×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан влиза в затвора
  • Създадоха звено за противодействие на изборните престъпления
  • „АстраЗенека" изтегля всичките си ваксини
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Трагедията е неописуема: Бургас плаче за 29-годишния Николай, издъхнал 2 седмици след тежката катастрофа с мотор


Трагедията е неописуема: Бургас плаче за 29-годишния Николай, издъхнал 2 седмици след тежката катастрофа с мотор
Младият мъж от село Твърдица оставя вдовица и сираче
02 Август 2022, Вторник, 14:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Загубихме изключителен човек - добър съпруг и баща, страдаме заедно със семейството му, казват жителите на село Твърдица

29-годишният Николай Николов от бургаското село Твърдица издъхна две седмици след тежката катастрофа с мотор. Инцидентът стана на 19 юли на пътя Бургас-Малко Търново. Според информацията от полицията той се е движел с несъобразена с пътните условия скорост и при навлизане в ляв завой се блъснал в крайпътен бордюр и изхвърчал от пътя.

29-годишен мотоциклетист от село Твърдица е в реанимация след тежка катастрофа

Николай беше приет в УМБАЛ-Бургас в много тежко състояние, с черепно-мозъчна травма. Близо две седмици реаниматори се бореха за живота му, въпреки усилията им обаче той не е успял да се пребори. 

Цялото село Твърдица скърби за младия мъж. 

Молете се за бургазлията Николай, борят се за живота му заради най-голямата му страст – мотора

„Загубихме изключителен човек – смел, достоен и невероятно добър съпруг и баща напусна този свят. Нека душата му да почива в мир и нека силата“, ридаят съседите му.

Младият мъж оставя вдовица и малко дете сираче. 
 


В категории: Животът


50
Коментара по темата
50.
ъ
06.08.2022 17:11:29
0
1
ъ
49.
до педала 47
06.08.2022 00:07:39
4
2
заблудена е майка ти, че те е родила и не е успяла да те възпита лольо.
Къде ще ги нацели на извънградски път, където няма къщи и блокове или твоето семейство цял ден обикаля околовръстните пътища и магистрали да пасат козите?
Винаги ще плюя дребни душички като теб, защото си като всички останали олигофрени дет "много" мислите и повтаряте само "ако" тва или "ако" онова като папагалите, без да са замисляте много, че утре на негово място може да е баща ви или брат ви или ТИ тъпак. И ако това се случи, пак ли ще плюеш?
Да ще го възхвалявам колко беше добър съпруг, баща и ПРИЯТЕЛ, защото наистина беше такъв.
И като те гледам как коментираш, явно ти след работа си седиш у вас на село и само си чешеш лайняния гъз и си ближеш пръстите тъпак.
Пак казвам, за починал човек ИЛИ ДОБРО ИЛИ НИЩО, ако не можеш да замълчиш си бурни лайняните пръсти в устата и си ги смучи за да мълчиш.
И следващия път като се правиш на мъж, поне си застани зад името, а не анонимно да плюеш мишкар.
48.
Вяра
04.08.2022 21:30:53
1
6
Всички сме си качвали адреналина ,кой с кола ,кой с мотор. Приятеля ми също катастрофира с мотор , но вината не брше негова ,а на шофьора срещу него. Не е бил с привишена скорост, нито е употребил алкохол, прибираше се от работа . Шофьора който му изкача и го блъска е бил с кола, с отнета книжка и с над три промила алкохол в кръвта, но му мямаше нищо.,а прияъеля ми на прага на смърта . Известно време в кома ,натрушен едва оцеля. И след толкова години още се възстановява защото е с трайни увреждания.

Не хулете мотористите, за тяж живота също е ценен. Вярно ,че понякога карат безумно ,но повечето от тях се съобразяват и карат разумно ,когато има други участници на пътя.
За мъртвите се говорят само хубави неща,
Искрени съболезнования на близките му!
Нека почива в мир!!!!
47.
до Ковачев
04.08.2022 16:36:43
2
8
Виж какво,дребната душа си ти..и заблудена!
Ако беше нацелил твоето дете с мотора или твои роднини пак ли щеше ТИ да плюеш по "дребните души" и да го възхваляваш как го познаваш и колко добър човек,съпруг и нз си какво бил??Аре де-можеш ли да мислиш или не можеш?!
Вижда се колко е бил добър-оставил жена и дете да си чеше простата,селска краста-и е застрашил живота на невинни хора...щото вместо бордюр можеше да нацели нещо друго-ТВОЕТО ДЕТЕ например или теб??
Въпрос на късмет-не на "добротата" му!
46.
шофьор
03.08.2022 15:05:34
3
10
Еми, така завършва понякога вдигането на адреналина, кой каквото сам си го направи, цяло село не може да му го направи....са казали старите хора !
45.
Който търси, намира.
03.08.2022 11:33:47
9
29
Как нито един с мотор, не видях да спазва ограниченията, пътната маркировка и ЗДвП като цяло. То не е вдигане на предни гуми, задни гуми каране между колите, и още куп селянии. Като искат в изгрев, да ходят. Но да застрашават живота и здравето на другите, не става. Който търси, намира. Кой ли ще е следващия малоумник с мотор? Онче - бонче…. Поредно комплексарче.
44.
Баща на 2 деца
03.08.2022 11:12:19
1
31
Мир на праха му! Само че като станеш родител и решиш да се правиш на състезател с мотор, трябва да мислиш, че живота ти е важен не само за теб самия!
43.
до 39
03.08.2022 09:37:48
1
32
Това не са ИНЦИДЕНТИ! Инцидент се случва като си караш спокойно, отговорно, спазваш правилата, да ти падне примерно скала на главата или да ти изскочи съвсем неочаквано елен на пътя. Или да кажем катастрофа причинена от силен дъжд или сняг, като дори и повечето от тях са предотвратими ако караш с нормална скорост и си отваряш очите, или просто спреш, като видиш че е опасно. Или да получиш инфаркт или ти стане лошо по някаква причина. Или поради НЕОЧАКВАН технически проблем с ПОДДЪРЖАНО превозно средство.

Повечето "инциденти" в България са в резултат на ненормално шофиращи идиоти бързащи за гробищата - нагли, безотговорни, пияни, дрогирани, зяпащи в телефони, изпреварващи без видимост, или където не е позволено, или без достатъчно разстояние и т.н.! Други се дължат на зле поддържани пътища и умишлено направени опасни кръстовища. А някои, с най-големите и опасни превозни средства, се "случват" заради остарели, неподдържани и претоварени камиони.
42.
Ами
03.08.2022 05:42:17
2
42
Починалият - Бог да го прости! За живите - жена, деца - това са отговорности, които не се съчетват с високи скорости и рискове за удоволствие. Човек, който се жени, принадлежи вече на любимите си хора и трябва да избягва всякакви ненужни опасности, защото им е необходим. Не само емоционално, всякак! Не може да живееш като ерген и независим, когато качеството на живот на твоите хора зависи от теб и сте просто скачени съдове! Единствените опасности, на които може да се излага семейният мъж е за защита на семейството си! Но то е по необходимост, не по желание! Моля, мислете за близките си! Ако ги обичате достатъчно!
41.
До ММ
03.08.2022 00:12:16
5
31
като толкова ги разбираш я кажи защо не загиват мотоциклетисти кращи - чопъри/турери/нейкед байкове а все такива каращи мотори предназначени за писта (пистов мотор) ? И с колко точно ги карат моторите като нямало значение? Дали ако си взема кола за Льо Ман (примерно Порше 911 GT1-98 ) и я карам към Малко Търново все едно съм на Льо Ман а не на второкласен път няма да свърша в канавката? Айде обясни ми експерте?
40.
Мм
03.08.2022 00:01:53
22
10
Както при шофирането с лек автомобил така и при моторите инциденти по пътя стават и ще продължат да стават. Искам да кажа само на "компетентните" тук. В повечето случаи не е причината неразумното шофиране а некомпетентно проектираната пътна настилка както и мантинелите убийци в Бългрия всяка нормална държава разреши тези проблеми преди десетилетия можеш да се движиш и с 20 километра в час и при едно подхлъзване от не почистен път или куп други причини мантинелата да ти отреже главата. Така че хора които не са се доближавали до превозно средство на две колела да спестят мнението си. Да му е лека пръста на момчето!
39.
Една жена
02.08.2022 22:29:53
5
17
То е много лесно когато ни е далеч от главата да обиждаме мотористите....а какво е различното с колите??всеки ден по 10 катастрофи....НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ИНЦИДЕНТ!Мир на праха му
38.
Карам си днес
02.08.2022 21:03:18
5
36
Почти по правилата... 5 км отгоре.
Отляво ме изпреварва моторист .
Всичко му е както трябва, черни дрехи,каска на Вермахта, татуси като на папуас...
Аспухът гърми,резачка.
На първия светофар гледам,целува асфалта...а един чичак го отупва от праха и му вика: По добре аз да те набия, а не майка ти да те целува студен...ходи се оплачи сега, че съм те пердашил...
После светна зелено.
37.
Аз
02.08.2022 20:54:03
5
29
После се сърдят като ги наречеш "донори". За едните събираме пари, за да им откраднем още малко време живот, а тук здрав и прав ходи да се самоубива зорлем. Как не му дожаля за детето и за родителите му?! Аз лично не съжалявам подобни хора, на които крастата им е по-важна от всичко останало.
36.
Mariachi
02.08.2022 20:34:47
7
21
FLAGMAN вие не се ли усещате че така както представяте тази новина предизвиквате напрежение????
По същия начин я сервирахте и първия път!.
Наслаждавате ли се?
Преди няколко дена професионален шофьор се утрепа докато работеше , и не писахте и наполовина та "съжаления и трагедии" ... Вместо това догатвахте дали можело да бъде дрогиран или пиян...
Други мотористи които не са си отишли а са помогнали да си отидат други хора - бяха изроди и потенциални убийци. Сега изведнъж - ТРАГЕДИЯ!!!!!!!
Винаги когато някой си отиде , камо ли когато остави жена и деца е трагедия.....
Обаче вие сте най голямата трагедия....
Вярвам че ако можехте и имаше начин , само да имахте снимка на човека директно от катастрофата - щяхте да я изтипосате и нея...
НАУЧЕТЕ СЕ НАЙ НАКРАЯ КАК СЕ СЕРВИРАТ НОВИНИ
35.
Ковачев
02.08.2022 20:20:49
17
20
само олигофрени и ограничени душички виждам тук, вместо да го плюете без да го познавате, по-добре замълчете. Той беше страхотен баща, съпруг и приятел и наистина ние всички страдаме за това, че стана така и той си отиде по този нелеп начин, запомнете за мъртвите или добро или нищо мърши такива.
34.
до 30
02.08.2022 20:10:19
3
16
Повечето убиват невинни хора, за съжаление.
33.
Бай....
02.08.2022 20:05:50
13
11
Пореден комплексар- идиот!
32.
mrazacha
02.08.2022 19:40:23
10
3
mraza wiiiiiiiiii
31.
tell me
02.08.2022 19:31:51
5
12
айде тия дето много мрънкат да кажат кое точно трябва да познаваме? То и за тия дето си пребиват жените и родителите като питаш съседите казват "ааа ми низнаИм тоЙ културнУ дитИе бешИ. Ни сми чули да съ карът и да имат проблеми" Ай стига с вашите тъпи защити? Много му е пукало за жена му и детето или му е било по-важно да се събира с другите зависими от адреналина и да горят пари по пътищата? Що вместо да се събира с тях вечер не е седнал да си гледа детето?
30.
Да питам аз
02.08.2022 18:50:41
19
15
Кой ще е следващия? До края на лятото има време, да се поизчистят още някой друг.
29.
Някой
02.08.2022 18:31:00
11
26
Жалко че не е проумял че може да остави жена си без мъж и детето си без баща. Комплексарщината какво ли не прави. Жалко.
28.
!
02.08.2022 17:43:10
4
13
Могат да си купуват/ наемат обезлесени места, където да си набавят адреналин!
Кино време е да се нрави нещо по въпроса! Прекалено много млади хора си отиват...
Мир на душата му!
Дано и съпругата му намери покой, а детето да има въпреки всичко, щастливо детство!
27.
Дидо
02.08.2022 17:34:22
8
24
Познат, преди да се задоми, беше луд по и с моторите - скорости, тунинг,сервизи, тестове - лудница.Караше като бесен по малките пътища,без много трафик.Ама от както се ожени и им се роди детенце спря!И за да взима дозата адреналин, понч да ходи по стрелбища и да гърми с де що имат оръжия.И какзва, че му идва много освежаващо и отпускащо....Само казвам, че някой хора си имат ПРИОРИТЕТИ В ЖИВОТА, а други - явно НЕ!!
26.
Амчи
02.08.2022 17:15:38
7
37
Много добър баща и страхотен съпруг и всяка вечер на мотора, защо не е при жена си и детето си? Мислете като ги пишете тези статии. И за всеки катастрофирал ли пишете така? Аз не плача
25.
до20
02.08.2022 16:42:39
6
17
Защо? Ти кой си по-точно,че да ми казваш кое да спестявам и кое не? Нещо съм казал против човека ли? Не мога да си изкажа свободно мнението защото?
24.
До всички толерантни
02.08.2022 16:41:01
3
15
Никой не е казал нищо лично против човека. Всеки си изказва мнението такова каквото е !!! Айде стига с тея какво да пишат хората и какво не . Ако сте толкова меки и либерални към Брюксел
23.
Онзи
02.08.2022 16:34:44
15
7
Значи в тези комемтари виждам хора който нямат и капчица съобразителност ,че това се че от близките на момчето.Преди да познавате този човек защото го квалицирате по този начин.
22.
Евгения
02.08.2022 16:32:39
4
49
Хората не плюят , а се възмущават. Моторите са опасни, когато имаш дете избираш сигурността, а не кефа.
21.
Кофти
02.08.2022 16:20:11
2
35
Някой са мислят за богове като яхнат моторите и не мислят за близките си че аз ли да мисля
20.
до 19
02.08.2022 16:14:09
28
8
Като не те е жал си спести коментара мъничко човече
19.
C
02.08.2022 16:08:24
6
47
За смъртта на непознат мога да плача само ако е бил болен или някой друг е отнел живота му,но когато някой е решил да е рейсър и да се самоубива,че най-много и някой невинен да го отнесе-не ме е жал
18.
Стефан
02.08.2022 16:08:03
27
27
Жалко с какви хора живеем. Млад мъж е починал и детето му вече е сирак,а вие плюете тук и съдите, но има възмездие. Бог да се смили над душата та му!
17.
*********
02.08.2022 16:06:19
3
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
!!
02.08.2022 16:03:44
8
14
На тази територия едва доживяваме до 70 г. дори и без инциденти
15.
Ханко Брат
02.08.2022 15:57:00
4
16
до 12-обикновено някой такъв олигофрен като умрелия се намира в средата на пътя или в средата на завоя!
14.
КЬОСЕВ
02.08.2022 15:43:15
4
33
Вървя из града и всички плачат...??????
13.
Рев
02.08.2022 15:40:22
13
46
Цял Бургас и част от Твърдица плачат за един, който не е мислил, че е баща и почти всеки ден е пришпорвал мотора за Малко Търново. Сега и там някоя мацка ще поплач, но не за дълго! Друг такъв като умрелия ще го замести! Какво тук значи някаква си личност...както е казал вапцаров, преди да го гръмнат в тунела!
12.
..
02.08.2022 15:29:37
33
19
А че повечето пъти в средата на завоя има по някой олигофрен който изпреварва или като селяните си хвърлят боклуците по пътя не винаги скороста е виновна. Да почива в мир стига с тоя хейт към мотористите
11.
SPEED KILLS
02.08.2022 15:17:15
1
25
Това казва всичко......

до 3
Най- точния коментар до тук.......
10.
Хапчето
02.08.2022 15:16:34
2
39
КАРАШ НОРМАЛНО ЖИВ СИ.....
9.
До 6
02.08.2022 15:06:59
13
21
Висше ли е имал или пък нямал, няма никакво значение в случая.
А ти можеше да си спестиш коментара. Не го познавам момчето, но в такъв момент или кажи Бог да прости, или по-добре замълчи!

Номер 7, и за теб се отнася коментарът ми!
8.
Не го познавам но
02.08.2022 15:03:45
9
32
Лека му пръст. Всички момчета правят бели . Такава е природата им . Някой си вземат поука и се измъкват от водата сухи други не . Жена , деца това вече е друго , твоето здраве и труд е просперитет за тях . Лека му пръст .
7.
Еми
02.08.2022 15:00:11
22
32
Ами да ходи сега да кара като луд гори пред портите на свети Петър ! Радвам се ,че не повлече още хора с него заради неговата каране
6.
мхм
02.08.2022 14:58:46
47
44
Пореднят селяк, тип батка, напомпан , гола глава, татуси сигурно , с мотор.. дали има висше образование или с 3ка по милост завършил а?
Един опасен тип по малко.
5.
Мммм...
02.08.2022 14:49:54
8
17
Тъй ще е...
4.
Ох
02.08.2022 14:44:01
2
57
Бог да го прости!
Твърдица ли плаче, цял Бургас ли?! Да ви имам заглавията, от трагедията пак глупости творите!!!!
3.
Когато
02.08.2022 14:35:49
3
127
имаш съпруга и дете,нямаш право на такива глупости.Сега той умрял,а една жена остана без мъж,а едно детенце без баща.Да почива в мир.Сили на близките.
2.
Veneta
02.08.2022 14:32:34
2
42
Да почива в мир!!!
1.
Veneta
02.08.2022 14:31:47
3
44
Да почива в мир!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Инструкции за дами: Как да дешифрирате скрития подтекст в неговите съобщения Психолозите са подготвили няколко важни съвети, които ще ви помогнат 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци 5 причини, заради които мъжът не ви прави подаръци Ето кои са те  Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Това са най-странните зодии, не бъдете близо до тях Ето кои са топ 4 Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Рецепта за бразилски бонбони "Бригадейро" Какаови бонбони, които се приготвят за различни празници в Бразилия Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Иван Сухиванов произведе поредния скандал в бургаската писателска общност Над 20 творци възстанаха срещу опитите му да спасява кожата си чрез внушения, че списание "Море" е пред закриване Напитките, които унищожават тялото отвътре Напитките, които унищожават тялото отвътре Тези напитки не трябва да заменят консумацията на вода Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден Ето как прецакахме туристите по нашето море на Великден На 5 май времето бе слънчево, с високи температури и спокойно море, но хотелиерите не си направиха труда да извадят шезлонги и чадъри   Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" Знаете ли какво укриха в трезор на бургаския бул. "Богориди" На 18-и май всички ще видят най-прочутото съкровище у нас, каза директорът на РИМ д-р Милен Николов Размерът му значение:  Заради 1 см ни сваля от самолета Размерът му значение: Заради 1 см ни сваля от самолета Затягат правилата с багажа на борда, пътници плащат 70 евро отгоре за дребно нарушение Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Все повече места у нас се обезлюдяват, 201 села без нито един жител Най-гъсто населената община е Столична
Вижте как планирали да убият Зеленски Вижте как планирали да убият Зеленски Най-важната задача на групата - осъществяване на план за отвличането и убийството на украинския президент Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Конфискуваха 48 млн. фалшиви евро в Неапол Производството на фалшивите банкноти е било денонощно Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Две трети от евродепутатите припечелвали в частни компании Напълно законно е да имаш странична работа, но е необходима прозрачност Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Тръмп казал на порноактриса, че му напомня на дъщеря му Двамата имали  връзка за една нощ след голф турнир през 2006 г. Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Силвестър Сталоун пуска на търг колекцията си часовници Само за един от нея се очаква да бъдат платени 5 млн. долара Европа забранява партиите, взели пари от Русия Европа забранява партиите, взели пари от Русия Мерките се вземат, за да се ограничи намесата на Путин в евроизборите Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Трагедия: Майка с трите си деца се хвърли река Арестуван е бащата, той е с обвинение за подтикване към самоубийство Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Естония прие закон за гласуване по мобилен телефон Промяната в закона трябва да влезе в сила през октомври и няма да може да се използва за изборите за Европейски парламент през юни Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Удариха с US далекобойни ракети руска база в Луганск, горят украински ТЕЦ-ове Рано сутринта Русия започна въздушна атака срещу Киев и Лвов, чуват се взривове Ето я новата лимузина на Путин Ето я новата лимузина на Путин Бронираното возило със система за нощно виждане
Калина КРУМОВА, бивш депутат Калина КРУМОВА, бивш депутат Българският избирател е като нацупено дете Виц на деня Виц на деня Жена в аптеката:
- Може ли едно лекарство?
- Какво точно лекарство?
- Препоръчайте ми някое по ваш вкус!
Виц на деня Виц на деня Ако на кораб са Байдън, Путин и други лидери, и потъне, кой народ най ще тъгува? Българския - от мъка че и нашия не е бил там!

Статус във фейсбук Статус във фейсбук Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори