×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кирил Петков опитва да отцепи още депутати от ИТН – търси подкрепа за нов кабинет


Кирил Петков опитва да отцепи още депутати от ИТН – търси подкрепа за нов кабинет
„Ние не сме независими народни представители“, подчерта Ива Митева
29 Юни 2022, Сряда, 12:39 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Премиерът продължава да им звъни, това трябва да престане, обяви Тошко Йорданов, който чака официална покана за преговори

„Има такъв народ“ се оплакаха от телефонен тормоз от страна на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ и премиер в оставка Кирил Петков. От парламентарната група на ИТН дадоха брифинг в Народното събрание.

Водачът на групата Тошко Йорданов заяви: "Министър-председателят продължава да звъни на хора, които стоят пред вас, на колеги от парламентарната група. И това, което искаме да му кажем и да го кажем ясно и на вас, е, че това трябва да престане, защото ние сме политическа партия и парламентарна група на "Има такъв народ".

Ако ПП и Кирил Петков имали желание да разговарят с тях, трябвало да им изпратят официална покана. Не било редно да се привикват отделни депутати. Тошко Йорданов отказа да отговори на колко техни народни представители е звънял премиерът. 

„Ние не сме независими народни представители“, обяви Ива Митева, с чието име вчера Петков спекулирал пред депутатите на ПП. 

"Тъй като разбрах, че и моето име е замесено, разбрах, че аз вчера след разговор с премиера, след като той ми обеща този разговор да е между нас, по негова инициатива, разбрах, че снощи на коалиционен съвет той е обяснил, че аз ще предвождам група, която ще разговаря с него. Смятам, че това са низки страсти. Смятам, че така не се прави", каза Митева преди това. 

По думите й един премиер в демократична парламентарна република не действа така.

"Ясно и категорично му казах в присъствието на колеги - народни представители, че ще разговаряме с него тогава, когато те официално ни отправят покана. Разговори като независими народни представители, както той се изразява, не може да има. Ние не сме независими народни представители. Когато приемем мажоритарната изборна система и влезем като мажоритарни кандидати, ние можем да разговаряме като мажоритарни кандидати", обясни Ива Митева. 

Те обаче сега били пропорционални депутати. 

Припомняме, че Кирил Петков отхвърли варианта да преговарят с ръководството на „Има такъв народ“ в лицето на Слави Трифонов и Тошко Йорданов. Според него опция е разговорите да са с отделните народни представители от формацията. Петков допусна да се търси подкрепа от депутати и от други парламентарни групи. 

Днес Йорданов и Митева обаче отговориха категорично, че не одобряват този подход.

 


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
до 14
29.06.2022 22:21:54
0
3
Аааа, не си прав! (((Самобогоизбраните))) снабдяват всички с продажни правителства, цветни революции, войни, инфлация, глад и мизерия, инжекции-убийци, а нас дори и с рисунки на Ф-16!
15.
до кремълските дупелизци
29.06.2022 20:13:25
3
1
пак не получих отговор що не ползвате руска техника коли и т.н.? Айде ве кауни кажете или не ви стигат мозъчните клетки да сформирате отговор? То може всичко да се произвежда в китай ама къде е мислено ве лицемери? Данеби да е в омразния вам EU или при краварите? Расия кат са толкоз велики що за толкова десетилетия нямат екип у формула едно? Малко в Дакар печелиха с камьоните и това им е световната слава в авто-мотото. Що така? Пък за техниката вобще да не говорим каква стока е...то ако беше нямаше всички да карате западни коли ;) Аре у лево и към рассия да лижете на джужко имиджа промити мозъци
14.
България взима от
29.06.2022 18:05:21
2
5
Русия - горива, интернет, въглища, мед, алуминий, слънчоглед;
Китай - техника, дрехи;
Турция - хранителни продукти, дрехи;
ЕС - фалшива ГМО храна и заеми;
САЩ - нищо;
13.
.
29.06.2022 15:15:20
4
5
До 6.
Абе коя техника ти е от Запада, като 80% сме с китайски телефони, пъпеш такъв. Тия глупости като почнете да ги говорите и не се усещате. Сума ти коли се правят в Азия, половината Бургас област си пазарува дрехите от Одрин и Чорлу. От пропагандата са ви промити и главите и червата.
12.
до 6
29.06.2022 14:29:30
2
7
Ти да не си анално заченат ????
Щото иначе няма да си такъв кретен
11.
до 6
29.06.2022 14:27:37
7
10
АБЕ ОТВОРКО ТИ АВТОМОБИЛИТЕ С КАКВО ГИ КАРАШ ?
ИНТЕРНЕТА С КАКВО ГО ДОСТАВЯШ ???
ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН
АКО НЕ СА РУСНАЦИТЕ ТАКА ЩЕ ГО ДУХАШ,ЧЕ ЩЕ ТИ ОБЕДНЕЕ ФАНТАЗИЯТА
ИЛИ ТИ ЩИ СИ НОСИШ КРАЕАРСКИ ГАЗ В ТУБИ ????
ИДИОТ
10.
ho ho ho dead Мароз
29.06.2022 14:03:02
15
8
руските подлоги не знаят какво да кажат и само минуси хакат. Айде ве русороби отговорете на 7 и 9 що мълчите като сектанти попитани нещо за Исус което не го пише в Библията? Айде слагайте минусите, че иначе сами не може да мислите и да кажете нещо по различно от "канадска/краварска подлога джендър тъпото" и до там
9.
Киро тъпото е подлога
29.06.2022 13:41:20
43
28
От една страна купува депутати от ИТН и Възраждане, от друга реже коалицията с БСП!
Тотален психопат, Гешев да го потърси за нарушение на законите и Конституцията!
Киро е за Курило!
8.
До 8
29.06.2022 13:35:58
15
27
а копейката като не понася EU и USA що парите не са му в рубли и дали не си ги държи в банка в EU а не в россия? Я кажи че ми е интересно
7.
Интерес
29.06.2022 13:33:02
10
32
Кирил Петков като не понася Итн и постоянно им подлива вода и им вика мафия ,защо им иска депутатите?!
6.
до 3
29.06.2022 13:32:23
18
20
ти нали не си джендър и кравар що всичките ти дрехи техника и автомобил са от западна европа или краварски ве лицемер жалък? Що не си караш ладата москвича не си ползваш руска техника и дрехи? Що ползваш краварското изобретение - интернета че да си изхрачиж жалкото мнение? Айде обясни лицемер такъв? Като копейкин дето парите са му в евра що така?
5.
Хлебарки
29.06.2022 13:30:06
12
25
Гърбаводепесарите до вчера плюеха радев и слави, сега им симпатизират. Едни и същи утайки говореха за радевата зима за льотчика и т.н., сега вече радев е хубав. Такива жалки и отвратителни нищожества сте цялата ви паплач!
4.
ххх
29.06.2022 13:23:35
13
28
Тоя излезе по-голям боклук и от боко ...
3.
аз
29.06.2022 13:06:46
12
24
ГНИДА ПРОДАЖНА
НАДУПЕН ДЖЕНДЪР
ЛИЗАЧ НА КРАВАРСКИ ЗАДНИЦИ
БОКЛУК МРЪСЕН
2.
Катя
29.06.2022 12:56:54
24
18
Аз пък искам да кажат нещо и депутатите , какво мислят по въпроса. Тошко и Митева вече не искам да ги гледам.
1.
хахахаха
29.06.2022 12:42:21
15
25
Точно - не сте Независими, а сте МНОГО ЗАВИСИМИ!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори