×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Освиркаха Кирил Петков на Околчица


02 Юни 2022, Четвъртък, 11:59 ч.
Автор: Флагман.БГ

В историята има много държавници, предавали родината, каза премиерът

В човешката история има много държавници, управници. Някои от тях са предавали родината, някои от тях са се нагаждали към силните на деня. Малцина са били готови да дадат всичко в името на идеала си. Христо Ботев е направил точно това, неговият идеал е бил свободна България. Това каза министър-председателят Кирил Петков, който участва в поклонението на връх Околчица по повод отбелязването на Деня на Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България.

Христо Ботев не се е уповавал на идеологии, той е бил реалист, не се е примирявал към никакви несправедливости, отбеляза премиерът.

"Русия - тая мнима защитница на славянството, тя употребява още по-радикални средства, за да изтрие от лицето на земята българските колонии" - това са думите на Христо Ботев, които е казал, когато е имало проблеми с бесарабските българи в Руската империя, цитира Петков от Околчица.

По думите на Петков Ботев е истински пример за свободен човек. Премиерът завърши словото си от Околчица с цитат на Ботев: "Няма власт над оная глава, която е готова да се отдели от плещите си в името на свободата и благото на цялото човечество". С такива синове на България, ние всички може да се гордеем, че сме българи, заключи министър-председателят.

Докато произнасяше словото си, Петков няколко пъти бе освиркан.


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
Бургазлия до 1
03.06.2022 13:43:19
0
0
Не знам за какви маймуни говориш, майка ми е магистър фармацефт така че честно ли беше да получава 300 лева?

Ясно ми е, че имаме една малоумна част от обществото, която така е облъчена от руската и гербаджийската пропаганда толкова време, каквото и да им обясняваш, цифри, научни доказателства и други, но те няма да се съгласят, те пригласят това което са им набили в главата....
15.
До русофилите
02.06.2022 15:02:36
4
6
Ботев: Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии.
14.
0000
02.06.2022 15:00:06
4
11
За 3 месеца олиото от 1,50 стана 7 лева, Е*ем ти Харварда и всичко. Има български майки с по 2-3 деца и няма къде да живеят и какво да ядат, а украинките си живуркат в 5 звездни хотели и в менюто си имат лефер и калкан. Това си е жестока гавра с българския народ, с българската майка и българските деца....
13.
Иван
02.06.2022 14:48:29
2
4
То уж за Околчица, пък пенсии се коментират. Ако на някого му е интересно, нека се поинтересува по-високите пенсии с колко се увеличиха! По-ниските се увеличиха бая, което не е честно спрямо другите. Пенсията не е социално подпомагане. Трябва да получаваш това, което си заслужил!
12.
DB7
02.06.2022 13:29:01
23
9
ДА ГО .УХАТ! НАЙ-ДОБРИЯ ПРЕМИЕР
11.
До 1
02.06.2022 13:23:29
1
8
Моята майка и досега бачка и плаща осигуровките на своите служители, но когато се пенсионира й определиха 240 лв. за 42 г. трудов стаж. Да е жива и здрава.
А сега една маймуна без един ден взема същите пари, защото Промяната "1,2,3,4" раздадоха добавки и увеличение на всички пенсионери на калпак.
Обаче, важното е, че твоята майка има кеш, няма цопнеш.
10.
Верно
02.06.2022 12:55:56
5
20
Утрепките на Сидеров си намериха друг боклук . Волен беше русофил проводник на руски интереси .Но имаше и доза родолюбие в него. Гадното в този гагауз копейкин е ,че не е само русофил.Той е РУСОРОБ Без чест достойнство и капка родолюбие.Олицетворение на национален предател Абсолютен помияр!!
9.
Tutto bene
02.06.2022 12:53:48
0
3
живей брат!
8.
до 6
02.06.2022 12:52:10
13
1
Няма "революционер" в историята на човечеството, който да не е масон, интернационалист и долен предател на народа си, драги! Почети малко нещо по-различно от парцалите за малоумници. Liberté, égalité, fraternité е лозунгът на масоните!
7.
До глупака 4
02.06.2022 12:47:07
19
11
12години ГЕРБ по 3-5 процента инфлация на година.......около 50-60процента за целия период,да не ти вдигнаха пенсиите за периода със същите проценти бе идиот,че сега си недоволен. Никога повече Бойко и производните му нискоинтелигентни хора, НИКОГА.
6.
Абсолютно прав!!!!!!!!!!!!!!
02.06.2022 12:40:46
12
19
Квичете ми за Ботев и Левски на национални празници ама като се окаже че дори ТЕ са мразели ваща братска ПРОССИЯ, нещо почвате да се гърчите!!!!!!!!!!!

Защо? Защото сте национални предатели!
5.
Запознат
02.06.2022 12:40:24
32
13
Българина е най неблагодарното същество на земята. Хората вдигат пенсиите за пет месеца управление двойно колкото ГЕРБ за 12 години,но пак ще се намери едно лайно като предно изказвалия се да каже, че с тоя пари не може да си купи нищо.
4.
до 1
02.06.2022 12:31:21
6
28
Ти имаш ли изобщо връзка с главния мозък?! Въпросът е реторичен... Още по времето на Ковидиадата стана ясно.

Какви бяха цените когато пенсията и беше 350? Раздаването на хартийки и нулички в компютри никога, запомни НИКОГА, не изпреварва инфлацията! Ония с малките шапчици може да са садисти и психопати, но определено не са тъпаци и са в тази позиция точно защото толкова много двукраки по тази земя СА тъпаци!

А думата "предател", излизаща от зловонната паст на този долен предател, е просто кощунство и гавра с народа! Но явно са го научили, че най-добрата отбрана е атаката, т.е. крадецът вика "дръжте крадеца"! Това нищожество не заслужава плюнките с които ще бъде заплют, но пък жълтите павета могат да бъдат по-полезни отколкото са в момента!
3.
ПП Югоагент
02.06.2022 12:29:49
6
28
Едно е може да е купила майка ви с 350 лв преди година, а сега ще купи същото с 600. Това е за всички и за гербомразците и за промянаджиите. Народът обеднява, олигархията забогатява. Едно време комунистите ни направиха милионери, но билетчето за автобуса беше 100 лв. Вървим натам...
2.
XXX
02.06.2022 12:22:55
6
34
Не знам, какво вдигат освен пенсиите но никъде по бензиностанциите вчера нямаше намалението, което толкова се тръбеше.
1.
Бургазлия
02.06.2022 12:07:01
43
21
Сигурно го освиркват заради намалените цени на природната газ и заради увеличението на пенсиите. Приключването на мандата на Гербаджиите завари майка ми с около 350 лв. пенсия, сега е около 600 (наскоро ми показа последния й фиш). Оказа се, че пари е имало, ама не за когото трябва. Сигурно го освиркват и за капитан Андреево, Таки и Буда са доста влиятелно хора, могат веднага да вдигнат няколко хиляди на протест...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори