×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гроздан Караджов: Кирил Петков излъга, за да спаси кабинета


Гроздан Караджов: Кирил Петков излъга, за да спаси кабинета
Министър Гроздан Караджов каза, че внушенията за кражба и за едва ли не корупция по негов адрес са нелепи
Тема в развитие
Вицепремиерът Гроздан Караджов след оставката: Всичко, което ви казаха вчера, е лъжа Финансовото министерство показа за какво са похарчени 9 млрд. лева за 9 дни Политолог вещае мрачно бъдеще за партията на Слави Първа министерска оставка! Гроздан Караджов напуска правителството Хамид Хамид: На Кирчо Лъжеца и Асен Крадеца кабинет да подкрепяме, вие шегувате ли се? "Продължаваме промяната" иска вот на доверие? Разчита на 12 гласа на разума Изборите неизбежни? „Има такъв народ“ бие шута и на „промяната“, и на ГЕРБ Борис Ячев: Приключихме с промяната! Парите ги събраха – парите ги разделиха Земеделският министър: Българите ще имат храна на достъпна цена, ако няма избори и хаос Лидерите от Тройната коалиция единни: Няма да допуснат България да влезе в спирала от избори Гроздан Караджов: Кирил Петков излъга, за да спаси кабинета БСП остава във властта, защото изборите означават хаос и задълбочаване на кризата Премиерът с нов удар по Слави: ИТН са влезли в политиката заради обществените поръчки Ще падне ли правителството? Рашков: С пари за магистрали се строят имения Какви са вариантите за кабинета след бомбата на Слави Кирил Петков: Готови сме за правителство на малцинството Слави Трифонов: Изтеглям министрите от коалицията и слагам край на тази агония Извънредно! Министрите на ИТН напуснаха със скандал заседанието на МС
виж още
скрий
08 Юни 2022, Сряда, 19:15 ч.
Автор: Флагман.Бг

Това не са пари, които аз съм поискал, а са по разчети с решение за стари задължения на точно на тези „крадливи фирми“, поясни той

Регионалният министър Гроздан Караджов заяви, че премиерът Кирил Петков е изрекъл днес лъжи по негов адрес.

„По-жалка картина от това да се опитваш да спасиш оцеляването на кабинета си като по този начин хвърляш обиди, клевети и истински лъжи за всяко едно от нещата по адрес на вицепремиер от собствения си кабинет. Това беше картината на състоянието на нещата в коалицията. Този човек днес беше самата жалка картина на това, което се случва в коалицията“, заяви в предаването "Лице в лице" по бТВ Караджов.

„Това не са пари, които аз съм поискал, а парите, които по разчети с решение на НС присъди от бюджета на МРРБ да се изплатят стари задължения точно на тези „крадливи фирми“, обясни Караджов.

„Ние с ИТН внесохме решение да не им се плаща, а на 14 април в свое интервю Кирил Петков казва, че обещава държавата да разплати първите 600 милиона лева сега, а до 30 юни да им се изплати цялата сума“, поясни регионалният министър.

„Тази цяла сума е 1,2 милиарда лева. В доклада към това решение е записано още 1,2 милиарда лева за онези започнати 278 пътища, които са останали на средата неремонтирани. Половин милиард, които те не пожелаха да сложат в „Автомагистрали“, за да се строи магистрала „Хемус“. Извън тях има още половин милиард, които не бяха сложени отново в бюджета. И още половин милиард, който заедно обещахме на общините. Ето това са 3,9 милиарда, от които аз нямам участие в нито една стотинка, нито една процедура“, каза още Гроздан Караджов.

Той каза още, че внушенията за кражба и за едва ли не корупция по негов адрес са нелепи.

„Никога през живота си не съм докоснал една стотинка държавни пари, няма и да докосна. Внушения като тези, че ще обслужвам нечии фирми, пък те били на ГЕРБ, не!“, категоричен бе Караджов.

Тошко Йорданов от ИТН пък заяви, че външни дипломати са казвали какво да прави Кирил Петков, за да заобиколи договора с Република Северна Македония.

"През цялото време заедно с Весела Чернева се опитват да заобиколят коалиционно споразумение и да вдигне ветото пред Северна Македония, без те да се изпълнили нищо", добави той и обясни, че това е видно от паметни записки в МВнР.

"Това са записки на чужди дипломати, които са цитирали Кирил Петков с обещание, че ще бъде вкаран паралелен процес, който не е в преговорната рамка", каза още Йорданов. 

Според него днес говорил неща, които не са истина. 

Кирил Петков се скъса да лъже днес и да говори глупости и да връзва едно нещо с друго, коментира Тошко Йорданов от ИТН. 

Кандидатурата на Бойко Рашков не е обсъждана на коалиционен съвет. Изобщо не е обсъждано, това е някаква идея, която хвърчи във въздуха и никой не взима решение нито за, нито против", коментира той. 


В категории: Политика


Любовен хороскоп за 6 – 12 май
Любовен хороскоп за 6 – 12 май 06/05/2024, Понеделник 21:36 0
14
Коментара по темата
14.
сийкe много си наивна,да не кажа проста
08.06.2022 22:27:39
5
21
Слави направи голяма услуга на България, която благодарение на тези международни престъпници, се търкаля към фалит, бетер Виденовата зима!
13.
сийка
08.06.2022 22:01:01
4
10
Слави направи голяма услуга на ГЕРП. Сега се кефят неистово.
12.
До 11
08.06.2022 21:52:39
5
26
Лена ли ти каза:
Управлението не е приключило, още можем да вървим напред, само 12 депутати ни трябват, независимо от цената!
Лорер 12 млрда щял да управлява, комисионер, та и жена му при Кокорчо!
Семейственост, шуро-баджанащина...
Трябва да се изчегъртат тези крадци!
11.
До 10
08.06.2022 21:44:17
15
7
Не 1 милион ве 10 милиона им предлагат!! Или беше 100 милиона ??? Да еба и бунаците ви тъпи Преди няколко часа се разбра че чалгаря излиза Даже още не е 100% сигурно че ще бяга И вече милиони предлагали ..Ей прост народ в тази държава ужас!!
10.
Простото и Кокорчо
08.06.2022 21:35:35
6
28
Предлагат по 1млн. за депутат от ИТН!
Голяма далавера за милиарди им се изплъзва!
Оставка,Съд,Затвор!
Дано излезе истина ареста на Кокорчо към края на месеца, тогава и Дамаджаната не може да ги спаси крадците от странство!
9.
ончо
08.06.2022 21:29:44
27
16
Слави не го интересува България. Той иска нестабилностнестабилност кражби корупция и хаус. Той затова я основа тази партия за да дестабилизира страната.
8.
Премиерът само лъже
08.06.2022 21:17:18
8
34
Къде са парите в държавата, как за 9 дена се изхарчиха 9 млрд. лв, попита за пореден път той.
Ако пък има пари, защо да не се разплатят парите с пътните фирми и да не се достроят пътищата. Защо не хванаха тези корумпирани хора, за които говорят, допълни тошко Йорданов.

Кой си е позволил да назначава жените си по министерствата. Това не е Гроздан Караджов, как е възможно това, възмути се депутатът от ИТН.
Интересно е как Петков ще намери 12 предатели в друга група, допълни той. Та това е Татяна Дончева в панталон, добави Йорданов.
7.
Някой
08.06.2022 21:14:18
22
15
Само абсолютен дилетант ще прави коалиция с учиндолеца .Чалгаря не разбира нищо от икономика финанси и всичко свързано с политика.Той е просто момче с късмет . На който някой плати и го вкара в политическия живот на страната .Което си беше гавра .Не знам киро какво си е мислил като реши да се коалира с него.Но трябваше да му е ясно че славчо е олигофрен .И не влезе в политиката за да работи за българия А за мангизи ..много мангизи.Не му се отвори чадъра И този който го финансира го оттегля . Този образ караджов никога не е имал нещо общо със славчо . Но е изпечен мошеник с опит в политиката. Който явно му бе спуснат да върти далаверата .
6.
Нов морал? ПочЕтеност? Слабоумие?
08.06.2022 21:11:13
12
38
ПростотоКиро се простреля сам в главата няколко пъти само в вдно интервю /б.р. по Btv/:
Призна, че е гепил между 9 и 12 милиарда (ортакът му Слави твърди за 9 000 000 000 – 9 милиарда изчезнали за месец)
Оплю своя политически баща Румен Радев, на който му го набутаха от бунището.
Призна за Бойко Рашков
Поиска да продължи да управлява с 12 купени депутати от други партии.
Призна си, че е имал сделка с ЕС да им даде Македония.

Дъно на дъната! Исторически провал – несъизмерим в загуби в бюджета, лъжи, срокове и морално падение. Катастрофа в библейски пропорции. Дъно без изход. Само панделата.
Балонът се спука. Сега Киро ще го търсят отвсякъде да връща парите. Амбулантен измамник. Мисирките кълват ли още? 12 купени депутати – тази вечер пазарлъкът тръгва на макс.
5.
итаканататък
08.06.2022 20:56:42
28
30
Хахаха гледах цялото интервю и съм впечатлен от Петков. Мислех го за женствен страхопъзльо ама маняка директно ги сложи под ножа без овъртане и без компромиси с доказаните двойни агенти от ИТН. Караджов незабавно падна в капана и просто започна открито да адвокатства за фирмите които строят магистрали за напред и герберските "контролни" органи които позволиха това безобразие. Еми крайно време беше всеки ясно да се заяви на коя страна застава. ИТН вече очевидно подкрепят ГЕРБ и ДПС, а уж цялото съществуване на тази "партия" беше за да "чегърта"? Чегърта ама все на приятни места. Само завършени кретени биха гласували за Слави ако провали 3то правителство. Няма кво да се бодалкаме - трябва да се отнеме правото на глас на всеки глсувал за итн. Дори ония, които са гласували за Слави само 1 път нямат извинение, защото пак са гласували за тъпите банализми на които почива 50% от разликата между ИТН и ГЕРБ - другите 50% са Слави и Бойко. Просто един безсрамен дебил, за който Никито Василев беше избор зсради който си струваше да торпилира нар събрание и да остави България сбсолютно неподготвена за кризите, които много ясно се задаваха на хоризонта. Ей тва е Слави - един неук, безсрамен и безсърдечен дебил и много хора явно вярват, че един добър лидер трябва да бъде такъв. Въпросните хора е редно да се самоубият, защото дявола от библията има много общи черти със славса - освен разбира се амбициите и мащаба.
4.
Даа
08.06.2022 20:50:06
23
36
Не харесвам ИТН. Нито съм гласувал за тях, нито смятам да го правя, но това беше правилен ход, даже закъснял. Кирливите ризи на Кирчо и сие трябваше да бъдат изложени на показ.
3.
Ганчо мамуля
08.06.2022 20:41:24
15
26
Гроздан Караджов е един клоун.Говори сладко като селски даскал а насреща нула ефективност.Жалка картинка.
2.
Грозданеее
08.06.2022 20:22:19
19
32
Чеп за грозде не става от теб:-)) Каквото Славуца ти каже, тива правиш. Ама ти си сменил сто партии, че и тази няма да ти е последна.
1.
111
08.06.2022 20:08:01
18
13
Абе, нещо не ви вярвам!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Депутат от ПП-ДБ почина едва на 47 години Поклонението ще състои на 8 май, сряда от 11 до 13 часа в катедралния храм „Св. Богородица“,  гр. Пазарджик. Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Така ли трябва да изглежда една европейска граница, гневи се кметът на Малко Търново Управниците от региона се обединяват за нова кауза - разширяването на граничния пункт Малко Търново-Дерекьой Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% Строежът на жилища в Бургас нарасна със 133% През първото тримесечие на годината в област Бургас е започнало строителството на 1470 апартаменти и еднофамилни къщи ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас ДПС: Имаме сили за 4 депутати от Втори МИР Бургас „Тази цел е изпълнима, защото сме показали, че умеем да защитаваме правата на избирателите си“, каза водачът Севим Али Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му
Как Грузия върви по пътя на Украйна Как Грузия върви по пътя на Украйна В Тбилиси "Грузинска мечта" формално поддържа проевропейски курс, но всъщност все повече се отдалечава от Европа и се приближава към Москва Почина един от най-великите футболни треньори в света Почина един от най-великите футболни треньори в света Издъхна на 85-годишна възраст 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция 8 загинали и 11 ранени при катастрофа между микробус и камион в Турция Микробусът бил смачкан при удара и е паднал по склон Германия отзова посланика си в Русия Германия отзова посланика си в Русия Причината е, че Социалдемократическата партия стана мишена на кибератака, която според Берлин е била организирана от Москва Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори