×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преди година Борисов бе политически труп, днес е на един разговор от връщане във властта


Преди година Борисов бе политически труп, днес е на един разговор от връщане във властта
Преди година Борисов беше със скъсан менискус, с аритмия на сърцето, не можеше да диша и ходеше с патерици, днес отново е в играта
22 Юни 2022, Сряда, 12:54 ч.
Автор: Борис МАРКОВ*

Кирчо, Рашков, Христо Иванов, онзи генерал и Мирчев се превърнаха в лечители, излекуваха човека от политическа клинична смърт

 

Преди година Борисов беше със скъсан менискус, с аритмия на сърцето, не можеше да диша, качил килограми от залежаването и беше трудно подвижен, за да не прекаля и да напиша, че едвам ходеше.

Днес, свалил е килограмите, рита с тигрите или лъвовете на Бистрица, не знам дали и те не пораснаха, аритмия няма, пак е станал чувствителен, т.е. всичко си му е шест, и с кръвната картина, и с нервите.

От тази гледна точка Кирчо и Рашков, трябва да бъдат разглеждани като лечители! Плюс Христо Иванов, генерала, Мирчев, те са истински лечители и излекуваха човека. От политическа клинична смърт, за една година и като нов. Сега Борисов се намира само на един сериозен разговор от завръщането си.

Клякаме за Македония, но падат визите за Щатите, влизаме в Шенген и влизаме в еврозоната. Защото сегашното управление направи процеса необратим, грехът ще е зашит на неговата сметка, но поне да договорим нещо за България. Нещичко.

Преди година щях да кажа, че това е абсолютно невъзможно. Сега казвам само - истински лечители!

*Борис Марков е бивш временен председател на СДС, коментарът е от фейсбук, заглавието е на Флагман.бг


В категории: Политика


14
Коментара по темата
14.
toni
22.06.2022 17:01:49
3
2
Че той и сега си е политически труп, но ще го разбере по трудния начин на предстояшите избори!
Същото ги очаква и другите политически трупове- тези от ПП!
Как все такива идиоти ни управляват, акъла ми не го побира?
Един нормален и честен политик имаше и те го уволниха от правителството!
13.
Ник
22.06.2022 16:50:33
1
3
Никога повече това нищожество,не трябва да е на власт.Който не го е разбрал е дебил.
12.
Ха ха
22.06.2022 14:58:29
4
15
Тиквата и сега е труп жалко че сам не подшушва собствената си смрад...
Щом направи Деса Дуловската острието в ГРЕБ и чрез нея говори.... е ясно интелектуалното ниво на цялата партия....Смях....
11.
???
22.06.2022 14:35:48
5
5
И за какво беше цялата данданѝя ?
Мутри вън... и накрая пак ги върнахме .
10.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.06.2022 14:01:58
4
13
ФЛАГМАН И ДА МАНИПУЛИРАШ ЧРЕЗ КОМЕНТАРИ И ВОТ ГРАЖДАНИТЕ ВИЖДАТ ///виждането е мозъчна дейнок различна от гледането ///ФАКТИТЕ : А ТЕ СА ЧЕ ВСИЧКО ТОВА Е ОПИТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ВЛАСТ НА ГРАНДЕ МАФИОЗО !!!!!!!!!!!!ТОЙ ДОРИ ПОЗВОЛИ НА ДПС ДА НИ ЧЕСТИТЯТ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО ПАК НИ ПОЕВАХА !!!!!!!!!!!!!ЗА ""ЧАЛГАРЯ""ОТДАВНА БЕШЕ ЯСНО ЧЕ ИМА ЗАДКУЛИСТНИ ДОГОВОРКИ ДА ПРЕДАДЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ ДА ГИ ОНОДЯТ ОТ ДПС !!!!!!!!!!!!ЗА ""ИЗРАЖДАНЕ"" Е СЪВСЕМ ЯСНО ЧЕ ГИ ОНОЖДАТ ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ ЗА КИНТИ –ТЕ ОТКРОВЕННО СИ ПРОСТИТУИРАТ !!!!!!!!!Бог да пази България !!!!!!!!!Прости господи на твоите чеда ДЕБИЛИ те не знаят какво правят !!!!!!!!!!!АНАТЕМА НА ПЛАТЕНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ДА ГОРЯТ В АДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.
neka da vidim faktite
22.06.2022 13:48:40
5
7
Luben Dilov a prost chovek i luje -- neka se zapoznaem s Asen Vasilve koito "ne mojel bez GERB"

Асен Васков Василев е завършил икономика в Харвард и е специализирал бизнес администрация и право в Harvard Business School и Harvard Law School.
Съосновател е и президент на Everbread – една от петте компании в света за ценообразуване на самолетни билети. Everbread е частично финансирана от Националния Фонд за Научни разработки на Сингапур и от първия инвеститор в Skype.
Съосновател и директор е на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност. Преподавател е в програмата за икономически растеж и развитие, афилиирана със Софийския университет “Св. Климент Охридски” и с Центъра за стратегии и кoнкуретоспособност в Harvard Business School.
От 1999 г. до 2004 г. Асен Василев работи като консултант в Monitor Group в САЩ, Канада, Европа и Южна Африка.
Ръководи проекти за маркетинг и стратегическо развитие на големи международни компании в телекомуникационната индустрия, енергетиката, минното дело, застрахователната индустрия и в редица големи производители на потребителски стоки.
Той е министър на икономиката, енергетиката и туризма в състава на служебното правителство на Марин Райков от март 2013 г. до 29 май 2013 г.
8.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.06.2022 13:46:08
2
8
БЪЛГАРИ Д/ПеевС ки се гаври с ВАС ЧЕСТИТЕЙКИ ВИ ОНОЖДАНЕТО ВИ –БОЛКАТА ЩЕ ОТМИНЕ СРАМЪТ ЩЕ Е ВЕЧЕН!!!!!!!!!!!ФЛАГМАН СИ ПОЗВОЛИХА///заставайки на страната на ДПС// ДА ПУБЛИКУВАТ ТАЗИ ГАВРА """Карадайъ преди вота срещу кабинета""Петков"" довечера: Честит Празник!БЪЛГАРИТЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА Има Такива Наглеци за ИРАЖДАНЕ И ГЕППИ СА ГЛАСУВАЛИ ДПС ДА НИ ОНОЖДАТ И ЧЕСТИТЯТ !!!!!!!!!!Бог да пази България !!Прости господи на чадата си ДЕБИЛИ те не знаят какво правят !!!!!!!!!!!АНАТЕМА НА ПЛАТЕНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7.
Истината
22.06.2022 13:34:21
9
25
Дано наесен слепите прогледнат. И глухите да чуят изведнъж. Един Тулуп държащ народа в бедност. И правящ се цял ден на всемогъщ. Лакей на Тодор Живков и на царя И огнеборец с титла – генерал И каратист, с един шамар събаря под масата, щом кеш не си му дал! От срутища, заводи, магистрали, от де що свари, с две ръце Краде А пък Народа – кучета го яли щом няма хлебец, пасти да яде! В мен диша си надеждата последна, че сме Народ, а не случаен кюп Дано наесен слепите прогледнат, и да НЕ избираме тъпия Тулуп!
6.
SS
22.06.2022 13:31:38
5
16
БОРИСЕ , БОРИСЕ , ЗАЩО ОСКВЕРНЯВАШ ТОВА СВЯТО ИМЕ . СВЕТИ ЦАР БОРИС МИХАИЛ . ТОЗИ КОИТО ПРИЕ ХРИСТИЯНСТВОТО И АЗБУКАТА ..... ЗА ДА БЪДАТ " ИЗНАСИЛВАНИ" БРУТАЛНО ОТ ТАКИВА ИДИОТИ / МЕКО КАЗАНО / КАТО ТЕБ .
5.
Мата Хари
22.06.2022 13:28:41
5
23
Абсолютни глупост!
Това нещо от снимката е минало и няма как да се върне отново на власт.
4.
Хаха
22.06.2022 13:19:53
5
29
Гладна кокошка просо сънува. Крадливият шопар са моли да не влезе в затвора.
Всичко тролчета и придворни лицемери ще затягат колана. След 20 години крадене няма да ги мислим
3.
МАФИЯТА ВЪН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22.06.2022 13:18:34
2
18
ХАХА В ОРДА С 85 %ДЕБИЛИ НЕ Е НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ ДА ВЛАСТВАШ НА ПРИНЦИПА ""аз сам прост и вие сте прости ""келипирджии""и затова ви КОПУВАМ """!!!!!!!!!!!ФЛАГМАН ДАЙТЕ СМИСЛЕН АРГУМЕНТ ЗАЩО ПОДКРЕПЯТЕ ВЛАСТА НА ГЕППИ???????????????????????
2.
Да бе, да
22.06.2022 13:10:13
7
31
Още нещо в рекламната кампания на тулупа няма ли да предложите? Тоя малоумник е вън от управлението завинаги
1.
Мда
22.06.2022 13:04:59
5
22
Нищо чудно. Прост народ, слаба държава. Следващата стъпка е правителство на ДПС, БКП и Израждане.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Дамска рокада в ръководството на ДПС в парламента Ертен Анисова стана зам.-председател на групата за сметка на Хатидже Георгиева Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Ще ни олекнат джобовете: Глобяват пешеходците с телефон Санкционират шофьорите и за таблет зад волана, колоездачи и тротинетки ще слизат на зебрата Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова Утре честваме рождението на незабравимата Петя Дубарова На 25 април се навършват 62 години от рождението на слънчевото момиче на Бургас Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Мъж отиде да регистрира колата си с 2,3 промила алкохол в кръвта Нямал и шофьорска книжка Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Иван Капитана помете жена на паркинг в Пловдив, дрегерът отчел 3.31 промила алкохол Пострадалата е в болница с множество травми, а известният рокер отказал да даде кръв за химичен анализ Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права Велико Минков настоява да отглежда сина си, а Габриела да бъде лишена от родителски права  В момента момчето е при родителите на Пейо Пеев, които не са биологични баба и дядо, каза бившият депутат Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС Борисов защити Рашков за скандала в НС, осъди строго преследването на депутати от журналисти в НС "Всеки депутат има право да постъпва, както намери за добре", заяви председателят на ГЕРБ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата Скандал заради арменския геноцид в НС, Желязков не стана на крака, ДПС напуснаха залата На Председателски съвет не се постигнало съгласие за почитане на жертвите Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Сглобката хвърля Ваня Григорова срещу БСП? Пъзелът на кукловодите не излизал заради Нинова Зад бившата кандидатка за столичен кмет стоят същите хора, които бяха и зад Елена Йончева – Пеевски и Борисов, каза Калоян Методиев
Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори