×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Парламентът заседава извънредно – гласуват „малките бюджети“


Парламентът заседава извънредно – гласуват „малките бюджети“
Заседанието започна в 11 ч.
28 Юни 2022, Вторник, 11:14 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Парламентът се събра на извънредно пленарно заседание в 11 ч. По заложения дневен ред трябва да се гласува на второ четене актуализацията на т. нар. малки бюджети – на Националната здравноосигурителна каса и на държавното обществено осигуряване.

 


В категории: Политика


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Сеирджия
28.06.2022 13:16:04
0
6
Честно да ви кажа, влизам във флагман за да чета коментарите и да се смея. Статиите хич даже не ги чета.
14.
До 8
28.06.2022 13:06:03
0
3
Няма ли общо? Добре. Но я ми обясни допълнително за фалита. За дефолта знам но даже не бях разбрал че в Русия има и фалит.
13.
Ако руската
28.06.2022 12:54:41
3
2
хазна беше пълна нямаше да има дефолт. Просто едното изключва другото. Руската държавна хазна не е афектирана от санкциите и няма и как да бъде. Също така никакви санкции не блокират разплащането към държавните кредитори. Просто Русия има 100 мил. дълг който не са способни да изплатят. Всичко друго е ала-бала-дрън-дрън. Научете я тази икономика че така сте смешни.
12.
4 до долните
28.06.2022 12:53:56
1
5
Така,явно пак ще трябва да обяснявам на тъпите галоши.Въпросът не е,че Русия ще продължи и в дефолт.Целият ми коментар е само и единствено насочен към платените тролове.Тези,които взимат стотинките за лайкове и коментари.Най-гнусната утайка от едно общество са тези,които защитават ЗА ПАРИ определена идеология,партия и т.н. Нямам нищо против тези,които по убеждения са си русофили,американофили, китайофили, германофили, леви,десни, либерали ,комунисти, демократи, милитаристи,пацифисти и всичко останало ,обаче по-убеждение.Всеки си има правото и вижданията и правото да ги защитава.Обаче тези,които защитават нещо за пари са друга категория.Най-долната и гнусната.И от двете страни. Фалшивите профили по-мрежите ... сега те ще останат без кльопачка.А че Русия не и дреме от дефолт е ясно.Тя си има ресурсите и партньорите. И платените тролове както винаги дори не са прочели какво написах по-долу.Нито съм против Русия нито против хората които я подкрепят по-убеждения.Както и обратното за другия западен лагер. Всеки си е прав за себе си и своите интереси като държава.Обаче най-долната утайка е платената за пари която пише и коментира,а иначе тези,които го правят по убеждения и симпатии да са живи и здрави и нямамнищо против тях.Нито съм фил на някого,нито съм фоб.Освен на ПЛАТЕНИТЕ нищожества и от двете страни.
11.
anonymous
28.06.2022 12:37:05
3
1
защо изтрихте тази новина
https://prnt.sc/RT0S6Rf7SIWP
10.
До 8.
28.06.2022 12:36:34
7
4
С какво е пълна руската хазна? Щото определено няма как да е пълна с пари. Може би с трънки и глогинки е пълна. хахахахаха
9.
До не съвсем
28.06.2022 12:28:39
1
2
Поживеем, увидим. ;)
8.
До 5 Истина,ама не съвсем
28.06.2022 12:22:43
4
11
Вчерашният дефолт обаче няма нищо общо с фалита. Руската хазна е пълна благодарение на високите цени на енергоносителите, но западните санкции направиха плащанията на дълговете практически невъзможни.
С оглед на ситуацията дефолтът можеше да се очаква и финансовите пазари бяха преценили риска и го бяха определели като „управляем“.
7.
5
28.06.2022 12:02:18
11
4
5 казва абсолютната истина. Русия няма пари. Не може да си изплати дълговете, не може да спази условията с които е сключвала договори. Това е. С минуси и ругатни няма да я промените истината. Тя остава непоклатима от инфантилните ви ревни. Скоро Беларус ще бъде в същото блато а Китай е в подобна ситуация от повече от десетилетие вече. На Русия не и пукало? Хахаха Не мисля, но и да е така, скоро ще им запука. 50% бедност вече в Русия, вие имате ли си представа какво означава това? Национализирали те. Ще трябва всичко да си произвеждат сами. Тоя филм сме го гледали вече, и всички знаят как свърши СССР. Ще видите в реален образец скоро поговорката ''Гладът е по силен и от тока''.
6.
До 5
28.06.2022 11:52:30
4
15
Хиляди американски умове мислят как да съсипят Русия, как да заграбят природните и богатства, досущ както се прави и у нас със златото ни. И това не е от вчера, от векове е, на първо място английската алчност да владее и да граби света, доказана с исторически факти, след нея най-демократичните Щати, съсипали редица страни с милиони жертви.
5.
123
28.06.2022 11:51:52
5
15
Неуважаеми номер 5. Само да ти кажа, че на Русия хич не й пука за тоя дефолт на Мудис. Русия вече се отказа от западните борси. Те, така или иначе национализираха имуществото й, зашото не са "комунисти". Русия има други пазари. Аааа....и неуважаеми, не знам защо при 7 милиарада население на тая Земя, ти и още двайсетина нещастни държавици - ЕС, САЩ, Канада и Австралия си мислите,че сте център на вселената. Не разбра ли, че идва Нов Световен Ред. Вашият дефолт ще удари вас. Вие ще умрете от глад и студ, защото интернет кабели не се ядат, а идва студена зима неуважаеми. Та Русия ще се справи. А ти, твоите Мудис, за които на никой на изток не му пука ди заврете вашия дефолт в гъза... Между другото неуважаеми , този дефолт настъпи, именно, защото банките на САЩ национализираха руските пари, понеже САЩ са жалки бедняци, които не могат да покрият собствените ди дългове, та им трябваха руските пари .
4.
Неуважаеми тролове
28.06.2022 11:40:54
15
5
Неуважаеми тролове,особено съм щастлив да ви съобщя,че тази сутрин Мудис обяви официално дефолт на Русия.Понеже сте тъпи като галош,за това обяснявам накратко какво означава това: В близките часове Русия ще бъде извадена на 100 % от всички международни банкови системи,борси и пазари и ще се прекрати на 100 % търговията с нея.Рубла няма вече. Всякакви договори за газ,мас,оцет,петрол и каквото ви дойде на ум няма повече да се подписват,защото физически няма как да се извършва разплащането.Като добавим и предстоящото сключване на дългосрочен договор минимум за 10-15 години,до края на този месец,за 100 % вноз на газ от Азербайджан и Турция при железни клаузи,договор който после няма как да бъде прекратен от никой заради клаузите следва,че на практика руският интерес към България вече ще се прекрати,защото те нямат сметка от това. Онзи ден самото руско правителство си заяви официално,че България е била до скоро най-големият клиент на газ на Балканите.Сега това приключи.Та,да си дойдем на думата неуважаеми тролове сега руснаците първо на вас ще спрат кранчето и ще спрат стотинките и левчетата,които получавате за лайкове и коментари,просто защото не сте им необходими.Големите рибки във властта ще си получават тяхното,защото те все пак ще са необходими за в бъдеще я за някоя концесиийска,я за някой проект,обаче вие милички вече сте излишни и кранчето спира към вас.Сега ще се наслаждавам с кеф като ви спрат стотинките и левчетата за коментари и ще се наложи да се хванете на работа.
3.
И да крещите и да писукате, гадове сте!
28.06.2022 11:37:41
5
16
Мафията ни убеждаваше от Майдана на паветата, че умнокрасивитетът ще ни подобри живота!
Да,ама Не!
Подобри се живота на мафията, защото цените на храните скочиха двойно, на горивата също!
Много пари изчегъртаха от хората, въпреки че се оказаха големи простаци и неграмотни управленци!
Борисов на фона на сегашните, е професор!
Дано наесен да има нормално правителство на ГЕРБ, че тези мафиотчета направо затриват държавата!
2.
трети коментар
28.06.2022 11:27:49
0
0
!!!!!!!!!!!
1.
*********
28.06.2022 11:26:01
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Голям успех за Петър Стойчев! Преплува Гибралтар и се готви за най-тежкия маратон Голям успех за Петър Стойчев! Преплува Гибралтар и се готви за най-тежкия маратон Шампионът стана първият българин, преплувал протока по правилата на Oceans seven Тази естрадна звезда мечтае за връщането на комунизма, но от Бали Тази естрадна звезда мечтае за връщането на комунизма, но от Бали Изпълнителката пътува по цял свят, но с носталгия си спомня за едни други времена, когато това би било химера Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Ще повдигнат ли обвинение на Живко Коцев заради контрабандистите и подаръците? Пуделът с парите няма никакво значение за разследването, коментира Бойко Найденов Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни Над два дни понякога чакат камионите ни до Дунав мост, а загубите ги плащат хората в магазините, коментира Николай Рашков от Съюза на международните превозвачи Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Арестуваха "муле" заради „ало“ измама, след като баба му хвърли 40 000 лева през терасата Възрастната жена извади голям късмет, в дома му са намерени парите ѝ Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен Борисов ли взе главата на външния министър или Стефан Димитров се оказа тотално неподготвен В събота срещу неделя "взривил" премиера, след като отишъл в Черна гора и си изключил телефона, бил неоткриваем за посланици и дипломати  Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас Сериен крадец посегна и на детската радост в Морската градина в Бургас 31-годишният Димитър Димов разби боксова круша и машина за топчета 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете 4 мъжки комплекса в секса, ето как да не го съсипете Повечето от представителите на силния пол знаят, че "не е важно колко дълго е зарядното, а колко всъщност издържа батерията" С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват С какво силните жени плашат мъжете и ги отблъскват Силните жени са откровени и прями Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце Това са царете на флирта: Тези зодии могат да разтопят и най-студеното сърце С безупречното си чувство за баланс и хармония, Везните знаят точно как да накарат другите да се почувстват специални и оценени
Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята Футболистите на "Берое" набиха треньора си и го изхвърлиха от съблекалнята 45-годишният Хосе Ачиари успял да влезе пак в съблекалнята. Той крещял с пълно гърло, че ще разкаже всичко на президента Ернан Банато Този български град почерня от полиция Този български град почерня от полиция Целта е противодействие на битовата престъпност, опазване на обществения ред, пътната безопасност и осъществяване на превантивна дейност в региона, съобщиха от МВР Синът му ще чака бебе от разведена с три деца Синът му ще чака бебе от разведена с три деца Наследникът на покойния бос посреща първа рожба през лятото Нетаняху зове да се отговори на иранската атака умно Нетаняху зове да се отговори на иранската атака умно Израел е обещал да информира САЩ преди да предприеме контраатака, за да даде на US войските време да се подготвят за ирански ответен удар Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Зеленски зове за западна подкрепа за Украйна, дава за пример Израел Ясно е, че не всички украински съоръжения могат да бъдат предпазени от атаки, коментира той Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Иран разкри с какви ракети и дронове е обстрелван Израел Нападението засили опасенията от голям конфликт в Близкия изток Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Тревога в ООН! Опасно близо сме до ядрена катастрофа, обяви шефът на МААЕ Генералният директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси  критикувайки неотдавнашните атаки срещу Запорожката АЕЦ Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Местят церемонията по откриването на Олимпиадата Най-вероятно церемонията ще се състои на "Стад дьо Франс” Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Арестуваха петима заради инцидента с кабинков лифт в Анталия Разследват се причините за смъртта на един човек и раняването на 17 Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си Баба уби брутално 5 новородени кученца на съседката си "С една пръчица колкото пръста ми може ли да се убие? Аз само ги шибнах малко и толкова беше. Исках да ударя майката, да се наплаши, защото ми изяде кокошката. Но, когато отидох, майката я нямаше”, казва Василева
Делян ДОБРЕВ Делян ДОБРЕВ Към ПП: Научете си уроците вкъщи, не в министерствата Виц на деня Виц на деня -- Мацко, в с*кса каква поза предпочиташ?
- Отгоре.
- Защо?
- Като ми писне, ставам и си тръгвам.
Виц на деня Виц на деня Студент праща телеграма до сестра си:
"Скъсан по математика, подготви баща ни!"
На другия ден получава отговор:
"Баща ни подготвен, подготви се ТИ!..."
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Каква е разликата между ерген и семеен?
- Ергенът хапва каквото иска, семейният каквото му наготвят!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори