×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

„ЕКО такси“: Бесове, елате на летище Бургас и снимайте изнудвачите-копърки


„ЕКО такси“: Бесове, елате на летище Бургас и снимайте изнудвачите-копърки
Още от терминала с пристигащи летовници туроператорите поемат клиентите на нелоялната конкуренция
27 Юли 2011, Сряда, 17:21 ч.
Автор: Бесове.бг, Снимка Добромир ДОСКАЧРОВ

Управителят на таксиметровата компания Красимир Рандев готов да сътрудничи за разобличаването на нелоялната конкуренция

Случаят с летовниците, чиито куфари вчера бяха задържани от представители на „Еко такси“ на автобусната спирка до летище Бургас, за който Бесове.бг разказа вчера в рубриката „Глас отвътре“, не е инцидентен. И нещата не стоят точно така, както ги  представи нашият източник – гражданка, която е наела по телефона кола на „ОК такси“ за семейството с две деца и много багаж.

Веднага след публикацията ни снощи, в редакцията се обади управителят на „Еко такси“ Красимир Рандев и разказа своята гледна точка за истината, която не е особено приятна за нелоялната конкуренция, както и за тези, които са свързани с нея.

Коя е жената, представяща се за обикновена гражданка

„Първо – случаят от 9 часа сутринта на 26 юли 2011 г. не е инцидент! А постоянно явление през последния месец!  Жената, която се представя пред вас за невинна гражданка и се оплаква от фирмата ни, всъщност работи като туроператор на летище Бургас и не е безобидна и наранена от лошото отношение, защото самата тя е един от проводниците на разразставаща се по своите мащаби нерегламентирана таксиметрова дейност, застрашаваща имиджа на туристическите услуги на територията на летището“, каза Рандев, обиден от начина, по който жалващата се пред нас читателка е представила фактическата обстановка.

„Никой не е заплашван, нито удрян, нито рекетиран. Точно по този случай, ние като таксиметрова компания, оторизирана от ръководството на летището по перфектен договор да оперираме на тази територия, предложихме любезно на същата тази госпожа  нашите услуги. Причината е, че сме носители на пълните права за обслужване на пътници от летище Бургас. Както и на отговорностите. Поканихме туристите да се качат в наш автомобил, защото отговаряме за тяхната сигурност в пълния смисъл на думата – за багажа им, парите им, посегателство върху личността им и т.н. клаузи, които сме подписали в този договор.

Проблемът е, че тази жена не е единствената на летището, подсигуряваща клиенти, при това редовно, на други таксиметрови компании, без да се интересуват как това ще рефлектира върху нас,

 ако с непредубедените пътници се случи нещо,

ако изобщо възникне някаква опасност за сигурността им. При започнало разследване тръгват първо с разпити на наши шофьори. Досега няма нито едно оплакване на клиент от наше такси. Аз съм почти денонощно на територията на летището и наблюдавам всичко. Нашите шофьори са униформени, колите са чисти, има ясен регламент за обслужване. Но как да обясняваме на всеки турист, че наемайки автомобил на друга компания, нямаща нищо общо с летището, рискът е негов?! Нещата обаче не опират само до нелоялната конкуренция на колеги от бранша, защото тук можете  да засечете и абсолютно немаркирани автомобили да качват пътници. Има туроператори, които подсигурявайки клиентела на такива измамници, не се интересуват от последиците. Нека екип на Бесове.бг дойде със скрита камера само за няколко часа на летището и около него и да се убеди на място за какво говоря“, заяви Рандев, обяснявайки още, че хитреците изчакат при автобусната спирка до летището, за да не бъдат упреквани в нарушаване на формалния договор за територията.

Рандев настоя още да се знае, че върху същата жена, с която добре се познават, никога не е оказван натиск, дори не й е повишаван тон.

„Но тя и подобни на нея туроператори  прекаляват и ни злепоставят в медиите.

Настоявам да дойдете на летището и да разпитате

Гранична полиция как се справяме като компания, оперираща целогодишно на летището, в т.ч. и през месеците, когато трафикът е замрял. При нас има организация и дисциплина. Категорично заявявам, че няма да допуснем да бъде разрушен трупаният с години авторитет на таксиметровата ни компания“, заключи Рандев.

Репортерски екип на Бесове.бг ще извърши внезапна проверка с видеокамера на летището и около автобусната спирка. Обещаваме това стане в скоро време и да публикуваме всичко, на което станем свидетели.


В категории: Бизнес


Флагман.БГ Ето какво време ни очаква днес Ето какво време ни очаква днес 16/05/2024, Четвъртък 08:02 0
Путин пристигна в Китай
Путин пристигна в Китай 16/05/2024, Четвъртък 07:03 7
34
Коментара по темата
34.
Марго
03.06.2015 17:56:02
0
2
Аз не проумявам, как така на територията на община Бургас има "резервирана" територия - летище Бургас?!?! Нали всички таксита си плащат данъците, за да работят на територията на тази община, и изведнъж - всеки, който припари до "светая светих" - нелоялна конкуренция!!!!!!!!!!!!!! Каква е тази наша страхотна общинска администрация - слуги на мутри, обличат абсурдните си решения в договори, няма ли кой да попита как се допуска това? Значи ако аз утре реша да упражнявам таксиметрова дейност, не мога да работя на летището, ако не съм роб във въпросната фирма? Нима то не е на територията на общината? Недоумявам! Не протест срещу високите такси, протест срещу незаконно сключвани договори, за които няма никакво конституционно и административно основание!!!
33.
кола
03.04.2015 13:42:21
0
1
Г-н Рандев също е таксиметров шофьор лично ме е возил и зная що за терикат е.Отделян е въпроса че е нагъл и мазен.Чудя се как му имат доверие като неспира да краде от фирмата
32.
bak6i6
22.01.2015 14:53:39
0
2
mnogo vqrno tam tezi kolegi samo gledat da te iznidqt ina4e na aparat izliza ne pove4e ot 40 lv
31.
Радин Димов
01.06.2013 23:02:53
0
4
Историята се повтаря.Преди два дни дъщеря ми пристига на летището,и си хваща таски от летището.До новата част на Несебър и поискали 80 евро.След опит да не плати заплашли че ако не плати ще я съблече гола.Милена се разтреперила и извадила две банкноти от 50 евро.Таксиджията ги взел,и и заявил че ресто няма,за де се била наулиа и друг път да знаела... Ако не беше болна майка и,щях да и кажа никога повече да не се връща в тази държава на мафшоти!!!
30.
izpatil
27.05.2013 23:24:38
0
0
Nqkoi moje li da mi dade telefoni na Gospoja Kasabova
29.
izpatil
27.05.2013 23:24:35
0
0
Nqkoi moje li da mi dade telefoni na Gospoja Kasabova
28.
shishko
31.08.2011 23:23:14
0
0
така е !!!
27.
bjas2
23.08.2011 12:42:02
0
3
Тоя управител на фирма да каже как се оправдават неговите шофьори пред клиентите си с фиксираните си цени до където и да е. Посрещам приятели от чужбина и питам един от неговите "униформени" служители колко ще ми струва таксито до Слънчев бряг. Почнаха от 80 лв, и като видяха, че няма да се навия смъкна на 60 лв. Гледом на прозореца пише 1,30 на км. Смятам 30 км до Слънчев бряг няма как да излезе толкова. И какво се оказа - шофьора се оправда с управителя на фирмата, който им искал по 80 лв. на ден, за да работел на летището. Разбирам го човека - трябва да ги избие тези пари и нещо и за него да остане, ама будалите останаха малко. Повиках си такси на друга фирма от Бургас и другия шофьор ми взе 40 лв с бакшиша, защото на апарата му пишеше по малко. Немога да ви обясня как го гледаха тия негови колеги докато се качвахме. така, че горните управдания за качество и сигурност и т.н. ми се струват прах в очите.
26.
bakshish
15.08.2011 12:23:38
0
9
аз съм шофьор, няма да ви казвам от коя компания но не и от АКО такси, ще ви кажа че преди около месец две стюардеси бяха брутално изхвърлени от наша кола. Момичетата си извикаха такси на спирката именно защото са местни и знаят какво ги очаква ако се качат в АКО-такси, онези татуираните налзаиха колегата и изхвърлиха момичетата от таксито. Не вярвайте на рандев той е лъжец и мазен подлезурко.
25.
bakshish
15.08.2011 12:23:37
0
5
аз съм шофьор, няма да ви казвам от коя компания но не и от АКО такси, ще ви кажа че преди около месец две стюардеси бяха брутално изхвърлени от наша кола. Момичетата си извикаха такси на спирката именно защото са местни и знаят какво ги очаква ако се качат в АКО-такси, онези татуираните налзаиха колегата и изхвърлиха момичетата от таксито. Не вярвайте на рандев той е лъжец и мазен подлезурко.
24.
sluchaen
15.08.2011 11:53:59
0
3
Трагичното дами и господа е че няма и тенденции скоро господата от Еко такси скоро да се махнат от летището. Тази година им свършва договора но бургаските коректни фирми ги е страх да участват в конкурса. Преди няколко години когато беше конкурса се явиха и две нормални такси компании но те бяха посрещнати от главорезите на тим които ги "посътветваха" че за тях няма да е здравословно да участват в това натдаване, и хората се отказаха, така еко такси няма конкуренция за този конкурс. Коментиращите подолу са прави, в бургас не останаха копърки на ЖП-гара, автогара и други такива места, всички кожудери са сложели стикери на еко и се чувстват недосегаеми под шапката на гербаджиите-Бойчев и Кирезиев, и ТИМ. Никой не смее да разрови тази воняща помия наречена летище бургас защото хората ги е страх, "егати демокрацията". А по въпроса за двамата татуирани -те наистина съществуват и кръжат покрай спирката като лешояди и дебнат хората които са си поръчали такси от нормално возещите компании в Б-с , защото те ще ги закарат до града за примерно 8лв. Да ама не- онези двамата свалят хората от колите, в най добрият случай плашат таксиметровия шофьор или го поошамарят малко и ги пренуждават да ползват само еко такси. И жалкото е че всичко това се случва пред погледите на жандармерията която стои безучастна-явно и тя печели от това, летищните власти също малчат-явно и тях ги устройва това, само някой добросъвествен гражданин който се е опарил или набит таксиджиия от друга компания прави опит да се оплаче но: Глас в пустиня. Първо трябва да се смени цялия състав на жандармите на летището, които са пуснали корени с години, летището да покани всички легални такси компании в Б-с , трябва да има и полиция защото фирмите няма да отидат да участват след като знаят че кратуните на тим ще ги посрещнат там и после ще им тормозят бизнеса.
23.
sluchaen
15.08.2011 11:53:59
0
5
Трагичното дами и господа е че няма и тенденции скоро господата от Еко такси скоро да се махнат от летището. Тази година им свършва договора но бургаските коректни фирми ги е страх да участват в конкурса. Преди няколко години когато беше конкурса се явиха и две нормални такси компании но те бяха посрещнати от главорезите на тим които ги "посътветваха" че за тях няма да е здравословно да участват в това натдаване, и хората се отказаха, така еко такси няма конкуренция за този конкурс. Коментиращите подолу са прави, в бургас не останаха копърки на ЖП-гара, автогара и други такива места, всички кожудери са сложели стикери на еко и се чувстват недосегаеми под шапката на гербаджиите-Бойчев и Кирезиев, и ТИМ. Никой не смее да разрови тази воняща помия наречена летище бургас защото хората ги е страх, "егати демокрацията". А по въпроса за двамата татуирани -те наистина съществуват и кръжат покрай спирката като лешояди и дебнат хората които са си поръчали такси от нормално возещите компании в Б-с , защото те ще ги закарат до града за примерно 8лв. Да ама не- онези двамата свалят хората от колите, в най добрият случай плашат таксиметровия шофьор или го поошамарят малко и ги пренуждават да ползват само еко такси. И жалкото е че всичко това се случва пред погледите на жандармерията която стои безучастна-явно и тя печели от това, летищните власти също малчат-явно и тях ги устройва това, само някой добросъвествен гражданин който се е опарил или набит таксиджиия от друга компания прави опит да се оплаче но: Глас в пустиня. Първо трябва да се смени цялия състав на жандармите на летището, които са пуснали корени с години, летището да покани всички легални такси компании в Б-с , трябва да има и полиция защото фирмите няма да отидат да участват след като знаят че кратуните на тим ще ги посрещнат там и после ще им тормозят бизнеса.
22.
Трифон Колев
28.07.2011 16:10:05
0
3
Ами виж форума и си отговори,то направо цяло журналистическо разследване. Бая кирливи ризи излязоха. Плаче си за проверка!
21.
Пуяка
28.07.2011 16:08:18
0
0
Само дето Бесове скриха материала, че го търсих сега през Гугъла. Що бе , Касабова?
20.
Petq
28.07.2011 15:48:48
0
3
Абсолуютно подкрепям 16,той казва самата истина аз съм в бранша,и това което е написал е точно така
19.
Аз
28.07.2011 10:58:10
0
1
Явно темата е болна като гледам какъв форум се е заформил
18.
Цв.Цв.
28.07.2011 08:43:21
0
0
Милене, ведтага направи проверка че резил голям....
17.
Обещавам
28.07.2011 02:51:46
0
5
истината е че си плащат на ОДМВР Бургас за да си крадат необезпокояване. Не му е първият път на Милен Димитров да прикрива измамници.
16.
Бургас
28.07.2011 00:16:58
0
14
Куриоза в случая е,че в София копърките са около летището а такситата с нормални цени работят на самото летище.В Бургас е точно обратното.Мошенниците са на самия трминал пристигащи.ДАИ-Бургас редовно е на летището,занимават се с проверки на всички останали таксита но не и на мошенниците там.
Ще ви обясня каква е схемата с таксиметровия рекет на летището,а вие ако се опитни журналисти ще заснемете интересно видео.Въпросния Рандев е нещо като управитрел там, фирмата ЕКО такси е на Недялко Керезиев и на социално слабия според Несебърска община депутат от ГЕРБ Димитър Бойчев(него най вероятно няма да го видите във фирмените документи).Офертата там е следната,всяко такси за да работи на летището плаща по 850 лева на седмица на ЕКО такси и Керезиев.Това са необложени пари,в данъчните им декларации няма да ги видите.Там работят над 25 таксита,вие си направете сметката за какви пари става въпрос.Максималната цена на на таксиметровия превоз приета от община Бургас е 1,10 лв. на километър през дена.Проблема е ,че тарифите на табелките им са такива,но никой от тях не работи на тези тарифи.Ще ви дам пример разстоянието Летище Бургас - Св.Влас (около 40 км.) при тях струва минимум 40 евро.Проблема е,че в Бургас има много по евтини съвсем легални фирми при които същото разстояние би излязло по малко и от 30 лева.Затова въпросния Рандев и началника му са наели двама татуирани малоумници,едния вероятно е руснак защото говори развален български да тероризират по евтините таксита и пристигащите туристи.Възмутителното е това,че обикалят около кръговото и на спирката където не вярвам да се простират концесиите на господин Керезиев.Полицаите ги знаят,редовно си говорят с тях,но въпросните двама са вече втора година там.Интересното е ,че двамата се правят и на клиенти махат на преминаващи случайно таксита и ако някой спре качват се и почват със заплахите,чува се,че има и ошамарени от тях.Стават грозни сцени,дърпат се чанти свалят се туристи от други таксита,заплахи.
Керезиев и Рандев миналата година започнаха доста по грубо,изпратиха в Созопол и Св.Влас един джип с мутри да предупреди таксиметровите там да не припарват на летището(собствениците на имоти по черноморието имат навика да си викат за посрещане таксита които познават още преди да са пристигнали тук).В Свети Влас имаше даже набит таксиметров от тях.Но не им стана номера полицията в Слънчев Бряг реагира своевременно и спря заплахите.ТОВА Е ИСТИНАТА ДАМИ И ГОСПОДА
15.
сорот
27.07.2011 23:49:35
0
5
Тия скубят здраво там
14.
Таксиметрови принадлежности
27.07.2011 22:29:40
0
5
Мадам Касабова,идете там и ги провокирайте ...............после ще стане хубав материал.Поне вие знаете как.
13.
ftsm
27.07.2011 22:14:25
0
6
Бай Киро, за съжаление сте прав.Наистина цифрата е голяма за седмица, която плащат. На дядо от англия му икаха 50 евро за близко село - александрово, а той горкия се шашна и показа билета от WIZZ AIR за 30 лири/ паунда пристига от Лондон до Бургас и човечеца изпадна в шок. То бива, бива ама в България за съжаление още бива ;-(
12.
Бай Киро
27.07.2011 20:04:16
1
9
Тези кретени на летището са най-големите кретени и изметта от бакшиши на Бургас събрана там.Птайте и колко пари плащат за да работят там.Тва е страшна пирамида.Пък тоа Красимир говори заучени фрази и пълни глупости.
11.
тоци
27.07.2011 19:37:40
0
6
Бакшишите които работят на летището са всичките така наречени ГАРАДЖИЙСКИ ПОМИЯРИ и измамници то нормален и кадърен таксиметров шофйор няма да плати 120лв на ден за да мами и обира туристите.
10.
тоци
27.07.2011 19:37:40
0
4
Бакшишите които работят на летището са всичките така наречени ГАРАДЖИЙСКИ ПОМИЯРИ и измамници то нормален и кадърен таксиметров шофйор няма да плати 120лв на ден за да мами и обира туристите.
9.
До кмета /понеже по долу го изтрихте/
27.07.2011 19:22:05
0
1
Кмете, кмете,не можеш да направиш Кирезиев съветник, не се мъчи
8.
Кмет
27.07.2011 19:18:13
0
2
Ох, вече не знам какво да правя...
7.
ПИРГОСА
27.07.2011 19:18:09
0
3
Рандев ли си Мандев ли си не те знам но на мене ми поиска ваш БАКШИШ 20 евро до Бургас.Това е много лоша реклама на АКО ТАКСИ а ти си най смешният УПРАВИТЕЛ в града ЛИГАВ ГЕЙ с Главно ГГГ.
6.
Хахаха
27.07.2011 19:16:39
2
6
Защо Кирезиев не излезе да каже че обслужват летището благодарение на неговите връзки и тези на депутата Бойчев, който му е съдружник! А, стига правежи!
5.
turooperatorkata
27.07.2011 19:15:04
2
2
странно защо аз не ви познавам г-н Рандев. Кога сте ме виждали да викам таксита за други хора изван летище след като на мен много рядко ми се случва да извикам за себе си.
4.
Danny
27.07.2011 19:12:45
1
6
хахаха Рандев какво лъжеш хората пълни глупости си наговорил!!! м/у другото шофьорите на ЕКО Такси са най-големите селяни на летището , нямат никакви униформи ходят с джапанки и се надуват все едно летището е тяхно!!!
3.
Danny
27.07.2011 19:12:45
0
4
хахаха Рандев какво лъжеш хората пълни глупости си наговорил!!! м/у другото шофьорите на ЕКО Такси са най-големите селяни на летището , нямат никакви униформи ходят с джапанки и се надуват все едно летището е тяхно!!!
2.
turooperatorkata
27.07.2011 19:07:55
0
4
Г-н Рандев, не сам и никога не сам била турооператорка. Имам само един въпрос към Вас - вие там ли бяхте на 26.07 в 9.00
та гарантирате че не казвам истината.
1.
Очевидец
27.07.2011 17:58:57
0
4
Дрън-дрън! Защо господинът не каже на какви цени возят шофьорите му??? Каква е тази фирма? Създадена единствено, защото като приближен на Тимаджии, се е отворила малка печатничка за парички? Глупостите, които е надрънкал очевадно целят да не се допускат други коли на територията на летището - защото сега спокойно можеш да си повикаш такси от Бургас, ако си местен разбира се. Те и без това тия от ЕКО до Бургас отказват да возят, особено сега лятото, като има едри чуждестранни шарани. ТИМ да се принудят да допуснат две нормални фирми, които возят на бургаски цени, както е в София.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Министърът Цоков обеща професорите да не получават заплати като хигиенисти Разпределението на парите на университетите обаче няма да се дават на калпак, увери той Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Новите депутати ще взимат по-ниски заплати от сегашните Народните представители ще получават месечно под 6700 лв., при над 7000 за сегашните депутати Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Стряскаща статистика! Над 1 млн. българи нито учат, нито работят, нито чакат помощи Средностатистическият профил на неактивните у нас е жена на 56 години, със средно образование, която живее в град Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Ще спрат ли бунта на ректорите с обещаните 39 млн. лева? Още 184 млн. лева трябват за заплати, каза проф. Миглена Темелкова Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки
Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фици действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори