2
GARGAMEL.DOBRE, CHE NE TE PUSNAHA.STE BADECH RAZCHLENEN NARJAZAN NA DREBNI PARCHETA I IZHVARLEN V BLATO ;AKO TE PUSNAT.TAKA,CHE PO-DOBRE GNII V PANDELATA
3.
Смърфовете
19.08.2021 17:24:19
0
2
Тоя бил Гаргамел, а допреди няколко дни пишеха за готвача Иян Смърфа. Смърфиета обаче още я няма...
2.
Дрегер
19.08.2021 16:39:56
0
5
Захари трезвен ли беше? Рядко му се случва.
1.
Ород
19.08.2021 14:53:43
0
24
Горкия човечец спрете му мъките с валяк
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори