×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква е заплатата на бойците от „Азов“


03 Юни 2022, Петък, 09:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Минимум 5 хил.долара е месечната заплата на най-ниско платения войник, твърди руски полковник

 

Бойците от батальона „Азов“ получават месечно от 5 до 20 хил.долара, твърди бившият член на Съвета на федерацията на Русия Валери Шянкин. Той не представя конкретни доказателства, а в безкритично интервю пред руска медия изнася своята теза.

По думите му като действащ военен той е правил проучване на украинската армия и се кълне, че познава в детайли работата и методите им.

Има ли наистина “нацисти” в Украйна, както твърди Путин?

„Заплатите им са според ранга, но това не е всичко. Те имат система – ако нокаутират бронетранспортьор или убият враг – получават бонус. Но това създава предпоставки да лъжат много. По техни оценки те са елиминирали около 20 хил.души. Това се приема като официални данни и от украинската страна. А бойците на „Азов“ са под 3 хил.души. Не ми се струва възможно. Заради това те изпаднаха в дългове и вече дължат на военните си над 200 млн.долара. Заради това и киевските власти ги оставиха в подземията на „Азовстал“ – искаха да бъдат избити, за да се отпише дългът им. Олигархът Ринат Ахметов, който досега плащаше на азовците, не е глупак“, твърди полковник Шянкин.

Според него украинците щели да откраднат половината от 40-те млрд.долара военна помощ от Щатите.

 


В категории: Войната в Украйна


Той оцени себе си на 150 хил.лева
Той оцени себе си на 150 хил.лева 09/05/2024, Четвъртък 11:30 0
Почина популярен журналист
Почина популярен журналист 09/05/2024, Четвъртък 10:44 0
9
Коментара по темата
9.
Броненосеца Потьомкин
03.06.2022 18:10:13
0
1
Настоявам да се направи ревизия от КНСБ и да се актуализират съответно и руските минимални заплати на войниците, предвид усложнената ситуация в бранша и инфлационните процеси.
Руският полковник прави тънък намек на руските генерали, все пак пазарът на труда
в момента е динамичен...
8.
Ей
03.06.2022 14:50:15
0
11
една глупава грешцица допуснах като написах вместо безспорна, пезспорна, в бързината да начаткам писъмцето, и тоя олигофрен за това ще се заяде сега че съм бил неграмотен.........айде все тая........
7.
До 6
03.06.2022 14:41:39
8
11
Ей фантазьор! Какви всички азовци са в плен? Една четвърт от батальона най-много беше в Азовстал, другите си се бият все още. Ако има бяха паднали западни клечки в ръчичките, нали знаеш че главно с това ще парадират пред света, както и ако бяха открили нещо в тези митични био-лаборатории. Ти си фантазираш и си оправдаваш това че мълчат като агнета след като много шум вдигаха, с това че точно нещата които ще са най-много в техен интерес да покажат и докажат пред света ще ги крият. В лабораториите ново поколение водородни бомби разработваха украинците, с техните колеги от САЩ, на които ще пише ''Слава за Бандера''. Даже не водородни ами направо водопроводни. Една е готова и пътува под прикритие към Москва. Утре я пускат в канализацията на центъра на града. Бързай да звъниш спешен телефон на твойте братушки да ги предупреждаваш да запушват тоалетните, че иначе много ще вони.

Всичко което кажат от Русия приемаш за пезспорна истина, и без никакви критични размишления камо ли съмнения. От пръв прочит приемаш. Ебасимо и бетера ти тъп дето си.
6.
Бай Оня
03.06.2022 14:19:14
9
12
Каква военна тайна, бе човек. Нали всички азовци са в плен и ежедневно са на пангара на разпити. Те майчиното им мляко вече знаят, ти заплатите им няма да знаят. Руснаците вече знаят всичко за тях, но те самите пазят тайна. Сега е изтекла някаква незначителна информация за заплатите им, иначе знаят много повече. Руснаците не казват и нищо какви пленници имат освен азовците, какви западни клечи са им паднали в ръчичките например. Това е по-интересно, но не се знае дали някога изобщо ще излезе наяве.
5.
Поне стана ясно как Русия плаща
03.06.2022 13:04:33
9
12
Заплащането на една армия е военна тайна, тъй че е малко вероятно всеки руски полковник да знае колко точно са заплатите в елитна украинска част. Знае това, което е научил от една жена на пазара. Вероятно изводите ги прави по сравнителен метод - на база на това по колко и как Русия плаща на своите наемници.
Тъй че нашите тролове да гледат да си прибират всички копейки и да не оставят за "след като ембаргото падне", щото туй дето остане за тогава ще го получат на куково лято. А към които Русия е задлъжняла повечко, може да ги почерпи с някой коктейл "Судоплатов"
4.
До Бай Оня
03.06.2022 12:39:39
8
16
А на про-руските неонацисти бригада ''Призрак'' , батальон ''Сомали'' и батальон ''Спарта'' върви ли, или руснаците още ги ползват като евтино пушечно месо?

Те будалите вярват, то няма как всичките са с до 10ти клас най-много. А сомалийксия командир Гиви, и спартанския Моторола, кой ги затри? Щото май май не бяха украинците, някой друг беше.
3.
бай Оня
03.06.2022 11:57:40
17
9
Те сега като са евакуирани в Сибир върви ли им надника?
2.
оффф...
03.06.2022 11:18:06
20
23
Като прочетеш "...твърди руски полковник", значи не вярвай на нито дума
1.
твърди руски полковник
03.06.2022 11:17:27
21
24
спираш да четеш от тук нататък. поредното рашистко лъжливо повърнато лайно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Той оцени себе си на 150 хил.лева Той оцени себе си на 150 хил.лева Едва ли някой формат ще му ги плати Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" Ивайло Иванов е новият генерален директор на Държавното предприятие "Пристанищна инфраструктура" В края на вчерашния работен ден той е заменил Дирк Пергот Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Преди да напусне, Невена Цонева видяла в аурата на Слави нещо, което… Певицата е дете индиго и е свръхчувствителна към света и енергиите в него Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Тази любима тв водеща поема по нов път, сбогува се с телевизията Меги Димчева от "Търси се" съобщи за голяма промяна в професионален план Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Тя ми каза, че ще прави с*кс с мен, ако ще и земята да се продъни! Ужасих се, каза този актьор Случаят е отпреди години, когато Фицата бил още млад актьор, а "лелята" натолича лиги в първия миг, в който се озовали на една сцена в театъра Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Много скоро ще се разбере какво е мнението ми за Закона за хазарта, обяви президентът Очаква се да наложи вето  Почина популярен журналист Почина популярен журналист Негова е заслугата читателите дори на британския вестник „Таймс“ чрез статиите му, публикувани там, да научат повече за България“ Концертът на „Молец“ в Бургас е сред гвоздеите в програмата на Летния Никулден Концертът на „Молец“ в Бургас е сред гвоздеите в програмата на Летния Никулден Иван Звездев разкри каква е тайната на вкусната бургаска чорба, ще я раздават безплатно днес Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Бях в кома, с минимален шанс да оцелея, призна тази звезда от Ергенът Тя гостува в подкаста "Не съм такъв човек", където разкри една строго пазена тайна Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Спипаха бизнесмен от Свети Влас да кара джипа си на кокаин Иво Петков е задържан, а Мерцедесът му иззет
Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов Тя изплю камъчето, каза защо напусна Слави Трифонов В живота на човек често се случват промени, понякога големи, понякога - по-малки. При мен, при нас с Венко се случи голяма промяна, призна Невена Цонева Тази фолкаджийка напира да стане депутат Тази фолкаджийка напира да стане депутат Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина Пенсионно-осигурителна компания „Доверие“ чества своята 30-та годишнина За последните три десетилетия компанията се превърна в символ на стабилност, прозрачност, иновации и добро обслужване на своите клиенти Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Тази участничка от "Ергенът" скъса синджира след излизането си от шоуто Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Почина най-големият пропагандатор на династията Ким Нам почина поради напреднала възраст и "мултиорганна дисфункция", за която е получавал лечение от 2022 г., съобщи официалната агенция KCNA Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Слави е съсипан след тази снимка. Има ли предателство в екипа му? Барабанистът Венелин Венков празнува напускането си с Гъмзата и Краси Радков Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Северна Македония си избра жена-президент, която е на нож с България Проф. Гордана Силяновска-Давкова е против договора за приятелство с България Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Празнуваме Деня на Европа и День Победы в сянката на изборите Българската пророчица Ванга е считала този ден не просто за празничен, а за свят, защото от него зависило дали ще живеем в мир и съгласие Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украински дронове повредиха петролни резервоари в руска база край Черно море Украинските атаки с дронове срещу руска енергийна инфраструктура зачестиха през последните месеци Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Голям проблем в Русия заради санкциите - няма резервни части за автомобилите Няма също нови коли, а автопаркът е значително остарял 
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори