×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Стоян Колев обикаля кооперациите в Айтоско – за зърно или за гласове?


Стоян Колев обикаля кооперациите в Айтоско – за зърно или за гласове?
Стоян Колев (вляво) бе засечен да обикаля земеделските кооперации в Айтоско, вероятно да търси не само зърно, но и политическа подкрепа
24 Юли 2011, Неделя, 18:11 ч.
Автор: Бесове

Досега кандидатът на СДС винаги е работел с посредници, сега кой знае защо изкупува реколтата лично

От десетина дни кандидатът на СДС за кмет на Айтос Стоян Колев обикаля усилено земеделските кооперации в общината. Официално – за да изкупува зърно за хлебозавода си в Айтос, а неофициално – да търси подкрепа от партньорите си в бизнеса за предстоящите избори. „В събота беше в Тополица, видях го с Димо Парушев, шефа на местната земеделска кооперация. Но за какво са говорили, не мога да кажа”, съобщи наш източник.

Истина е, че всяка година Стоян Колев изкупува за хлебозавода си големи количества зърно, но досега винаги е работел с посредници. Сега за първи път обикаля кооперациите в общината лично, което показва, че освен за бизнес, на срещите може би се говори и за политика.

Три месеца преди изборите, в Айтос започна да става горещо. Вече са известни трима от участниците в бъдещата надпревара са стол №1 в града - сегашният кмет Евгени Врабчев, издигнат от БСП, бизнесменът и общински съветник Даниел Орлов - от ГЕРБ и Стоян Колев – СДС. Самият Колев активно е „помагал” тези кандидати да се преборят с вътрешната конкуренции в партиите си.

Все още не е ясна позицията на ДПС, което тук има най-много общински съветници в момента и държи основните козове. Най-вероятно е хората на Доган да издигнат свой кандидат, тъй като младежкото движение на своя конференция в Слънчев Бряг е искало в Айтос ДПС да излезе с чисто партийна кандидатура.

Интригата за кметското място в Айтос се засилва и от вероятността в надпреварата да се включи още един играч – бившият директор на Областна дирекция на МВР в Бургас - комисар Васил Едрев, който бе освободен от министър Цветан Цветанов, тъй като минаваше за кадър на Тройната коалиция. Негови застъпници са бившият шеф на Агенцията за държавни вземания в Бургас адвокат Георги Михов и бившия лидер на БСП Айтос Панайот Которов. Експредседателката на „Аетос-търговия” Иванка Георгиева пък щяла да бъде шеф на инициативния комитет. Самият Едрев ще се яви в надпреварата като независим кандидат, но е много възможно да бъде припознат от червените избиратели и да разцепи гласовете на БСП, които иначе биха отишли за Евгени Врабчев. Най-облагодетелстван от това ще бъде естествено Стоян Колев и не е изключено самият той тайно да помага за кандидатурата на Васил Едрев. Според запознати Колев е много близък с основния застъпник на комисар Едрев – Георги Михов, както и с бизнесмена Миньо Стайков, чиято дума тежи много в БСП. Колев е клиент на Стайков  от мелницата в Царковски , а във всичките осем  магазина от търговската верига „Перла” се продават вината и ракиите на „Винпром - Карнобат”.


В категории: Айтос


32
Коментара
Ергенът бил смотаняк
Ергенът бил смотаняк 19/05/2024, Неделя 19:16 6
32
Коментара по темата
32.
Мечката
08.08.2011 11:06:08
3
5
Всеки гений е малко луд! Така че правите добра реклама на Перлата. Добър бизнесмен е, отречете го. По-добре луд, отколкото прост и надут лицемер. Толкова ме забавлявате. Продължавайте да анализирате и анатемосвате и другите кандидати. Чакам мнения за Едрев, Ивелинчо и ромския кандидат. Ако сте чули и за други предстоящи номинации още повече ще се изкефя. Почивам си на моренцето, пия си биричката и като ми доскучае влизам в Бесове да се посмея. Хайде наздраве!
31.
гражданин
07.08.2011 20:01:53
2
5
Абе каква нормална кампания искате да се води, като се виждат кандидатите: Перлата- луд, Даниел - прост, Врабчев- надут и лицемер! Е, какво ние да не сме малоумници - за кого да гласуваме??? И хайде спрете пък вие от щаба на Перлата, защото и вие си знаете, че той не става! Затова са форумите- ще пишем !!!
30.
Анти-комунист
05.08.2011 14:22:09
1
6
Събрали се съпартиици в БСП 2006та година да размишляват как ще разбият задаващия се Стоян Колев...:
-Другари, разбра се, че Стоян Колев, собственик на търговска верига Перла, ще се кантидатира за кмет на предстоящите избори! Задават се бурни избори, не може айтозлии да се наслаждават на работни места, пари и сигурност, а ние не.Трябва да победим, но как?-Започнал председателя, като държал стара книга с дебели корици.
-Каква е тази книга?-Чул се глас.
-Това е книга на 100 години.-Отговорил предводителя.-Книгата с тайните на БСП, в нея има всякакви тайни, за побеждаване на противника.Тайна е, защото си служи с непозволени и могъщи техники за заблуда, пред които не само най-глупавите, но дори и някои от тези, които считат себе си за интелигентни се хващат.Затова аз и г-н Врабчев, както и още 2ма уважавани членове , ще разработим стратегията....
Това бил краят на заседанието, всички членове излязли, като останали най-видните съпартиици. След дълги часове и умуване върху плана и книгата, най-накрая нашите хубавци излезли с просто и лесно решение-слухът.
-Най-големият му магазин е на Автогарата , над него има огромно пространство, което половината е негово откакто е закупил магазина, но това народа не го касае. Като кажем, че той пречи за изграждането на ХИПЕРМАРКЕТ!
-Но нали хората ще си кажат "какъв хипермаркет в толкова малък град, това е смешно, та тук дори няма приходи"???
-Това не е важно, това е като да кажеш на необразован човек(бедния град), че не може да стане професор(хипермаркета), защото образования човек е подкупил университета.
-Даа ясно.- казал Врабчев.– в яростта си, че няма хипермаркет , хората ще намразят Стоян Колев, той ще е очернен и никой няма да се вслушва в думите му. А яростта им, че са изпуснали тази възможност, ще им попречи да мислят трезво и да си кажат ,абе чакай малко какъв хипермаркет в този град.
-Точно! Нека хипермаркета бъде МЕТРО...
С годините теоретичния хипермаркет от метро се превирнал в БИЛА от там в Карфур, ПЕНИ и Лидъл, а теоретичното му място винаги е било над Перлата на автогарата, макар че в Айтос има най-малко 10 подобни места. С времето най-различни супермаркети отваряли врати от различни фирми, но хората не си задали върпоса как така Стоян не може да спре тях, а може огромен инвеститор. И така хитрият план на БСП и тайната книга просъществувал с години чак до следващите избори, а хората продължават да изпитват изкуствена омраза, към кандидат кмета Стоян и парада продължава... И други слухове били пускани, но за тях друг път.

ПС Нека най-накрая бъде водена нормална кампания. Да сте чули Стоян Колев, негов човек или хора от щаба му, да клеветят някого. Кога ще се води нормална кампания. И нека си го признаем, в Айтос имаме много да работим, че да привлечем такива инвеститори. Ако прочетете конституцията ще видите, че никой не може да спре частна инвестиция.Това е от мен, гражданин, които се бори с комунизма.

Извинявам се за многословието си.
29.
До по-неангажиран
05.08.2011 13:08:05
2
2
Абе стига сте лъгали и плюли да си запазите постовете. Така плюете не само по Стоян, но и по хората. Хора, ако някои реши да си купи и направи магазин Нищо на света не може да го спре, ако има парите, да не говорим, ако има толкова, че да купи България. Хипер маркет ще има само когато в Айтос има пари!!! За да има кой да купува, как мислите ще вкарате ли 2 милиона лева в град, в който има 9 хил турци и роми и 10 хил българи, където една заплата е 300 лв и 1 на 3ма я притежава. Помислете и не се заблуждавайте. Ако можеше да има хипермаркет Врабчев отдавна щеше да го е направил, да смачка Стоян! Това е чистата истина.
28.
по неангажиран
04.08.2011 08:03:47
3
3
Не мога да се начудя какво ви занимава този Стоян Перлата с деянията си.Той прави това за да си спаси магазините да няма в Айтос ХИПЕРМАРКЕТ. Той не е айтозлия той само е роден в Айтос, той не познава Айтос и проблемите на общината.ТОЙ си пази бизнеса.
27.
Неангажиран
03.08.2011 13:02:45
5
4
Ще ви кажа какво е моето мнение.Аз не съм служител на никого. Нещо като анализ на това, което виждам. Различни статии, различни коментари. В началото имаше неграмотни коментари, които псуваха Стоян Колев чисто селски, други които пускаха слухове.Има и коментари, които ги оборват с факти (може наистина да са подчинени на Стоян, или близки, може и самия той да е).Има и такива на нормални граждани.И какво забелязвам, когато положителните за Стоян надделяват веднага щаба не спи.Това не е за първи път. От друга страна тези, които пишат селските коментари с по 1 изречение и тези другите пак с по 1 изречение от къде са? И грешно ли е човек да работи върху кампанията си? Като ви оборят и то е ясно, че нищо не може да кажете какво правите? Обвинявате хората в това,че си вършат работата.. и пишете статии в общински сайтове, където не се коментира. Това ли представлявате. Този сайт ме направи привърженик на Стоян Колев и не той или негови хора, ами вие :)
26.
куха лейка
02.08.2011 19:30:41
1
5
Мдаааааа.Щаба на Стоян Колев не спи. Похвално...
25.
Иван
02.08.2011 11:05:41
3
4
Извинявайте, но за мен тази статия нарочно е негативна, както останалите за Стоян. Първо е нормално човек да си купува зърно за хлебозавода.Второ той задължително трябва да смесва бизнеса с политиката ,защото все пак да управляваш община значи трябва да ги владееш и двете.Писна ми и със спекулациите за шофирането му. Защо не казаха, че вече Стоян Колев е с шофьор, защото осъзнава, че това е наистина проблем. Въобще шофирането ли е критерий за кмет. Нека се гледат действията.Този човек е отворил толкова работни места и е платил толкова заплати, той е направил повече за града без да е кмет, камоли да е стане. И да има причини щом е богат и т.н. да иска да стане кмет. И те са, че ако града продължава така, това което той е инвестирал, ще се обезцени. И не ми говорете, че заради него няма Хипермаркет. Ако си толкова тъп, че да твърдиш, че някой си Пульо,с някакви месни магазинчета може да спре фирма, която може да купи цяла България , по-хубаво недей гласува.
24.
Шакил
02.08.2011 08:26:09
2
3
Бум-Шака-Лака човече интересувай се от фактите, не от клюките. Мерцедесите в политиката обикновено служат като средство за превозване, както всяко друго МПС. Не трябва време, за да проумееш колко са некадърни хората, трябва мозък да асимилира. Просто всеки трябва да се опита безкористно(без да чувства излишна омраза/симпатия) да погледне действията и да каже:
-Добре, този сега какво е направил, не ме интересува какво говори.По действията ще ги познаем.
Човек, който цял живот нищо не е съградил , нищо ново няма да излезе от него, но човек, който цял живот е градил е логично да продължава да гради.
23.
Бум-Шака-Лака
01.08.2011 23:35:37
1
0
Много интересен сайт.
Защо не прочетохме веднъж за ролята на Любомир Пантелеев в политическия живот в областта и намесата му в различни назначения, както и за игричките му с Ружди Хасан. А що се отнася до последния, защо никой не написа тук, че Мерцедеса му е бивш на Стоян Колев?
Ние не сме балами ... вече. Ние, народът, избирателите.
Виждаме, чуваме, четем, разбираме. Омръзнаха ни разни мумии или подскачащи от една в друга партия или търсещи поредна плащаща групичка, боклуци, например като Георги Михов и Ивелин Йорданов.
Колко време трябва да мине, за да лъснат съвсем колко неспособни са тези хора, колко комплексирани и колко болни са?
22.
До Анализатора
01.08.2011 13:13:45
1
3
По-хубаво повече не се пиши анализатор. Ако градът е тръгнал да става село, то всичко в него ще се обезцени. Какво ще направиш ти, ако си вложил толкова много в този град. Ще го оставиш ли да потъне.Ето ти реални причини, засягащи целия град. Наречи ги лични, ако щеш,но човека иска да увеличи работните места и средната заплата, защото така ще спечели повече, а с него и целия град.
21.
до анализатор
01.08.2011 10:39:52
1
3
Ако бизнеса на Стоян Колев върви то това е въпреки 8годишното бсп управление. Защо нещата винаги трябва да стават насила? Като човек срещнал толкова трудности може би именно Стоян Колев знае най-добре какво трябва да се направи в Айтос за да се облекчи не само съществуването на частния бизнес, който храни града, но и на самите Айтозлии. Ако бизнеса в града е добре и хората които живеят тук ще са добре и няма да искат да гонапуснат и да си търсят щастието другаде. Да си признаем - за повече от 20 години почти нищо не се слуци в града, а в последните 8 даже върнахме назад!
20.
анализатор
30.07.2011 10:13:17
2
2
Стоян Колев-човекът е преуспял, бизнесът му върви добре, раздава пари в "пространството"/така казват/ и тогава питам аз - Защо му е да става кмет? Защо не си гледа бизнеса, семейството/ и без това доста му се насъбра/? От къде идва това заблуждение, че той ще успее да промени градът?Хора та той е със сериозни "отклонения", да ни пази Господ от кмет като него !!!!
19.
Едравчев
29.07.2011 13:16:42
3
4
Мартинчоо..Мартинчоо..Хубав ти е коментара, но какво стана.Хората са си прави.Искат да кажат. И какво стана то-От вчера Едрев се кандидатира за кмет. Така БСП разчитат толкова да разкъсат гласовете, че с минимална избирателна активност така да стане, че Врабчев и Едрав да стигнат до балотаж. Каквото и да става БСП печелят,а ДПС си правят мнозинство в общинския съвет(заради ниската избирателна активност(тя е защото не се води активна кампания)) и ето ти реалния резултат от последните демократични избори в Айтос.След 4ри години Бехчет или някой Хасан ще е кмет...Наздраве и целувки... Сложете си и червило, че като дойдат и на ***** на масата поне да сме хубави :)
18.
Мартин
27.07.2011 16:22:58
1
4
Бат Ицата подкрепям ги аз коментарите им, но вярно не им е тук мястото.По-хубаво да си ги преместят под неговата статия.Тук говорим за Стоян.
Аз мисля, че е безсмислено да се търси сметка, защо човекът си търси зърно за хлебозавода. Все пак трябва работата да продължава.
17.
Бат Ицо
27.07.2011 16:18:52
0
4
Орлов и компания или Ивелинчо (обикновенно сам) тук ли намерихте да си пускате коментарите.
16.
Hamzaa
27.07.2011 16:13:49
2
2
Abe vie poslednite 4ma q si slojete o4ilata taq statiq e sa Stoqn Kolev ne za gospodin Edrev.
15.
Здравко
27.07.2011 16:09:32
3
3
Кой е тоя Едрев бе? Изобщо не съм го чувал. Питах и мои познати и те не го познават. Не спрягайКте имена за кметове, които хората не познават дори. Няма шансове. Ако БСП го подкрепи, купонът е оргия. ДПС, БСП и полицейщина. Пълен цирк. Ако купи и ромите ще стане обединител. На кой какво е обещал се чудя??? Абе тия роми и депесари са много яки. Пак ще се нагушат с парички и обещания за разни постове от всички партии. Честно да ви кажа в тая държава е късмет да се родиш от малцинството. Докога аз ще гласувам за голи обещания??? Ще взема да си сменя вярата и името. Та барем и аз намажа този път.
14.
Дора
27.07.2011 15:54:57
1
3
Какво се занимавате с тоя Едрев??? Как има очи изобщо да се спряга името му за кмет. Назначен за шеф на полицията от ДПС. За лична изгода е предал всички морални принципи. Предател!!! Говори се, че се сформира гражданско сдружение, което да го издигне. Тия хора къде живеят?!?! "Няма такава държава", както пее Слави. Намерете песента-ще ви хареса. Толкова истина събрана в една песен. Смело изказана в прав текст.
13.
Желязко
27.07.2011 15:45:45
0
2
Правилно.Едрев беше подкрепен изцяло от ДПС да стане шеф на полицията в Бургас, в замяна, на което той от всякъде покриваше всичко, което ставаше в Меден Рудник. Там полицията не само, че беше мургава и си позволяваше много, но и позволяваше на "тяхните" да правят каквото си поискат ненаказано. Всичко благодарение на Едрев.Поздрави от Бургас.
12.
BBB
27.07.2011 15:40:00
1
3
Георги Михов и Стоян Колев не знам дали лично се познават, но относно Едрев.. Това ще е бъдещият кмет, тъй като ще бъде подкрепен от ДПС, БСП и от всички други заблудени човечета граждани на община Айтос.
11.
Енчо
25.07.2011 15:10:28
3
4
Хехе ми много ясно, че ще се опитва да съчетава работата с политиката. Само змии и гущери тука.. Абе хора не трябва така да се дразните, помислете какво може да направи за града един успял човек.Нали трябва да отсеем най-доброто, как ще стане това, ако никой не се показва и не действа.
10.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ОТ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ "МОШЕНИЦИ&
25.07.2011 12:31:00
0
8
ПРЕДЛАГАМЕ :
КОРИФЕЯ Е. ГРАБЧЕВ ЗА МИНИСТЪР НА: "ДАЛАВЕРАТА И КОРУПЦИЯТА ПО-ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ НА ОБЩИНСКАТА И ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ , ПРИЛОЖЕНИЕ И ТАКТИКИ"
9.
Желязко
25.07.2011 11:11:41
1
6
Е, Бесове, под вола теле търсите.Хайде сега като е кандидат-кмет човека да не изкупува зърно,а да си стои само вкъщи.Има завод за хляб - гтърси си зърно.Какво лошо има?Колев е доказал в бизнеса си че може да ръководи хора и е успял човещк.Във власта трябва да влизат успели хора,а не неудачници - навсякъде се провалил,фалирал, останал без работа, хайде да му намерил работно място като кмет.
8.
Христо
25.07.2011 08:32:45
1
5
Няма нищо лошо да съчетаваш бизнес делата с обществената дейност. Това доказва, че си комбинативен, находчив и предприемчив. Ето така трябва да работи един кмет.
7.
Мария
25.07.2011 08:28:01
3
5
Браво на Колев! Личните срещи ще допринесат хората да го опознаят и да спрат да вярват на слухове и манипулации. Успех на изборите на СДС-Айтос!
6.
мунчо
25.07.2011 05:41:39
0
1
Изтрихте ми коментара за Рамадан Бехчет,ако го бяхте видяли като зам.кмет кви ги вършеше...само щяхте да напишете най-актуалната статия,здраве да е-ние си го знаем в Айтос кво представлява...
5.
Рамадан Бехчет (зам.кмет)
25.07.2011 01:04:57
2
4
Слишай моята команда: "Гласувайте за мен и Врабчев".Аз съм царя на Айтос,заедно с Врабчев правим чудеса,работим заедно и крадем.Планът е следния:
1.Аз ще се кандидатирам за кметския стол,знаете ли защо?
2.Защото без мен Врабчев е нищо.
3.Като се кандидатирам АЗ (ВИШИСТА),Врабчев използва това,че аз съм етнически ТУРЧИН и кара умните българчета да гласуват за него,така вота става етнически и Евгени Врабчев печели изборите.Ние сме гейниални,създадени сме един за друг.Крадем,пикаем и серем,а ВИЕ айтозлии неможете да ни спрете,ние сме непобедими!!!
4.Сега се договорихме за една сума от общинския бюджет,тази седмица ще ми бъдат преведени парите,за да си стартирам кампанията.
4.След като ги получа парите,ще кажа на айтозлии пред магазинчето на дъщерята на Осман Джагуш:
-Аз съм ЦАР,Аз съм ВИШИСТ.
5.Който от дюнера разбира,при Вишиста се спира,хайде АЙТОЗЛИИ елате да ви дам по един ДЮНЕР!!!ЕВГЕНИ ВРАБЧЕВ ЧЕРПИ ОТ ПАРИТЕ НА ОБЩИНАТА (ВАШИТЕ ПАРИ) ЗАПОВЯДАЙТЕ ПОД ДЖАМИЯТА!!!
4.
aytozliq
24.07.2011 21:05:12
3
1
tova vlqvo ne e stoqn kolev,a mislq 4e e brat mu.......
3.
Гришата
24.07.2011 19:53:21
1
6
Няма нищо лошо, че човекът се среща с хората след като е кандидат за кмет. Защо останалите кандидат- кметове не го правят? Защо още партиите си крият кандидатурите по места- от компромати ли се страхуват или се срамуват от избора си?
2.
младеж от Айтос
24.07.2011 18:43:32
1
5
не виждам какво лошо има в това кандидат-кметът да обикаля да търси подкрепа лично. Дори трябва всички кандидати да правят така, защото ще могат да отговарят на различни въпроси лично, а няма това да става с посредници.
1.
danda
24.07.2011 18:41:41
4
2
докога ще му правите реклама на това жалко подобие на човек?дали не си плаща за реклама при вас се замислям....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Недялко Момата - най-бруталният килър в българската история, който убиваше за удоволствие Eксперти твърдят, че Момата е бил социопат, но не е имал психически разстройства Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Херо е фаворит за треньор на Спартак Варна Той вече се е срещал със собственика на варненци Павлин Николов Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Бургаски бос на алуминиевата дограма закъса, ЧСИ продава базата му Стaвa дyмa зa пpoизвoдcтвeнaтa бaзa нa ĸoмпaниятa зa дoгpaми и фacaдни peшeния "Kpyпaл" EOOД Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Строителството станало апетитен бизнес за превъртане на кеш Цените на имотите у нас растат по няколко причини Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп Шофьор блъсна пешеходец във Варна, колата му падна в изкоп На място са пристигнали няколко екипа на полицията, пожарната и Бърза помощ Ергенът бил смотаняк Ергенът бил смотаняк В интернет се появиха стари негови снимки, които предизвикаха същински взрив и лавина от коментари, за жалост повечето от които подигравателни Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Тя е едва на 34 години, а вече е с ботокс на челото Червенокосата дама, която бе синоптичка на Нова тв, преди да излезе за втори път в майчинство Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Ексцентричен бургазлия направи Стената на позора Изтипоса на снимката на жена, която набеди за крадла  Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници
Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Всички в Холивуд говорят за тяхната раздяла Бен Афлек и Дженифър Лопес са пред развод, а мнозина смятаха, че ще остареят заедно Всеки трети сърбин мрази ЕС Всеки трети сърбин мрази ЕС Увеличава се броят на тези, които не искат страната им да е част от Европейския съюз Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Иран мобилизира "всички възможни ресурси" в издирване на президента, шансовете му обаче намаляват Осем линейки и дронове също са част от спасителните усилия Топ 5 енергийни места в България Топ 5 енергийни места в България ма земи със силна и лековита енергия, за които хората разказват, че там компасите се побъркват, а часовниците спират Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” Военен камион удари автомобил на АМ „Тракия” По чудо инцидентът се размина без жертви Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Спасителните отряди все още издирват президента на Иран Ебрахим Раиси Вътрешният министър на Иран Ахмед Вахиди заяви, че ще отнеме време да бъде открит хеликоптера заради гъста мъгла Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък Падна хеликоптер с президента на Иран Падна хеликоптер с президента на Иран Инцидентът е станал близо до Джулфа, град на границата с Азербайджан С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче?
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори