×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

БФС прецака шампиона на бургаските групи, за да не пречи на Лечков и компания


БФС прецака шампиона на бургаските групи, за да не пречи на Лечков и компания
Димитър Костов (долу вляво) не направи нищо, за да защити най-добрия отбор в областните групи, а Камено (на снимката горе) се сбогува с мечтата си за футбол от по-високо ниво, остави Лечков (долу вдясно) да празнува
06 Юни 2022, Понеделник, 16:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

ФК „Камено“ се отказа от баражите след няколкодневна игра на нерви

Шампионът на бургаската „А“ областна група ФК „Камено“, който след един драматичен сезон по честен начин си извоюва правото да участва на бараж за третия ешалон, току-що абдикира от борбата за „В“ група, научи Флагман.бг.

Причината е играта на нерви, която от Зоналния съвет на БФС в Пловдив, са спретнали в последните няколко дни, за да откажат по административен път един от основните претенденти, който обаче очевидно не е сред техните любимци.

ПРЕДИСТОРИЯТА

ФК „Камено“ вдигна шампионската титла в областната група на 22 май. Още тогава бе ясно, че клубът иска да играе във „В“ група. В града има много добър стадион. Твърди се, че дори бяха намерили и солиден спонсор – един от най-влиятелните бизнесмени в Бургас, който има известен опит във футбола.

От първия ден след спечелването на областния шампион, ръководството на ФК „Камено“ е търсило контакт с шефа на ОС на БФС в Бургас Димитър Костов, за да го попита кога ще е баражът за третия ешалон.

Според наши източници, Костов само вдигал рамене и не се наел по никакъв начин да съдейства на ФК „Камено“, което се е оказало пагубно.

КОНФЛИКТЪТ

От една страна, Камено е от клубовете, които се борят срещу статуквото на Борислав Михайлов, а от друга – отборът е претендент за мястото, в което се е прицелил ОФК „Сливен“ на вицепрезидента на футболната централа Йордан Лечков.

Според наши източници в неделя на ръководството е съобщено, че незабавно трябва да отидат до Пловдив и да внесат депозит за участие в баража. Днес са били известени, че жребият ще е утре, а квалификацията – в сряда, което е меко казано абсурдно. Никога до този момент не е имало подобни срокове.

„Да бяха ни казали по-рано. Нашите състезатели са аматьори, имат си работа, не могат да се освободят всички незабавно. Можеше да го насрочат през уикенда. Да не говорим, че нямаме никакво време за подготовка. От седмици питаме кога ще се играе баражът, но никой не ни казва“, каза наш източник от клуба.

За баражите се класираха пет отбора, а квотите за „В“ група бяха три. БФС първо отказа шампиона на хасковската група „Любимец“, който бе отрязан, защото нямал подходящ стадион, а след това и „Камено“.  Така в третия ешалон ще влязат „Сливен“, „Спартак“ Пловдив и „Верея“.

 


В категории: Спорт


15
Коментара по темата
15.
Lеkiа Pамук
08.06.2022 12:25:04
1
3
Късата ливада и главата летище трябва да се изкоренят чак тогава ще имаме някакъв шанс уж да се оправим само СВИЛЕНГРАД 1921
14.
Бургас
07.06.2022 19:29:05
2
4
Трепане за перуката, плешивия лечков, гелосания домус и компания
13.
Хахаха
07.06.2022 11:13:00
2
7
Джамбазов , май ти сраха на полянка .
12.
В група
06.06.2022 21:10:24
9
10
не е лъжица за всяка уста! Там не е Иди ми, дойде ми и само да се правим на големи футболисти...
11.
Фен
06.06.2022 19:55:57
3
11
Странджански чистокръвен ман.г.а.л твойто време наближава.
10.
До 9
06.06.2022 19:17:16
1
24
Чакай ся. Какво твърдиш ? Че Барби е педал или че досега не си видял най-педалските номера на планетата от перуката и компания. Щото ако някой ходи като патка и се държи като патка трябва да е патка, нали?
9.
Т
06.06.2022 19:12:24
41
4
Така е.Като подкрепят оня предател Барби да ядат бахара.
8.
Бургазлия
06.06.2022 18:47:02
5
22
Е той отборът на БФС затова има такива гръмки успехи по международните турнири. Това е плод на дългогодишни усилия да се наложи тактиката "4-4-2" сред младите ни таланти. А именно 4 големи водки - 4 грама бело - 2 поп-фолк певици. Никой не им е виновен на Камено, че не могат да издържат на високите стандарти
7.
Споко
06.06.2022 17:43:01
2
30
Фк Камено, само ще станат още по силни!
6.
лечков =
06.06.2022 17:31:52
3
28
на боровски помак
1 към 1 прилика



няма да ми триете коментарите,че ша ва земат дяволите....ааа
5.
А ТАКЪВ
06.06.2022 17:28:48
0
25
В първия момент като видях снимката,си казах....
Какъв е тоя боровски (от с.Борово Смолянско) помак.....вгледах се....ма той бил Лечков....???
Ей Богу........Приликата Лечков-помак е направо убийствена....1 към 1 точна....вервайте ми
4.
Тъжно за Камено
06.06.2022 17:16:45
3
38
Много тъжно за хората от Камено. И те попаднаха в капана на нагласените правила заради които продължаваме да копае дъното. Пишете жалби и и дано има някаква истина извън нашите земи,но надали. Перуката стиска здраво залъка както и Гешев в прокуратурата. Искат всичко да смажат и смелите да се откажат. Но няма да стане...
3.
Гражданин
06.06.2022 17:12:13
3
63
До кога сливенския нагъл циганин,Боби пияндето ,дебелата свиня Венци Стефанов и неграмотния Костадинов ще играят по нервите на целия народ? Оставка безхаберници
2.
Боци
06.06.2022 17:00:10
2
54
Каква футболна класика, на мангала Лечков мангалските номера.
1.
Минайлов
06.06.2022 16:37:38
2
48
дай една ракия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори