×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Премиерът с нов удар по Слави: ИТН са влезли в политиката заради обществените поръчки


Премиерът с нов удар по Слави: ИТН са влезли в политиката заради обществените поръчки
Аз не мога да се върна вкъщи и да се погледна в огледалото, ако направя сделка с ДПС, каза премиерът Кирил Петков. Той изключи и коалиция с ГЕРБ, и с „Възраждане“
Тема в развитие
Вицепремиерът Гроздан Караджов след оставката: Всичко, което ви казаха вчера, е лъжа Финансовото министерство показа за какво са похарчени 9 млрд. лева за 9 дни Политолог вещае мрачно бъдеще за партията на Слави Първа министерска оставка! Гроздан Караджов напуска правителството Хамид Хамид: На Кирчо Лъжеца и Асен Крадеца кабинет да подкрепяме, вие шегувате ли се? "Продължаваме промяната" иска вот на доверие? Разчита на 12 гласа на разума Изборите неизбежни? „Има такъв народ“ бие шута и на „промяната“, и на ГЕРБ Борис Ячев: Приключихме с промяната! Парите ги събраха – парите ги разделиха Земеделският министър: Българите ще имат храна на достъпна цена, ако няма избори и хаос Лидерите от Тройната коалиция единни: Няма да допуснат България да влезе в спирала от избори Гроздан Караджов: Кирил Петков излъга, за да спаси кабинета БСП остава във властта, защото изборите означават хаос и задълбочаване на кризата Премиерът с нов удар по Слави: ИТН са влезли в политиката заради обществените поръчки Ще падне ли правителството? Рашков: С пари за магистрали се строят имения Какви са вариантите за кабинета след бомбата на Слави Кирил Петков: Готови сме за правителство на малцинството Слави Трифонов: Изтеглям министрите от коалицията и слагам край на тази агония Извънредно! Министрите на ИТН напуснаха със скандал заседанието на МС
виж още
скрий
08 Юни 2022, Сряда, 17:52 ч.
Автор: Флагман.Бг

Ние не можем да работим с ГЕРБ в този формат, в който Борисов стои отзад и пуши пурата, заяви Кирил Петков

Тези хора бяха в политиката, за да се опитат да вземат едни обществени поръчки през АПИ. Това каза в „Лице в лице“ по бТВ премиерът Кирил Петков. Той коментира неочакваното решението на Слави Трифонов за развод с партиите от управляващата коалиция. 

„Когато това (б.а. вземането на обществените поръчки) не се случи по този начин, те решиха, че няма смисъл да са в това управление и излязоха. Без да им пука за правителството, за народа, за ситуацията. Просто го направиха както един певец може да го направи, който няма отговорност за България“, жалва се премиерът.

„Нека да върнем календарът назад! Първият голям проблем беше, когато пак от Министерството на регионалното развитие и благоустройството искаха от АПИ да похарчат 1,1 млрд. лева безконтролно. Първото ни скарване беше, когато казахме, че не може да е без контрол. Трябва да мине през проверка и през санкция на парламента“, добави той.

"Всичките фирми, които бяха строили (б.а. пътища) по времето на Бойко Борисов, бяха правили до голяма степен основни ремонти, но под предлога, че това са леки поправки на пътната настилка. Това означава, че правиш основен ремонт с големи средства, но не даваш гаранция за пътищата. Караджов каза, че това са същите фирми, но трябвало да даде парите на тях, за да може да продължат да работят, тъй като нямало други. Ние попитахме откъде знае каква част от тези ремонти са реални. Искахме комисия да ги разследва. Те отговориха да не им се месим“, разказва министър-председателят. 

„Заявиха (б.а. от ИТН), че Министерството на регионалното развитие е тяхно. Викам йм не е ваше, а е на държавата и няма да одобрим някой да похарчи 1,1 млрд. лева държавни пари. Затова решението ще трябва да мине през санкция на парламента с контролна функция и приехме да платим 50%, а като се направи контролната функция да се доплати останалата част“, припомни той.

Те много се ядосаха и следващите проблем беше с БНБ, разказва премиерът.

„Казахме им, че нямаме нищо против управителят да е от ИТН, но не искахме Каримански, защото е бил изпълнителен директор на „Инвестбанк“ и не вярваме на добрата му репутация. Настоявахме да е кандидатура, около която да се обединим всички, но отказаха. Има голяма свързаност между корупция и шеф на БНБ. Ако искате да разследвате това явление, е хубаво управителят да е морален, с висок стандарт. Няма друга институция, която да може да се видят парите с нелегален произход", добави той.

"Предложението Любомир Каримански да е шеф на БНБ от страна на „Има такъв народ“ беше опасност, имаше риск той да не изпълни ролята на истински гуверньор на БНБ“, заяви Петков.

По думите му това е бил един от моментите, довели до раздор между вече бившите коалиционни партньори.

„Тогава се обадихме на Слави Трифонов. Казах му – дайте друг ваш кандидат, но да сме съгласни. Каза се не. После се спря всякаква комуникация с Трифонов. Писахме есемеси, искахме да водим диалог, не може да се води диалог“, каза Петков.

Премиерът допълни, че е опитал да говори и с Тошко Йорданов, но той му е отговорил единствено с „не съм оторизиран да разговарям с вас“.

Друг момент, довел до раздор е скандала с МРРБ и парите за пътищата.

Относно МРРБ Петков каза, че от „Има такъв народ“ са настоявали да се разплатят на съмнителни фирми без да има контрол върху техни предишни харчения. След като това не се случило, отношенията им се обтегнали.

На въпрос дали „Продължаваме промяната“ може да бъде в коалиция с ГЕРБ, Петков отговори, че това е невъзможно. „Ние не можем да работим с ГЕРБ в този формат, в който Борисов стои отзад и пуши пурата. Няма как да преговаряме с тях. Борисов е червена линия“, каза премиерът.

Относно евентуална коалиция с ДПС, Петков отговори в същия дух. „Аз не мога да се върна вкъщи и да се погледна в огледалото, ако направя такава сделка“, каза премиерът.

А за партия „Възраждане“ Петков намекна, че двете партии са абсолютно противоположни и няма как да намерят допирни точки.

„Казаха ми, че ако имам проблем с Гроздан Караджов, имам проблем директно със Слави Трифонов, защото той е един брокер“, изтъкна премиерът.

По думите му е имало пълна координация между лидерът на „Има такъв народ“ и неговите министри, които му рапортували всеки ден.
 


В категории: Политика


Флагман.БГ По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил 12/05/2024, Неделя 22:00 0
Как се забавляват зодиите
Как се забавляват зодиите 12/05/2024, Неделя 21:20 0
Флагман.БГ Голям успех за куклени актьори от Бургас Голям успех за куклени актьори от Бургас 12/05/2024, Неделя 19:15 0
41
Коментара по темата
41.
Петров
11.06.2022 15:10:51
0
0
Аз ще оправя България!
40.
Петров
11.06.2022 15:03:03
0
0
И защо сега са против Петков?
39.
До 37
09.06.2022 08:10:11
4
5
"Няма да простя на промяната това че застанаха срещу майка Русия."
Русия носи това име от 17 век. Преди това се е наричала Московия. Нашата държава има хилядолетна история.
38.
някой
09.06.2022 07:46:34
5
3
Няма да им простя затова , че правят каквото си поискат , без да питат и съобразяват с нагласите на народа.
Затова трябва да има референдуми за всичко.
На първо време , за влизането в еврозоната.
То докато дойде време да ни приемат , евросъюза ще приеме рублата.
Ха ха ха.
37.
гласоподавател
09.06.2022 06:19:48
7
5
няма да простя на промяната това че зстанаха срещу майка Русия.
36.
1 бодка
09.06.2022 06:18:44
2
3
Не можел да се върне у дома и да се опгледне в огледалото?! _В парлмента да не са ви купѝи⅗
35.
Крайно време е
09.06.2022 04:32:42
3
7
Всички трябва да се обединим зад чалга патриотите. С мазни кючеци към европейско бъдеще.
34.
Страхът изяжда душата!
08.06.2022 22:54:40
3
14
ПКП излъгал за канадското си гражданство, а Асен Василев бил съден от съдружника си за кражба на интелектуална собственост!
Простото ще внася закон за индулгенция, по подобие на Станишев в последния ден от тройната коалиция.....
Крадлив измекяр!
33.
Филма свърши
08.06.2022 22:45:44
6
9
Доверието към харвардските измамници е сринато.
Не ги искат нито бившият им политически ментор, нито партньорите, нито някой трезвомислещ.
Няма нужда дори да се дават примери.
В тази сложна геополитическа ситуация оставането им на власт е катастрофа.
Слави усети този тънък политически момент и даде отбой.
Тези момчета си нямат и на представа как се ръководи държава, още повече в такава сложна политическа ситуация и не на последно място те най-малкото никога не са се ръководили от българския национален интерес.
Така че, една такава позиция е винаги закъсняла от гледна точка на интереса на страната.
32.
Канадският крадец
08.06.2022 22:40:11
7
20
Е роден предател; живя предателски; ще умре предаден от кукловодите!
31.
как ще се изкорени незнам
08.06.2022 22:39:09
0
19
Абе хора, защо веднъж за винаги не си признаем , че в България контролирано се научихме да крадем при бай Тошо, а неконтролирано започна да се краде от 1990 година до ден днешен без значение коя партия е била или е на власт. Че в България се влиза в политиката за да се краде и лично облагодетелстване. и това го знаят дори и децата.Кога ще станем нормална държава -незнам, но страшно ми е обидно, че живея и съм част от такава държава.
30.
ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ
08.06.2022 22:29:55
3
18
ЗАЩО ЛИ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ МЪЖЕТЕ СЪВСЕМ СЕ ФЕМИНИЗИРАХА И ДОРИ В ПОЛИТИКАТА ЗАПРИЛИЧАХА НА ЗЛОБНИ ЕГОЦЕНТРИЧКИ ИСТЕРИЧНО БРАНЕЙКИ С ВСЯКАКВИ ПОХВАТИ НАКЪРНЕНОТО СИ ЕГО. ТОВА ДЪРЖАВА, ТОВА НАРОД, ТОВА ПАТРИОТИЗЪМ СЕ ОКАЗА, ЧЕ НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО ЗА ТЯХ
29.
*********
08.06.2022 22:27:42
2
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
Киро Простото Менте
08.06.2022 22:23:54
6
16
С компания, съсипаха държавата за една година!
Окрадоха парите за пътища, а Караджов обеща да се изпълни задълженията, поети от Кокорчо в новия бюджет.
27.
Васко
08.06.2022 22:18:53
7
11
Кирчо има 2 избора .Или се обръща към герб за разговори. Заради стабилността на държавата.Бойко със сигурност няма да му откаже. Или оставка и герб да се пробват да направят правителство . Да продължава с малцинство е глупаво Един вот на недоверие и е аут .
26.
До 25
08.06.2022 22:16:51
4
13
В настоящия момент, единствено и само машините на Сиела са за ПППП, дори и ПрокопиеФ е разочарован от кражбите и далаверите им, искали да го надминат!
Без мадуровките, кирчококорковците ще си драпат мъдете при бай Ставри....
25.
До 23
08.06.2022 22:11:16
11
14
Точно така е. Слави се надуваше, че бил лидер. Всеки път, когато трябваше да носи отговорност, обаче се покриваше. Не, че някога се е появявал. Беше некадърен да състави правителство. Сега бяга. Само някакви патетични изявления прави. И днес, това нешо е планувано. Някакви хора напускат заседанието на МС, а после се появява той с типичните си траурни дрехи и говори глупости. Такива като Слави не трябват на държавата. Всеки друг, който и да е ще постъпи държавнически. Той не може. Слаб политик. Най-слабия. Мисли се за манипулатор, но времето му изтича. Държи се само благодарение на емигрантите във Великобритания, пред които изнася концерти. За рова и толкоз настояваше да се открият безкрайни секции там. Ако направят промени в изборния кодекс и върнат старото положение, Слави остава единствено в миналото.
24.
Един стар филм
08.06.2022 22:06:55
3
10
Къде е Киро,че майка му го търси да го бие :)))
Настоящия вариант е:
Къде се скри Киро,че господарката му го търси да го бие?
23.
пак аз
08.06.2022 21:57:07
4
15
Ама и на Слави не вярвам , защото изигра ролята на отдушник за обществото когато беше необходимо и сега си скри задника.
Той никога не се е и показвал де.
Що за политик си като се изявяваш само чрез социалните мрежи.
22.
невярвящ
08.06.2022 21:51:21
7
6
Ако беше вкарал поне един от предишните управляващи зад решетките , можеше и да му повярваме на Кирето.
21.
до СПАС
08.06.2022 21:21:09
0
13
И ти като Киро май не си ходил на училище в България . И ти е все тая. По добре не пиши глупости. Що не го кажеш на Българите там. ПОМИАР.
20.
видял
08.06.2022 20:52:46
6
19
Спомнете си кога сте били по - добре ? По слаб премиер България е нямала . Направо национално богатство. Няма изречение без думата КОРУПЦИЯ. А когато нещо ти го повтарят отново и отново. ПП много умело си прави ПИАР . Тея ни оправиха . ЧЕСТИТО !!!
19.
Ххх
08.06.2022 20:22:41
7
16
Кироооо,Киро,какво ще обясняваш на шефовете си,стяга ли ти около шията?
18.
Fak
08.06.2022 19:54:49
4
27
Феодалната коалиция се разпада ,няма да има средновековни привилегии за измамниците от промяната.
Разногласия, вътрешни разпри между племената изживява гей дружинката.
Краен упадък, инфлация, безработица, фалити ни донесе промяната , Радев смотаняка ,Киро Ментето ,Корни Кобилкина, морските свинчета от ДБ.
17.
До 10
08.06.2022 19:41:34
0
12
Къде са доказателствата за това? В Google ли?
16.
До 9
08.06.2022 19:40:05
7
35
Ами веднага ще ти отговоря защо не съм се питал,къде са откраднатите милиони от ГЕРБ примерно.Ами защото хляба ми не беше 2.50лв. сиренето ми не струваше 20лв./кг. доматите ви не струваха 6лв/кг. олиото ми не струваше 5лв.ток не плащах по 150лв.,прясното мляко не струваше 3лв. брашното ми не струваше 2лв.,за горивото няма да коворя,защото цената му се вдигна на всякъде.Стана ли ти ясно малоумнико,защо не съм се питал,защото бях задоволен от цените в България.От както ПП са на власт тъпако,освен да се теглят заеми,нищо друго не се прави!
15.
Мдааа
08.06.2022 19:27:56
3
16
Все ми се струва че ще става една …. 97 година дали се връща…
14.
До 5
08.06.2022 19:16:08
6
2
Ти си мнооо прос ве, що така?
13.
111
08.06.2022 19:06:19
24
24
Не искам герб, дпс и възраждане да ни управляват!!!!!
12.
спас
08.06.2022 19:00:20
34
18
Пуснете я тази Македония. Какво с това комунистическо мислене. Този тъпак Слави само мъти водите. Пълен тъпак. Народа го видя кво птедставлява. Пълен резил.
11.
само за едно
08.06.2022 18:46:31
5
39
Е прав Трифонов: че правителството иска да каже и ще каже "ДА" на Македония, въпреки че народът е против. Не виждам как може да свалим ветото, при положение, че за северномакедонците Самуил е македонски т.е. техен цар. НЕ можем да си дадем царете на северните, защото откажем ли се от тях се отказваме от българската държавност. Ако Самуил е бил цар на Македония, значи България не е имала такъв и не е съществувала. Никакви сделки с историята не трябва да се правят под предлог, че така си помагаме за едно по-добро европейско бъдеще. Балканджи Йово не даваше Хубава Яна на турска вяра, тия сега напрактика ще дадат Самуил на северните. А пари са се крали, крадат се и ще се крадат в България, ние затова сме на тоя хал.
10.
Българина
08.06.2022 18:42:20
12
23
До 9.
И къде са 8 000 000 000(ОСЕМ МИЛИАРДА)лв, крадени годишно от ГЕРБ? КЪДЕ СА?
9.
.
08.06.2022 18:36:41
20
13
ХАХА ШИЗОФРЕНИК ПИШЕШ КОМЕНТАР %2 СЛЕД КОЕТО СИ ЗАДАВАШ САМ КЪМ СЕБЕ СИ ВЪПРОСА ""къде са 15 милиярда ""хХАХА РАЗБИРАЕМА ГЕРБАДЖИИСКА ""УЙДУРМА""??????????ДО СЕ ГА ЗАЩО НЕ СИ ПОПИТАЛ КЪДЕ СА ОНИА МИЛИОНИ ОТКРАДНАТИ АЧИК В ЧУВАЛИ ОТ ""ГЕПИ"" ххахаха НЕ ПИТАШ ЩОТО ЗНАЕШ ЧЕ С ТЯХ ГЕПИ СИ ПЛАЩА СТАТИИТЕ ОТ ОНУЙ ""ЧИКМИДЖЕ ""!!!!!!!!!!!!!!
8.
Хан Аспарух
08.06.2022 18:31:07
18
57
Кире, натеглихте 15 милиарда заеми за 3 5 месеца. Пътищата са мармалад, санирането спря, хранителните продукти скочиха неколкократно, горива, ток, вода....всичко. От юли ще има увеличение на всичко с 50%. Направихте ни враг на Русия. Ние нямаме какво да ядем, а сте настанили украински милионери, които карат последни модели автомобили в 5 -звездни хотели.
Не съм от Герб нито от Възраждане нито от Слави, но вие наистина сте възможно най-лошото управление, което България някога е имала от създаването и през 681 г. - Предателство, лъжи, срам и позор.
7.
Българина
08.06.2022 18:31:06
12
32
Кире, да плюеш довчеращните си авери най-малкото не е учтиво.
6.
УВАЖЕНИЕ БЪЛГАРИ
08.06.2022 18:17:10
4
60
Днес едни от най-авторитетните учени на България дадоха организиран отпор на лъжата и безумието. Поднасям моите поздравления към проф. Николай Овчаров, проф. Пламен Павлов, проф. Ана Кочева, доц. Спас Ташев и Владимир Митов. Те направиха нещо изключително важно за България. Отидоха в Страсбург и пред Европейския парламент обясниха защо сме наложили вето за присъединяването на Северна Македония. Защитиха безапелационно българския интерес.Важно е, защото всички спорове по комисии и кръгли маси с македонските историчари са напълно безмислени. С тях нямаме какво да нищим. Важно беше най-после големият свят да чуе. И да разбере, че България няма как да вдигне ветото си за приемането на една изкуствено създадена с декрет през 1945 година държава, която безогледно се опитва да ни открадне най-важната част от историята
5.
До 1 и 2
08.06.2022 18:07:26
14
32
Спирайте дрогата и алкохола.
4.
Кире
08.06.2022 18:07:14
14
49
Ми вие нали сте ‘честни’ защо се коалирахте със Слави щом твърдиш че са влезли във властта с цел облаги?Кире като цяло искам ти кажа ,Ставай и са махай’ ти и тия мижитурки около теб Хазарти,Кокорчовци,Насковци,Еконтаджии и прочее бездарници!
3.
До 2
08.06.2022 18:06:01
19
57
До сега не е имало толкова честен премиер,не е имало и такова обедняване на народа,не е имало и такива кражби,един въпрос само имам към теб,къде са 15 милиарда изтеглени от ПП?
2.
Aphex
08.06.2022 18:02:26
64
38
Досега не е имало по честен и достоен премиер !
1.
Не съм фен
08.06.2022 18:00:17
29
49
На ПП и Киро,но не трябва да се допуска завръщането на ГЕРБ и памперсите им от коалиция ОП(огради и паспорти)
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
По какво личи, че той не би ви изневерил По какво личи, че той не би ви изневерил Партньорът ви е доказал, че няма от какво да се притеснявате, когато не сте заедно. Установили сте дълбоко доверие помежду си 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят 4 грешки в любовта, които неуверените хора правят Концентрирате се върху собствените си емоции Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба Двуметров хищник се появи в Черно море, Чикагото от „Ченгене Скеле“ изкара грубера най-вкусната риба  90 на сто от обитателите на рибарското селището не са чували за нея, но Георги Димов е ловял 400-килограмови екземпляри в океана Как се забавляват зодиите Как се забавляват зодиите Водолеите обичат общуването, а Близнаците обичат шумните забавления в многолюдна компания Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Хаос на гарата в Карнобат, 20 пътници мизерстват Как може след 4 години ремонт, гарата все още да няма  нито едно електронно табло  показващо пристигащите и заминаващите влакове, вайка се един от потърпевшите  Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Такъв крем с маскарпоне и ананас не сте яли Вижте рецептата Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Убедителни причини защо е добре да се разходим след вечеря Кратка разходка след последното ви хранене има много положителни ефекти върху  тялото и ума Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Министърът на туризма във възторг от кметовете на Бургас и Поморие, подкрепя ги за летището в Сарафово Идеята им за подпомагане на полетите може да доведе до целогодишен характер на туристически поток към страната ни, коментира Евтим Милошев Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Скандал с романа на годината! Елена Алексиева върна наградата Проблемът е, че Борис Минков, който е редактор на романа, е и член на журито Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Синът на Явор Божанков в шок след стрелбата, помислил пистолета за играчка Прокуратурата във Велико Търново започна разследване, револверът бил отавен без надзор от собственика му
Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Ад край Харков, земята е осеяна с разкъсани тела на украински войници и чуждестранни наемници Американското списание „Форбс“ пише, че руската офанзива била фалшива, но шест села паднаха за 24 часа в ръцете на окупаторите Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Шок за лекарите! Жена, обявена за починала, отиде на преглед Поради объркването на жената вече не се изплащали обезщетения, за да се грижи за своя съпруг с увреждания Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония Гърция размаха пръст на новия президент на Северна Македония  Пътят към ЕС минава през изпълнение на Преспанското споразумение, напомниха в Атина на Скопие след гафа на Гордана Силяновска Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина Първият в света човек с бъбрек, трансплантиран от прасе, почина 62-годишният мъж страдал от тежко бъбречно заболяване Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим Радост за феновете на Гришо, би Атман в Рим  Григор Димитров обаче изстрада победата си, след като стъпи накриво още в първия сет и доигра мача на куц крак Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Последният мач на Мбапе в Париж с екипа на ПСЖ е тази вечер Възпитаниците на Луис Енрике вече си осигуриха 12-ата титла Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Почина легенда на Холивуд - откривателят на Скорсезе и Копола Роджър Корман си отиде на 98 години Пожар избухна в мол във Варшава Пожар избухна в мол във Варшава Няма данни за пострадали Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Русия е открила огромни запаси от нефт и газ в Антарктида Голяма част от тях са в райони, към които има претенции Великобритания Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Нашенци все повече купуват имоти в Гърция, по-евтини са Това се случва въпреки че и там цените растат
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори