×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Най-важното за Кирил Петков от преговорите за газа – вечерял приятелски с президента на Азербайджан


Най-важното за Кирил Петков от преговорите за газа – вечерял приятелски с президента на Азербайджан
А очакванията бяха, че в Баку ще се сключат дългосрочни договори за доставки на газ
23 Юли 2022, Събота, 12:19 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

А някой разбра ли колко куб. метра, на какви цени и кога ще тръгне газът?

Премиерът в оставка Кирил Петков оповести в официалната си страница във Фейсбук подробности от кулминацията на визитата си в Азербайджан. Оказва се, че след двудневно посещение в далечната азиатска държава най-важна е била приятелската му вечеря с президента Илхам Алиев. Ето какво написа Петков:

„По време на приятелската ни вечеря с президент Алиев обсъдихме възможността за допълнителни доставки на азерски газ за България и политическата готовност на Азербайджан да подкрепи България. Радвам се, че открихме и много общи икономически възможности в областта на  земеделието, химическите торове, строителството, отбранителната индустрия и ИТ.  В най-скоро време България ще открие и почетно консулство в Азербайджан.   Дългогодишното приятелство между двете ни страни е време да стане реален мост за стратегически икономически проекти и по-значима енергийна диверсификация.“

Нищо не означаващите три изречения явно са предизвикали буря у председателя на АИКБ Васил Велев, който буквално избухва в подигравки, задавайки риторичния въпрос: „Някой разбра ли колко кубически метра, на каква цена и кога (освен договорените преди 11 години)?“, имайки предвид именно очакванията за по-големи доставки на газ, при това евтин.

Васил Велев, председател на АИКБ

Правителствената пресслужба занимава българските медии почти през цялата минала работна седмица с пътуването на Петков до Азербайджан като изключително важно за предстоящата газова диверсификация, а очакванията бяха, че в Баку ще се сключат дългосрочни договори за доставки на газ. Васил Велев обаче контрира с доводите, че Азербадйжан има дефицит от 1,2 млрд. куб. метра газ – като се има предвид добивът, собственото потребление и договорите за експорт. Това означава, че на практика внася газ, за да изпълни договорите си за износ. Той уточнява още, че дългосрочната и средна цена на газа у нас е била 40 лв., 142 лв. е станала през април т. г., а през юли вече е 186 лв.


В категории: Политика


21
Коментара по темата
21.
ИВО
25.07.2022 07:59:21
0
1
Е ПА ТОА ЛАЖЕ , МАЖЕ , СЪЩО КАО МАКЕ ! КОЙ ЛИ МУ ВЕРВА ?
20.
Парапети,парапети
23.07.2022 18:32:27
0
21
при последното посещение на премиера в оставка Кирил Петков в Азербайджан в делегацията не са били включени нито представители на „Булгаргаз“, нито на „Булгартансгаз“.
„В делегацията са били само той, Лена Бориславова, енергийният министър в оставка Александър Николов и съветничката Весела Чернева.
Ако това са хората, които ще докарат газ…“
19.
Газ глава затрива
23.07.2022 18:15:28
0
19
В сряда парламентарната комисия за обстоятелствата около спиране на договора с „Газпром“ ще излезе с доклад, в който има данни за корупция по високите етажи на властта във връзка с това спиране.
В сравнение с тези данни останалите корупционни схеми в държавата ще ви се видят като бял ден. Има определени действия на ниво Министерски съвет, Министерство на енергетиката и „Булгаргаз“, които говорят за явна корупция. Да спреш един сигурен договор и да тръгнеш да купуваш газ от посредник, определено е подплатено с нещо!
18.
Народеее!!!
23.07.2022 17:27:14
0
14
Газ няма за този пръдльо само със снимка ще си иде!Тъпанар нагърмян!
17.
Промяната с измамата
23.07.2022 17:26:56
0
21
Киро Тъпото си прави разходки по света и у нас на държавна издръжка.
Вече се строи Дунав мост 10, инвестициите заляха пазара, има 10 завода за електромобили , инфлацията литна до небесата.
Посредниците си напълниха банковите сметки от продажбата на горивата, а измамническата банда от промяната си получиха комисионните..
Прокопито и Бобоков са доволни от техните протежета продължават измамите.
Асан скоро не бил уважаван отзад и изпада в истерия, крещи като ненормален, нервен ми се вижда , че изпусна софрата.
Морските свинчета от ДъБъ искат да го играят бухалката за хората които не са с тях, червените куртизанки винаги готови за постовете и власт , не я изпускат.
Джендърите от промяната, четворната гей дружинката на промяната крадат като за последно, офшорните зони са техен приоритет, по лесно да преминават паричните потоци без да се плащат данъци в БГ и по техни сметки.
Парапета се пропука и лъсна голата истина , че са измамническа банда мошеници.
16.
Плагиат
23.07.2022 15:57:18
5
7
До Герберас. Пиши поне, че си цитирал поста на Соня Колтуклиева. Иначе така все едно това са твои думи! Не е коректно.
15.
Eeeeee
23.07.2022 15:17:03
17
4
Славчо трфонов ще прави концерт на путин и всичко ще е ок и ала ще дойде. Подгряваща група дуган кючек и възраздам се със азис
14.
Благодаря ти Кире и Ко
23.07.2022 15:07:37
1
22
Газът за последните 6 месеца и скочил с над 100 процента. „За месец август трябва да обявят 60 процента увеличение и затова мълчат, за да може да се прехвърли към служебният кабинет на Румен Радев
13.
Герберас
23.07.2022 14:54:05
2
21
Здравей, Слави, как си? Гледах те вчера, във форма си, боец си! Поздравявам те за реакцията ти. Да, виждам: неврастеничните кресльовци-ренегати те целят с прашки; пошли демагози, слезли от джипките на олигарсите, те изкарват най-големия злодей; лапачите на държавни порции скърцат със зъби срещу твоя бунт: стига толкова!

Хич да не ти пука! Знам, че не ти пука.

Ти направи това, което трябваше да се направи - извика: стоп на агонията!

През последните дни се случиха доста драматични събития, но аз ще отделя няколко акцената: Кирил Петков някак ведро, ни-лук-ял-ни-лук-мирисал, прекрати меморандума на правителството с Gemcorp/IP3. А, не, не става така, това не трябва да се забравя! Бях между първите журналисти, които алармираха: меморандумът е адска далавера за милиард и половина долара. Тръгнаха да ме опровергават Лена Бориславова и Александър Николов - впрочем, той как се появи при теб, защо го направи министър на енергетиката - кажи си, Слави, ще те разберем.
Няколко пъти обяснявах по телевизия СКАТ - само по СКАТ, защото БТВ, Нова, БНТ(обединени за ПП) не ме канят, твърде опасна и конфликтна съм за тях - та доказвах аз, че меморандумът надминава по секретност операциите на Джеймз Бонд и МОСАД, взети заедно; че щом има клаузи за обезщетение, значи не е “писмо за намеренията”, а договор. И България ще се наложи да плаща неустойки!
Всички се правеха, че не ме чуват; добре, че вотът мина, опозицията се понапъна и гигантската корупция беше пресечена. В екипа си имаш един свестен експерт - Пламен Данаилов, заместник-министър на енергетиката, попитай го - ще ти обясни.

Да ти призная, Слави, на “почтените” много им е удобно да ме неглижират, но то не става така, дето вика вчера Ицо Лодкаря-на-Маджо-и-Бобоков: да се изтрие, кой чел - чел.

Цяла България видя как неистово бутаха комунистическия следовател Бойко Рашков да стане началник на КПКОНПИ. Защо? Ще ти кажа. За да заличи важни разследвания: например, за аферата “Божурище” - в която компанията: Асен Василев-Кирил Петков-Петко Петков-Виолета Лорер, срещу 108 000 лева за 58 дни изкарва 27 милиона лева - как ти се струва, а?!

И за друго да те осветля: Антикорупционната комисия разследва бруталния вътрешен министър с 12-те клозета за имоти и банкови сметки в чужбина. Напреднали са. Затова Бойко Рашков истерично напъва за поста.

Сега, за първи път ще осветля и една друга задкулисна интрига: Кирил Петков, Христо Иванов, Атанас Атанасов и Надежда Йорданова са замисляли следното: Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ и по новия закон, който му дава неограничена власт, да подгони жената на Иван Гешев с разследвания и конфискации на имущество, за да принудят ВСС временно да отстрани главния прокурор. Тук става много скандално: държавното обвинение да се поеме от заместник-главния прокуро Борислав Сарафов. Любопитна личност е той: обича да се държи до силните на деня и винаги се предлага за инквизиция на опозицията. Борислав Сарафов, през 2013 г., беше подписал заповед за ареста на Бойко Борисов, когато Делян Пеевски стана за няколко часа директор на ДАНС.
През 2019 г., разследващият сайт Биволъ на журналиста Асен Йорданов, написа, че Боби Сарафов-младши, на 21 години, притежава имоти за 540 000 лева. До първия заместник-председател на ЕК Тимерманс беше изпратен сигнал за имотна сделка на сина на директора на Националната следствена служба с Емил Станимиров Жеков - син на разследвания от Борислав Сарафов в края на 90-те години, осъждан бизнесмен Станимир Жеков. Всичко се потули, всичко се забрави…
Знаем си, у нас НАП пере най-добре, пере-и-препира повелителите на властта. Така се случи и със сина на недосегаемия магистрат. Досега… ще видим отсега-нататък как ще бъде с пералнята.

Тази сутрин, Слави, получих писмото на 70 социалисти, воглаве с Костадин Паскалев, Деница Златева, Васил Антонов и Кирил Добрев, които призовават Корнелия Нинова да върне веднага мандата. Президентът Радев също й го намекна - да се съобрази с тълкувателното решение на КС за случаите, когато в конституцията няма оказан срок. Вътрешната опозиция в БСП скоро ще започне да й иска оставката, но няма да може да я свали лесно - Корнелия е печена, тя назначи на държавна служба 500 влиятелни партийни функционери, които ще й пазят гърба. Предполагам, до деня, в който ще бъдат обявени резултатите от предсрочните избори, Каката е недосегаема. После ще стане страшно… от “госпожа лъжа” дали пък няма да се превърне в “госпожа комисиона”… не знам, не знам, само гадая.

Слави, благодаря ти за позицията за Македония! Аз съм израснала в Петрич, майка ми и баща ми, светла им памет, бяха заклети патриоти, за мен това не е “тема”, “кауза”, “сделка”, за мен е сърце и душа. Когато Бойко Борисов обяви, че ще подкрепи френското предложение, аз му написах гневно писмо, Недялко Недялко го публикува в ПИК, защото само той, брат му Асен Йорданов и аз сме влиятелните журналисти, които не искаме и няма да отстъпим да се правят компромиси с нашата национална съдба. Никога!

Чудя се, Слави, дали да се засмея или да повърна от маневрите на пигмеите-предатели, на дребните кресльовци и жалки службогонци, които напуснаха твоите редици?!Сещам се за песента ти “гадни коп*лета”, макар те да са далеч и от това определение. Веднъж ти писах: защо си ги подложил на детектор на лъжата, а не на тест за интелигентност?! Да ти кажа честно, и на фейс-контрол да ги беше подложил, пак трябваше да ги шкартираш. Прочетох вчера в ПИК, че предводителят на ренегатите, бърборин Радостин, използвал за шпионка своята почасова мургава секс-партньорка.
Подчинената компаньонка му звъннала от ресторант “101” кога да нахлуе с мутренската си банда.
Не докато Александър Сталийски е там, разбира се, защото Радостин Василев се изприщва от страх. Може да заплашва депутатката Христинка; да вика на бившите си съпартийки “проститутки”; да се гаври с Ива Митева, която му поправяше законовите недоносчета; да лае от екрана срещу Тошко, но от директен сблъсък със самоуверени богати мъже, адски го е шубе.

Спор(т)ният министър ти е ясен - тласкан е от мерака да отнеме луксозния обект и да го даде на някой свой човек. То така се печели в това министерство: чрез спортния тотализатор и чрез спортните имоти, затова твоят съгражданин от Плевен сложи начело на държавните търговски дружества своите авери Сашо Парашутиста и Венци Лихваря. Знам, че не ти се занимава с този неблагодарник, когото ти направи спортен министър, а той си мечтае да стане вътрешен министър, за да отмъсти на бившата си съпруга, която го заряза заради един атлетичен мъжкар от Петрич - те и двамата са полицейски шефове и прекрасна щастлива двойка. Аз понякога обръщам внимание на самозвания “борец срещу корупцията и мафията”, само защото се отвращавам от беззъбите ТВ-водещи, медийните перачки като Мария Цънцарова и Лора Крумова, които позорно играят ролята на рекламни агенти на ПП “Пълен провал” и техните partners in crime.
Вчера сутринта по БТВ, Руди се задави. Изпи 2 чаши студена вода, защото Златимир Йочев го приклещи с въпроса: кой лъже - той или тя? Радостин Василев казва, че Виктория Василева е била в апартамента му на срещата с Кирил Петков, но партийната му майка - отрича. Аз знам, че това е един от редките случаи, в които Лъжльото казва истината. Да, Вики е била в апартамента до зоологическата градина, но се е скрила в спалнята… каква порнография, а?! Слави, ти разполагаш с аудио-записи от срещата, знаеш добре историята.
Значи, ако беше мъжкар и джентълмен, Радостин Василев трябваше да каже: ще си замълча, няма да хвърлям кал върху Виктория, а не да вика - предизвиквам я да се явим на детектор на лъжата! Защото той не може да й се отблагодари за кариерата си в “Има такъв народ”, само с договора на мъжа й, назначен за озвучител в националния стадион “Васил Левски”, на заплата 2 520 лева.
Слави, както те предупредих: “ малкият неблагодарник става голям неблагодарник, но и всеки неблагодарник среща своя неблагодарник”. Вики щяла да прави на Руди гражданско движение. Отцепниците ми обясняват, че Виктория Василева е създала партията ти. Глупости! “Има такъв народ” я създаде твоята харизма и телевизионна легенда. Успешно използвахте за трамплин лятната анти-ГЕРБ вълна, застанахте под юмрука на Румен Радев срещу Бойко Борисов и станахте първа политическа сила. Не съставихте правителство, не те виня - добре знам причината. Президентът Радев и Николай Копринков си бяха харесали Кирил Петков-Асен Василев-Даниел Лорер и ни вкараха в изборна спирала. Откъде можеха да знаят, че триото Клоунът-Хищникът-Ковчежникът и преминалия към тях Рашков Дамаджаната, ще тръгнат “на нож” с президентството и даже ще заплашат държавния глава с импийчмънт. Истината е, че машините, администрацията и милионите за предизборна пропаганда, докараха на власт най-големите авантюристи и измамници в българската история.

Слави, каквито змии-и-гущери да избълват сега срещу теб от прокопиевата десница и левашката левица, всичко е ясно: ти на два пъти осветли тяхното задкулисие - браво ти казвам за това! Един включен микрофон и една камера направиха чудеса: най-сетне се видя кои са кукловодите в театъра на сенките; усети се гнилата миризма от задкулисната баница, глазирана като демократична безглутенова торта.

Благодаря ти, Слави, че прекрати агонията! Наесен - с песен!
12.
Въй
23.07.2022 14:15:59
3
26
От там газ няма да дойде. Разходи си само лъжливия гъз.
11.
Яяяяяяяя
23.07.2022 14:15:18
21
11
Герб ще оправят работата ще ядът боб и ще дават газ.
10.
Ттр
23.07.2022 14:02:48
3
21
Като дойдат изборите ходете пак за риба и гъби българинът наистина е много заспал и никога не мисли с главата си затова ще си остане тъп и прост и беден8cf
9.
zzz
23.07.2022 14:00:32
7
28
ТЪП КАНАДСКИ ДЖЕНДЪР
ПЕДАЛ ПРОДАЖЕН
8.
Scrooge McDuck
23.07.2022 13:59:04
4
22
Още вчера казах, че ще се върне с кошница с лъжи. Пак познах!
7.
АКО МОЖЕШ КАТО ПИШЕШ МИСЛИ
23.07.2022 13:57:18
13
9
У НАС НЕЩАТА НЕ ВЪРВЯТ, ЗАЩОТО И СУЛЬО И ПУЛЬО СА КАТЕГОРИЧНИ РАЗБИРАТЕЛИ И
СПЕЦИАЛИСТИ КАТО ПОЧНЕШ ОТ ДИПЛОМАЦИЯТА ТА СТИГНЕШ ДО ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА И КОСМОСА. НА НЯКОЙ ДА МУ МИНАВА ПРЕЗ УМА, ЧЕ ЕВЕНТУАЛНО НЕ Е НИКАКЪВ СПЕЦИАЛИСТ ПО ТЕМА ИЗВЪН НЕГОВИТЕ ЗНАНИЯ И УМЕНИЯ ПРИМЕР - ДЪЛГИЯ СЛАВИ -
ПЕНКЕЛЕРА , /който от всичко разбира - от политика и от икономика и от култура и от енергетика и от така нататък отрасли и дейности в държавата/ СЕ ОЛЯ И НЯКОЛКО ПЪТИ ПОТАПЯ ДЪРЖАВАТА ЧЕШЕЙКИ СИ УЧИНДОЛСКОТО ЕГО.
6.
Бил
23.07.2022 13:46:34
5
22
Ами гответе се за цена на газа над 200 лв тази зима. Е, това лъжливия Кир0 няма да ви го каже защото идват избори, ама така ще е. В САЩ нищо не е договорил или цената е била много неизгодна.
5.
Киро Феса
23.07.2022 13:18:41
4
18
Абе тоя Киро защо като застане до този или Ердоган има по-малазиатска физиономия от тях?
4.
Не наяде се бе неграмотник
23.07.2022 12:46:07
4
36
С Лена за една вечеря и чукане, цял самолет подкара!
Лена доволна ли е от вечерята?
3.
Аааа
23.07.2022 12:45:41
17
14
Васил велев да вземе да вдигне заплатите на работниците. А ако иска газ без пари да влезе в управлението на държавата и да го направи.
2.
Простото е пътник за панделата
23.07.2022 12:40:51
9
38
Той и с президента на Руанда яде лайна!
Радев да се вземе в ръце и тези комисионери, които ни докара, да измете!
1.
Хйколко
23.07.2022 12:36:43
2
39
Тази газ коГи ще дойде.....след американската или преди нея,Кире?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачи им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори